تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 332 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3312

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2012

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم

خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...

بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم

2. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

الان حدود 1 ماه هست که PES 2012 رو Unistall کردم

خیلی سعی کردم بعد از دانلود پیچ و ... با این بازی کنار بیام ولی نشد که نشد ...

بعد از حدود 8 سال PES بازی کردن دیگه بازی نمی کنم
    نه تنها بین تمام PES هایی که تجربه کردم PES 2012 مضخرف ترین بود به نظرم بلکه بین همه فوتبال سیمولیشن هایی که دیدم رو اعصاب ترین بود حالا نمی گم بدترین چون مشخصه که روش خیلی کار شده البته روی این بازی فقط خر کاری شده نه دقت و نکته سنجی و همین باعث شده یه بازی شرم آور خروجی کار کونامی بشه فقط تاسف می خورم که چرا کونامی نمی خواد یه انقلاب ایجاد کنه و چرا موشن های بازی رو تغییر جزئی میده شما از PES 2008 به اینور موشن هاتون همینه که الان می بینیم فقط تغییر در نوع دویدن ها ایجاد کرده نمی دونم چرا هزینه تعویض موتور ساخت بازی رو در اختیار تیم سازنده قرار نمی ده تا از این کما در بیاد PES
    واقعا PES 2009 و PES 2010 کجا این دو تا PES اخیر کجا!

4. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    ايــــــــران-ماهشهر

پيش فرض

آقا داوریش واقعاً مضخرفه........ همیشه طرف کامپیوتره .... تازه اگر با یک نفر دیگه بازی کنی ... بازهم داوری یکطرفه به سود دسته 2 واقعاً افتضاح

داره خودمونی میشه vahab68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ایران - تبریز - گوگان

پيش فرض

من از 2002 تا الان pesبازی کردم ولی به نظرم 2012 خیلی بهتر ازقبلی هاست .من شوتهایی که میزنم دقیقه نمیدونم شما چرا اشکال میگیرین
    دروازه بانم تو نسخه های قبلی میومد بیرون ولی توی 2012 ندیدم
    به نظر من این نسخه 2012 تقلبی و اصلی داره شاید مال من اصلی هست که این اشکالات وجود نداره شایدم اشکال از یه چیز دیگس
    راجب داوری هم شما درست میگین خیلی به نفع کامپیوتر میگره که بازم شاید اشکال نباشه شاید قدرت بازیکن ما بیشتره وتنه میزنه واونا میخورن زمین

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

چرااین بازی اینجوریه وقتی پاس روبه جلو می دی عقب پاس می ده؟شوت هم هر چی می زنی می ره آسمون.خدایش فیفا خیلی سرتر از اینه فقط لیگاش و کاپاش کمتره.مثلا جام متهای آسیا رو نداره یا جام باشگاهای اورپا رو نتونستم تو فیفا ببینم یا جام جهانی.
    شاید تنظیمات دکمه ها رو عوض کردی اگه اینجوریه برو از تنظیمات درستش کن

---------- Post added at 01:29 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

اینم یکی دیگه از نقص هاش .

من هر 10 تا شوت یکیش خوب میشه و مستقیم به طرف دروازه میره با قدرت زیاد .
    که اونم میخوره به تیرک
    شمابرین یه دست با کیبورد بازی کنید ببنید چقدر شوتهاش دقیقه من واسه همین هیچ وقت از دسته استفاده نکردم

7. 2 کاربر از vahab68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی taghi_ramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

تلاش شما برای حمایت از این بازی قابل تقدیره
    ولی من از اون موقعی که آتاری بود ، دنیای بازیها رو دنبال می کنم و اولین باره می شنوم که کیبرد از جویستیک دقیق تره.

9. 2 کاربر از taghi_ramzi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahab68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ایران - تبریز - گوگان

پيش فرض

دوستان کسی در مورد خرید بازیکن تو مستر ایگ توضیح میده؟ من از لیگ دسته دو انگلیس اومدم لیگ برتر هرچی پیشنهاد میدم رد میشه؟ تازه اون گزینه خرید مستقیم بدون دردسرم on کردم..همونیکه از گالری بازی میخری پول و.. زیاد میکنه؟؟؟؟؟
    اولا باید مربی تیمت رو عوض کنی ویکی بهترشو بخری دوم اینکه پول پیشنهادی رو زیادش کن تا دراولین فرصت بیادتیمت

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

تلاش شما برای حمایت از این بازی قابل تقدیره
    ولی من از اون موقعی که آتاری بود ، دنیای بازیها رو دنبال می کنم و اولین باره می شنوم که کیبرد از جویستیک دقیق تره.
    به نظر من که دقیقتره شما دوستان رو نمیدونم

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولا باید مربی تیمت رو عوض کنی ویکی بهترشو بخری دوم اینکه پول پیشنهادی رو زیادش کن تا دراولین فرصت بیادتیمت

---------- Post added at 01:42 PM ---------- Previous post was at 01:41 PM ----------

به نظر من که دقیقتره شما دوستان رو نمیدونم
    سلام داداش vahab68
    نظر شما قابل احترامه ولی من و برادرم که با هم بازی میکنیم من جوستیک (دسته) ورمیدارم برادرم کیبورد
    وقتی بازی تموم میشه برادرم میگه با دسته راحت تر میشه شوت زد ....
    من نه حرف برادرمو قبول دارم نه حرف شما
    بلکه دقت شوت فقط و فقط ربط داره به shoot accuracy هر بازیکن
    من یووه ورمیدارم با کراسیچ میشوتم میره بیرون ولی با ماتری و دل پیرو میزنم صاف میره تو دروازه
    البته یه نکته ای رو هم به دوستان بگم اونم اینکه سعی کنید با بازیکنایی که قابلیت long ranger drive دارن بیشتر شوت بزنن
    مثل مسی .... داوید ویا ..... رونی ....... دل پیرو و ...
    Last edited by arash-king; 12-02-2012 at 14:24.

12. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کلا بازی pes پیشرفت زیادی نکرده
    ولی من عاشق قسمت افسانه شدن هستم
    که به مراتب از بازی فیفا تو این حالت برتره
    ولی در بقیه زوایا فیفا بهتره

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام بچه ها من شنيدم كه PESدر نسخه بعديش موتورش رو عوض ميكنه كه اگه راست باشه،این در واقع باید یه حرکت بسیار هوشمندانه و تحول جديد توسط کونامی تو بازي باشه. موتور جدید می تونه ظرف یه سال باشه اما نه، اگر که نتیجه معکوس باشه اين مجموعه مي تونه به پايان راه خود برسه. اين خوبه كه كونامي با توسعه PES صبر و شكيبايي نشون ميده. من در حقيقت یک بازی واقعی زرق و برق دار نیاز ندارم، من می خوام پيشرفت رو تو بازي ببينم. ممكنه چند انیمیشن جدید اين بازي رو كمي بهتر به نظر برسونه اما ممكنه آسيب بزنه، اما صادقانه اگر گیم پلی پيشرفت و بهبود بزرگ بكنه پس ازاون من نمی تونستم کمتر اهمیت بدم در مورد انیمیشن.و يه چيز ديگه هم اينه كه ميگن ان شا الله تيم هاي بيشتري رو لايسنس ميكنن(البته تو نسخه هاي قبلم اين حرفو گفته بودن!)حالا بايد منتظر نشست و ببينيم كه آيا واقعا اين بار اين طور ميشه يا نه؟

در مورد Pes 12 هم بايد بگم كه داوريش از بعضي لحاظ بهتر و از لحاظ زيادي بدتر شده چه به نفع تيم حريف چه به نفع تيم خودي كه خدا كنه تو نسخه بعدي اصلاح بشه!
    پاس كاري و كار گروهي تو اين نسخه حرف اولو ميزنه،در مورد دفاع هم به نر من يه مقدار هوشمندانه تر شده.
    دروازه بان ها هم پيشرفت كمي كردن اما راضي كننده نيستش و باز هم جاي كار داره
    و تو بازي هايي كه من كردم 90% سانترهايي كه كه از كنار نقطه كرنر ميفرستم بازيكنايي توي محوطه براي گل كردن هميشه يه قدم كم ميارن!
    بخش تمرين كردن بازي كه يه گزينه بهش اضافه شده بهتر شده، و درجه سختي سوپر استار هم كه تازه اضافه شده بازي رو سخت تر ومهيج تر كرده.
    و در كل من كه تا الان راضيم به آينده نگاه ميكنم و اميدوارم،چه كسي مي دونه چه اتفاقي قراره بيفته......؟؟!!!
    فعلا باي...

دوستان من ترکیب تیمم رو میچینم میفرستم زمین وسط بازی مربی تاکتیک رو عوض میکنه و من نمیخوام اینکارو بکنه . چطوری غیرفعالش کنم ؟
    وقتي وارد GAME PLAN ميشي Coach Mode روOFF كن.
    Last edited by M E S S I; 12-02-2012 at 19:04.

16. 2 کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •