تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 1124 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamax7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

ولی خدای خوش بود من از همون روز اول (اشتراک من سه رقمی است که اسفند 89 ثبت نام کردم) تا الان داشتم از adsl یک مگ و 512 استفاده می کردم و الانم دارم میکنم
    ولی خدا وکیلی هیچ وقت برای طرف خط مشکل و مزاحمتی ایجاد نکردم و نخواهم کرد . البته الان از اون 300 تا خطی که دارم فقط 4 تاشون کار میکنه

بازم میگم هر کی اینکارو کرده درود بر شرفش که اینجوری به مخابرات دولتی ضرر رسونده است

2. 2 کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

لعنت به کل این مملکت.لعنت به تمام این امت ملت اسلامی
    من نت مثلا 512گرفتم مثلا الان سرعت دانلود از10بالاتر نمیره.....میگم چرا اینطوریه؟؟؟؟میگه اقا بین 10نفر تقسیم میشه!!!
    اخه بیشرفا اخه بی ناموسا خب بزن اینترنت 12کیلو بایت چرا میزنی 512کیلوبایت...به من چه بین چندنفر تقسیم میشه بین 1000نفر تقسیم کن من سرعت 512گرفتم مثلا..مگه هندونست تقسیمش میکنی
    این ملت چرا همه بیشرف شدن؟؟؟اخه تا کجا دیگه؟؟؟

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

آره دیگه ، پس میخوای چی کار کنن ، اعدامم کنن سجاد اگه تویی هممون رو لو میدی
    آقا بهنام من از اداره مبارزه با جرایم رایانه ای مزاحم میشم...تمام اطلاعاتمم تکمیل شد و از فردا خونه های مجرمین پاکسازی میشه! به عنوان آخرین سوال...شما شبا اکانت طرف رو میزارین رو مودم ، صبح اکانت خودتون رو؟ خسته نمیشین؟
    Last edited by 5ajad; 18-08-2012 at 21:08.

5. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه .s.a.e.e.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من که از اکانت بقیه (غیر از اداره ها) استفاده نمیکردم.البته بهترینش اکانت خود پشتیبانی بود..یادش بخیر.ترکوندیمش البته اینجوری که معلومه همگی ازش به نوبت استفاده میکردیم.من 3 تا 4 مگ داشتم و چند تا دو مگ.البته بعد از یه مدت پسوردشون رو عوض کردن

7. این کاربر از .s.a.e.e.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان اگه با اینترنت کس دیگه ای وصل میشین حتما مک آدرس رو عوض کنین.از طریق مک خیلی راحت گیر میارن.من معمولا آدرس مک خود طرف رو میزارم
    Last edited by migmig3000; 18-08-2012 at 22:20.

پروفشنال migmig3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من که از اکانت بقیه (غیر از اداره ها) استفاده نمیکردم.البته بهترینش اکانت خود پشتیبانی بود..یادش بخیر.ترکوندیمش البته اینجوری که معلومه همگی ازش به نوبت استفاده میکردیم.من 3 تا 4 مگ داشتم و چند تا دو مگ.البته بعد از یه مدت پسوردشون رو عوض کردن
    مگه 4 مگ هم داره؟ اگه آره هر کی رنج آی پی 4 مگ رو داره بده تا پسوردش رو گیر بیارم شریکی حال کنیم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوستان اگه با اینترنت کس دیگه ای وصل میشین حتما مک آدرس رو عوض کنین.از طریق مک خیلی راحت گیر میارن.من معمولا آدرس مک خود طرف رو میزارم
    ;
    کاملا درست میگید باید مک طرف را بزارید که اگرم فردا طوری شد بگی مگه کوری طرف خودش وصل بوده به من چه

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

لعنت به کل این مملکت.لعنت به تمام این امت ملت اسلامی
    من نت مثلا 512گرفتم مثلا الان سرعت دانلود از10بالاتر نمیره.....میگم چرا اینطوریه؟؟؟؟میگه اقا بین 10نفر تقسیم میشه!!!
    اخه بیشرفا اخه بی ناموسا خب بزن اینترنت 12کیلو بایت چرا میزنی 512کیلوبایت...به من چه بین چندنفر تقسیم میشه بین 1000نفر تقسیم کن من سرعت 512گرفتم مثلا..مگه هندونست تقسیمش میکنی
    این ملت چرا همه بیشرف شدن؟؟؟اخه تا کجا دیگه؟؟؟
    ممکنه مشکل سیستمت باشه که قدیمی است من خودم این مشکل را دارم با کامپیوتر خونگی که قدیمیه 10 بیشتر نمیزنه ولی با لب تاب و تبلتم روی 130 هستم

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

خودمانیم تا وقتی که این ارور 909 ظاهر بشه هممون ساکت بودیم و جیکمون در نمیامد اما الان داره معلوم میشه هممون آره دیگه ...

13. این کاربر از mohamax7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه uones4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان با عوض کردن مک هم نمیشه کاری کرد من خیلی سعی کردم نشد با 256 خودم نشستم دان کردن .( دیرید چوم دراید ارا یه گله 1 مگ)

15. این کاربر از uones4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •