تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 602 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.
    با شرایط فعلی ارزش خرید دارد اما با توجه به earbud بودن این مدل، isolation و bass خوب انتظار نداشته باشید. اگر با افزایش بودجه Creative EP-630 را تهیه کنید بسیار به نفعتان خواهد بود.
    موفق باشید.
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. اتفاقا تو بازار تعداد مدل های in-ear خلی بیشتر از earbud ها هستن و من مخصوصاً گشتم تا این مدل رو پیدا کردم.
    حقیقتش من نمی تونم با in-ear ها کنار بیام چون احساس می کنم گوشم رو اذیت می کنن! مدتی طولانی از هدست داخل پک گوشی htc استفاده می کردم که راضی بودم (هر چند نه خیلی زیاد) از کیفیت صدا و بیسش.
    اما به دلیل فروش گوشی دنبال یه هدست دیگه هستم.
    حالا یعنی شما میگید این قدرت بیس و isolation اش خوب نیست ؟
    ببینید انتخاب من یکی بین این دو تا خواهد ، یعنی یا این و یا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
    Last edited by sina1100; 23-06-2013 at 18:31.

2. این کاربر از sina1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت dead shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    یه هندزفری میخواستم تو رنج قیمت 50-60 تومن
    من بیشتر متال گوش میدم !
    یه سوال دیگه هم داشتم player تو کیفیت صدا تاثیر داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. اتفاقا تو بازار تعداد مدل های in-ear خلی بیشتر از earbud ها هستن و من مخصوصاً گشتم تا این مدل رو پیدا کردم.
    حقیقتش من نمی تونم با in-ear ها کنار بیام چون احساس می کنم گوشم رو اذیت می کنن! مدتی طولانی از هدست داخل پک گوشی htc استفاده می کردم که راضی بودم (هر چند نه خیلی زیاد) از کیفیت صدا و بیسش.
    اما به دلیل فروش گوشی دنبال یه هدست دیگه هستم.
    حالا یعنی شما میگید این قدرت بیس و isolation اش خوب نیست ؟
    ببینید انتخاب من یکی بین این دو تا خواهد ، یعنی یا این و یا :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
    سلام.
    بین این دو تا صد در صد MX 271 بهتر خواهد بود. در ضمن اکثر earbud ها به دلیل ساختار فیزیکی قابلیت پخش بیس قوی ندارند و isolation هم چندان خوب نیست.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشید.

5. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام. دوستان من شهرستانی هستم پس فردا میخوام برم تهران. اشنایی زیادی با تهران ندارم ازتون سوال داشتم که کجا میتونم Audio Technica M50 و M35 رو پیدا کنم؟
    بهم گفتن خیابون جمهوری دو سه تا مغازه بگردم پیدا میشه میخواستم بدونم صحت داره یا نه؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player t-jays's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. دوستان من شهرستانی هستم پس فردا میخوام برم تهران. اشنایی زیادی با تهران ندارم ازتون سوال داشتم که کجا میتونم Audio Technica M50 و M35 رو پیدا کنم؟
    بهم گفتن خیابون جمهوری دو سه تا مغازه بگردم پیدا میشه میخواستم بدونم صحت داره یا نه؟
    سلام
    شرکت پیشگامان کیش یکی از وارد کنندگان معتبر این برند هستش
    خود من و خیلی از دوستان از این سرکت خرید کردند
    ضمن اینکه ممکنه اگه بخواین نمایندگی شهرتون هم براتون بیاره ولی دیگه امکان تست رو از دست می دین
    ادرس و شماره تلفن نمایندگی ها
    موفق باشید.

8. 4 کاربر از t-jays بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت dead shadow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

کسی نمیخواد جواب منو بده

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

دوستان یه مدل هندزفری بلوتوث زیر 100 تومان بهم معرفی کنید که نیازم به تماس تلفنی رو کاملا برآورده کنه و اصلا نیازی به موسیقی و ... ندارم. فقط تماس تلفنی.همین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من پنجشنبه دارم میرم یه هدفون بخرم. از لحاظ شفافیت صدا و بیس و کیفیت بدنه کدوم مدل بهتره؟ در کل به نظرتون کدوم مدل رو بخرم؟
    Sennheiser PX200 II یا CX300 II یا یکی از هدفون های
    AKG تا رنج 400 تومن ؟
    و آیا هدفونی مثل sleek audio SA1 هم تو ایران گیر میاد یا نه؟

سبک من هم ببیشتر کلاسیک هست ولی ترنس هم گوش میدم.
    Last edited by mohsen 1373; 24-06-2013 at 17:26.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    یه هندزفری میخواستم تو رنج قیمت 50-60 تومن
    من بیشتر متال گوش میدم !
    یه سوال دیگه هم داشتم player تو کیفیت صدا تاثیر داره؟
    سلام.
    در مورد قیمت فعلی Creative EP-630 اطلاع ندارم ولی تنها مدلی که به شما پیشنهاد می شود همین EP-630 است.
    در مورد سوال دومتون بله پلیر در کیفیت صدا تاثیر دارد ولی تاثیر هدفون به مراتب بیشتر است. خواندن پست زیر خالی از لطف نیست:
    موفق باشید.
    سلام
    دوستان من پنجشنبه دارم میرم یه هدفون بخرم. از لحاظ شفافیت صدا و بیس و کیفیت بدنه کدوم مدل بهتره؟ در کل به نظرتون کدوم مدل رو بخرم؟
    Sennheiser PX200 II یا CX300 II یا یکی از هدفون های
    AKG تا رنج 400 تومن ؟
    و آیا هدفونی مثل sleek audio SA1 هم تو ایران گیر میاد یا نه؟

سبک من هم ببیشتر کلاسیک هست ولی ترنس هم گوش میدم.
    سلام.
    از مدلهای AKG در محدوده قیمت 400 هزار تومان مدل AKG Q460 مناسب ترین انتخاب خواهد بود. حال مقایسه ای بین این مدل و دو مدل سنهایزر مد نظر شما:
    از نظر شفافیت صدا مدل PX200-II بهترین است. من خودم از این مدل استفاده می کنم و در تستی که سال گذشته انجام دادم این مدل از Q460 صدای شفاف تری ارائه می دهد. در ضمن CX300-II در مقایسه با PX200-II از نظر شفافیت ضعیف تر است.
    از نظر کیفیت بدنه Q460 از همه مدلها بهتر است. استحکام بدنه از ضعف های PX200-II به شمار می آید که فدای وزن کم هدفون شده است. در ضمن کابل Q460 قابل تعویض است که مزیت خوبی به شمار می رود. CX300-II هم کیفیت بدنه و کابل نسبتا" خوبی دارد.
    از نظر قدرت بیس CX300-II و Q460 هر دو از PX200-II قوی تر هستند. با این حال PX200-II بیس قوی دارد و برای گوش دادن به الکترونیک مشکل پیدا نخواهید کرد. در ضمن شفافیت هم مطلب مهمی است که در این میان PX200-II برنده است.
    از میان این سه هدفون PX200-II بهترین عملکرد را در کلاسیک دارد و بهد از آن Q460 و سپس CX300-II. CX برای الکترونیک از همه مدلها بهتر عمل می کند.
    Isolation مدل CX300-II از بقیه موارد قوی تر است و Isolation مدل Q460 نیز از PX200-II قوی تر است. در ضمن مدل Q460 حساسیت بالاتری نسبت به PX200-II دارد و به همین دلیل هنگامی که با پلیر یکسان و ولوم یکسان به هر دو گوش می دهید، حجم صدای خروجی مدل Q460 بیشتر از PX200-II خواهد بود.
    در پایان از بین سه مدل بالا اگر قصد شما گوش دادن به کلاسیک است و هدفونی با صدای شفاف می خواهید PX200-II را پیشنهاد می کنم ولی اگر هدفونی مقاوم و با کیفیت ساخت بالاتر اما شفافیت پایین تر ترجیح می دهید Q460 مدل پیشنهادی خواهد بود. CX300-II به هیچ عنوان برای کلاسیک پیشنهاد نمی شود و فقط مناسب الکگترونیک است.
    در مورد sleek audio SA1 اطلاعاتی ندارم ولی اگر در ایران موجود باشد اساتید راهنمایی خواهند کرد.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 24-06-2013 at 18:40.

13. 4 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتید
    پس با این حساب چون من ترنس هم گوش میدم بهترین گزینه Q460 است.
    ولی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده که درایوراش کوچیکه که باعث میشه اونقدری که باید از صدا لذت نبری و بیشتر با محصولات اپل سازگاره و در کل نسبت به کاراییش گرونه.
    تا 500 تومن هم میتونم هزینه کنم ولی یه بار بیشتر نمیتونم هزینه کنم اگه گزینه ی بهتری با این شرایط وجود داره بفرمایید اگر نه که همینو بخرم. یعنی میخواهم یه هدفون نیمه حرفه ای باشه که نه تو بیس کم بیاره نه تو شفافیت و کیفیت صدا.
    راستی میدونم که این جا جاش نیست ولی یه سوال اقتصادی هم داشتم: با توجه به پایین اومدن دلار تا زیر 3000 تومن به نظرتون واس خرید اقدام کنم یا صبر کنم پایین تر هم میاد؟
    با تشکر
    Last edited by mohsen 1373; 25-06-2013 at 00:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •