الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم
خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...
بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم
الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم
خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...
بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم
نه تنها بین تمام PES هایی که تجربه کردم PES 2012 مضخرف ترین بود به نظرم بلکه بین همه فوتبال سیمولیشن هایی که دیدم رو اعصاب ترین بود حالا نمی گم بدترین چون مشخصه که روش خیلی کار شده البته روی این بازی فقط خر کاری شده نه دقت و نکته سنجی و همین باعث شده یه بازی شرم آور خروجی کار کونامی بشه فقط تاسف می خورم که چرا کونامی نمی خواد یه انقلاب ایجاد کنه و چرا موشن های بازی رو تغییر جزئی میده شما از PES 2008 به اینور موشن هاتون همینه که الان می بینیم فقط تغییر در نوع دویدن ها ایجاد کرده نمی دونم چرا هزینه تعویض موتور ساخت بازی رو در اختیار تیم سازنده قرار نمی ده تا از این کما در بیاد PES
واقعا PES 2009 و PES 2010 کجا این دو تا PES اخیر کجا!
آقا داوریش واقعاً مضخرفه........ همیشه طرف کامپیوتره .... تازه اگر با یک نفر دیگه بازی کنی ... بازهم داوری یکطرفه به سود دسته 2 واقعاً افتضاح
من از 2002 تا الان pesبازی کردم ولی به نظرم 2012 خیلی بهتر ازقبلی هاست .من شوتهایی که میزنم دقیقه نمیدونم شما چرا اشکال میگیرین
دروازه بانم تو نسخه های قبلی میومد بیرون ولی توی 2012 ندیدم
به نظر من این نسخه 2012 تقلبی و اصلی داره شاید مال من اصلی هست که این اشکالات وجود نداره شایدم اشکال از یه چیز دیگس
راجب داوری هم شما درست میگین خیلی به نفع کامپیوتر میگره که بازم شاید اشکال نباشه شاید قدرت بازیکن ما بیشتره وتنه میزنه واونا میخورن زمین
---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
شاید تنظیمات دکمه ها رو عوض کردی اگه اینجوریه برو از تنظیمات درستش کن
---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------
شمابرین یه دست با کیبورد بازی کنید ببنید چقدر شوتهاش دقیقه من واسه همین هیچ وقت از دسته استفاده نکردم
تلاش شما برای حمایت از این بازی قابل تقدیره
ولی من از اون موقعی که آتاری بود ، دنیای بازیها رو دنبال می کنم و اولین باره می شنوم که کیبرد از جویستیک دقیق تره.
اولا باید مربی تیمت رو عوض کنی ویکی بهترشو بخری دوم اینکه پول پیشنهادی رو زیادش کن تا دراولین فرصت بیادتیمت
---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------
به نظر من که دقیقتره شما دوستان رو نمیدونم
سلام داداش vahab68
نظر شما قابل احترامه ولی من و برادرم که با هم بازی میکنیم من جوستیک (دسته) ورمیدارم برادرم کیبورد
وقتی بازی تموم میشه برادرم میگه با دسته راحت تر میشه شوت زد ....
من نه حرف برادرمو قبول دارم نه حرف شما
بلکه دقت شوت فقط و فقط ربط داره به shoot accuracy هر بازیکن
من یووه ورمیدارم با کراسیچ میشوتم میره بیرون ولی با ماتری و دل پیرو میزنم صاف میره تو دروازه
البته یه نکته ای رو هم به دوستان بگم اونم اینکه سعی کنید با بازیکنایی که قابلیت long ranger drive دارن بیشتر شوت بزنن
مثل مسی .... داوید ویا ..... رونی ....... دل پیرو و ...![]()
Last edited by arash-king; 12-02-2012 at 14:24.
کلا بازی pes پیشرفت زیادی نکرده
ولی من عاشق قسمت افسانه شدن هستم
که به مراتب از بازی فیفا تو این حالت برتره
ولی در بقیه زوایا فیفا بهتره![]()
دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟
سلام بچه ها من شنيدم كه PESدر نسخه بعديش موتورش رو عوض ميكنه كه اگه راست باشه،این در واقع باید یه حرکت بسیار هوشمندانه و تحول جديد توسط کونامی تو بازي باشه. موتور جدید می تونه ظرف یه سال باشه اما نه، اگر که نتیجه معکوس باشه اين مجموعه مي تونه به پايان راه خود برسه. اين خوبه كه كونامي با توسعه PES صبر و شكيبايي نشون ميده. من در حقيقت یک بازی واقعی زرق و برق دار نیاز ندارم، من می خوام پيشرفت رو تو بازي ببينم. ممكنه چند انیمیشن جدید اين بازي رو كمي بهتر به نظر برسونه اما ممكنه آسيب بزنه، اما صادقانه اگر گیم پلی پيشرفت و بهبود بزرگ بكنه پس ازاون من نمی تونستم کمتر اهمیت بدم در مورد انیمیشن.و يه چيز ديگه هم اينه كه ميگن ان شا الله تيم هاي بيشتري رو لايسنس ميكنن(البته تو نسخه هاي قبلم اين حرفو گفته بودن!)حالا بايد منتظر نشست و ببينيم كه آيا واقعا اين بار اين طور ميشه يا نه؟
در مورد Pes 12 هم بايد بگم كه داوريش از بعضي لحاظ بهتر و از لحاظ زيادي بدتر شده چه به نفع تيم حريف چه به نفع تيم خودي كه خدا كنه تو نسخه بعدي اصلاح بشه!
پاس كاري و كار گروهي تو اين نسخه حرف اولو ميزنه،در مورد دفاع هم به نر من يه مقدار هوشمندانه تر شده.
دروازه بان ها هم پيشرفت كمي كردن اما راضي كننده نيستش و باز هم جاي كار داره
و تو بازي هايي كه من كردم 90% سانترهايي كه كه از كنار نقطه كرنر ميفرستم بازيكنايي توي محوطه براي گل كردن هميشه يه قدم كم ميارن!
بخش تمرين كردن بازي كه يه گزينه بهش اضافه شده بهتر شده، و درجه سختي سوپر استار هم كه تازه اضافه شده بازي رو سخت تر ومهيج تر كرده.
و در كل من كه تا الان راضيم به آينده نگاه ميكنم و اميدوارم،چه كسي مي دونه چه اتفاقي قراره بيفته......؟؟!!!
فعلا باي...
وقتي وارد GAME PLAN ميشي Coach Mode روOFF كن.دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟
Last edited by M E S S I; 12-02-2012 at 19:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)