تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 376 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3758

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2010-2011

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

قبل از هر چيزي
    به عنوان يه ليورپولي بابت حركت كاملا تعمدي ، آگاهانه و زشت كاراگر از طرفداراي منچستر عذرخواهي ميكنم
    واقعا ناراحت شدم چون بازي مسير طبيعيه خودش رو طي ميكرد و جريان بازي هم به نفع ليورپول بود
    ناني هم در موقعيت خطرناكي نبود و اصلا خطا معني نميداد چه برسه با اين شدت كه اين نشوندهنده اين بود كه صرفا براي پا رفت من به شخصه با اينكه خيلي به كاراگر احتياج داريم ولي منتظر محروم شدنش ميمونم
    هر حركتي با نيت حذف واقعا به دور از تمدنه
    اشكهاي ناني هم واقعا ناراحت كننده بود

متاسفانه اين حركت تا حد زيادي از لذت اين برد رو براي من كم كرد

اما در مورد بازي
    تبريك ميگم اين برد رو به ليورپوليهاي عزيز
    تقدير ويژه از سوارز كه حركتش روي گل اول بسيار زيبا بود
    مدتها بود دريبلهايي به اين ريزي نديده بودم بازي بسيار با اعتماد به نفسي انجام داد
    با اين حال بهترين بازيكن ليورپول رو درك كويت ميدونم
    جايگيري و فرصت طلبيش توي اين بازي ستودني بود

اسكرتل هم خيلي عالي بود و خيلي كم اشتباه
    متاسفانه كاراگر هم خوب بود

اما به عنوان يه تماشاگر فوتبال نميتونم اجازه بدم حركت كاراگر بازي فوق العاده جوانمردانه ليورپول رو در نيمه دوم تحت شعاع قرار بده
    حتي يك بار هم بازيكني از ليورپول خودش رو زمين نزد و وقت تلف نكرد
    جالب بود كه يه بار سوارز كه برخورد واضحي داشت وقتي افتاد روي زمين برانكارد نياوردن توي ميدون و خود سوارز هم سعي كرد تند تر بره بيرون
    اوتها هم با كمترين تاخير پرتاب ميشد
    كلا فكر كنم اگه يك بار ديگه اين بازي رو ببينيد به راحتي متوجه اين موضوع ميشيد
    البته نميشه از رفتار بازيكناي منچستر كه نيمه دوم اصلا اتفاقات نيمه اول رو ادامه ندادن گذشت
    كلا نيمه دوم يه رفتار فوق حرفه اي از دو تيم ديدم كه گاهي اوقات بيشتر از بازي زيباي بارسا به دل من مينشست

هرناندز گل زد! دیر بود! اما تفاضل گل بهتر شد!

---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:54 PM ----------

ضمنا تبریک به علیرضای گل!
    مرسي دوست من
    هميشه تبريك يه منچستري لذت بخشه

این منچستر نمیتونه مثل ادم یه بازی تومو کنه،همیشه باید +90 گل بزنه
    تبریک به همه ی لیورپولیها به خصوص علیرضا جون
    ولی باید بیشتر میزدیم
    من هم به تو تبريك ميگم اين برد رو
    ولي بايد قبول كني كه رفتار كاراگر بسيار زشت بود

اول تبریک به علیرضا ، پیش بینیت درست بود و منچستر کاملا عادلانه باخت .
    درسته ، منچستر تقریبا از بازی برابر مارسی ( سوای برد 4-0 لیگ) با کیفیت خوبی بازی نمی کنه ( صرفنظر از نتایج) .

اگر گزارشها و رسیدگی های مسئولان نبود که این بخش کوچک مدتها پیش مرحوم شده بود دوست من .

اما در مورد بازی :

1- به نظرم مثل بازی با چلسی ، منچستر از لحاظ فرم بازی خوب نبود و بی انصافی نیست اگر بگم بخت با منچستر یار بود که شکست سنگین تری رو متحمل نشد .

2- داوری بازی ؛ به نظرم همونطور که میتونست کرگر رو اخراج کنه و نکرد ، رافائل هم به همین ترتیب شایسته ی اخراج بود و باز هم داوری با اغماض برخورد کرد .

3- از صمیم قلب خوشحالم که داگلیش تونسته مجددا هم خودش و هم لیورپول رو احیا بکنه ( برخلاف پیش بینی ای که خودم داشتم)

4- نکته ی منفی ای که در دوبازی اخیر منچستر با چلسی و لیورپول وجود داشت و به نظرم یکی از عوامل خوب عمل نکردن تیم بود حضور پل اسکولز هست .

اسکولزی که علاوه بر اینکه نمیتونه خودش رو با سرعت بازی تیم و سایر بازیکن ها وفق بده در پاره ای مواقع سرعت تیم رو هم می گیره و اخیرا به شدت ایستا بازی می کنه و به عبارتی عنصر ناهمگون منچستر فعلی هست ،

البته سرالکس معمولا در بازیهای حساس به تجربه ی امثال اسکولز و گیگز بها میده اما این درصد موفقیت این بها دادن نسبت به ناموفق بودنش کمتر بوده ( اگر نگم بسیار کمتر ) ، بازیهایی هست که جرقه ای زده می شه ( مثل بازی برگشت CL برابر بارسا و گل منجر به صعوداسکولز ) اما در اغلب اوقات حضور اسکولز به مشکلات بالا منجر می شه .

5- هرچند شکست منچستر مایه ی تاسفه ولی جذاب شدن هرچه بیشتر پریمیر لیگ و اینکه 5 تیم جدول ( یا شاید هم بیشتر ) شانس مضاعف قهرمانی دارند و مثل برخی لیگها دوقطبی ( و احتمالا دیگه تک قطبی ) نیست باعث میشه با حرارت بیشتری بازیها رو دنبال کنیم .
    مرسي سروش جان
    +
    به نظر من هم برد حق ليورپول بود اما كاش اون صحنه پيش نميومد
    تا واقعا عادلانه باشه
    +
    در تاييد حرفات
    فكر ميكنم علاوه بر تاثير غيبت مدافعاي منچستر و كمي تحت تاثير جو ورزشگاه قرار گرفتن ( خصوصا بعد از گل اول ليورپول) خط هافپك منچستر به شدت به يه ليدر احتياج داره بايد قبول كرد اسكولز نميتونه به اندازه گيگز به فوتبالش ادامه بده
    من فكر ميكنم كار اصلي پيرمرد تا اينجا و صدر نشين بودن با اين ابزار ستودنيه
    Last edited by گرافيكار; 06-03-2011 at 22:30.

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

جناب گرافیکار...از پستتون نقل قول نگرفتم که صفحه سنگین نشه و واسه بعضی از دوستان مشکل ساز...
    اگه تو این فروم از1 پست خوشم اومده باشه این پست الان شما بود....یه ذره از عصبانیتم واسه مصدومیت نانی کم شد...عکسش تو سایت ها هست...1نگاه بندازید...الان کی میخواد جای نانی بازی کنه؟هیچکس...واقعا به تیم ضربه خورد....
    با این وضع بازیکن ها بازم منچستر موقعیت های خوبی داشت....2تا که از رو خط دروازه درومد....ولی لیورپول سرتر بود چون در خانه بازی میکرد....
    در مورد بازی جوانمردانه بگم....تو اکثر لیگ های دنیا تیم های بزرگ معمولا عادت به وقت تلف کردن ندارن....درگیری ها هم که ادامه پیدا نکرد اشاره به بالا بودن سطح فوتبال امروز داشت

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برد لیورپول مهم نبود....هر نتیجه ای مهم نبود....ولی این حرکات لیورپولی ها غیر قابل قبول بود....تیم تو شرایطی هست که اکثر بازیکن ها مصدوم هستند...فردیناند والنسیا اندرسون...و اون حرکت که باعث شده پای نانی شکافته بشه...واقعا قابل قبول نیست...توپ رو زمین هست پای بازیکن لیورپول روی زانو نانی چه کار میکرد...داور واقعا اشک های نانی رو ندید؟اون اخراج نداشت...حرکت رافائل هم از ابتدا نگاه کنید که بازیکن لیورپول با کف پا به روی ران رافائل اومد..همون حرکت خطا بود...مصدومیت نانی همه چیز رو بهم زد...این فوتبال بازی کردن نیست...این....
    الان تیم ما بازیکن نداره...واقعا میرزه که واسه اینکه یه تیم قهرمان نشه بیان این کار ها رو تو زمین انجام بدن...از الان به بعد شخصا هیچ احترامی به طرفدارهای لیورپول قائل نمیشم و پست هاشون رو جواب نمیدم....لیورپول...باز میبینیمت
    من واقعا متاسفم بابت اين حركت
    واقعا ميگم متاسفم
    در اينكه عمدي بود هيچ شكي نيست
    اميدوارم ناني هفته بعد بازي كنه

اما اين رو هم قبول كنيد كه به غير از اون صحنه ليورپوليها بازي جوانمردانه اي انجام دادن
    مصدوميت جزئي از فوتباله درسته كه عمد بودنش خيلي چيزارو زير سوال ميبره
    اما اگه روي حركت رافائل بازيكن ليورپول هم پاشو نميدزديد الان بايد توي خونه ميخوابيد

كلا بازي به غير از اون دو دقيقه مشكل خاصي نداشت

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

من واقعا متاسفم بابت اين حركت
    واقعا ميگم متاسفم
    در اينكه عمدي بود هيچ شكي نيست
    اميدوارم ناني هفته بعد بازي كنه

اما اين رو هم قبول كنيد كه به غير از اون صحنه ليورپوليها بازي جوانمردانه اي انجام دادن
    مصدوميت جزئي از فوتباله درسته كه عمد بودنش خيلي چيزارو زير سوال ميبره
    اما اگه روي حركت رافائل بازيكن ليورپول هم پاشو نميدزديد الان بايد توي خونه ميخوابيد

كلا بازي به غير از اون دو دقيقه مشكل خاصي نداشت
    همون حرکت رو اگه از اول میدید....1بازیکن لیورپول اول با کف پا به رون رافائل زد و بعد رافائل اون حرکت رو انجام داد...سایت منچستر زده مصدومیت جدی بوده و فردا مشحص میشه مدت مصدومیت
    در کل اره...یاهات موافقم...نسبت به چلسی که توپ رو گوشه زمین نگه میداشتن لیورپول بهتر بود...و از این لحاظ ممنونم...تعویض ها هم سریع انجام میشد...شما درست میگید
    Last edited by shutdown; 06-03-2011 at 23:13.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

saman jun manam ba shoma man unt ha ham dardi mikonam .... ba in ke az bakhtetun fogholade khosh hal shodam, vali az babat nani dasht ashkam dar mioomad , man kolan adame ehsasati hastam , ta ashkeaho didam ashk too chesham jam shod aslan

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عجب خطای وحشتناکی کرد این کرگر

جالبی صحنه این بود که نانی بلند شد و پاش به داور نشون داد ولی بازم داور کار خودش کرد و کارت زرد داد
    واقعا ضعیف ترین داور هم متوجه میشد که این صحنه اخراج داره

فقط خدا کنه نانی زودتر برگرده

+
    صحبت های عادل هم در رابطه با خشونت تصاویر و عدم پخش شدنش از طرف تلویزیون جزیره هم جالب بود چون بلافاصله بعدش تلویزون خودمون صحنه پخش کرد !!!!!!
    Last edited by corey; 07-03-2011 at 00:17.

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

من بازم میگم این کار کارا عمدی نبوده(چون کارا یه بازیکن حرفه ایه و کاری نمیکنه تو بازی به این مهمی اخراج بشه) و اگرم عمدی بوده حتمآ نانی چیزی بهش گفته که عصبی شده و اینطوری زده به پاش...
    در کل برای نانی متاسفم،کاش پای کریس رو اینطوری بزنن

پروفشنال pouya_99999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو عکس اولی که کاملا مشخصه کرگر توپو ول کرده و فقط برای پای نانی رفته . نمیدونم شب چجوری خوابش میبره . فقط منتظر محروم شدن کرگر هستم هرچند که این محرومیت ها برای ما بازیکن نمیشه .

اوم آقایی که از دیدن اشک ریخت نانی به وجد اومده بودی با دیدن عکس های بالا هم هنوز داری حال می کنی ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

همون حرکت رو اگه از اول میدید....1بازیکن لیورپول اول با کف پا به رون رافائل زد و بعد رافائل اون حرکت رو انجام داد...سایت منچستر زده مصدومیت جدی بوده و فردا مشحص میشه مدت مصدومیت
    در کل اره...یاهات موافقم...نسبت به چلسی که توپ رو گوشه زمین نگه میداشتن لیورپول بهتر بود...و از این لحاظ ممنونم...تعویض ها هم سریع انجام میشد...شما درست میگید
    آره اون صحنه اول خطاي كف پاي بازيكن ليورپول بود كه فكر كنم كارت هم داشت
    كلا توي اون يكي دو دقيقه داور گيج شده بود

اميدوارم مصدوميتش طولاني مدت نباشه
    فكر نكنم پاش شكسته باشه چون كف پاي كاراگر روي ساق ناني كشيده شد و يه جورايي ضربه از شدتش كمتر شد
    فكر كنم بيشتر پارگي باشه

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

تو عکس اولی که کاملا مشخصه کرگر توپو ول کرده و فقط برای پای نانی رفته . نمیدونم شب چجوری خوابش میبره . فقط منتظر محروم شدن کرگر هستم هرچند که این محرومیت ها برای ما بازیکن نمیشه .

اوم آقایی که از دیدن اشک ریخت نانی به وجد اومده بودی با دیدن عکس های بالا هم هنوز داری حال می کنی ؟
    دیگه خیلی تابلو منو گفتی....
    اسممو میاوردی بهتر از این بود

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:44 AM ----------

گفتم که متاسفم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •