تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 451 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام
    البته من با n61jq شروع کردم و حتی تا لحظات آخر خرید هم روی n61jq تاکید داشتم اما تو یه روز نظرم عوض شد.نه اینکه فکر کنید کسی مخم رو زد نه !!!چون از جایی خریدم که باهاش اصلا صحبت هم نکرده بودم.
    به نظر من n82jq از n61jq نوت بوک تره!!!!وزن کم و راحتی در جابجایی بزرگترین مزیتش بر n61هست.البته من n61 کار نکردم.تنها دلیلی که می تونست n82 رو نسبت به ان61 برای من ضعیف تر جلوه بده گرافیک at5730 ان61 هست که خیلی ها اونو یه گرافیک رویایی می دونند.البته پر بیراه نمیگن در امر بازی برا خودش یلی هست.اما اولا کار من بازی نبود و ثانیا برا کارهای کاربردی طبق بحثی که اتفاقا تو همین فوروم هست و یکی از دلایل اقناع من هم هست گرافیک ان82 نه تنها کم نمیاره بلکه رو کم می کنه.می تونید سرچ کنید دقیقا یادم نیست کودوم صفحه(اقا علیرضا توضیح داده بودند)غیر از این جاهای دیگه هم خونده بودم و تقریبا از قدرت gt335 آگاه بودم.
    ان82 اکسپرس گیت نداره-دو تا usb بیشتر نداره-به خاطر طراحی کوچیکتر ممکنه یه نمه گرمتر از ان61 باشه - صفحه کوچکتری داره -مال من بلوری نداره(نمیدونم ان82 بلوری دار هم هست یا نه)-تنوعه ان61 رو نداره -و.... اما اینا برای من مشکل نبود(اتفاقا مزیت هم هست رایانه همراه باید جمع و جور و همراه باشه نمیگم ان61 رو با چرثقیل باید جابجا کرد اینم نیم کیلو!!!!ولی تو دراز مدت تفاوت ها احساس میشه.همچنین باتری 8 سلولی هم داره)
    در کل من بسیار راضی هستم و اینکه بازار برای ان61 تو هفته ای که من گرفتم ملتهب بود و ممکن بود با خرید ان61 دچار عوارض بعدی بشم ،دلیلی شد بر این خرید من ،بسیار از این پیشامد خوشحالم!!!
    البته اینجا بچه های ان61 دار هم بیشترند هم با سواد تر هم زورشون بیشتره...و به همین خاطر حرف اونا درست تره و من شایعه برتری ان82 بر ان61 رو تکذیب می کنم.
    ولی با توجه به شرایط من و نیازهای منه دانشجوی مهندسی که در شهری متفاوت از محل زندگیم تحصیل می کنم و قصد خرید سیستمی قوی برای سالیان متمادی از عمرم داشتم خرید خوبی بود.این رو هم بگم که تفاوت بنیادینی بین این دو نیست.الان من تو فوروم ان61 هستم
    ان 61 یه لپ تاپ جایگزین pc هست بنابراین کسی که ان61 میخره بیشتر میخواد در یک جای ثابت ازش اسفاده کنه حالا یا تو خونه یا محل کارش. بنابراین جابجایی زیاد مد نظرش نیست در ضمن وزن لپ تاپهای 16 اینچ در همین محدوده هست وزن ان61 هم در رده لپ تاپهای 16 طبیعی هست درثانی قدرت گرافیک 61 بیشتر از ان82 هست حالا اگه شما نمیخوای با این لپ تاپ بازی کنی و گرافیک بالا زیاد براتون مهم نیست یه بحث دیگه هست.
    من هم همونطور که گفتم بستگی به نیاز کاربر داره که ان 61 میخواد یا ان82 اگه کارایی بالاتر بخواد خوب معلومه ان61 و اگه وزن لپ تاپ براش مهم باشه ان82

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

از دوستان اگر امکان دارد یه توضیحی در مورد اکسپرس گیت بدهید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

شما مک نصب کردی؟یکی از دوستان apple داره مک اش رو اورد هیچکی نتونست نصب کنه.(البته من اونجا حضور نداشتم که بگم چرا نصب نشده) خودش میگه فقط روی apple نصب میشه.بحثی که هست اینکه میشه نصب کرد و ایا خیلی بهتر از مثلا ubuntu هستش؟؟؟؟

سلام بله نصب کردم همه چیز غالیه جز گرافش که درایورش بیاد تمومه خب مک سیستم عاملی بر پایه یونیکس هست

البته به نطر من هم لینوکسه هم ویندوز خیلی جالبه

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تو لپ تاپهای سونی هم همچین چیزی هست و مختص ایسوس نیست.

کارش اینه که بدون اینکه بری تو ویندوز اگه نرم افزارش رو نصب کرده باشی میتونی استفاده کنی. یعنی یه محیطی میاره برای کار با اینترنت و مالتی مدیا. خیلی هم سریع میاد بالا. مثل ویندوز که نیست کلی برنامه بخواد باز بشه ...

البته من که شخصا خوشم نیومد چون خیلی برنامه هایی که استفاده میکنم تو ویندوزه ولی در کل چیز خوبیه. میتونه مفید واقع بشه.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

لطفا نکات لازم بعد از خرید و شروع کار رو بگین
    از کیفیت ال ای دی راضی هستین؟ مخصوصا موقع دیدن فیلم HD و بازی
    نور صفحش مثل دل یا سونی حدود 300 شمع بر سانتی متر مربع نیست. تقریبا 200 تایی میشه. ولی نور صفحه به نظر من که کافیه.
    رزولوشنش از سونی های مشابه کمتره. 1360*768 هست و سونی f115 فول اچ دیه یعنی 1920*1080 هست. اما با این حال به نظر من رو سونی هم نمیشه رزولوشن فول اچدی رو به شکل وناسبی استفاده کرد که دلیلش کوچک بودن مانیتوره.

از نظر رنگ بهتره یه چیزی رو بگم که خیلی ها ازش غافل هستن. ایسوس در مدلهای جدیدتر نوت بوک و ال سی دی یا ال ای دی که تولید میکنه دقت رنگ و کنتراست رو مد نظر قرار داده و با این اوضاعی که من میبینم بعید نیست در زمینه ی مانیتور هم مثل مادربورد ها . گرافیکهای قدرتمندش از رقبا جلو بزنه.

مانیتور n61 هم به نظر من از نظر رنگ خوبه.

از نظر زاویه دید ایسوس یه مقداری داره کم کاری میکنه و جلوی سونی و دل کم آورده.

این مواردی که میگم رو بررسی کرده بودم با اینحال این مدل رو انتخاب کردم. اونهم به خاطر اینکه در مجموع نظرم رو این مدل بود نه اینکه در تک تک مباخث رتبه ی اول رو داشته باشه.

خامد جان در مورد n82 توضیح داده. من فقط این رو اضافه میکنم که مصرف برق کمتر و مانیتور کوچیکتر و وزن کمتر باعث میشه که به قول ایشون n82 نوت بوک تر از n61 باشه.

من هم به کسانی که میخوان بازی نکنن همون n82 رو توصیه میکنم که گرافیکش تنها 20 درصد ضعیف تره ولی در عوض مصرف برق کمتری داره. عمر باتری در ان 61 در حالت بار کامل 1 ساعته و در مورد ان 82 حدود 1 ساعت و 20 دقه.

7. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohammad-rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مولتی تاچه تاچ پدش تو ویندوز هم کار می کنه؟
    میشه تنظیمش کردو عملکردشو عوض کرد؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

اكسپرس گيت به معني ميشه دريچه يا دروازه سريع السير
    و در مفهوم در كمترين زمان ممكن مي توني كارهاي روتيني رو باهاش انجام بدي. مثل گشت و گذار در اينترنت و كار با مثلا اسكايپ و حتي فيلم ديدن و آهنگ گوش دادن رو هم به ان اضافه كن و البته در حال حاضر در كنار باياس استفاد ه مي شه اما بزودي جاي باياس رو مي گيره.

10. این کاربر از amir_kntu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

امروز زنگ زدن گفتن که لپتاپ منو درست کردن هزینه ای هم نمیگیرن، فرستادن، تا فردا پس فردا میرسه دستم. خدارو شکر! دلم تنگ شده براش!!
    راستی یک دکمش (H) کنده شده بود و فنر زیرش شکست، درستش کردن، مثل اینکه 30 هزار تومن بابت همین فنر میگیرن
    خداییش خیلیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مولتی تاچه تاچ پدش تو ویندوز هم کار می کنه؟
    میشه تنظیمش کردو عملکردشو عوض کرد؟

منظورتون چیه؟ مگه دیگه کجا کار میکنه؟

توی ویندوز کار میکنه و عملکردش هم کاملا قابل تنظیمه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

امروز زنگ زدن گفتن که لپتاپ منو درست کردن هزینه ای هم نمیگیرن، فرستادن، تا فردا پس فردا میرسه دستم. خدارو شکر! دلم تنگ شده براش!!
    راستی یک دکمش (H) کنده شده بود و فنر زیرش شکست، درستش کردن، مثل اینکه 30 هزار تومن بابت همین فنر میگیرن
    خداییش خیلیه.
    عجب !!! ببینم از شما که 30 تومن نگرفتن ؟ آخه موندم کل کیبور یه پی سی همش 20 30 تومنه. نه یه دکمش. تازه من تا بحال چند بار کیبوردم رو باز کردم و شستمش اساسی و بعد بستمش. کار خاصی هم نداشت ... چهار تا پیچ بود همش.

14. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •