تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 447 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4469

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید مودم وایرلس

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

بین این مدل ها کدوم از نظر کیفیت و آنتن ، به نسبت قیمت بهتره ؟

D-Link 2750U
    TP-Link TD-W8968

آنتن 2750U چند dBi هستش ؟ کدوم مدل آنتنش قابل تعویضه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

پس فقط ایسوس همچین قابلیتی داره؟
    یه مودم وایرلس سری ان با طول عمر بالا و قدرت آنتن دهی بالا و قیمت معقول تا نهایت 150 تومن چه مدل هایی هست؟ برای یه خونه 300 متر مربعی میخوام
    سلام به همگی دوستان... بین این مدل ها کدوم از نظر کیفیت و آنتن ، به نسبت قیمت بهتره ؟ D-Link 2750U TP-Link TD-W8968 آنتن 2750U چند dBi هستش ؟ کدوم مدل آنتنش قابل تعویضه ؟
    خونه 300 متری بزرگه به خاطر همین باید مودم رو جای مناسب بذاری, منظور تقریبا وسط خونه به دور از دیوار یا جسم فلزیه. تا این قیمت 2750 dlink سفید و 8968 tplink (ورژن 2) انتخابای خوبین که هر دوشون آنتن 5 دسی بلی دارن ولی 8968 یه مزیت داره که آنتناش جدا میشن و اگه قراره مودم رو تو یک طبقه استفاده کنی و دیدی تو برد مشکل داری میتونی دو تا آنتن 7 دسی بلی بخری و به مودم وصل کنی. ولی با اینهمه اگه مودم رو جای مناسب بذاری لازم نمیشه که آنتنا رو عوض کنی.
    Last edited by DragonVsPhoenix; 28-12-2013 at 16:50.

3. 2 کاربر از DragonVsPhoenix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام لطفا بنده را راهنمایی کنید مودم من پورت usb دارد لپ تاپم win7 که وایرلس با مودم در ارتباط هست هارد اکسترنال یا فلش که به مودم وصل می کنم را نمی شناسد علت چیه؟ البته تنها از طریق add new device در کنترل پنل وارد شدم لطفا راه حل به زبان ساده بگین ممنون

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

میخوام مودم TP-Link TD-W8951ND روی براس استفاده خونه برای کسی بخرم.نظرتون چیه؟.توی مطالب میخوندم درباره مشکل آنتن میگفتن.جریانش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

بین این مدل ها کدوم از نظر کیفیت و آنتن ، به نسبت قیمت بهتره ؟

D-Link 2750U
    TP-Link TD-W8968

آنتن 2750U چند dBi هستش ؟ کدوم مدل آنتنش قابل تعویضه ؟
    حواست باشه 8968 دومدل داره ورژن1 رومن گرفتم خراب شدخیلیم داغ میکردرفت گارانتی بهم ورژن 2 رو دادند خیلی عالیه اصلا داغ نمیکنه بدونه مشکل.

7. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DragonVsPhoenix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام لطفا بنده را راهنمایی کنید مودم من پورت usb دارد لپ تاپم win7 که وایرلس با مودم در ارتباط هست هارد اکسترنال یا فلش که به مودم وصل می کنم را نمی شناسد علت چیه؟ البته تنها از طریق add new device در کنترل پنل وارد شدم لطفا راه حل به زبان ساده بگین ممنون
    آخرش چی خریدی؟
    قرار نیست وارد add new device بشی اصلا بهش ربطی نداره. البته یه نکته رو هم بگم معمولا مودما فرمت NTFS رو نمیشناسن به خاطر همین یه فلش بردار از اطلاعاتش بکاپ بگیر و بعد به FAT32 فرمت کن.
    برا اینکه به اطلاعات فلش دسترسی داشته باشی باید ببینی شرکت سازنده چه مسیری رو برا فلش تعیین کرده مثلا تو مودم دلینک 2750 با وارد کردن آدرس زیر تو netwok وارد فلش میشه: \\192.168.1.1\usb1_1
    پس باید به دفترچه کامل راهنمای مودم که معمولا شرکت رو اینترنت میذاره مراجعه کنی و این میسر رو پیدا کنی.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان سلام!
    میشه یه مودم وایرلس درست درمون معرفی کنید که تو رنج خودش بهترین باشه؟ (واسه یه مصرف عادی خونگی)
    ....... ؟!!

کاربر فعال MP3 Player osmaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    همینجا

پيش فرض

خونه 300 متری بزرگه به خاطر همین باید مودم رو جای مناسب بذاری, منظور تقریبا وسط خونه به دور از دیوار یا جسم فلزیه. تا این قیمت 2750 dlink سفید و 8968 tplink (ورژن 2) انتخابای خوبین که هر دوشون آنتن 5 دسی بلی دارن ولی 8968 یه مزیت داره که آنتناش جدا میشن و اگه قراره مودم رو تو یک طبقه استفاده کنی و دیدی تو برد مشکل داری میتونی دو تا آنتن 7 دسی بلی بخری و به مودم وصل کنی. ولی با اینهمه اگه مودم رو جای مناسب بذاری لازم نمیشه که آنتنا رو عوض کنی.
    از کجا میشه فهمید ورژن دوم هست؟

آخر فروم باز gamekhor2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

میخوام مودم TP-Link TD-W8951ND روی براس استفاده خونه برای کسی بخرم.نظرتون چیه؟.توی مطالب میخوندم درباره مشکل آنتن میگفتن.جریانش چیه؟
    کسی کمک نمیکنه؟فردا میخوام سفارش بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آخرش چی خریدی؟
    قرار نیست وارد add new device بشی اصلا بهش ربطی نداره. البته یه نکته رو هم بگم معمولا مودما فرمت NTFS رو نمیشناسن به خاطر همین یه فلش بردار از اطلاعاتش بکاپ بگیر و بعد به FAT32 فرمت کن.
    برا اینکه به اطلاعات فلش دسترسی داشته باشی باید ببینی شرکت سازنده چه مسیری رو برا فلش تعیین کرده مثلا تو مودم دلینک 2750 با وارد کردن آدرس زیر تو netwok وارد فلش میشه: \\192.168.1.1\usb1_1
    پس باید به دفترچه کامل راهنمای مودم که معمولا شرکت رو اینترنت میذاره مراجعه کنی و این میسر رو پیدا کنی.
    سلام زایکسل 660hnu خریدم چند روزه استفاده می کنم هنوز پورت یو اس بی نتونستم راه بندازم پرینتر چکار کنم وقتی به پورت یو اس بی مودم وصل می کنم چطور از طریق لپ تاپ بشناسم؟ این آدرس هم برای وارد شدن به فلش پیدل نکردم
    ممکنه مودم پورت یو اس بی داشته باشه اما برای دیدن مختویات فلش و هارد استفاده نشود؟
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •