سلام
البته من با n61jq شروع کردم و حتی تا لحظات آخر خرید هم روی n61jq تاکید داشتم اما تو یه روز نظرم عوض شد.نه اینکه فکر کنید کسی مخم رو زد نه !!!چون از جایی خریدم که باهاش اصلا صحبت هم نکرده بودم.
به نظر من n82jq از n61jq نوت بوک تره!!!!وزن کم و راحتی در جابجایی بزرگترین مزیتش بر n61هست.البته من n61 کار نکردم.تنها دلیلی که می تونست n82 رو نسبت به ان61 برای من ضعیف تر جلوه بده گرافیک at5730 ان61 هست که خیلی ها اونو یه گرافیک رویایی می دونند.البته پر بیراه نمیگن در امر بازی برا خودش یلی هست.اما اولا کار من بازی نبود و ثانیا برا کارهای کاربردی طبق بحثی که اتفاقا تو همین فوروم هست و یکی از دلایل اقناع من هم هست گرافیک ان82 نه تنها کم نمیاره بلکه رو کم می کنه.می تونید سرچ کنید دقیقا یادم نیست کودوم صفحه(اقا علیرضا توضیح داده بودند)غیر از این جاهای دیگه هم خونده بودم و تقریبا از قدرت gt335 آگاه بودم.
ان82 اکسپرس گیت نداره-دو تا usb بیشتر نداره-به خاطر طراحی کوچیکتر ممکنه یه نمه گرمتر از ان61 باشه - صفحه کوچکتری داره -مال من بلوری نداره(نمیدونم ان82 بلوری دار هم هست یا نه)-تنوعه ان61 رو نداره -و.... اما اینا برای من مشکل نبود(اتفاقا مزیت هم هست رایانه همراه باید جمع و جور و همراه باشه نمیگم ان61 رو با چرثقیل باید جابجا کرد اینم نیم کیلو!!!!ولی تو دراز مدت تفاوت ها احساس میشه.همچنین باتری 8 سلولی هم داره)
در کل من بسیار راضی هستم و اینکه بازار برای ان61 تو هفته ای که من گرفتم ملتهب بود و ممکن بود با خرید ان61 دچار عوارض بعدی بشم ،دلیلی شد بر این خرید من ،بسیار از این پیشامد خوشحالم!!!
البته اینجا بچه های ان61 دار هم بیشترند هم با سواد تر هم زورشون بیشتره...و به همین خاطر حرف اونا درست تره
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)
و من شایعه برتری ان82 بر ان61 رو تکذیب می کنم.
.gif)
ولی با توجه به شرایط من و نیازهای منه دانشجوی مهندسی که در شهری متفاوت از محل زندگیم تحصیل می کنم و قصد خرید سیستمی قوی برای سالیان متمادی از عمرم داشتم خرید خوبی بود.این رو هم بگم که تفاوت بنیادینی بین این دو نیست.الان من تو فوروم ان61 هستم
.gif)