من الان بازی خودمو در مقابل بایرن مونیخ انجام میدم .
من الان بازی خودمو در مقابل بایرن مونیخ انجام میدم .
حسین جان اینم ترکیب تیم من(رئال مادرید):
راستی بازیه من رو تو جدول قرار ندادی من بازیم رو انجام دادم با والنسیا.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by SHADEL; 08-03-2010 at 15:46.
من این 3-4 ماه اخیر همش داشتم روی گیم پلی بازی کار میکردم روی همین حساب زیاد فرصت نکردم بازی کنم بهمین خاطر این نتایج ضعیفو میگیرم .
سیو بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام حسین جان من میخوام راس ساعت 3 بازیمو انجام بدم اگه کسی بازی نمیکنه بازیمو برگزار کنم البته اگه چبسی فرمیشن مسابقات رو گذاشته باشه
عادل فرم ترکیبتو اشتباها توی اسلات 1 قرارداده بودی من اونو توی اسلات 10 قرار دادم و مجدد توی مولتی آپلود , آپلودش کردم و توی پست اول قرار دادم لطفا پست قبلیتو ویرایش کن .
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:55 PM ----------
سلام
آره حامد جان . سیو بازی رو هم پست بالا گذاشتم .فرم ترکیب چلسی هم توی پست اول هست. در ضمن فرم ترکیب خودت و برادرت حبیب رو هم آپلود کن تا توی پست اول بزارم .
سلام
بفرماييد حسين آقا
يعني الان من صبر كنم تا حامد بازيش رو انجام بده بعد من بازي كنم ؟
ممنون شهاب جان اما اینکه لینک دانلود نداره !
آره بزار حامد بازیشو انجام بده و سیو بزاره بعد شما توی تاپیک اعلام کن که میخوای بازی کنی . در ضمن همه بازیهاتو با هم انجام نده چون خیلی طول میکشه و همین مساله سبب مشکلاتی توی تاپیک میشه . اگه خواستی بازی کنی بیشتر از دو تا بازیو یک دفه انجام نده تا اینجوری زودتر بتوننی سیو بازیو توی تاپیک بزاری شاید چند نفر دیگه از بچه ها بخوان بازیهاشونو انجام بدن اونوقت خیلی معطل شما میشن .
Last edited by 4039; 08-03-2010 at 16:12.
سلام حسین جان منم بازیمو انجام داد
رم 2 - چلسی 1
بازی خیلی سختی بود
اولین گل رو چلسی توسط دروگبا زد بعد تو اخرای نیمه اول پنالتی گرفتن به سودم که ریسه وارد دروازه کرد تو نیمه دوم هم با استفاده از یه سانتر و اشتباه مدافعان چلسی توسط توز صاحب گل شدم و در دقیقه 75 ژوان اخراج شد که باعث شد بقیه بازی 10نفره بازی کنم
اینم سیو بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این فایل که مربوط میشه به فرم ترکیب تیم بارسلون رو هرکاری میکنم نمیتونم توی multi upload آپلودش کنم کسی میتونه اینکار رو برای من بکنه و لینکشو توی تاپیک بزاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)