با سلام مجدد
راستش من بوش رو خودم شخصا استفاده نكردم و من هم خيلي شنيدم خوبه ولي قيمتش قلقلكيه
نسبت به كيفيتش و قيمتش نميارزه چون تو مدلهاش دو مبدل و فن دار نيست و همين دو مبدل بودنش خيلي مهمه
شايدم من نديدم - فرمايش شما هم كاملا صحيح چون هر كسي هموني رو كه مصرف ميكنه و خوب جواب ميده تعريف ميكنه
من خودم 130 متري دارم و به نظر خود من اين موارد خيلي بايد مد نظر باشه
1- از خود پكيج خود سازنده قطعات مهمه نه مونتاژكارش
2- حتما دو مبدل بگيرين كه كمبود آب گرم رو جبران كنه
3- با پمپ قوي بگيرين كه اگر خواستين جابجا كنين بتونه يك فضاي بزرگتر رو پوشش بده به من نمايندگي دره شيري توي كرج ادعا كرده پمپ ايران رادياتور اولين پمپ توي دنياست كه ميتونه 18 متر آب پرتاب كنه من كلم سوت كشيد بعدشم دو تا شاخ گنده درآوردم بخدا جاش روي سرم هست - پيش خودم فكر كردم سازنده هاي بسيار قوي و درجه يك دنيا مثلا همون وايلانت چرا همچين ادعايي ندارند - اسم بردم كه بدونيد همچين فروشنده هايي هستند - ولي وقتي پرسيدم اين 18 متر آب اينقدري هستش كه هم حموم يك ساعت مداوم آب گرم با بخار بده و هم رادياتور رو گرم نگهداره گفت نه خيلي جالب نيست
4- من كه عرض كردم گلديران يك حسن خيلي خيلي بزرگ داره و روشن شدن و تنظيمات با موبايل فرض شما براي ويلاي شمال پكيج پرستيژ گلديران خريدين چند ساعت جلوترش زنگ ميزنين و پكيج شروع بكار ميكنه تا شما برسي خونه آتيش و حموم آماده هست و براحتي ميشه توي آشپزخونه پخت و پز كرد و از سرويس بهداشتي هم براحتي با آب گرم استفاده كرد
5- مدعاي اين حرفم يك شخص محترمي كه شايد چند دهه هستش كه تعميركار پكيج و توي يك نيروگاه خاص هم كار ميكنه و بقول خودشون پستشونو با تعمير انواع تأسيسات سبك و سنگين نيروگاهي كندن و اتفاقا امروز به من هم گفت بوش يا وايلانت نخر كيفيت سابق رو نداره و ظرفيت گرمادهي پايين رو داره من هم شديدا قانع شدم
6- حتما فن دار باشه چون توي آشپزخونه و محيط و فضاي خونه بوي گاز خام و درست منفجر نشده ميپيچه و شديدا باعث فرسايش وسايل ميشه مثل آشپزخونه ما كه كلا لوسترش ب... چيز رفت و دوباره خريديم و يك هزينه سنگين بابت خرابي سقف و غيره و غيره روي دستمون گذاشت
7- حتما حتما سيستم شعله وري آهسته داشته باشه مثل پكيج بوتان يا اخگر به يكباره گاز رو شعله ور و منفجر نكنه چون صداي بسيار بدي ايجاد ميكنه - خدا رو شكر گازهامون كه شديدا داراي رسوبات گازي مثل سرب و گوگرد هستند دو تا ماده مضر كه هم خورنده ان هم استنشاقشون خطرناكه
8- شير گازي هر ماركي بود بهترين باشه چون اگر شير گازي يا همون شير سه راهي درست عمل نكنه آب گرم شما كاملا هدر ميره
9- منبع انبساط حجيم حداقل 8 ليتر بايد داشته باشه با سيستم سوپاپ اطمينان براي سر رفتن
10- بهتره سيستم ايمنيش واقعا اروپايي باشه يعني توانايي از كار انداختن پكيج و خاموش كردنش بمواقع ضروري و خطر كه اگر منزل هم نباشين با خيال راحت تشريف ببريد بيرون
11- از سيستم سنسور تنظيم دما بتونه استفاده كنه اونهم با كمترين خطا مثلا همه اتاقها رو شما نميخواهيد يك دما داشته باشين مثل اينكه بعضي پكيجها اين قابليت رو دارند
12- رسوبگير آب با قابليت تميز كردن
13- يك خريد موفق همراه با شادي