واقعا بحث سنگینه.......امیدوارم دوستان بحث رو با همین هیجان و شدت ادامه بدن و لحظه ای از ارمانهاشون عقب نکشن....
.
.
.
واقعا بحث سنگینه.......امیدوارم دوستان بحث رو با همین هیجان و شدت ادامه بدن و لحظه ای از ارمانهاشون عقب نکشن....
.
.
.
این بحث تموم بشو نیست ؟؟؟؟ 2 هفته میشه که نمیام تو این تاپیک ....![]()
اگه الان به جای اینا یکم فکرتو به درس و مرس میدادی الان یه بازیساز بودی و ما گیمرهات نه نقاد مفتی
Last edited by Переклад не; 20-11-2011 at 16:42.
اصلاً شما بگین امتیاز BF3 توی گیم اسپات 10 از 10
امتیاز COD MW3 باشه 2 از 10
این حرفا چه فایده ای داره؟؟؟؟
من MW3 رو بازی میکنم و باهاش حال میکنم و از همه نظر فوق العاده ست. دیگه کی به این امتیازا و کل کل کردنای الکی اهمیت میده؟![]()
من امروز بازی رو گرفتم ساعت 4 بعدظهر ...تا الان 4 ساعت به کوب بازی کردم ..خیلی توپه..آخرشه... نورپردازی بازی و
صداگذاریش منو کشته..بی نهایت حال میده....یعنی اینقدر بازی توپه که من دهنمو میبندم و میرم بازی رو ادامه بدم...
mw3 رو هم 2 بار تا آخرش رفتم ...اونم قشنگ بود اینم قشنگی خودش رو داره...هر 2 شون قشنگن و توپ
جالب این جاست وقتی من بازی MW3 رو توی تاپیکش نقد میکنم بعد از ۵ دقیقه پستام پاک میشن ولی اونا میان BF3 رو نقد میکنن ازشون تقدیر هم میشه!
کلا تو هیچ جا عدالتی وجود نداره![]()
آخی عزیزم گریه نکن !!!!
پس چرا پستای من هیچ وقت پاک نمیشه ؟؟؟![]()
میگم بچه ها یه مرحله ی mw3 که تو پاریس هست و برج ایفر رو با خاک یکسان میکنیم این فرانسوی ها بازی رو تو کشورشون ممنوع نکردند
حالا یه مرحله ی بتلفیلد تو تهرانه بیا و ببین......
این بی جنبگی فقط و فقط تو ایرانه![]()
من چاکرتم .همین دورو ورا بودیم
امیدوارم گیر ندن به این پستم ولی چون با مرامی نوشتم
بازی رو یه dvd عرضه شده؟
انلاین می خوام بازی کنم ولی کسی رو نمی شناسم باهاش کواپ بزنم .یه تاپیک جدا برای مولتی بزارین لطفا. برای پیسی نه کنسول!
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
اقا پاریس چیه . امریکاییه مافوق خودشو با تیر میزنه بعدم بازجوهای امریکاییو با چک و لگد میزنه ولی هیچ کس اعتراض نمی کنه . واقعا فرهنگ دارن ها !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)