اینو موافقم باهات عجیب
کللن با گوشیهای ال جی حال نمیکنم![]()
اینو موافقم باهات عجیب
کللن با گوشیهای ال جی حال نمیکنم![]()
سونی اکسپریا وی صفحه 4.3 خوش دست و قیمت 960-1020
سامسونگ Galaxy Win I8550 دو سيم کارته دوربین 5مگ صفحه 4.7 1035-1080
سامسونگ I9105 Galaxy S II Plus دوربین 8 مگ صفحه 4.3 990-1040
xperia l
.....
ببخشید ولی میگن ال جی ال 9 کیفیت صفحش بهتره!xperia l
.....
میشه مقایسه کنید نهایتا تا 4 شنبه اون هفته(به دلیل تعطیلات) رفتم برای خرید!!
کمک کنید!!
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
اما به شخصه تا حالا مشکلات زیادی از گوشی های htc دیدم که نمیتونم ازشون چشم پوشی کنم.من تعصب روی برند خاصی ندارم
گوشی های htc فوق العاده خوشگلند! اما نقص های زیادی مثل پرش آنتن، wireless ضعیف، مشکلات نرم افزاری فراوان در هنگام run کردن application هایی که روی اکثر گوشیهای دیگه خیلی خوب جواب میدن،
مشکل خوانا نبودن صفحه زیر نور آفتاب و ... دیدم که به نظرم خیلی نقصای بزرگی هستن. باز اگه این مشکلات رو یک یا چندتا از گوشیای htc دیده بودم این حرف رو نمیزدم اما باور کنین اینا عین حقیقته
بله حس خوبی داره تو دست بگیریشون! اما اینکه یه گوشی خوشگل و خوش دست باشه دلیل بر خوب بودنش نیست. توی پست بالایی یه کم از تجربیاتم در مورد htc نوشتم
نه مغرضانه نوشتم و نه قصد کل کل کردن دارم. باور کنین عین حقیقته
دوستان برای خرید گوشی دو تا گزینه و 2 تا سوال دارم:
1. خرید گوشی تا سقف 1500 به صورت نقد
2.خرید S4 به قیمت 2250 به صورن قسطی
و دو تا سوال :
1.بهترین گزینه تا سقف 1500 کدومه ؟
2.ایا خرید s4 با این قیمت با گارانتی اینترنشنال و بیمه میهن منطقی و به صرفه هست ؟
بصورت نقدی فعلا در حال حاصر 1500 بیشتر نمیتونم هزینه کنم بنابراین باید بهترین گزینه رو تو این رنج انتخاب کنم اما میتونم اس 4 بصورت قسطی بخرم که قیمتش بالاتر از قیمت بازاره . حالا شما چی پیشنهاد میدین ؟ ایا ارزش داره که s4 بگیرم اما با قیمت بالاتر از بازار یا اینکه نقدی خرید کنم و برم سراغ مدلهای پایین تر ؟
به نظر من هزینه کردن تا این حد برای کسی که بودجشو نداره یا گیک نیست یه اشتباه محضه...
شما با 1100-200 بهترین گوشی های اندرویدی رو میتونید بخرید مثل Xperia SP Nexus 4 کمی بالاتر Optimus G
اس 3 هم هنوز گوشیه بورسی هستش اونم گزینه ی خوبیه...
Xperia Z , ZL هم گوشیای خوبین البته گوشی های سونی صفحه نمایشهای با کیفیتی ندارن البته خیلی هم بد نیستن...
قبلنم گفته بودم ال جی رو بیخیال شید بهتره ...
کللن با گوشیای ال جی حال نمیکنم به قول GOLDFINCH آدم یاد چرخ گوشت و جاروبرقی میوفته![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)