مرسی آره وجود نداره . حتما ، وارد نمیشم !
مرسی آره وجود نداره . حتما ، وارد نمیشم !
سلام اساتید من تلویزیونمled سری6هستش داخل منو مخفی یک گزینه داره بنام hd china که خاموشه،به چه کاری میاد این گزینه آیا اگر روشنش کنم کیفیت رنگها میاد بالاتر و اصلا در کل منو مخفی گزینه هایی برای بهبود تصویر داره یا نه؟
دوست عزیز
این گزینه برای منطقه ما نیست و در ضمن برای تغییر کیفیت شما باید از منوی اصلی و نه از منوی مخفی اقدام کنید چون منوی مخفی در کارخانه سازنده و با دستگاههای مخصوص کالیبره شده و فقط شما بر اساس نیاز نور و روشنایی محل سکونتتان می توانید از منوی اصلی آن را تغییر دهید.
دوباره سلام دوستان،هرچی تو منو مخفی گشتم گزینهpvrپیدا نکردم رو کنترل تلویزیون هم دکمه ضبط کردن داره،از کجا فعال کنم ضبط کردن تلویزیون رو؟hotel mode و همه رو گشتم
ممنون
سلام آقا من یک 55h6400ar دارن با کنترل دست ساذ رقام تو منو مخفی برون اینکه تقراتی بدم همش صفحع رنکی میاد هیچی کار نمیکنه بایر از برق بکشمش ولی تا به برق میزنم دوباره همون جوری میشه . دکمه exitهم ۵ تا ۲۰ ثانیه نگخ داشتم ولی نشد، لطثا کمک کنید
درست شد دکمه پشتش زدم درست شد. فقط یک سوال ایا ایمن مدل میشه تینر دیجیتالشو فعال کرد؟
متین پور جان شما که حرفه ای هستی کنترل سینما خانواده من دیگه رو تلویزیون کار نمیکنه چند جا بردمش گفتن همه چیش درسته فقط آی سی تغییر فرکانسش از کار افتاده ولی معلوم بود زیاد حالیشون نیست شما راه کاری براش نداری؟
دوست عزیز
بله قابلیت دیجیتال دارد.
دوست عزیز
ریست کردن کنترول لمسی و معمولی
روش 1- از روی کنترول دکمه Return + Menu رو سه ثانیه بگیرید.
روش 2- ابتدا شما می بایستی باطریهای کنترل را خارج کنید و سه بار عدد صفر را فشار دهید و مجدداً باطریها را جا بزنید.
روش 3- یا باتری آلکالاین به کار ببر یا شارژی. آنگاه دکمه ی pairing رو 3 ثانیه نگه دار.
این راه کارهای مخصوص کنترول سامسونگ است اگر مشگلتان حل نشد کنترل دستگاه خود را به نزدیکترین نمایندگی خدمات سام سرویس نشان دهید.
سلام من یک ال ای دی مدل 46d7770 یا همون 7000 دارم.بعضی فیلمهای با پسوند mkv رو با مکث وسط فیلم نشون میده یا کلا قطع میشه در صورتیکه رو رایانه مشکل پخش ندارم.ممکنه آدرسی بدید تا بتونم کدکها رو براش دانلود کنم یا به نحوی این مشکل رو حل کنم.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)