به طور امتحانی فایروال لپ تاپ ها رو خاموش کنید و دوباره امتحان کنید
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
به طور امتحانی فایروال لپ تاپ ها رو خاموش کنید و دوباره امتحان کنید
سلام و ممنون از زحمات همه بچه های اینجا
2 تا سوال داشتم
1-اگه ممکنه بهم بگید چطور میتونم روی pc و ویندوز 7 یا ویستا مودم وایرلس نصب کنم و با وایرلس اینترنتو راه بندازم با فرض داشتن کارت شبکه وایرلس
2-در مورد راه اندازی یه شبکه کوچیک مثلا 10 تا pc و share کردن اینترنت بین اونا راهنمائی میخواستم(ویندوز 7 یا ویستا) ممنون
دوستان راهی هست که بشه یک فایل رو که روی شبکه به اشتراک گذاشتیم بعد از مدت زمانی به صورت خودکار برداشته بشه و دیگه share نباشه ... ؟؟؟
سلام دوستان
توی ویندوز 7 (زمانی که جوین دومین بشه)یه قسمت داریم به نام search active directory میخوام بدونم توی ویندوز xp هم هست این گزینه؟
![]()
سلام خسته نباشید
من دوتا کامپیوتر دارم یکیش ویندوز ایکس پی هست اون یکی سون
و یک روتور 4 پورت دی لینک دارم میخاستم ببینم میشه این دوتا کامپیوتر رو شبکه کرد و به اینترنت هم وصل باشه.
اگه میشه یه مختصر توضیحی بدید که کجاها باید چیکار کنم
ای بابا ما هم یه سوال درباره شبکه پرسیدیم همه زاییدن نتونستن جواب بدن...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسخ داد شد.
شاد باشيد![]()
منظور از روتر D-Link مودم ADSL هست؟
در صورت مثبت بودن پاسخ نياز به تنظيمات خاصي نيست. شما كافيست هر دو سيستم رو با كابل شبكه به روتر وصل كنيد.
همين كفايت ميكند. هم اكنون دو سيستم شما با هم شبكه شدهاند.
براي به اشتراك گذاري پوشهها نيز كافيست روي پوشه مورد نظر كليك راست كرده و گزينه Properties را انتخاب كنيد.
به سربرگ Sharing مراجعه كرده و تنظيمات لازم را انجام دهيد.
براي دسترسي به پوشههاي به اشتراك گذاشته شده به قسمت My Network Place مراجعه كنيد.
شاد باشيد![]()
اگر درست متوجه شده باشم شما ميخواهيد با يك عدد كارت وايرلس كه روي سيستم شما قرار دارد اينترنت را به اشتراك بگذاريد؟
براي اين مورد نرم افزار كارت شبكه وايرلس شما بايستي قابليت تبديل شدن به اكسس پوينت را داشته باشد. در اين صورت ميتوانيد مانند يك اكسس پوينت به ارائه سرويس بپردازيد.
براي اين مورد شما ميتوانيد از نرم افزارهاي كمكي در اين زمينه نيز استفاده كنيد.
يكي از اين نرم افزارها Connectify هست. براي توضيحات بيشتر و دانلود نرم افزار به لينك زير مراجعه كنيد:
از نرم افزار ديگري براي اين مورد نيز ميتوان استفاده كرد. نام نرم افزار نيز Virtual Router Manager هست كه ميتوانيد از لينك زير دريافت نماييد.
براي راه اندازي يك شبكه بين 10 دستگاه بايستي از سوئيچ استفاده كنيد.
شما دستگاههاي خود را با هم با كابل و سوئيچ شبكه كنيد. كابل مودم ADSL را به يكي از پورتهاي سوئيچ وصل نماييد.
اينترنت بين تمامي سيستمها به اشتراك درخواهد آمد.
البته روشهاي مختلفي براي به اشتراك گذاري اينترنت روي سيستمها وجود دارد كه با توجه به شرايط كار ميتوان از آنها استفاده نمود.
شاد باشيد![]()
Last edited by mjzaret; 22-07-2012 at 20:41.
سلام دوستان.... گتاب نتورک پلاس انگلیسی چرا هرچی میگردم چیزی پیدا نمیشه؟! کسی میتونه لطف کنه اسم یه مدل مناسبش رو ارائه بکنه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)