این از اون حرفا بوداسلام
من یه صحبتی داشتم
بچه ها من نمیدونم شما چرا هی میگین مثلا فیفا 11 یا پیس 11 فلان باگشو بر طرف نکردن یا به این مشکلش توجه نمیکنن و از این حرق ها !
ببینین اگه قرار باشه که شرکت کونامی برای پیس 2011 یا اون شرکت دیگه برای فیفا 2011 همه باگ های موجود رو از بین ببرن و به روایتی بازی هیچ مشکلی نداشته باشه پس برای نسخه بعدی چیکار کنن ؟
این یک سیاست روشن و واضح همه شرکت های جهان هست چه ذر زمینه بازی سازی چه لوازم خانگی چه موبایل و ...
شرکت کونامی همین الان میتونه نسخه پیس 2020 رو هم بده بیرون اما این کارو نمیکنه
هر نسخه از بازی که میاد یکسری از باگ ها برطرف میشه و یک سری دیگه عمدا باقی میمونه که در نسخه های بعدی برطرف بشه و من و شما بریم پول بدیم و بازیو بخریم و شرکت سود بیشتر ببره
وگرنه اونا هم میدونن که مثلا دروازه بان تو بازی که ساختن هوشش پایینه یا صدای تماشاگرا خوب نیست یا ...
از من و شما بهتر میدونن
جای دیگه همچین صحبتی رو مطرح نکنی
دوست عزیز این که میگی کونامی همین الان میتونه نسخه 2020 رو بده بیرون کلا خیلی عجیب و غریب بود
یعنی کونامی اگه بخواد همچین نسخه ای رو همین الان منتشر کنه مطمئن باش با سود که نمیکنه هیچ با کله هم زمین میخوره
چون بازی نسل بعدی رو میخواد با علم و تجربه ای که تا حالا و فعلا توی این زمینه کسب کرده بده بیرون
در صورتی که رقیبش به مرور زمان میتونه یک سری تجربیات دیگه کسب کنه و از اونا استفاده و بازی خودش رو توسعه بده
این که این باگ ها برطرف نمیشن یا کونامی توانایی رفع اونا رو نداره یا این که نمیخواد اونا رو برطرف کنه
که گزینه اول به نظر من احتمالش خیلی بیشتره