نه پس اگه بشه بین اینا یکی رو بهم معرفی کنید که به کارم بیاد:1-نورتون2012 2-آواست 8 3-آویرا 2014 4-...هرچی شما پیشنهاد بدید!ممنون از پاسختون...
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
نه پس اگه بشه بین اینا یکی رو بهم معرفی کنید که به کارم بیاد:1-نورتون2012 2-آواست 8 3-آویرا 2014 4-...هرچی شما پیشنهاد بدید!ممنون از پاسختون...
در چه حد مصرف داره؟ من تو همین فروم دیدم تو یکی از پست ها گفته بودند 10 گیگابایت در ماه خوراکشه!من کلا ماهی 10 گیگ در ماه ترافیک دارم!
![]()
Last edited by ahmadpnu; 30-12-2013 at 14:58.
سلام" بین مورد اول و دومی .
نه حمیـــد؟
چرا؟؟؟؟میشه بیشتر توضیح بدید؟
سلام" آخه چراشو بگم دوباره تا شب "بحث داریم سر آیتم های مختلف. تکراریه
شما به تاپیک های این دوتا سر بزنید کلی دعواست سر دلایلی ک برا هم آوردیم. همه چیز بررسی شده ، مقایسه ها هست
من واسه لپ تاپ n550 که ویندوز 8 روش نصبه میخوام یه لایسنس آنتی ویروس بخرم. بین کاسپر و نود کدوم بهتره؟ بعد یکی فرق این ورژنای اینترنت سکوریتی با معمولیشو میگه؟
بین کاسپر و نود من کاسپر رو پیشنهاد میدم و اینکه شما میتونی هر انتی ویروسی رو یک ماه نصب کنی یعنی میتونی هم نود و هم کاسپر رو یک ماه تست کنید و هر کدوم که دوس داشتید و راحت تر بودید رو انتخاب کنید برای خرید
اینترنت سیکروبتی تمام امکانت انتی ویروس خالی رو داره + فایروال داره که درمقابل ویروسی شدن از اینترنت و حک شدن و ... هم محافظت میکنه و امکانات و تنظیمات بیشتری داره
بین این 2 تا کدوم سبک تره و سرعت رو نمیاره پایین؟
smart security نود همون اینترنت سکوریتیه؟
Last edited by timsar jackson; 30-12-2013 at 17:25.
smart security نود همون اینترنت سکوریتیه؟ بله
بین این دو نود سبک تر میباشد و سرعت رو کمتر میاره پایین
سلام
من اوست رو پیشنهاد میکنم.آنتی ویروس خوبیه ولی باید با قند شکن آپدیت کنید چون تحریم هستیم طبق معمول.
اگه با این قضیه مشکل دارید اویرا
( کسپر عالیه که ، آپدیت هم میشه ، اکتیو هم میشه ، من الان کسپر دارم مشکلی هم ندارم )
سلام
حالا نه در حد 10 گیگ ولی مصرفش بالاست
من نصب کردم بعد از یه هفته دیدم 1 گیگ و خورده ایی ترافیکم مصرف شده ، گرفتم عوضش کردم ولی در کل دیتابیس توپی داره بیت
دومی آره
اولی سنگینه
توضیح که دوستمون دادن ولی منم بالا دلایلش رو گفتم
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)