سه تا دانشگاه تهران و بهشتی و علم و صنعت رو قطعا نه...ولی دانشگاه هنر رو شاید اونهم به احتمال ضعیف بیاره...ولی رجایی رو قطعا میاره
سه تا دانشگاه تهران و بهشتی و علم و صنعت رو قطعا نه...ولی دانشگاه هنر رو شاید اونهم به احتمال ضعیف بیاره...ولی رجایی رو قطعا میاره
نه
6 ماه پیش هم سر کد سوایق تحصیلی همین بساط بود
اما اونجا گفته بودن بعضیا ممکنه اطلاعاتشون در سایت موجود نباشه که باید با مراجعه به بعضی شعبه ها اطلاعاتشونو اصلاح کنن تا درست بشه و در سایت قرار بگیره. که ما کردیم و درست شد
اما این سری دیگه چیزی اعلام نکردن و قرار بود اطلاعات همه افراد تو سایت باشه![]()
فکر کنم واسه ازمون عملی قبول بشی اما کارنامتو با رتبه زیر گروهات بزار برات بگم چیکار کن
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
زود زنگ بزن سازمان سنجش.اگه اینرنتی در خواست کنی 10 روز طول می کشه که انتخاب رشته تموم شده.اگه جواب ندادن پاشو برو خود سازمان.خیابون کریم خانه
---------- Post added at 12:43 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
زود زنگ بزن سازمان سنجش.اگه اینرنتی در خواست کنی 10 روز طول می کشه که انتخاب رشته تموم شده.اگه جواب ندادن پاشو برو خود سازمان.خیابون کریم خانه
سلام .... بچه ها من رتبه منطقه یکم 2138 هست .... از اصفهان هم هستم .... به نظرتون میتونم عمران دانشگاه صنعتی اصفهان رو بیارم ؟؟؟؟ یا حداقلش دانشگاه اصفهان ؟؟؟؟
منم پارسال میزدم نمیامد مشکل 0 اول شناسنامه بود که من میزدم ولی وقتی نزدم درست شد
---------- Post added at 12:47 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
آقا این پکیج قلم چی میزنه تا 1300 مکانیک خواجه نصیر میشه قبول شد حالا یعنی من که 1707 شدم نمیشه نظرتون چیه ؟ راستی شهید بهشتی چجور دانشگاهیه؟
---------- Post added at 12:49 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
احتمالش هست و هم اینکه بومی هستش
من زیر گروه 5 رشته هنر شدم 19.البته سهمیه من منطقه 3 هست
می خواستم ببینم که کسی که تو منطقه 2 و 1 رتبه زیر گروهش 19 بشه با من مساویه یا اینکه بخاطر اینکه جای بهتری زندگی کرده توگزینش اولویت دارن
البته زیر گروه تو سهمیس ها!!
اگر کسی متوجه شد بصورت خصوصی جاب رو برام بزار چون صفحه ها تند میرن جلو منم نمیتونم پیداش کنم
تعارف نکنید جواب بدید
آقا ما رو هم دریابید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاملا به ارادت و خودت وابسته ست. یکی پیدا میشه پیشرفت میکنه یکیم میگه کاش همون پارسال هرچی قبول میشدم میرفتم . بقیه نمیتونن بهت بگن
بازم سلام .... کدوم رتبه مهمتره تو کارنامه ؟؟؟ مثلا من رتبه زیر گروه یک (که عمران توش هست) 2047 شدم .... رتبه منطقه یک 2138 ورتبه کشوری 4023
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)