سلام به همگی دوستان...
بین این مدل ها کدوم از نظر کیفیت و آنتن ، به نسبت قیمت بهتره ؟
D-Link 2750U
TP-Link TD-W8968
آنتن 2750U چند dBi هستش ؟ کدوم مدل آنتنش قابل تعویضه ؟
سلام به همگی دوستان...
بین این مدل ها کدوم از نظر کیفیت و آنتن ، به نسبت قیمت بهتره ؟
D-Link 2750U
TP-Link TD-W8968
آنتن 2750U چند dBi هستش ؟ کدوم مدل آنتنش قابل تعویضه ؟
خونه 300 متری بزرگه به خاطر همین باید مودم رو جای مناسب بذاری, منظور تقریبا وسط خونه به دور از دیوار یا جسم فلزیه. تا این قیمت 2750 dlink سفید و 8968 tplink (ورژن 2) انتخابای خوبین که هر دوشون آنتن 5 دسی بلی دارن ولی 8968 یه مزیت داره که آنتناش جدا میشن و اگه قراره مودم رو تو یک طبقه استفاده کنی و دیدی تو برد مشکل داری میتونی دو تا آنتن 7 دسی بلی بخری و به مودم وصل کنی. ولی با اینهمه اگه مودم رو جای مناسب بذاری لازم نمیشه که آنتنا رو عوض کنی.
Last edited by DragonVsPhoenix; 28-12-2013 at 16:50.
سلام لطفا بنده را راهنمایی کنید مودم من پورت usb دارد لپ تاپم win7 که وایرلس با مودم در ارتباط هست هارد اکسترنال یا فلش که به مودم وصل می کنم را نمی شناسد علت چیه؟ البته تنها از طریق add new device در کنترل پنل وارد شدم لطفا راه حل به زبان ساده بگین ممنون
میخوام مودم TP-Link TD-W8951ND روی براس استفاده خونه برای کسی بخرم.نظرتون چیه؟.توی مطالب میخوندم درباره مشکل آنتن میگفتن.جریانش چیه؟
حواست باشه 8968 دومدل داره ورژن1 رومن گرفتم خراب شدخیلیم داغ میکردرفت گارانتی بهم ورژن 2 رو دادند خیلی عالیه اصلا داغ نمیکنه بدونه مشکل.
آخرش چی خریدی؟
قرار نیست وارد add new device بشی اصلا بهش ربطی نداره. البته یه نکته رو هم بگم معمولا مودما فرمت NTFS رو نمیشناسن به خاطر همین یه فلش بردار از اطلاعاتش بکاپ بگیر و بعد به FAT32 فرمت کن.
برا اینکه به اطلاعات فلش دسترسی داشته باشی باید ببینی شرکت سازنده چه مسیری رو برا فلش تعیین کرده مثلا تو مودم دلینک 2750 با وارد کردن آدرس زیر تو netwok وارد فلش میشه: \\192.168.1.1\usb1_1
پس باید به دفترچه کامل راهنمای مودم که معمولا شرکت رو اینترنت میذاره مراجعه کنی و این میسر رو پیدا کنی.
....... ؟!!
از کجا میشه فهمید ورژن دوم هست؟
کسی کمک نمیکنه؟فردا میخوام سفارش بدم
سلام زایکسل 660hnu خریدم چند روزه استفاده می کنم هنوز پورت یو اس بی نتونستم راه بندازم پرینتر چکار کنم وقتی به پورت یو اس بی مودم وصل می کنم چطور از طریق لپ تاپ بشناسم؟ این آدرس هم برای وارد شدن به فلش پیدل نکردم
ممکنه مودم پورت یو اس بی داشته باشه اما برای دیدن مختویات فلش و هارد استفاده نشود؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)