تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 281 از 328 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

اینکه بگیم "خب جوانان ساده زندگی کنید و با درآمد کم هم ازدواج کنید مگه چه میشه" خیلی ساده است، اما در عمل اینطور نیست.

خیلی از افرادی که مخالف چنین چیزی هستند و ترجیح میدن زمانی تشکیل خانواده بدن که امکانات بهینه داشته باشند، دلیلش ناآگاهیشون نیست بلکه دقیقا برعکس است. این افراد احتمالا خودشون در چنین خانواده هایی بزرگ شدند یا در اطرافشون بودن که می دیدند مشکلات مالی خانواده رو و در اون درگیر بودن، و چیز بهتری رو برای فرزندانشون میخوان. این مسئله ربطی به دین اسلام و مذهب و توصیه های مسئولین و ... نداره. صرفا یه بحث اجتماعی و اقتصادی است. به کسی نمیشه گفت شما نباید زندگی بهتری برای خودتون و فرزندانتون بخواید چون دین من یا فلان مسئول نظرش اینه. کسی به جامعه یا مسئولین ازدواج کردن بدهکار نیست که جامعه یا سایرین ازش برای ازدواج نکردن توضیح بخوان یا اینکه دلایلش رو رد کنند.

ذهنیتی که جوانان رو ماشین تولید فرزند می بینه و هدفش افزایش جمعیت کشور به هر قیمتی است طبیعتا ترویج شدید ازدواج می کنه چون کیفیت زندگی اهمیتی در این دیدگاه ها نداره، مهم کمیت و تعداد افراد است در نهایت. یکبار در دهه های 50 و 60 این ذهنیت باعث شد کشور چندین دهه عقب موندگی داشته باشه، و حالا همون ذهنیت سعی داره همون پروژه رو تکرار کنه.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

اینکه بگیم "خب جوانان ساده زندگی کنید و با درآمد کم هم ازدواج کنید مگه چه میشه" خیلی ساده است، اما در عمل اینطور نیست.

خیلی از افرادی که مخالف چنین چیزی هستند و ترجیح میدن زمانی تشکیل خانواده بدن که امکانات بهینه داشته باشند، دلیلش ناآگاهیشون نیست بلکه دقیقا برعکس است. این افراد احتمالا خودشون در چنین خانواده هایی بزرگ شدند یا در اطرافشون بودن که می دیدند مشکلات مالی خانواده رو و در اون درگیر بودن، و چیز بهتری رو برای فرزندانشون میخوان. این مسئله ربطی به دین اسلام و مذهب و توصیه های مسئولین و ... نداره. صرفا یه بحث اجتماعی و اقتصادی است. به کسی نمیشه گفت شما نباید زندگی بهتری برای خودتون و فرزندانتون بخواید چون دین من یا فلان مسئول نظرش اینه. کسی به جامعه یا مسئولین ازدواج کردن بدهکار نیست که جامعه یا سایرین ازش برای ازدواج نکردن توضیح بخوان یا اینکه دلایلش رو رد کنند.

ذهنیتی که جوانان رو ماشین تولید فرزند می بینه و هدفش افزایش جمعیت کشور به هر قیمتی است طبیعتا ترویج شدید ازدواج می کنه چون کیفیت زندگی اهمیتی در این دیدگاه ها نداره، مهم کمیت و تعداد افراد است در نهایت. یکبار در دهه های 50 و 60 این ذهنیت باعث شد کشور چندین دهه عقب موندگی داشته باشه، و حالا همون ذهنیت سعی داره همون پروژه رو تکرار کنه.
    من در تایید حرف شما یه متن نوشتم ولی برا اینکه بیش از این وقتم رو روی بدیهیات تلف نکنم دیگه تو این تاپیک و مساله ای که واضحه، پاکش کردم.
    فقط دست مریزاد میگم به وجدان های آگاهی مثل شما.
    Last edited by shangil; 21-07-2017 at 06:21.

4. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقای استریم شما میدونید که یه سری کلمات هست که براش تو فرهنگ ایرانی جایگزین دارن مثلا به جای مشکل جنسی از مشکل ازدواج استفاده میکنند. به عقب انداختن ازدواج برای بهبود شرایط زندگی از نظر من هم اشکالی نداره منتهی به شرطی که تابو و تبعات کیفری سکس قبل از ازدواج ، همباشی بدون ازدواج ، مادران مجرد ، فرزندان خارج از ازدواج و ... حل بشه.
    شما دارید برای کشوری مثل ایران و افغانستان این نسخه رو میپیچید و این نکته مهم رو از قلم میندازید به نظر من برای افراد این جوامع ازدواج در سن پایین از خیلی از آسیب های اجتماعی بعدی جلوگیری میکنه.

6. 2 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

صحیح میفرمایید
    من قبلا عرض کردم اسان گرفتن ازدواج صرفا بمعنی ورود به ازدواج بدون پول نیست!
    اسان گرفتن در انتخاب همسر،اسان گرفتن مراسم ازدواج،اسان گرفتن شروع زندگی هست

ححال این مورد پسند نیست،قبول اما نیاز نیست یک نفر بگوید از حرف ها از زبان معلوم الحالی هست که هدفش بدبخت کردن مردم هست!
    مگر همین توصیه به اسان گرفتن ازدواج رو از بزرگ تر ها و دلسوزانی مثل رهبر نمیشنویم؟
    پس این معلوم الحالی و قصد بدبخت کردن را اونها دارند؟!

قبول دارم که جوانان بدلیل مسائل اقتصادی و عدم موفقیت در کشب درامد بالا از ازدواج میترسیند اما ایا این جوان ما حتی اگر نخواهد ازدواج کند چگونه زندگی میکند؟
    یعنی در سن ٢٧-٣٠ سالگی و حتی بالا تر هنوز میخواهد با پدر و مادر زندگی کند؟ که مصیبتی هست چون بیشتر بجز درامد مساله عدم توانایی زندگی مستقل هم مطرح هست
    اگر این جوان بیاید و زندگی ساده و مستقلی را شروع کند کم کم میفهمد که چطور با مدیریت درامد میشود زندگی کرد و اگر درامد نفر دوم هم به این زندگی اضافه شود،میشود زندگی متاهلی را اغاز کرد
    کمی این ترس از استقلال و مهارت های زندگی مستقل هم باید در جوان ما تقویت شود

مساله دیگر مخالفت کلی با تزدواج هست،اگر کسی میگوید ازدواج به هبچ وجه که تکلیف مشخص هست،عقیده اش این هست اما اگر کسی از سختی های ازدواج میگوید ایا نباید این موانع رو از سر راهش برداشت؟
    اگر تاکید به سیاست رهبری میکنم برای این هست که این سیاست ها زمانی که کاملا اجرایی شود بسیاری از این مسائل را حل میکند
    در مورد مساله اقتصادی که همه گیر هست،نباید منتظر بود یکی بیاید اوضاع را درست کند،در این اوضاع سخت شما درامد خود رو ذخیره کنید،با تلاش شغل خود رو به جایگاه بالا تر برسانید،مطمئنا از نظر اقتصادی ترقی میکنید

بنده حرفی بجز خیرخواهی نزدم که متهم شوم تنها روی سنت های ایرانی اسلامی و سیاست های کلان کشور تاکید دارم،این شیاشت ها هم دارند انجام میشوند از نظر فرهنگی هم دارند تبلیغ میشوند،این که به من انواع تهمت ها بزنند دلیلش چیست؟شما میتوانید رابطه منطقی پیدا کنید
    چرا یک سری که خودر را خیلی هم در بحث موفق میدانند و با هر نظری موافقشان سوت و هورا میکشنن ،طرف مقابل رو بدلیل داشتن نظرش باید به جیره خواری و معلوم الحالی متهم کنند؟
    این منطق از کجاست،یعنی در این کشوز نباید کسی موافق ازدواج اسان باشد؟!

اینکه چند نفر اینجا مخالفت با انجام ازدواج دارند قابل درک هست اما به امار ازدواج نگاه بیاندازید،ازدواج های دانشجویی را ببینید متوجه میشود با اسان گرفتن هم مردم موافق هستند
    Last edited by Stream; 21-07-2017 at 13:53. دليل: حذف نقل قول پست حذف شده که شامل توهین بود.

8. 3 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من عذرخواهی میکنم که کمی رک صحبت میکنم. به نظرم بازی با کلمات در جاهای خاص فقط وقت تلف کردن و اتلاف انرژی هست.

این علامت ؟! که آخر جملتون گذاشتی خیلی نکته داره.
    یا اینکه شما نمیدونی دورو ورت چه خبره یا اینکه سرتون زیر برفه.

قبول دارم که جوانان بدلیل مسائل اقتصادی و عدم موفقیت در کشب درامد بالا از ازدواج میترسیند اما ایا این جوان ما حتی اگر نخواهد ازدواج کند چگونه زندگی میکند؟
    یعنی در سن ٢٧-٣٠ سالگی و حتی بالا تر هنوز میخواهد با پدر و مادر زندگی کند؟
    پس میفرمایید که با همسرشون دو نفری در کنار پدر خانومشا زندگی کنن...!
    در کنار پدر زندگی کردن بهتر از گوشه زندان بودن و یا مثله جانور زندگی کردنه.

که مصیبتی هست چون بیشتر بجز درامد مساله عدم توانایی زندگی مستقل هم مطرح هست
    اگر این جوان بیاید و زندگی ساده و مستقلی را شروع کند کم کم میفهمد که چطور با مدیریت درامد میشود زندگی کرد و اگر درامد نفر دوم هم به این زندگی اضافه شود،میشود زندگی متاهلی را اغاز کرد
    زندگی ساده و مستقل رو شروع کردن لازمه این نیست که حتما ازدواج کنه. میتونه تنها زندگی کنه. البته اگه توان این رو داشته باشه که بتونه اون زندگی ساده انفرادی رو هم سرپا نگه داره.
    شما هنوز معادله رو حل نکردی داری، اونوقت در مورد بهینه مصرف کردن جواب معادله صحبت میکنی؟ یه ورق بزنید عقبتر... معادله هنوز حل نشده.!
    درآمد نفر دوم؟! مگ اولیه درآمدش کسب شد که به بعدی بگیم نفر دوم. بعدی خودش به تهایی نفر اولیه.
    شما به عنوان یک دختر شاغل، حاضری همسر یک آدم خوش تیپ و خوش قد و هیکل که هیچ درآمدی نداره و یا با یارانش سر جمع درآمدی در حد 200 تومن دره بشی؟

به بچه اول 1-100 رو یاد میدن بعد، جمع و کم کردن.
    اول باید راه رفتن یاد بگیره بعد دویدن.
    شما معادله درجه یک (مالی) رو حل کن. بعدا اگه لازم شد در مورد معادله درجه دوم(زندگی مستقل) صحبت میکنیم.

نباید منتظر بود یکی بیاید اوضاع را درست کند،در این اوضاع سخت شما درامد خود رو ذخیره کنید،با تلاش شغل خود رو به جایگاه بالا تر برسانید،مطمئنا از نظر اقتصادی ترقی میکنید
    جالبه که اصولا در طرح دستگاه و معادله مهارت دارید. (دستگاه معادله معادلاتی هستند که از دو معادله و دو مجهول برای حل روابط استفاده میکنن.)
    اون شغل خود، خودش یک معادله حل نشده هست که شما هنوز حل نکرده درحال استفاده از ترقیات این مورد هستی.
    همه میدونن که با پول میشه شغل رو ارتقا داد.

بنده حرفی بجز خیرخواهی نزدم که متهم شوم تنها روی سنت های ایرانی اسلامی و سیاست های کلان کشور تاکید دارم،این شیاشت ها هم دارند انجام میشوند از نظر فرهنگی هم دارند تبلیغ میشوند،این که به من انواع تهمت ها بزنند دلیلش چیست؟شما میتوانید رابطه منطقی پیدا کنید
    رابطه منطقی شما کاملا واضح است. و برای شخص شما کاملا نامفهوم..! رابطه منطقی شما دقیقا در کلمه منطق است.
    سخت نیست فهمیدن مفهوم جمله ولی نه برای همه..

جمله کلی برای سنت گرایان ازدواج:
    ازدواج نکردن و رفتن به جهنم ماورایی بهتر از ازدواج کردن و رفتن به جهنم حقیقی دنیایی است.
    تونستی درک کنی چی گفتم؟
    Last edited by siava5h; 22-07-2017 at 01:12.

10. 2 کاربر از siava5h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

صحیح میفرمایید
    من قبلا عرض کردم اسان گرفتن ازدواج صرفا بمعنی ورود به ازدواج بدون پول نیست!
    ببینید این یک مسئله شخصی است. آسان گرفتن در انتخاب همسر خودش یک توصیه خطرناک است چون انتخاب ناصحیح همسر باعث میشه زندگی فرد شدیدا تحت تاثیر قرار بگیره. و این شما نیستید که قراره در اون زندگی با انتخاب ناصحیحی که صرفا سر "آسان گرفتن"، گرفته شده زندگی کنید. خود اون فرد است.

ححال این مورد پسند نیست،قبول اما نیاز نیست یک نفر بگوید از حرف ها از زبان معلوم الحالی هست که هدفش بدبخت کردن مردم هست!
    مگر همین توصیه به اسان گرفتن ازدواج رو از بزرگ تر ها و دلسوزانی مثل رهبر نمیشنویم؟
    بزرگان دیگری هم هستند که نظر متفاوتی دارند. اگه قرار باشه مبنای تشخیصمون رو نظر این بزرگان قرار بدیم که هیچ وقت نمی تونیم کاری کنیم، چون به ازای هر بزرگی که یک حرف می زنه بزرگ متفاوتی است که نظر متفاوتی داره و شاید همه اونها هم دلسوز باشند. دلسوز بودن لزوما به این معنی نیست که باید به توصیه این افراد گوش داد. و البته شما اگه میخواید می تونید به توصیه شون گوش بدید، کسی که جلوی شما رو نمی گیره، شما هم نمی تونید به سایرین بگید باید به توصیه این بزرگ گوش بدن در حالی که شاید بعضی از افراد نظر متفاوتی داشته باشند.

یعنی در سن ٢٧-٣٠ سالگی و حتی بالا تر هنوز میخواهد با پدر و مادر زندگی کند؟ که مصیبتی هست چون بیشتر بجز درامد مساله عدم توانایی زندگی مستقل هم مطرح هست
    همونطور که همه مجردها در همه دنیا زندگی می کنند.

مساله دیگر مخالفت کلی با تزدواج هست،اگر کسی میگوید ازدواج به هبچ وجه که تکلیف مشخص هست،عقیده اش این هست اما اگر کسی از سختی های ازدواج میگوید ایا نباید این موانع رو از سر راهش برداشت؟
    اگر تاکید به سیاست رهبری میکنم برای این هست که این سیاست ها زمانی که کاملا اجرایی شود بسیاری از این مسائل را حل میکند
    در مورد مساله اقتصادی که همه گیر هست،نباید منتظر بود یکی بیاید اوضاع را درست کند،در این اوضاع سخت شما درامد خود رو ذخیره کنید،با تلاش شغل خود رو به جایگاه بالا تر برسانید،مطمئنا از نظر اقتصادی ترقی میکنید
    و خب این نظر شماست و می تونید بهش عمل کنید. قرار نیست این به مردم دیکته بشه. فردی که نظر متفاوتی داره درباره زندگی خودش می تونه تصمیم متفاوتی بگیره. همونطور که گفتم یک فرد به من و شما و بزرگان و مسئولین و کشور و ... ازدواج کردن رو بدهکار نیست که قرار باشه به نوعی موانع رو از سر راهش برداریم تا دیگه بهونه ای نداشته باشه!! این ذهنیت در نقطه تضاد آزادی انسان است.

چرا یک سری که خودر را خیلی هم در بحث موفق میدانند و با هر نظری موافقشان سوت و هورا میکشنن ،طرف مقابل رو بدلیل داشتن نظرش باید به جیره خواری و معلوم الحالی متهم کنند؟
    این منطق از کجاست،یعنی در این کشوز نباید کسی موافق ازدواج اسان باشد؟!

اینکه چند نفر اینجا مخالفت با انجام ازدواج دارند قابل درک هست اما به امار ازدواج نگاه بیاندازید،ازدواج های دانشجویی را ببینید متوجه میشود با اسان گرفتن هم مردم موافق هستند
    فکر نمی کنم کسی باشه که فکر کنه خیرخواه نیست. و مطمئنم شما هم نیت بدی ندارید و اتهام جیره خواری هم که قطعا کار نامناسبی است، ولی شما هم پیش انگارگرایانه فرض کردید این سنت ها و سیاست ها باید بدون انتقاد مورد قبول همه باشه در حالی که اونهایی که با شما بحث می کنند منتقد اون سنت ها و سیاست ها هستند. هیچ کس نمی گه در کشور نباید ازدواج آسان باشد، افراد فکر می کنند اینکه چه ازدواجی آسان است و چه ازدواجی نیست رو خودشون برای خودشون باید تصمیم بگیرند، شما فکر می کنید معیار اصلی شما و مسئولین و سنت هستید. تفاوت در اینجاست.

12. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آقای استریم شما میدونید که یه سری کلمات هست که براش تو فرهنگ ایرانی جایگزین دارن مثلا به جای مشکل جنسی از مشکل ازدواج استفاده میکنند. به عقب انداختن ازدواج برای بهبود شرایط زندگی از نظر من هم اشکالی نداره منتهی به شرطی که تابو و تبعات کیفری سکس قبل از ازدواج ، همباشی بدون ازدواج ، مادران مجرد ، فرزندان خارج از ازدواج و ... حل بشه.
    شما دارید برای کشوری مثل ایران و افغانستان این نسخه رو میپیچید و این نکته مهم رو از قلم میندازید به نظر من برای افراد این جوامع ازدواج در سن پایین از خیلی از آسیب های اجتماعی بعدی جلوگیری میکنه.
    بله. پس برید و تلاش کنید برای بهبود قوانین کیفری کشور طوری که این لیستی که گذاشتید دیگه نه مجازات کیفری داشته باشه و نه در جامعه تابو باشه. یک غلط رو با غلط دیگه تصحیح نمی کنند.

14. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

برید به امار طلاق نگاه کنید ببینید چه طعمه ای اینجا انداخته یه نفر براتون))

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

برید به امار طلاق نگاه کنیو تا براتون روشن بشه معنی جیره خواری چی هست))
    مملکت رد به ...ه دادن با فحشا صیغه بیکاری بدبختی فلاکت بی پولی کم درآمدی تازه راه نشون میدن به آدم
    جیره خوارهایی که ب جای اینکه بگن مشکل بیکاری عمیق جوانان صیغه تکدی گری پارتی بازی رانت خواری بازارگردانی و ... رو درست کنه میان میگن ازدواج کن
    اینه که میگن زارت!

داره خودمونی میشه ❤❤❤'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

برید به امار طلاق نگاه کنید ببینید چه طعمه ای اینجا انداخته یه نفر براتون))
    بنده خدا چی گفته مگه؟ داره میگه برید ازدواج آسان کنید..مهریه رو بیارید پایین 5 سکه مثلا..اتفاقا من با دکتر mrs کاملا موافقم..چه طور یعنی شما دوست دارید برید 800 تا سکه مهریه کنید؟ مگه چه حرف بدی زده دکتر mrs?

بده که میگه عروسی جمع و جور بگیرید؟ چرا مگه حتما باید 100 میلیون تومان خرج عروسی بشه؟بنده خدا داره میگه ساده ازدواج کنید و ساده زندگی کنید..خیلی خوبه که...
    Last edited by Stream; 21-07-2017 at 14:29. دليل: جوسازی نکنید. انتقادی دارید در انجمن پیشنهادات و انتقادات مطرح کنید.

18. 2 کاربر از ❤❤❤ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •