تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 311 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داداش پهنای باندت چنده ؟ من واسه تابستون ( ایشالله ) میخوام 512 بگیرم خیال خودمو راحت کنم !

الان هم که دارم این پست رو میدم سرعتم 36 kbps هست !
    128 هست ولی ذر حد 256 سرعت میده یعنی سرعت دانلود 30 کیلو بایت در ثانیه هست توی بازی های Head 2 Head اصلا مشکلی ندارم
    ولی عجب سخته بازی کردن با آنلاین گیمر ها با مارسی شکستم داد من اسپانیا بودم ولی خودمونیم همچین مالی هم نیست اسپانیا توی فیفا 11 ... کم لطفی کردن در حق اسپانیا
    Last edited by Spaniuly; 27-03-2011 at 09:43.

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

آرمین از کجا سرویس میگیری که اینقدر راضی هستی؟؟؟
    پ.خ کن تبلیغ نشه............

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بخش آنلاین بازی واقعا بده موقع لاست شده کانکشن 3-0 آدم رو بازنده می کنه... حال آدم به هم می خوره 3 - 0 جلو بودم دقیقه 88 یه پنالتی گیرم اومد می خواستم بزنم کانکشن بریک شد من موندم چرا هر وقت جلو هستم و دارم برنده میشم کانکشن لاست میشه موقعی که دارم ضجه می زنم یکی دو گل عقب سرعت فوق العاده میشه کانکشن هم لاست نمیشه... من الان که آنلاین بازی می کنم درک می کنم که از فیفا 11 هیچی بلد نیستم فکر می کردم چون اکامپلیشمنت ها رو 2 بار 100 کردم اینقدر وقت گذاشتم واسه این بازی و بازی کردم حداقل می تونم حرفی برای گفتن داشته باشم ولی واقعا هیچی نیستم... نه می تونم تک به تک ها رو گل کنم نه توپ رو حفظ کنم... نمی دونم چه جوری حریف هام تک به تک ها رو به این خوبی گل می کنن کاش منم یاد می گرفعتم

5. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

... من الان که آنلاین بازی می کنم درک می کنم که از فیفا 11 هیچی بلد نیستم فکر می کردم چون اکامپلیشمنت ها رو 2 بار 100 کردم اینقدر وقت گذاشتم واسه این بازی و بازی کردم حداقل می تونم حرفی برای گفتن داشته باشم ولی واقعا هیچی نیستم... نه می تونم تک به تک ها رو گل کنم نه توپ رو حفظ کنم... نمی دونم چه جوری حریف هام تک به تک ها رو به این خوبی گل می کنن کاش منم یاد می گرفعتم
    کسـی که اینهمه فیفا بازی میـکنه امکان نداره به کـسی اَلکی ببازه .. اگـر هم باختی مطمئناً خوب بازی کـردی و مثل یـه تازه کار گل بارون نشدی.. من با درجه سختی legendary و تنظیمات manual و هوش مصنوعی مشکلی ندارم و باهاش کنار اومدم؛ اما وقتی با هوش واقعی بازی میکنم قضیه کاملا فرق میکنه! مشکل ما همین اینترنته .. اگر ما هم اینترنتمو مثل اونا بود و شب و روز با هوش واقعی بازی میکردیم مهارتمون در این بازی به حد اعلا میرسید.. من با این اینترنت تکل میزنم 2-3 ثانیه بعد تازه عمل میکنه!!
    پ.ن: ببینم مگه تو تک به تک RB رو نمیگیری شوت آروم بزنی یا چیپ؟!

7. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پیمان جان به نظرم استفاده از RB بیشتر واسه زمانی هست که زاویه مقداری بسته هست و با نگه داشتن اون کات دار میزنه کنج

دروازه !

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آرمین جان () پینگت چنده ؟ اصلا 256 واسه آنلاین کفایت میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آرمین جان () پینگت چنده ؟ اصلا 256 واسه آنلاین کفایت میکنه ؟
    واقعا از لحاظ اینترنت فعلا شانس آوردم ISP که ازش سرویس میگیرم مال مخابرات هست 128 هست ولی نزدیک 512 هم میشه موقع های خلوت یعنی پهنا رو باز کرده 128 کاملا فرمالیته هست اصلا پهنام 128 نیست کاملا این قضیه مشخصه اوایل سرعت دانلودم تازه اونم شبها به 45 کیلوبایت در ثانیه میرسید الانم وقتی زنگ می زنم شاکی میشم زود می بینم بهبود می دن. میگم اگه سرعت خوب باشه 256 جواب میده حتی من بازی تیمی هم انجام می دم بعضا بدون لگ میشه (اکثرا لگ داره مواقعی هم delay داره بیخیال میشم میام بیرون چون آبروی آدم بین اون همه خارجی میره فکر می کنن آماتوری چیزی هستم دیگه نمی گم VP یه سوپر فوتبالیسته تا حدی که وقتی ضربه آزاد گیر تیم میاد می میزنم )
    Head 2 Head Ranked Match اوایل حال میده بیشترین حال مال بازی تیمی و پرو رنکد مچ هست که واقعا باحاله 11 تا هوش انسانی در مقابل 11 هوش انسانی البته همیشه 22 تا جور نمیشه البته باید از خدامون باشه جور نشه چون راحت یه پهنای فول اسپید 2 مگ باید داشته باشی وگرنه اتومات کیک میشی بیرون

پیمان جان به نظرم استفاده از RB بیشتر واسه زمانی هست که زاویه مقداری بسته هست و با نگه داشتن اون کات دار میزنه کنج

دروازه !
    بله موافقم
    کسـی که اینهمه فیفا بازی میـکنه امکان نداره به کـسی اَلکی ببازه .. اگـر هم باختی مطمئناً خوب بازی کـردی و مثل یـه تازه کار گل بارون نشدی.. من با درجه سختی legendary و تنظیمات manual و هوش مصنوعی مشکلی ندارم و باهاش کنار اومدم؛ اما وقتی با هوش واقعی بازی میکنم قضیه کاملا فرق میکنه! مشکل ما همین اینترنته .. اگر ما هم اینترنتمو مثل اونا بود و شب و روز با هوش واقعی بازی میکردیم مهارتمون در این بازی به حد اعلا میرسید.. من با این اینترنت تکل میزنم 2-3 ثانیه بعد تازه عمل میکنه!!
    پ.ن: ببینم مگه تو تک به تک RB رو نمیگیری شوت آروم بزنی یا چیپ؟!
    آره خوب اون که بله ولی توی فیفا آدم زیاد گل نمی خوره هر چقدرم آماتور باشه بدترین باختم 4-1 بود و بهترین بردم 7-1 که البته هیچ کدوم رنکد مچ نبودن با Friend بود

راستی پیمان من کلید فاینس رو میزارم روی RT و اسپرینت رو می ذارم روی RB مثل تنظیمات کلاسیک ولی من به شک افتادم من احساس می کن حتی با بازیکان سرعنی هم کم میارم تو دویدن نکنه واسه همینه؟

12. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Sepehr2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    طحرون

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا برید رای بدید این عربای سوسک خور دارن جلو میزنن کم کم! برید به لیگ و تیم ملی ایران در fifa 12 رای بدید. درصد ها اوایل 90 درصد بود! الان شده 46 به 44 خیلی خطری شده. دیروز 56 به 36 به سوده ایران بود! امروز شده 46 به 44 به سوده ایران! فردا هم حتما عربا(لیگ+تیم ملی عربستان)از ما جلو میزنن! سریعا برید به ایران رای بدید
    Last edited by Sepehr2010; 27-03-2011 at 21:01.

14. 4 کاربر از Sepehr2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

دوستان من با HullCity قهرمان لیگ برتر انگلیس شدم ! Virtual Pro که ساخته بودم آقای گل شده ! درجه سختی : Legendary
    احسنت ، کارت درسته چند فصل باهاش بازی کردی تا قهرمان شدی ؟ + بازیهات چند دقیقه ای هست ؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بابا برید رای بدید این عربای سوسک خور دارن جلو میزنن کم کم! برید به لیگ و تیم ملی ایران در fifa 12 رای بدید. درصد ها اوایل 90 درصد بود! الان شده 46 به 44 خیلی خطری شده. دیروز 56 به 36 به سوده ایران بود! امروز شده 46 به 44 به سوده ایران! فردا هم حتما عربا(لیگ+تیم ملی عربستان)از ما جلو میزنن! سریعا برید به ایران رای بدید

ایران هنوز 46 به 44 جلوئه،خداکنه ایندفعه ایران ببره،مردیم اینقد با تیم های خارجی بازی کردیم.....
    PES که اسم بازیکناش قاطی پاتیه.......

17. این کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •