تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 339 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اصلا انگار انگار دوتا بازی بیشتر به آخر فصل نمونده!
    من که حس می کنم به خاطر اینکه پرسپولیس نیفته دسته یک دیروز خوب بازی نکردن! شهرداری هم که به مساوی راضی بود
    نمیشه گفت تبانی! اما انگار نه انگار استقلال میخواد که قهرمان بشه! وقتی هنوز لیگ تموم نشده میخوان فتح الله زاده بیرون کنن قطعا مظلومی هم نگرانه! حاشیه ها داره کار دست استقلال میده!

2. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

تا دیروز همتون طرفدار مظلومی بودید حالاکه دیگه جای دفاعی نمونده منکر میشید. مخصوصا اون کسی که زیر پست شما تشکرش هست ولی خودش پستی نداده.
    مگه من گفتم آرش و میلاد خوب بازی کردن؟!!!!!!!
    سوال کردم تو ایران مهاجم خوب کیه؟
    مدیر یه تیم باید بازیکن بخره. تماشگر باید تشویق کنه و مربی باید از بازیکن هاش بازی بگیره. اگر بازیکن ها مقصرند و خوب بازی نمیکنند یا باید بگی عمدیه یا سهوی. اگر بگی عمدی بد بازی میکنن که بازم دو حالت داره که مظلومی میدونه یا نه. اگر بگی نه عمدی نیست پس باید بگیم بطور اتفاقی اینهمه بازیکن خوب باهم افول کردن و همه اینها اتفاقیه و مظلومی مقصر نیست.
    ما کجائیم دنیا کجاست
    بارسلونا پپ رو میذاره کنار ما یه آدم بدون کارنامه که اولین جامی که تو عمرش دیده جام حذفی امسال بوده رو کردیم بت.
    بعدم که اون حسابی خرابکاری کرد میگیم کی بود کی بود من نبودم

( ناظر عزیز اگر پستم قابل تائید نیست ویرایشش کن. اگر قابل ویرایش هم نیست کل متن رو پاک کن و بجاش سه نقطه بذار تا معلوم باشه من جواب دادم ولی منتشر نشده. خدائی این درخاست بزرگی نیست. )

شما یه پست از من پیدا کن که از مظلومی طرفداری کردم بعد یا این حرفو زن.

حالا شما طرفدار چه تیمی هستید حرفاتون ه استقلالی نمی خوره اومدی با خود استقلالیا کل کل میکنید.

نام کاربریتونم که مشخصه....

4. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لیگ ایران که لیگ نیست حتی از لیگ امارات هم سطحش پایین تره.
    ما تو اسیا با 2 قهرمانی و 4 نایب قرمانی دومین تیم پر افتخار در اسیا و اولین تیم پرافتخار ایران در اسیا.
    نه سپاهان نه پرسپولیس نه ذوب اهن هیچ کدوم رنگ قهرمانی رو ندیدن تو اسیا.
    اگه بتونیم بازی بعدی اسیایی رو ببریم شانس سعودمون 80% بلکه 100% هم خواهد شد. اگه بچه ها خوب بازی کنن.
    تنها چیزی که منو اروم میکنه همین که جزو 3 تیم پرافخار اسیا هستیم . و با 6 قهرمانی در جام حذفی.
    سپاهان هم بره تو لیگ قهرمان بشه مثلا خودش رو تو لیگ دجه 10 و ساخت p.r.c پرافتخار کنه. فقط اسیا هست که تو کل جهان اوازه داره.نه لیگ ایران.

6. 4 کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما یه پست از من پیدا کن که از مظلومی طرفداری کردم بعد یا این حرفو زن.

حالا شما طرفدار چه تیمی هستید حرفاتون ه استقلالی نمی خوره اومدی با خود استقلالیا کل کل میکنید.

نام کاربریتونم که مشخصه....

پاسختون یه جتبه عمومی داره یه جنبه خصوصی
    جنبه عمومیش رو اینجا میذارم و قسمت خصوصیش رو تو پروفایلتون مینویسیم
    مطمئن باشید سابقه استقلالی بودن من از شما بسیار بیشتر هست و بهتره مترتون رو تعداد پست هام قرار ندید. ضمنا پست های من کپی پیست خبرگزاری ها هم نیست.
    من با استقلالی ها کل کل نمیکنم با طرفداران مردی مخالفم که بهترین استقلال ادوار لیگ برتر رو در اختیار داشت ولی تعداد بازی های قابل دفاعی که از خودش نشون داد به تعداد انگشتان یک دست نمیرسه. مردی که ایننقد استقلال رو کوچیک کرد که قهرمانی زورکی و با پنالتی در جام حذفی در برابر تیم دسته یکی شده شاهین بزرگترین افتخار زندگیشه و گمان میکنه استقلال هم همانند او کوچک و کم افتخار که چه عرض کنم بی افتخاره.
    این فروم و خصوصا این تاپیک محدودیت هایی داره که نمیتونم جوابتون رو کامل بدم ولی سعی میکنم اولین فرصت تو پروفایلتون جواب کاملتری رو خدمتتون عرض کنم

فعلا وقت ندارم تا پست هاتون رو دقیق بررسی کنم ولی یک نمونه از طرفداری شما از وضع موجود و اعتراضات امثال بنده :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پی نوشت:
    1. "اسطقس" برخلاف تصور شما ( البته نگفتید ولی خودم فهمیدم ) یه کلمه ترکی نیست بلکه یک لغت فلسفی است. اگر امضام رو بخونید کمی متوجه میشید. من ساکن جنوب تهران و اصالتا متعلق به یکی از شهر های استان اصفهان هستم.
    2. میشه بپرسم شما چرا اینقد با اشتیاق خبرهای باشگاه پرسپولیس رو تو تاپیکشون کپی پیست میکنید؟
    مثلا:
    یا
    یا

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

درباره بازی دیروز من فقط نیمه دوم رو دیدم با اینکه شهرداری دفاع خیلی خوبی رو ارائه میداد ولی ما هم خیلی بد بودیم ...
    انگیزه بازیکنان ، کادر فنی و حتی تماشاگران اونی نبود که تیمی که توی کورس هست باید داشته باشه . دلیل استقبال کم تماشاگران حتی اگر بدبینانه ترین حالت ممکن رو در نظر بگیریم و بگیم به خاطر بازی نه چندان خوب تیم استقبال کم می کنند رو اصلا متوجه نمی شوم . مگر اینکه به این نتیجه برسیم که امروزه خیلی از به اصطلاح هوادارای اس اس در واقع هوادار اقای " خاصی " هستند و همراه این اقا تیمشون رو هم عوض می کنند ( که به عینه دیدم )

در هر صورت فکر می کنم لیگ برای ما توی بازی قبل مقابل شاهین تموم شده بود ( هر چند به اشتباه ) هم من تماشاگر هم بازیکن و هم مربیان .
    صحبت های اخیر در هیئت مدیره! هم که دیگه ....
    تیمی که می خواد قهرمان بشه باید همه چیزش قهرمانی باشه ... تماشگری می خواد که تفکر قهرمانی داشته باشه و مدیرانی که قهرمانی رو بخواهند ..

امیدوارم بازی با الریان تیم نتیجه بگیره .

پ ن : دوستان تازگی ها با پدیده ای به اسم "ترول" اشنا شدم ، احتمالا خیلی هاتون اسمش رو شنیدید ولی حتما یک سرچ در نت بکنید و بیشتر باهاش اشنا بشید ( به خصوص علاقه مندان به علم روانشناسی )

9. 4 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این فصل هم با همه بالا و پاییناش واسمون تموم شد دیگه دومی و سومی و چهارمی فرقی نمیکنه
    امیدوارم فصل بعد یه مربی درجه یک به استقلال بیاد بهترین گزینه تریمه اگه اون نشد متسو هم خوبه

خیلی چیزها باعث شد جامو از دست بدیم
    1_جدا شدن ولید کرار و از همه مهمتر فرهاد
    2_مصدومیت طولانی مدت اندو جباری میداودی حیدری رحمتی
    3_وجود هیئت مدیره ای حاشیه ساز که رد پاشون کاملا در 2 بازی گذشته مشخصه
    4_بد شانسی و مهاجمای بی دقت

هر تیمی جای ما بود چهارم پنجم هم نمیشد ولی ما تا قبل از بازی با شهرداری هم مدعی قهرمانی بودیم
    این وسط کادر فنی هم اشتباهاتی داشت که مهمترینش اون دربی بود که باختیم.و یه چیز دیگه که منو خیلی ازار میده اینه که فصل تموم شد ولی یه راهی برای گل زدن به تیمهایی که ده نفره دفاع میکنن پیدا نکردیم....

دیروز تیم خیلی بیتفاوت بازی میکرد انگار نه انگار که این تیم برد میخواد به غیر از زندی هیچکس عطش گلزنی نداشت....واقعیتش با اینکه این بازی خیلی حساس بود اما من به شخصه نسبت به بازی بی تفاوت بودم.....یادم نمیاد تا قبل از این بازی استقلال بازی داشته باشه و من یه لحظه از تلوزیون چشم بردارم و 4چشمی بازیو نگاه نکنم اما امروز اصلا اینطور نبودمو اخر بازی هم زیاد از تساوی ناراحت نبودم چون افتضاح بودیم قبل از بازی هم اصلا امیدی به قهرمانی نداشتم

ارش و گوران هر کدوم 10 تا موقعیت 100% خراب میکنند تا شاید فرجی بشه اقای ارش خان در تمام فصل زحمت بکشن 6 تا گل بزنن
    اگه قرار بود کسی اقای گل بشه که بیشترین تک به تکو دروازه خالیو خراب کرده باشه الان باید میخوندیم مسیو رونالدو دنبال ارش بدو ای بدو ای بدو.....
    حتی اگه نیم فصل داش رضارو میگرفتیم الان قهرمان بودیم......

بازیهای رو در رومون با سپاهانو فراموش نکنید هر دو بازی سپاهان تیمشو تقریبا کامل در اختیار داشت ولی ما در هر 2 بازی 6-7 تا از بازیکنای اصلیمونو نداشتیم اما در هر 2 بازی شایسته برد بودیم مخصوصا در اصفهان.....

تیم ما فقط نیم فصل اول کهکشانی بود که با 6 امتیاز اختلاف نسبت به تیم دوم و 9 امتیاز اختلاف نسبت به سپاهان قهرمان نیم فصل شدیم
    نیم فصل دوم همین تراکتور هیچ بازیکنیو از دست نداد 6-5 تا بازیکن خوب مثل فخرالدینی حدادیفر سرلک و..... خرید سپاهان هیولایی به نام سزارو خرید.....
    توپهایی که ارش گل نمیکرد از اونا سختترشو سزار گل میکرد......

تیموریان رحمتی جباری حیدری این 4 تا هافبکای ما در نیم فصل دوم همش یا مصدوم بودن و یا در افت بعد از مصدومیت....مهاجممونم که گذاشت رفت از میلاد هم کادر فنی درست استفاده نکردو نابودش کرد

اگه شریفات برهانی زندی حسینی یوسفی حمودی امیرابادی یرکوویچ میشه بهترین استقلال تاریخ که من دیگه بحثی ندارم....فقط چرا این بهترین استقلال تاریخ مجبور بود از دفاع چپ در هافبک دفاعیو هافبک چپ استفاده کنه....چرا این استقلال که بهترین تاریخ بود امید هوادارا شده بود محسن یوسفیو خواستار حظور اون تو زمین میشدن؟چرا این بهترین استقلال تاریخ واسه هوادارا ستاره ای جز محسن یوسفی نداشت؟اصلا کی یوسفیو ستاره میدونه؟؟؟

بهترین استقلال تاریخ اون تیمی بود که زندی نیمکتنشینش بود تیموریان و رحمتی دو تا هافبک دفاعیامون در اوج امادگی قرار داشتن خسرو هنوز مصدوم نشده بودو اماده بود بهترین مهاجم ایران نوک حملمون بازی میکرد برای سمت چپ ستاره تیم ملی عراق و ستاره تیم ملی کویتو داشتیم+فریدون زندی....میلادی که برای بار دوم مصدوم نشده بود......بهترین جباریه چند سال اخیر بازیسازمون بود.....

استقلال نیم فصل دوم از صدقه سر نیم فصل اول تا الان تو کورس قهرمانی بود....باور کنید اگه حاشیه سازی هیئت مدیره و بی دقتی مهاجمامون نبود الان قهرمان بودیم.....قسمت نبود قهرمان بشیم.فقط کافیه بازیهای این فصلو که با بدشانسی و مهاجمهای بی دقتو اشتباه کادر فنی از دست دادیمو به یاد بیارید....اون دربی عجیبی که باختیم.موقعیتایی که جلو شاهین در بوشهر نفت ابادان در تهران سپاهان در اصفهان ذوب اهن در تهران راه اهن در تهران و.........از دست رفت
    یا اون پنالتی که جباری جلو سپاهان در تهران خراب کرد.....
    اون شوت میلاد در بازی با تراکتور در تهران به تیرک خوردو همون توپ رفت توی گل خودمونو بازیو باختیم......

اگه بخوام بدترین بازی استقلال این فصلو انتخاب کنم همین بازی باشهرداریو انتخاب میکنم اصلا شخصیت قهرمانی نداشتیم در اون بازی

دوستان این کادر فنی هرچی هم که هست این چند تا بازیو حمایت کنید تا ان شاالله از گروهمون صعود کنیمو بریم واسه ستاره سوم.دوستمون حرف خوبی زد ما الان دومین تیم پرافتخار اسیاییم و این کم چیزی نیست.ان شاالله با کمک خدا و حمایت هوادارا قهرمان این دوره میشیمو عنوان پرافتخارترین تیم اسیارو که تا چند سال پیش برای خودمون بودو پس میگیریم

11. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی چیزها باعث شد جامو از دست بدیم
    1_جدا شدن ولید کرار و از همه مهمتر فرهاد
    2_مصدومیت طولانی مدت اندو جباری میداودی حیدری رحمتی
    3_وجود هیئت مدیره ای حاشیه ساز که رد پاشون کاملا در 2 بازی گذشته مشخصه
    4_بد شانسی و مهاجمای بی دقت
    درسته اینا مهمترینش بودن
    یکی از اشتباهاتمون هم این بود که وقتی فرهاد رو از دست دادیم توی نیم فصل یه مهاجم درجه یک به تیم اضافه نکردیم جاشو پر کنه

مظلومی هم با اشتباهاتی که داشت توی بعضی جاها باعث نتیجه نگرفتن تیم شد ولی اینجوری نبود که کلا همه چی تقصیر اون بوده! واقعا ما باید انصاف داشتیم. مظلومی عالی نبود ولی در مجموع دیگه بد هم نبود و به عنوان یه استقلالی تلاششو کرد. کلا فوتبال ما جوریه که حتی مورینیو رو هم بیاریم اگه یه فصل توی لیگ قهرمان نشه هم میگن مربی بدی بود!

امیدوارم فصل بعد یه مربی درجه یک به استقلال بیاد بهترین گزینه تریمه اگه اون نشد متسو هم خوبه
    من معتقدم اگه فرضا قراره یه مربی ایرانی بیاد همین مظلومی باقی بمونه بهتره و اگه قرار باشه قلعه نوعی بیاد با اینکه از نظر فنی از مظلومی بهتره ولی حاشیه های اون فوق العاده زیاده!
    اگه هم قراره باشگاه واقعا خرج کنه هم بهتره یه مربی خارجی درجه یک بیاد که باعث پیشرفت فوتبال استقلال و کشورمون بشه نه یه مربی درجه سه!

در مورد فاتح تریم که امسال با گالاتاسرای قهرمان لیگ ترکیه شده و توی فصل بعدی لیگ قهرمانان اروپا هم تیمش هست و اوردن اون سخته!
    ولی مربی های دیگه هستن که استقلال تلاش کنه می تونه اونا رو بیاره که اینم بیشتر از فتح ا... زاده برمیاد و امیدوارم فصل بعد حتما توی استقلال باشه...

13. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Lord Farshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

درود

من که حس می کنم به خاطر اینکه پرسپولیس نیفته دسته یک دیروز خوب بازی نکردن!
    آقا چرا پای ما رو میکشی وسط اونم وقتی استقلال خودش چند مدتیه خوب بازی نمیکنه !؟

اگه همچین هدفی داشتند ! با شکست شهرداری ، پرسپولیس موندنش حتمی میشد ( ) پس زور میزدند که ببرند
    پای ما رو به یه بازی بسیار ضعیف وسط نکش ؛ ما فعلا باید بریم سراغ تیم خودمون با این حال و روزش.

شاد و پیروز و سربلند باشید
    Last edited by Lord Farshad; 28-04-2012 at 17:12.

15. 2 کاربر از Lord Farshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچکی به غیر از قلعه نوعی جواب نمیده تو استقلال ! حالا هر جور آدمی هم میخواد باشه ! بازیکن باید از مربیش حساب ببره !
    حالا کاری ندارم قلعه نوعی چجوری ولی فکر میکنید اگر مظلومی تو یه تیم دیگه باشه و استقلال و ببره دستش رو مشت نمی کنه !؟! فکر میکنید میره میشنه گریه میکنه !؟ یا اگر بازیکن خوبی باشه از استقلال نمیگیره !؟ سال اول که قلعه نوعی رفت چرا هیچ بازیکنی از استقلال نرفت پس !؟ واعظ آشتیانی همه رو فراری داد ! اگر اون نبود الان قلعه نوعی با استقلال باور کنید چند سال پشت سر هم قهرمانی آورده بود !

17. 4 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

آه فقط آه
    با این زیر ساخت و بی برنامه گی لیگ ایران و نبود یه سیستم همینه که هست
    اول تیم خودمون با جدایی مظلومی موافقم هر چند دوسش دارم و شاید در مقطع دیگه ای بهتر بتونه کمک کنه هنوز تیم 9 نفره ژنرال در بازی با ابومسلم یادم نرفته که چطور بردیم بهتر از قلعه نویی برا استقلال وجود نداره یعنی فرگوسن استقلاله ولی وقتی تیمها دولتیه و هیئت مدیره سیاسی همینه یعنی همیشه همینطور بوده وقتی مدیر ثبات نداره مطمئنا سرمربی هم نداره ببینید تو این چند بازی آخر چطور باعث شدند تیم بهم بریزه کدوم هیئت مدیره میاد چند بازی مونده به آخر فصل اینطور جنجال واسه تیمش درست میکنه معلومه انگیزه نمیمونه هر کی بیاد می خواد یه ساله قهرمانی واسه تیم بیاره که نگهش دارن ما باید خصوصی بشیم ولی کو گوشی شنوا

19. این کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •