سوالی که پرسیدم رو از همینجا در اورده بودم![]()
مرسی
اینجا هم که هستم خودمهمون آخرین تست هایی که زدم تصمیم رو عوض کرد ! پس مطمئن باشم میپاکه سیستم رو دیگه ؟
![]()
سوالی که پرسیدم رو از همینجا در اورده بودم![]()
مرسی
اینجا هم که هستم خودمهمون آخرین تست هایی که زدم تصمیم رو عوض کرد ! پس مطمئن باشم میپاکه سیستم رو دیگه ؟
![]()
چندتا سوال جدید برام پیش اومد ...
اینجا این مطلب رو خوندم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1. تفاوت این اسکن ها چیه ؟ مگه دیتابیس Cloud Scanning با دیتابیسی که رو سیستم ما هست فرق میکنه ؟فرض کنید آنتی ویروس شما کامل آپدیت شده و شما روی فایلی کلیک راست میکنید و آنتی ویروس با آخرین آپدیت اون فایل رو تشخیص نمیده. اگر Cloud Scanning را فعال کنید , فایل و یا فایل های اسکن شدۀ ناشناس که برای COMODO جدید باشند و تا بحال کسی آنرا را به COMODO نفرستاده باشد بصورت آنلاین اسکن خواهد شد.
2. تو قسمت Stealth Port Wizard ، نمیشه فهمید الان کدوم گزینه فعال هست ؟ میخوام مطمئن بشم آخریه![]()
پارانویا گرفتم فک کنم
3. فیلتر کردن پروتکل IPv6 به چه درد میخوره ؟
4. لازمه پورت های مورد نظرم مثل 23 رو جدا ببندم یا همون Block all incoming connection ... کافیه ؟
5. سرعت اسکن شما هم پایینه ؟ الان 50 دقیقه هست دار C رو اسکن میکنه ! 15 گیگ ... چون حساسیت رو گذاشتم رو Medium شاید اینطوره ؟
6. وقتی تعیین میکنیم فایل بالاتر از N مگ رو اسکن نکن ( تو قسمت Manual ) شامل Full اسکن هم میشه ؟ اینجوری که بده ! حتی اگه فقط رو اسکن با کلیک راست هم باشه جالب نیست ... ببریم بالاتر حجم رو بهتر نیست ؟
7. comodo اسکنر وب نداره ؟ منظورم Dns Server نیستامن همیشه از Norton Dns استفاده میکنم اما زمانی که Avast داشتم قبل اینکه درخواست ip به Dns Server ارسال بشه اوست سایت های خطرناک رو مسدود میکرد ، یعنی به Norton Dns کشیده نمیشد ! سریع ip لوکال هاست رو تحویل میداد ! یا سایت های که فایل های آلوده داشتند ، js های آلوده رو Real Time تشخصی میداد ، Comodo این امکاناتو نداره ؟
8. مصرف رم هم نصب به قبل که اوست + فایروال Comodo داشتم خیلی بیشتر شده ! حدوده 100 مگ
مرسی![]()
Last edited by milad_gta; 27-08-2011 at 12:33.
اومدم جاوا رو نصب کنم با اینکه ویروس نشناخته میبره تو سندباکس و فعالیتش رو محدود میکنه
واس چی این کار رو مکینه؟
با سلام خدمت دوستان
من دو تا فایل ناشناخته رو توی کومودو داشتم یکی فکر کنم مربوط به کرک افیس 2010 است و دیگری cpuz
فکر می کنم بعضی جاها بهش اجازه دادم که کرک کار کنه این قسکتهایی که مشخص کردم مربوط به چی هست مثلا یه جا نوشته
modify key و یک جا creat prosses
و یا در نرم افزار cpuz هم چند حالت داشته creat process . block file رو داره
الان این برنامه ها داخل سند بوکس که اجرا نمیشن دیگه ؟
در این مورد - یعنی پاندار رو فقط وقتی می خوام اسکن یا استفاده کنم فعال کنم ؟به پاندا فقط زیر نظر خودتون اجازه استفاده از اینترنت بدین چون یه مقدار مصرف داره.
با تشکر
با تشکر
Last edited by K1lou; 27-08-2011 at 08:05.
سلام من بالاخره به comodo مهاجرت کردم .ورژن COMODO Internet Security 2011 pro با لیسانس 1 ساله رایگان.در حدود 137 مگابایت آنتی ویروسش آپدیت شد به صورت آنلاین،که البته تو خود سایت به صورت آفلاین 197 مگابایت هست ! به نظرتون دانلود کنم این فایل 197 مگابایتی رو ؟
یک آپدیت دیگه هم شد که از ورژن فعلی یعنی 5.4 به 5.5 ارتقا پیدا میکرد.اینم دانلود شد اما موقع اینستال اتوماتیک برنامه روی این حالت میمونه :
copying framework.dll file ... دست آخر هم faild میشه آپدیت !
چی کار کنم...![]()
copying framework.dll file ... موندش و نرفتش اما وقتی ورژن کومودو رو دیدم شده بود 5.5 ! به نظرتون واقعآ آپدیت شده ؟! به نظرتون آپدیت آفلاین 197 مگابایتی رو دانلود کنم به جزء 137 مگابایتی آنلاین ؟! راستی COMODO GeekBuddy رو بزارم باشه ،یا اگه پاکش کنم کشکلی نداره ؟
چی کار کنم...![]()
Last edited by Serenity; 27-08-2011 at 11:51.
بله کلود کمی از دیتابیسی که روی سیستم شما سوار هست جلو تره ، آپدیت ها اول روی کلود میاد بعد وارد سیستم میشه.1. تفاوت این اسکن ها چیه ؟ مگه دیتابیس Cloud Scanning با دیتابیسی که رو سیستم ما هست فرق میکنه ؟
روش کلیک کنید و تمام ، حساسیت بی مورد نداشته باشید.2. تو قسمت Stealth Port Wizard ، نمیشه فهمید الان کدوم گزینه فعال هست ؟ میخوام مطمئن بشم آخریه![]()
پارانویا گرفتم فک کنم![]()
اگر در کشوری زندگی میکنید که فکر میکنید زیر ساخت اینترنت دوست داره فعالیت شما رو به شدت کنترل کنه ، ipv6 رو میتونید غیرفعال کنید.3. فیلتر کردن پروتکل IPv6 به چه درد میخوره ؟
وقتی شما از یک وی پی ان برای مخفی ماندن در محیط نت استفاده میکنید پاکت های ارسالی شما با v6 همچنان قابلیت کنترل شدن توسط زیر ساخت رو دارند چرا که ip شما روی بسته های ارسالی مشخصه.
اما اگر به زیر ساخت نت کشورتون اعتماد دارید لازم نیست این گزینه رو تیک بزنید.
بستن پورت خاصی به این شکل امنیت شما رو افزایش نمیده. نظارت روی پورت ها مهمه که کمودو تا اونجایی که این قابلیت رو داره انجام میده.4. لازمه پورت های مورد نظرم مثل 23 رو جدا ببندم یا همون Block all incoming connection ... کافیه ؟
سرعت اسکن همین حدوده. چون درایو ویندوز احتمالا پر فایل های اجرایی هست زمان بیشتری برای اسکن لازمه.5. سرعت اسکن شما هم پایینه ؟ الان 50 دقیقه هست دار C رو اسکن میکنه ! 15 گیگ ... چون حساسیت رو گذاشتم رو Medium شاید اینطوره ؟![]()
بله میشه ، بهتر میشه اما زمان زیادی واسه اسکن مجبور هستید منتظر باشید. تمام آنتی ویروس همچین گزینه ای رو دارند و روی هم چین عدید بسته شده.6. وقتی تعیین میکنیم فایل بالاتر از N مگ رو اسکن نکن ( تو قسمت Manual ) شامل Full اسکن هم میشه ؟ اینجوری که بده ! حتی اگه فقط رو اسکن با کلیک راست هم باشه جالب نیست ... ببریم بالاتر حجم رو بهتر نیست ؟
خیر کمودو این امکان رو نداره ، دی ان اس هم توانایی اسکن صفحات وب رو نداره ، فقط بلاک url رو انجام میده. یک اسکریپت آلوده با تغییر url میتونه باز روی مرورگر لود بشه و دی ان اس شناسایی نکنه.7. comodo اسکنر وب نداره ؟ منظورم Dns Server نیستامن همیشه از Norton Dns استفاده میکنم اما زمانی که Avast داشتم قبل اینکه درخواست ip به Dns Server ارسال بشه اوست سایت های خطرناک رو مسدود میکرد ، یعنی به Norton Dns کشیده نمیشد ! سریع ip لوکال هاست رو تحویل میداد ! یا سایت های که فایل های آلوده داشتند ، js های آلوده رو Real Time تشخصی میداد ، Comodo این امکاناتو نداره ؟
بعد از اسکن کامل سیستم ، و گذشت کمی زمان این مصرف کاهش پیدا میکنه.8. مصرف رم هم نصب به قبل که اوست + فایروال Comodo داشتم خیلی بیشتر شده ! حدوده 100 مگ
موفق باشید
خیلی راحت با توضیحات پست دوم فایل مورد نظر رو از حالت لیمیت خارج کنید.
اگر توی آفیس و یا... مشکلی وجود نداره لازم نیست این فایل از حالت سندباکس خارج بشه ، بذارید توی همین حالت بمونه.
بعضی نرم افزارهای با درجه خطر بالا حتی شما هم توی لیست سفید قرار بدید باز داخل سندباکس اجرا میشند.
سعی کنید همیشه سالم ترین کرک رو انتخاب کنید.
نه شما آنلاین آپدیت کردید دیگه احتیاجی به آفلاین نیست.
برای اپدیت نرم افزار:
یک بار از سربرگ more برید و قسمت چک آپدیت کلیک کنید ، از اونجا اپدیت ها بهتر نصب میشن.
اون آیکون آپدیت تسکبار و اون پیامی که روی دسکتاپ ظاهر میشه معمولا خوب عمل نمیکنه. اونهارو کنسل کنید.
پاکش کنید مشکلی در روند کار کمودو ایجاد نمیشه.GeekBuddy رو بزارم باشه ،یا اگه پاکش کنم کشکلی نداره ؟
موفق باشید
Last edited by Dr Hannibal; 27-08-2011 at 15:30.
بعضی وقت ها که اشتباهی میزنم فایلی رو بلاک میکنه دیگه هر چی میکنم درست نمیشه
یعنی به عنوان تراستد معرفیش میکنم و از توی سند باکس یا بلاک شده ها درش میارم ولی بازم دیفنس پلاس نمیگذاره که اجرا شه... مشکلش از کجاست؟
- درسته ؟ الان من Cis رو آپدیت کردم ( توسط خود برنامه ) فایل bases.cav نه مگ بود الان شده 202 مگ . حالا بخوام cis های سیستم های دیگم رو آپدیت کنم همین فایل رو از سیستم خودم انتقال بدم به اونا حله ؟
- نمیشه کاری کرد قبل اینکه یک فایل رو بفرسته تو sandbox بپرسه چیکارش کنم ؟ تنظیمات رو نگاه کردم همچین امکانی نداشت .
- تنظیمات sandbox بنده رو restricted هست ! یک فایل فشرده دانلود کرده بودم ، وقتی خواستم extract کنم فایل رو تو sandbox اجرا کرد ولی محتویاتش راحت کپی شد رو شاخه ای که آدرس دادم ! اینجوری اگه بخوان میتونند فایل های مخرب دیگه ای رو روی محل دیگه ای کپی کنند ! دستور کپی جزو محدودیت های این گزینه نمیشه ؟ چجوریاست !؟ ممنون میشم یک توضیح بدید .
- مصرف رم خیلی بالاست ! قبلا Avast + cfw داشتم یا KIS خیلی کمتر از این بود الان فقط فایرفاکس رو باز کنم 700 مگ رمم مجموعا میره رو هوا ... کسپر رو بیخیال شده بودم چون مصرفش بالا بودResticted: فایل و یا برنامۀ اجرا شده با این حالت فقط اجازه دسترسی به قسمت های خیلی کمی از سیستم را خواهد شد و فقط اجازه اجرا کردن 10 پروسه و یا فایل را آن هم با دستورات بسیار سخت گیرانه خواهد داشت.
بابت لطف همگیتون متشکرم که راهنمایمون میفرماید![]()
Last edited by milad_gta; 27-08-2011 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)