تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 500 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت fishbed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من کلا هیچ کدوم از مدل های مک بوک ایر رو پیشنهاد نمیکنم چون اولا اپتیکال درایو نداره دوما پردازنده ضعیفی داره سوما این دستگاه هارد نداره از یه چیپ فلش ۶۴ گیگی استفاده میکنه کلا ضعیفه
    در مورد اون سفیدهاش یهنی سری مک بوک باید بدونی که ضخیم تر هستند رمشون ۲ گیگ هستش البته قابل ارتقا \ردازندشونم کمی ضعیفتره

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکلات لپ تاپهای اپل
    ۱: حجیم بودن نرم افزارها نسبت به نرم افزارهای مشابه در ویندوز برای مثال یاهو مسنجر در مک ۹۰ مگابایت فضا میخواد
    ۲: دسترسی نسبتا مشکل به نرم افزار ها
    ۳: گران بودن قابل لمس نرم افزار ها در ضمن خیلی از برنامه ها در ایران کرک شده
    ۴: گران بودن اکسسوری ها و قطعات اصلی اگر شما مک بوک پرو داری مواظب شارجرت باش ۱۳۰۰۰۰ تومان قیمتشه
    ۵: تو سیستم عامل مکینتاش گم کردن پسورد ها به معنی فرمت هاردتونه چون مک داس بیس نیست که سه سوت پسورد ها رو صفر کنید
    اگه بیش از سه بار اشتباه هم وارد کنید کلا سیستم عامل استاک میکنه
    ۶: شما گیمر هستید کلا دور اپل رو بهتره خط بکشید چون mac os x بر خلاف ios خیلی گیم هارو پشتیبانی نمیکنه ولی گیم براش هست
    ۶: عدم وجود درگاه RGB

داره خودمونی میشه farhad5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام من یک لب تاب اپل میخوام واسه طراحی و کارهای محاسباتی رشته عمران تا قیمت 2 دوستان چی پیشنهاد میکنند نرم افزار

autocad-etabs-sap-safe خیلی واسم مهمه کم نیاره

در آغاز فعالیت x6x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام .ن یه مک بوک پرو 374 گرفتم و فردا میرسه دستم میخواستم نقاط اولیشو بدونم.یعنی طرز استفادشوو نحوه شارز کردن و اینجور چیزا. قبلان سونی داشتم و تقریبا راجب مک هیچی نمیدونم و اینکه نرم افزارهای AutoCAD , Autodesk 3ds Max , photo shop و طرز نصب کردن....با تشکر .....................

در آغاز فعالیت x6x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام من یه مک بوک پرو 374 گرفتم و فردا میرسه دستم میخواستم نقاط اولیشو بدونم.یعنی طرز استفادشوو نحوه شارز کردن و اینجور چیزا. قبلان سونی داشتم و تقریبا راجب مک هیچی نمیدونم و اینکه نرم افزارهای AutoCAD , Autodesk 3ds Max , photo shop و طرز نصب کردن....با تشکر .....................

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

من کلا هیچ کدوم از مدل های مک بوک ایر رو پیشنهاد نمیکنم چون اولا اپتیکال درایو نداره دوما پردازنده ضعیفی داره سوما این دستگاه هارد نداره از یه چیپ فلش ۶۴ گیگی استفاده میکنه کلا ضعیفه
    در مورد اون سفیدهاش یهنی سری مک بوک باید بدونی که ضخیم تر هستند رمشون ۲ گیگ هستش البته قابل ارتقا \ردازندشونم کمی ضعیفتره
    سلام دوست عزیز و تازه وارد

من مدتی به خاطر مشغله هایی که دارم و آخر امضام هم هست نتونستم به اینجا سر بزنم و از این به بعد هم کمتر میام.
    اما این راهنمایی که شما کردی یکم ایراد و اشکال داره.
    ۱-شما از باریکترین لپ تاپ دنیا نباید انتظار درایو نوری داشته باشی هر چند همون سوپر درایو مکشی که روی مک بوک پرو ها استفاده شده به صورت اکسترنال usb برای مک بوک ایر موجوده، بسیار هم شیک و زیباست.
    این دستگاه هارد داره اما نه از نوع H.D.D بلکه از نوع فلش یعنی s.s.d هستش، و این بزرگترین مزیت ش هست، چرا؟ چون اولا سرعتش خیلی بیشتر از هاردهای معمولی ه حدودا ۲ برابره، دوما لپ تاپ هایی که هارد معمولی دارند رو نباید تکون بدین چون هارد در حال گردش ه و ممکنه آسیب ببینه و دیتا های شما از بین بره اما S.S.D اینطور نیست، ظرفیت هاش هم از ۶۴ گیگ شروع میشه و تا ۲۵۶ گیگا بایت ادامه داره و شما از این بعنوان عیب یاد کردید.
    در مورد پردازنده های مک بوک وایت هم اشتباه میکنید چون هیچ تفاوتی با مک بوک پرو MC374 ندارند و نمیدونم رو چه حسابی میگین که ضعیف تره.
    Last edited by Shahin_SOURNA; 30-01-2011 at 17:03.

7. این کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

x4n

اگه نباشه جاش خالی می مونه Shahin_SOURNA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    !Here

پيش فرض

مشکلات لپ تاپهای اپل
    ۱: حجیم بودن نرم افزارها نسبت به نرم افزارهای مشابه در ویندوز برای مثال یاهو مسنجر در مک ۹۰ مگابایت فضا میخواد
    ۴: گران بودن اکسسوری ها و قطعات اصلی اگر شما مک بوک پرو داری مواظب شارجرت باش ۱۳۰۰۰۰ تومان قیمتشه
    ۵: تو سیستم عامل مکینتاش گم کردن پسورد ها به معنی فرمت هاردتونه چون مک داس بیس نیست که سه سوت پسورد ها رو صفر کنید
    ۶: شما گیمر هستید کلا دور اپل رو بهتره خط بکشید چون mac os x بر خلاف ios خیلی گیم هارو پشتیبانی نمیکنه ولی گیم براش هست
    ۱:نرم افزار ها خیلی هم حجیم نیستند.
    ۲:دسترسی مشکل؟ فقط کافی ه یک خط اینترنت پر سرعت داشته باشین اونوقت تمامی برنامه های مک مقابلتون هستن، اگه منبع نرم افزاری هم پیدا نکردید به من پ.خ بدید.
    ۳:همه ی برنامه ها کرک شده و رایگان هستند.
    ۵:مک یونیکس بیس هست و در صورت گم کردن پسورد شما فقط نیاز به DVD مکینتاشی دارید که توی جعبه ی دستگاه تون هست، و به راحتی ریست میشه.
    دو بار عدد ۶ رو نوشته اید
    ۶ اولی :گیم ها رو پشتیبانی نمیکنه یعنی چی؟ اگه منظورتون گیم های ویندوزه که باید بگم هیچ فایل exe. ای رو باز نمیکنه اما اگه بازی های مک منظورتونه که اشتباه میکنید هر بازی ای که ورژن مک داشته باشه به راحتی اجرا میشه.
    البته بعضی از بازیها ورژن مک ندارن و همیشه بازیها اول برای ویندوز ارائه میشن.
    ۶ دومی : مک پورت mini display داره که به همه ی پورت های RGB,HDMI,DVI تبدیل میشه.
    ازتون خواهش میکنم دوستان رو گمراه نکنید.
    با تشکر

9. 2 کاربر از Shahin_SOURNA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه PCminister's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مشکلات لپ تاپهای اپل
    راستش من خیلی وقته دنبالشم یه مک بوک بگیرم که انشاءالله به زودی OK میشه.

هیچکدوم از این به اصطلاح مشکلات هم برام مهم نبود چرا؟

1- قصدم از تهیه مک بوک بازی نیست (اگر میخواین بازی کنید اصولا لبتاپ گزینه مناسبی نیست: 1- با قیمت مشابه یه لبتاپ بازی میشه PCهای فوق العاده قویتری جمع کرد. 2- مانیتور بزرگتر بازی لذتبخشتر بنابراین PC بازم اینجا قدرتش میچربه)

البته اگر بازی باز حرفه ای هستید و میخواین در مسابقات حرفه ای شرکت کنید و نیاز دارید که با لبتاپ بتونید هر جایی تمرین کنید از این قاعده مستثناء هستید و بهتره از مارکهای دیگه ای لبتاپ بخرید. (چند درصد از کاربرای لبتاپ بازیباز حرفه ای هستند؟!)

البته برای سرگرمی میشه محصولات دیگه ای از اپل تهیه کرد مثل آیپد یا آیفون!

2- یه لبتاپ جمع و جور و بسیار مقاوم و زیبا میخوام که همه جا بتونم ببرم و با وزن کمش توی کیفم فضای زیادی اشغال نکنه.

چندتا لبتاپ مثلا با مارک Asus یا Sony یا HP میشناسید که به اندازه MacBook Air بتونه در این زمینه مناسب باشه؟!

3- گران بودن قطعاتش برام مهم نیست! چرا؟

چون قطعات اصلیش خراب نمیشن که بخوان گرون باشن و برام ایجاد مشکل کنن!

4- -- نشدن مک براش یه مزیت محسوب میشه و نه عیب. اگر نمیشه هکش کرد پس اطلاعات شما در امنیت کامل به سر میبره!

مزایای مک را اونایی میتونن توضیح بدن که باهاش کار کرده باشن!

در مورد گران بودن محصولات اپل: اپل در بخش لوازم همراه امسال نشون داد که چقدر از رقباش جلوتره بنابراین گران بودنش کاملا قابل درکه ضمن اینکه چون در ایران خواستار چندانی نداره وارد کننده ها با ترس و لرز میارن و برای همین قیمتش بالاست.

همه کس اپل نمیخره برادر! مخصوصا توی ایران که ملت حاضر نیستن برای کیفیت هزینه بیشتری را متقبل بشن!

و در آخر: اگه با Mac OS حال نمیکنید سیستم عاملش قابل تعویضه. (اما به شخصه توصیه نمیکنم سیستم عاملش را عوض کنید!)

11. 2 کاربر از PCminister بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه selejwest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

من چون تاحالا لپتاپ نداشتم یکم مبتدیم
    بین سه مدل هم موندم
    دل3300به خاطر ظاهرش و سبکی و قیمت وکانفیگی که مناسبه منه

وایوs137بخاطر سبکی وکانفیگ و برندش و فول پورت بودن وهمه کاره بودن

مک هم به دلیل کلاس و سبکی فعلا
    حالا شما حرفه ایها بدون هیچ تعصب به برند خاصی کمکم کنید
    توضیحات اضافه گیجم میکنه
    حالا داداشیا من به شما اعتماد میکنم و راهنماییتون رو چراغ راهم میکنم
    راستی اینجا(آبادان)374 رو 1550000میگه

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز برای مک بوک ایر که شما با مدل ۳۷۴ مک بوک پرو یکیش کردی بهترین اثبات گر حرف من سایت رسمی اپله مشخصاتشو بخونید در ضمن برای پورتهای فوق ذکر باید مبدل اپل گرفت که قیمتهاش رو میتونید در بازار جستجو کنید طبق حرف قبلی خودم در ضمن من از سال ۲۰۰۴ همراه اپل هستم با نوت بوک های سری جی ۴ ای بوک که کلا سیستمی متفاوت داره در مورد بازیهای مک که ورژن مک میگید همشون دارن اگه هم باشه اینجا بسیار کمیابه من چند مرکز خرید مهم تهرانو بار ها زیر پا گذشتم ثانیا شما سرعت ورودی ساتا رو با فلش قابل قیاس کردید که خودش جای بحث داره ثانیا شما اگه کی چین مک رو یتونید ریست کنید فکر کنم شرکت اپل شمارو در جا استخدام کنه مک بوک ها عمدتا از پردازنده ۲ و ۱.۶ استفاده میکنند سایت اپل رو ببنید و همگی رم ۲ دی دی ار ۲ روشونه البته قابل ارتقا اگه شما علاقه شخصی نسبت به ایر دارید بحث دیگه ای من ترجیح من لپ تاپم از ابتدا کامل باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •