این بازیکن هم اشتباه زیاد میکنه گل هم خیلی خوب میخوره ولی خوب سنش کمه و تو این سن طبیعی هست
امیدوارم بخرنش و بزارن این فصل را هم تو تیم خودش بمونه تا اندکی تجربه کسب کنه چون الان در حد فیکس بارسا نیست
اکادمی هم هیچ حرکتی نمیکنه برای این پست![]()
این بازیکن هم اشتباه زیاد میکنه گل هم خیلی خوب میخوره ولی خوب سنش کمه و تو این سن طبیعی هست
امیدوارم بخرنش و بزارن این فصل را هم تو تیم خودش بمونه تا اندکی تجربه کسب کنه چون الان در حد فیکس بارسا نیست
اکادمی هم هیچ حرکتی نمیکنه برای این پست![]()
آکادمی بازیکن برا این پست داره و حتی خبرایی هم از قرار گرفتن تو تیم اصلی بوده ولی بازم همین موضوع تجربه و سن مطرح میشه که به یه دروازه بان با تجربه نیاز هست و نمیشه از دروازه بان جوان به صورت فیکس بازی گرفت و بهتر هست که ذخیره یه دروازه بان مطمئن باشه تا تجربه کسب کنه!!!
تیترهای روزنامه الموندو ۸ژوئن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نادال و فرر در فینال
فینال رولاند گارروس کاملا اسپانیایی
نادال با پیروزی در برابر جوکوویچ به فینال راه پیدا کرد
فرر با شکست تی سنگو
آرژانتین ۰-۰ کلمبیا
بازگشت مسی کافی نبود
مسی از نیمه دوم وارد میدان شد
۲ اخراج زود هنگام و ردّ یک گل آرژانتین
بارسا
نیمار ششمین دستمزد بالا را دارد پس از مسی، ژاوی، اینیستا، ویا و پیکه
اتلتیکومادرید که به تازگی مبلغ بالایی برای فروش فالکائو به دست آورده است، از الگواخه دعوت کرده که با حضور در این تیم، همچنان لذت حضور در لالیگا رو تجربه کنه. به نظر میاد رقم پیشنهادی این تیم هم 15 میلیون یورو هست.
Last edited by runner; 11-06-2013 at 14:28.
تمام موارد بدون درآمد تبلیغاتی هست. من مقایسه ای با مسی نمیکنم...
گلايههاي آبيدال از سران بارسا
هافبک سابق بارسلونا به انتقاد از سران اين باشگاه پرداخت و آنها را به خيانت در عهد متهم کرد. ورزش3
اريک آبيدال پس از پشت سر گذاشتن دوران سخت بيماري دل به تکرار روزهاي درخشان خود با بارسلونا بسته بود اما سران آبي–اناريها قرارداد او را تمديد نکردند و اين هافبک فرانسوي در حالي که اشک ميريخت، نوکمپ را ترک کرد. به نظر ميرسد که اريک آبيدال دل پري از سران بارسلونا دارد. او به انتقاد از کادر مديريتي آبي-اناريها به رياست ساندرو راسل پرداخت و آنها را به خيانت متهم کرد.
به نقل از ايسنا، او در گفتوگو با راديو مونتکارلو فرانسه عنوان کرد: سران بارسلونا هيچ توجيهي براي قطع همکاري با من ارائه نکردند. به خاطر آنها جنگيدم و دوران بيماري را پشت سر گذاشتم. الان از نظر بدني در بهترين شرايط به سر ميبرم. وضعيت بهبوديام حتي پزشکان را به شگفتي آورد. احساس کردم که ميتوانم دو فصل ديگر در بارسلونا بازي کنم اما آنها من را نخواستند.
او افزود: هيچ مسئولي دليل قانعکنندهاي براي قطع همکاري با من ارائه نکرد. فقط گفتند که اين يک تصميم حرفهاي است. آنچه بيش از همه ناراحتم ميکند، دودلي آنها درباره سلامتي و وضعيت بدني من است. سران بارسلونا به توانايي من شک داشتند و فکر ميکردند که ديگر وضعيت سلامتيام پاسخگوي حضور در مستطيل سبز نيست، اين در حالي است که خود من آگاهترين فرد به وضعيت سلامتم هستم. مطمئنا هيچگاه سلامتم را به خطر نمياندازم. از تصميمي که سران بارسلونا دربارهام گرفتند ناراحتم و نميتوانم اين را پنهان کنم.
خوب مبلغ قرارداد رو که منم خودم گفته بودم اون دوستمون مقایسه خواسته بودن!!!!
نیمار از مسی کمتر میگیره و خبری که خوندین شایعه بوده!!!!
دستمزد نیمار 7 میلیون و دستمزد مسی 15میلیون هست ، اینا بدون درآمد های دیگه ی بازیکنان هست!
Last edited by runner; 08-06-2013 at 20:47.
پیکه در کنار افتخاراتش:
آینده بارسا:
Last edited by runner; 08-06-2013 at 21:10.
4 بازیکن قرضی بارسا در 4 لیگ مختلف به بارسلونا بازگشتند ولی در لیست فروش باشگاه قرار دارن
فونتاس، آفلای و کوئنکا قطعا در تابستان تیم را ترک میکنن ولی بویان تنها در صورتی جدا میشه که پیشنهادی مناسب براش برسه، در غیر این صورت میتونه به عنوان یک ذخیره برای خط حمله بمونه و یا این که باز هم به صورت قرضی و این بار به تیم مناسبتری بره
اخبار نقل و انتقالات
-سه گزينه براي دفاع وسط بارسلونا باقي مانده است. اين مدافع بايد چپ پا و سريع باشد. تياگو سيلوا، داويد لوئيز و هوملس از بين گزينه ها حذف شده اند.
-پپه رينا: شايعات بارسا؟ من نگراني بابت آينده ام ندارم. من با ليورپول قرارداد دارم و در باشگاه احساس خوبي دارم.
-پپه رينا: تنها باشگاهي كه ميتواند باعث جدايي من از ليورپول شود بارسلونا است. آن باشگاه بزرگي است و ليورپول آن را درك خواهد كرد.
-سويا به جذب دلوفئو، دوس سانتوس، بارترا، رافينيا و آفلاي به صورت دائم يا قرضي علاقه مند است.
-اگر والدز تصميم خود مبني بر ماندن در بارسا را تغيير ندهد، بارسا فصل آينده را با پينتو و والدز خواهد گزراند. (ماركا!)
-رئال مادريد، منچستر يونايتد و يوونتوس جزو تيم هايي هستند كه به جذب تياگو هافبك جوان بارسا علاقه مند ميباشند.
-سه الويت بارسا به ترتيب اهميت براي دفاع: تياگو سيلوا، داويد لوييز و جرمي متيو، ميباشند.
-هنوز مشخص نيست كوئنكا فصل بعد را كجا بازي خواهد كرد. بارسا و آژاكس براي تمديد قرارداد قرضي به توافق نرسيدند.
-بارسا هنوز هيچ پيشنهاد رسمي براي والدز دريافت نكرده است. بارسا خواهان ١٥ ميليون ميباشد.
-منچستر آماده است تا براي به خدمت گرفتن سسك ٤٧ ميليون پيشنهاد دهد. ارسنال هم به جذب اين بازيكن علاقه مند است و اولين جواب رد را دريافت كرده است.
-متيو گزينه اصلي براي خط دفاعي بارسلونا نميباشد اما احتمال جذبش غير محتمل نيست.
-منابع بارسلونا تاكيد دارند كه با وجود شايعات در مورد داويد لوييز ، اين بازيكن جزو گزينه هاي بارسا نيست.
-اتلتيكو ميخواهد تا ١٥ ميليون براي ويا بپردازد، اما او به احتمال فراوان به انگليس ميرود. تاتنهام و آرسنال با او در تماس هستند. بارسلونا خواهان ١٠-١٢ ميليون ميباشد.
-بورسيا دورتموند بهترين جا براي دلوفئو ميباشد، اما با اين وجود سويا هنوز بر اين باور است كه شانسي براي خريد او دارد.
ليونل مسي در جايزه ام تي وي
رشد و نمايش اف سي بارسلونا به عنوان يك برند جهاني، بيشتر از هر كس ديگري در ليست بازيكنانش، اين روزها بر روي مسي است. اين بازيكن ٢٥ سال يكي از چهار ورزشكاري است كه براي دريافت جايزه "قهرمان ورزشي" سال ٢٠١٣ ام ت وي كانديد شده است، جايزه اي كه طي مراسمي در ١٥ ژوئن به برنده اهدا ميشود.
مسي، در كنار ستاره بسكتبال لس آنجلس ليكرز كوبي برايانت، موتورسوار افسانه اي ايتاليا والنتينو روسي و ژيمناست ايتاليايي كارلوتا فرليتو، براي دريافت اين جايزه كانديد شده است. قطعا جايزه مهمي نميباشد،اما اگر علاقه داشته باشيد ميتوانيد در سايت مربوط به او راي دهيد. اين كانديد نشان تاثير اين روزهاي ليونل مسي دارد، او اولين بازيكن فوتبال است كه براي ديافت اين جايزه ايتاليايي كانديد ميشود.
منبع: توتال بارسا
اخبار کوتاه
-رسمي: شماره ملي پوشان اسپانيايي بارسا، پيكه ٣، اينيستا ٦، ويا ٧، ژاوي ٨، سسك ١٠، پدرو ١١، والدز ١٢، بوسكس ١٦، آلبا ١٨
-انتظار ميرود تا نيمار براي اولين در تاريخ ٢٩ جولاي به تمرينات بارسا بپيوندد.
-بيشترين گل زده در يك فصل (تمام رقابت ها): بارسلونا ١٥٨- رئال مادريد ١٥٣- بايرن مونيخ ١٥١- چلسي ١٤٧- پي اس وي ١٤٥
-آمار فصل ویا ٢٠١٢/١٣: ٤٣ بازي، ٢٠ بار از ابتدا، ١٦ گل، ٨ پاس گل، ٠.٦٨ ميانگين گل زني، ١٩.٧٥٪ دقت شوت، ٨٢.٢٪ دقت پاس، ١ كارت زرد
-راسل: اين يك رسم است كه هر سال هواداران از لباس هاي جديد انتقاد كنند اما هر سال ركورد هاي فروش لباس را بشکنند.
-نماينده بارسا سانلحي در ٢١ ماه گذشته ٢٠ بار به برزيل سفر كرد تا بر روي انتقال نيمار كار كند. اولين سفر او ٢١ آگوست ٢٠١١ بود.
-بارسلونا ميخواهد كه نيمار پس از جام كنفدراسيون ها در تعطيلاتش تمريناتي براي اضافه ورزن انجام دهد. او بايد يك كيلوگرم عضله به دست آورد.
-اينيستا: گفتن پايان دوران بيشتر يك آرزو است. واقعيت چيز ديگري را نشان ميدهد.
-گلزنان برتر بارسا در اين فصل: مسي ٦٠ گل، ويا ١٦ - سسك ١٤ - الكسيس ١١ - پدرو ١٠ - تيو ٨ - ژاوي ٧ - آدريانو ٦ - اينيستا ٦ - آلبا ٥
-آمار سسك در بارسا: ٤٨ بازي، ٤١ بازي از ابتدا، ١٤ گل، ١٢ پاس گل، ٨٩٪ دقت پاس، ١٠ كارت زرد
-تعداد گل هاي مسی از ابتدا و از فصل ٢٠٠٤-٢٠٠٥: ١ - ٨ - ١٧ - ١٦ - ٣٨ - ٤٧ - ٥٣ - ٧٣ - ٦٠
-توشاك (بازيكن سابق رئال مادريد): گرث بهتر از نيمار است، او در بهترين ليگ دنيا بازي كرده است. اگر كسي ١٠٠ ميليون بيارزد، او بيل است.
-پيكه: مطمئن هستم نيمار و مسي با همديگر به خوبي هماهنگ خواهند شد. با نيمار حداقل دو نفر از يارگيري های مسي كم ميشود.
-پيكه: تياگو بازيكن خوبي است. اگر كمي صبور باشد، در اينجا خواهد درخشيد. اين بهترين باشگاه براي بازي اوست، من فكر ميكنم او بماند.
-بيشترين پاس گل و گلزني در بارسا: مسي ١.٦٦ - ويا ٠.٩٥ - الكسيس ٠.٧٩ - تيو ٠.٧٧ - سسك ٠.٧٢
-كومن (بازيكن سابق بارسا): آيا گلم در فينال ٩٢ شانسي بود؟ نه به خاطر اينكه ساعت ها در تمرين اين كار را انجام دادم.
-بليط بازي پيش فصل بارسلونا با بايرن مونيخ در آلمان در تاريخ ٢٤ جولاي تمام شد.
-بارسلونا ساخت يك ورزشگاه جديد در مكاني ديگر را رد كرد. يا كمپ نو بازسازي ميشود يا ورزشگاه جديد در همان مكان ساخته خواهد شد.
-الويسو (بازيكن سابق بارسا و پورتو): مانگالا خصوصيات مورد نظر بارسا را دارا است. او سرعت خوبي دارد و قدرت بدني بالاي هم دارد، او دو برابر پويول خواهد شد.
-هورنبي (نويسنده): مشكل سسك، ژاوي و اينيستا هستند. آنها در پست او بازي ميكنند و جزو بهترين بازيكنان ٢٠ سال اخير هستند.
-گالياني: ما به دنبال نيمار بوديم، اما امكان جذبش وجود نداشت. او براي ما خيلي گران بود.
-مسي: نميدانم كه در برابر اكوادور بازي خواهم كرد يا نه، هنوز خوب نيستم اين اولين بازي من بعد از دو ماه است. بهتر بود تا از ابتدا بازي نكنم.
-بيشترين بازي در اين فصل براي بارسا: مسي ٥٠ - سسك اينيستا ژاوي ٤٨ - الوز ٤٧ - الكسيس ٤٦ - بوسكس پدرو ٤٥
توصیهء مهندس به هواداران:
"به کسانی که می گویند دورهء بارسا تمام شده است فقط باید خندید. آنها سالهاست که این حرف ها را می زنند، اما ما همیشه با اقتدار پیش آمده ایم."
* [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
************************************************** ************************************************** ***************
لیگا در فصلی که گذشت ...
فصل 2013 – 2012 لیگا نیز با اشکها و لبخندها، شادی و حسرت و البته با قهرمانی بارسلونا به پایان رسید.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فصل 2013 – 2012 لیگا اسپانیا با قهرمانی 100 امتیازی بارسلونا همراه شد تا آبی-اناریها به رکورد فصل قبل رئالمادرید برسند.نیمکتنشینیهای چندین و چند باره ایکر کاسیاس، مصدومیت لیونل مسی و شگفتیسازی رئال سوسیداد و مالاگا از دیگر رخدادهای جالب توجه رقابتهای این فصل لیگا بودند.
در این جا به بررسی رخدادهای لیگا در این فصل میپردازیم و ابتدا از وقایع پیشفصل شروع میکنیم:
لیگا با درگذشت یک فوتبالیست و مربی شروع غمگینانهای داشت. ابتدا درگذشت ناگهانی میکی روک، بازیکن جوان رئال بتیس و سپس مرگ مانوئل پرسیادو که قرار بود هدایت ویارئال را بر عهده بگیرد، چشمهای بسیاری را در اسپانیا گریان کرد. البته در ادامه فصل عود کردن سرطان تیتو ویلانووا و سپس اریک آبیدال قلبها را بیش از پیش در اسپانیا به هم نزدیک کرد. والنسیا با ارنستو والورده توانست بحران مالی را پشت سر بگذارد و بازیهای چشمنوازی را ارائه دهد. مالاگا و رئالسوسیداد و رئالبتیس نیز نسبت به فصل قبل پیشرفت خوبی کرده و توانستند بیش از حد انتظار خوب ظاهر شوند.
جدال برای قهرمانی در لیگا خیلی زود بین مثلث بارسلونا، رئال و آتلتیکومادرید شکل گرفت؛ هرچند بارسا توانست فاصله خوبی با بقیه تیمها داشته باشد. آنها از هفته نخست تا پایان مسابقهها در صدر جدول قرار داشتند و هیچگاه رتبه نخست جدول را از دست ندادند.
برترین تیم فصل
بیشک انتخاب برترین تیم فصل 2013 – 2012 لیگا بین بارسلونا، آتلتیکو مادرید و مالاگا خواهد بود.
بارسا در نیمفصل نخست تقریبا بیخطا بود. آنها نیمفصل نخست را با 18 برد و یک تساوی به پایان رساندند. نمایش آنها در نیمفصل نخست شبیه سمفونی موتسارت بود. در میانههای فصل آبیدال مصدوم و ویلانووا به دلیل سرطان بستری شد. کاپیتان پویول نیز دیگر بازیکن مصدوم کاتالانها بود. ویکتور والدس ساز جدایی زد و لیونل مسی نیز آسیب دید. این شرایط باعث شد اندکی از قدرت بارسلونا در نیمفصل دوم کاهش پیدا کند و در نیمهنهایی لیگ قهرمانان حذف شود اما کسب لیگا با 100 امتیاز با این شرایط نوعی شاهکار است.
بعد از بارسا، آتلتیکومادرید تیم سال فوتبال اسپانیا بود. قهرمان جامحذفی تا میانههای فصل در رده دوم قرار داشت و در نهایت فصل را به خوبی به پایان رساند و پس از 13 سال رئالمادرید را در سانتیاگو برنابئو شکست داد.
بازیکن سال
درست است که یک فصل را با مصدومیتهای جسته و گریخته به پایان رساند اما با توجه به قهرمانی بارسلونا، باز هم بهترین بازیکن سال خود او است. بله، لیونل مسی. کاملا مشخص است که نفر دوم کدام بازیکن است. کریستیانو رونالدو، آقای گل این فصل لیگ قهرمانان، شایستهترین بازیکن تیم ناکام رئالمادرید در این فصل بود.
کمتر کسی فکر میکرد بین این همه ستاره دیگو لوپس، بازیکن آتلتیکومادرید چشمها را خیره کند. عملکرد فوقالعاده این بازیکن باعث شد تا پس از مسی و رونالدو به عنوان بازیکن سال انتخاب شود.
سرمربی سال
مانوئل پیگیرینی
این مهندس شیلیایی بیشک بهترین مربی سال اسپانیاست. ناکامی مورینیو در رئال و غیبت ویلانووا در بارسا باعث شد تا ارزشهای پیگیرینی بیش از پیش جلوه کند. صعود با مالاگا به مراحل پایانی لیگ قهرمانان و حضور در جمع تیمهای مدعی در لیگا باعث شد تا پیگرینی نمره قابل قبولی بگیرد و عنوان بهترین مربی فصل را کسب کند. این مربی در انتهای فصل اعلام کرد، راهی منچسترسیتی خواهد شد و دیگر در مالاگا نخواهد ماند.
بازی سال
هیجانانگیزترین بازی فصل، شهرآورد آندلس بین رئالبتیس و سویا بود. ابتدا سویا با نتیجه 3 – 0 جلو افتاد اما بتیس به بازی برگشت و موفق شد 3 گل زیبا به ثمر برساند و بازی را به تساوی 3 – 3 بکشاند.
دیگر بازی زیبا بازی برگشت رئالمادرید و بارسلونا در سوپرجام اسپانیا بود که رئال موفق شد، با نتیجه 2 – 1 بارسلونا را ببرد و قهرمان شود؛ هرچند کاشته دیدنی مسی کمی از ناراحتی باخت بارسلونا کاست.
شگفتیهای بزرگ
حضور جوردی رورا به جای تیتو ویلانووا، نیمکتنشینیهای ایکر کاسیاس، قدرت بالای رئالسوسیداد همگی از شگفتیهای بزرگ فصل لیگا بود اما بزرگترین شگفتی به آقای خاص میرسد که در میانههای فصل ایکر کاسیاس را به یک بازیکن نیمکتنشین تبدیل کرد و حتی گفت آدان از کاسیاس بهتر است! جملهای که حتی خود آدان هم توقع شنیدنش را نداشت!
غمگینترین خداحافظی
ورزشگاه سن مامس که برای هواداران بیلبائو حکم عبادتگاه را داشت، دیگر برای این تیم استفاده نمیشود. دل همه هواداران بیلبائو برای این ورزشگاه تنگ خواهد شد.
شگفتیساز
رافائل واران، مدافع فرانسوی رئال در ابتدای فصل کشف و به مدافعی قابل اتکا در خط دفاع مادریدیها بدل شد تا جایی که زینالدین زیدان این مدافع جوان را ستاره آیندهساز فوتبال فرانسه توصیف کرد. پس از رافائل واران میتوان از ایسکو پدیده طلایی فوتبال اروپا نام برد که جایزه پسر طلایی را کسب کرد.
پس از واران و ایسکو، دیگو لوپس بازیکن آتلتیکومادرید پدیده این فصل لیگا بود.
بدترین بازیکن فصل
ویکتور والدس دمدستترین گزینه ممکن است. وقتی که در تمرینهای بارسلونا میخواست رژیم غذایی خود را تغییر دهد. باشگاه به او گفت: گوش کن! تو لیونل مسی نیستی. مواظب رفتارت باش.
تیم سال لیگا 2013 – 2012
دروازهبان: تیبات کورتوئیس (آتلتیکومادرید)
مدافعان: آدریانو (بارسلونا)، رافائل واران (رئالمادرید)، اینیگو مارتینس (رئالسوسیداد)، فیلیپه لوئیس (آتلتیکومادرید)
هافبکها: جرمی تولالان (مالاگا)، مسوت اوزیل (رئالمادرید)، آندری اینیستا (بارسلونا)
مهاجمان: کریستیانو رونالدو (رئالمادرید)، لیونل مسی (بارسلونا)، رادامل فالکائو (آتلتیکومادرید)
Last edited by M A S 0 U D; 09-06-2013 at 16:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)