شرمنده این مرکز شما کجاست و چه جوری به شما اینا رو گفتن . . . ؟؟؟
4شنبه باید اعزام بشیم که اگه همون روز اعزام نکنن باید شنبه هفته ی بعد که میشه 4تیر توی مرکز باشی . . . . فکر نکنم بگن برو 11 تیر بیا . . . . .![]()
شرمنده این مرکز شما کجاست و چه جوری به شما اینا رو گفتن . . . ؟؟؟
4شنبه باید اعزام بشیم که اگه همون روز اعزام نکنن باید شنبه هفته ی بعد که میشه 4تیر توی مرکز باشی . . . . فکر نکنم بگن برو 11 تیر بیا . . . . .![]()
نه عزیز من نگفتم میگن برو 11 تیر بیا
این جوری که اسمش دیگه سربازی نبود
گفتم 1 تیر که 4 شنبست تقریبا 80 درصد مراکز ارتش بر میگردونن برای لباس اندازه کردن و این موارد
مرکزی که من باید برم هم دوره های قبلی یعنی اردیبهشت و اسفند و دی و ابان و شهریور 89 و تقیبا همه دوره ها این مهلت رو تا 6 روز میدن که میشه 7 تیر و 7 و 8 هم صحبت و سخنرانی و اموزش هست و 9 و 10 تیر هم تعطیلی رسمی
که من کفتن رسما کار سخت و جدی اموزشی از 11 تیر شروع میشه
ما رو همون 1 تیر میبرن چون تهران نیستم
من نیرو هوایی پدافند هوایی مشهد افتادم
هممون راه درازی رو در پیش داریم و صد البته بسیار پر پیچ و خم !
منم اعزام 1/10/89 بودم و نیروی زمینی ارتش ما رو پذیرش کرد ،آموزشیم تو عجبشیر سرد تموم شد و بعدش افتادم لشکر 30 پیاده و تا امروز در حال خدمتم ....
فقط بعد اینکه گذشت میگیم زود گذشت اما وقتی که توشیم خیلی دیر میگذره ...
قابل توجه بچه های مالک اشتری اراک!!
یکی دیگه از نکات بسیار خوب این پادگان اینه که میدون تیر به پادگان خیلی نزدیکه .....درست روبروی پادگانه یعنی فقط یه عبور کردن از اتوبانه
خیلی از پادگان ها هستن که برای رفتن به میدون تیر چندین کیلومتر پیاده روی و... هست ولی مالک اشتر چون میدون تیر نزدیکه از این حیث یه نکته مثبت دیگه ای داره!!!![]()
بله درسته.... این یکی از مزیت هاشه ...... که حداقل لازم نیست 4 5 کیلومتر رفت و 4 5 کیلومتر برگشت بری و بیای واسه چند دونه تیر !
سلام خدمت همه
من برای 1 تیر افتادم پادگان شهید بیگلری تو مشکین شهر
خودم تهران میشینم
چند سوال داشتم
1.این پادگان چه طوری هست و مزایا و معایب اون چیا هست؟
2.روز 1/4 باید بریم میدان سپاه؟یا پادگان؟
3.اگه میدان سپاه باید بریم همون روز از همون جا اعزام میشیم؟یا نه؟
4.چه مدارکی باید برای تاهل ارایه بدیم و کی؟
5.و یه سوال برای معافیت:میدونم که اگه قبلا بینی شکسته باشه و نیاز به عمل زیبایی به علت تغییر زیاد داشته باشه معافیت داره،سوال اینه که آیا اگه قبلا شکسته باشه و به همون علت عمل زیبایی انجام داده باشیم معافیت داره؟
ممنون
نمیدونم چرا پست من پاک شد !
پرسیدم کسی از دوستان که ورودی 89 بوده تو سال 90 رفته دنبال کسری خدمت بسیج و جبهه ؟
به چه صورت حساب میشه ؟
قوانین سال 89 اعمال میشه یا 90 ؟
درمورد پادگان بیگلری مشکین شهر پستای صفحات قبل رو جستجو کن (پست های من) توضیحاتی دادم
روز اول تیر شما باید بری میدان سپاه!! به احتمال زیاد میگن فرداش با وسایل کامل ترمینال جنوب حاضر باش!
برای تاهل تا اونجایی که میدونم کپی عقد نامه و کپی شناسنامه خودتون و خانمتون!!
سلام دوستان
می خواستم بدونم اگه کسی مدرک زبان داشته باشه به حالش هم سودی داره تو سربازی ؟ مثل تافل یا ایلتس ؟
یا اینها این چیزا به کارشون نمی یاد![]()
خیر!! به درد نمیخوره
حداقل تو جایی که ماها خدمت کردیم به درد نخورده!!!
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)