دوستان این بازیکنا که کارتاشون تو UT سیاهه قضیه ش چیه؟ ماشالله قیمت خون پدرشون رو هم مطالبه می کنن
پ.ن: داشته باشید تیمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این بازیکنا که کارتاشون تو UT سیاهه قضیه ش چیه؟ ماشالله قیمت خون پدرشون رو هم مطالبه می کنن
پ.ن: داشته باشید تیمو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by FCBarcelona.ir; 27-11-2012 at 20:11.
دوستان من 2 تا سوال دارم:
1. من فیفا 13 رو دانلود کردم ولی همه زبونها رو نداره از کجا میتونم نسخه کاملش رو دانلود کنم؟ اونی که من دانلود کردم 6.4 گیگ بود.
2. جوی استیک سمت راست را چه طوری میشه فعال کرد؟
بستگی به ریجن بازی که برای PC دانلود کردید ، زبان های مختلف داره و اکثر زبان های گزارش را هم جدا میشه اضافه کرد که مثلا زبان عربی رو لینک هاش چند صفحه قبل هست
که حدود 600 مگابایت هستش...
2-
شما اگر فایل تنظیمات جویستیک فیفا 11 یا 12 رو دارید عینا در همان مسیر بریزید اگه نه باید دسته رو شبیه ساز دسته ی 360 کنید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از قسمتهای جالب فیفا 13 برای من اینه که واقعا اورال یک بازیکن در قسمت کریر مود رابطه مستقیم به خوب بازی کردن و بازی گرفتن از اون بازیکن داره.
مثلا دروازه بان منچستر دخیا ، پتانسیلش رو 84 گفته بودن که الان من تو کریر مود تا 86 رسوندمش!![]()
سلام
نسخه کامل که همه زبونارو داشته باشه میتونی از میهن دانلود بگیری.
خیلی ممنون از جوابت
کجا میتونم گزارش زبان آلمانی رو پیدا کنم؟
من هم دقیقا از میهن دانلود دانلود کردم ولی گزارشش فقط انگلیسی، اسپانیایی و فرانسوی رو داره
منم از همونجا دانلودش کردم و کامله.
حجمش تقریبا 10گیگه
اون که تو سایتها نوشتن پتانسیل بالقوه اشه . یعنی 100% تا اون اورال میره . حالا اگه بازیش بدی و خوب هم بازی کنه ممکنه از اون رد بشه یا به اصطلاح overpower بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)