!اول لپناپ رو فول شار÷ کن.بعد می تونی یکی دو ساعت به باطری استراحت بدی.بعد از برق بکش و از باطری استفاده کن تا دشار÷ بشه.از تنظیمات Power option تنظیم کن که critical battery level رو 5 درصد باشه و critical battery action رو بذار hybernate.فقط سعی کن معمولی کار کنی با باطری و بازی و اینا نکنی که زود خالی شه.وقتی لپتاپ رفت رو hybernate یه چند ساعتی بذار بمونه رو همون حالت(یه جا نوشته بود 2 ساعت یه جا 5 ساعت.من شب خاموش شد خوابیدم صبح دوباره شار÷ کردم)بعد از این چند ساعت لپتاپ رو در حالت خاموش دو ساعت بزن به برق تا شار÷ بشه.بعدش هم برای اطمینان دو ساعت بذار باطری استراحت کنه و بعد می تونی ازش استفاده کنی.من وقتی دیدم wear level انقدر کم شده کلی ذوق کردم!فکر نمی کردم انقدر کم بشه11.3 درصد کجا و 1.7 درصد کجا.هر یکی دوماه یه بار سعی کنید کالیبره کنید.بعضیا می گن هر 30 سیکل دشار÷.ولی اگه دیدید wear level زیاد شده بکنید بد نیست
دوست عزیز نوشته بالا نقل قول بود.
برای من از 22 رسیدش به 4 و خیلی هم خوب بود.
اما critical battery رو روی 2 درصد گذاشتم وcritical battery action رو روی sleepگداشتم تا اخر باتریم تموم بشه و خودش خاموش بشه و 2 ،3 بار فول شارژ کردم و استفاده کردم تا اینجوری شد.
و اولش برنامه نشون نمیداد درست شده و قتی به اخر باطری رسید نشون داد.
وقتی به حالت sleep رفتی موس رو تکون بده تا روشن بشه و باطریت تموم بشه