مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین
مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین
مشکل از IDM هست. شما همون دانلود رو بعد از اینکه یکم دانلود شد کنسل کن و بعد از توی صفحه IDM برو و resume کن بعد میبینی که resume فعال میشه. resume داشتن به قابلیت های سرور فایل بر میگرده. اگر سرور از این قابلیت پشتیبانی نکنه جلوی Resume capability مینویسه No.
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
آرهنبود ترافیک رایگان در این شرایط بهتره.
حداقل در حالت عادی میشه با سرعت بهتری از اینترنت استفاده کرد.
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
مال من هم خیلی خیلی مشکل داره. از دیروز بدتر شده.
دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.
شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایلی که لینک کردی با نوسان کامل دانلود میشهاز سرعت 5 تا 10 یه وقتایی 15 بیشتر مواقع زیر 10
فکر کنم مبین نت تشخیص داده که دانلود کردن برای مشترکین ضرر داره کلا این قابلیت رو از سرویسش پاک کرده
گندشو در آوردن.. من همین جا به همه کسانی که میخوان اینترنت پرسرعت بگیرن (حالا هرجورش) میگم به خدا اینترنت دایال آپ خیلی بهتره چون حداقل توقعی ازش ندارین و محدودیت حجمی هم نداره
من حساب کردم تو این چند روزه به اندازه تمام سالهایی که دایال آپی بودم حرص خوردم.
هنوز سرعت خوب نشده، به زور سایت باز می کنه.
سلام بر دوستان
دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی
Last edited by ehsanerica; 17-04-2011 at 15:28.
سوال بعدی دوستان
گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش
در تنظیمات ساعت ویندوز تیک مربوط به تنظیم خودکار ساعت رو بردارید.
روی ساعت ویندوز کلیک کنید تا تنظیماتش بیاد. در تبهای بالا تب اینترنت تایم رو بیارید و اون تیک رو بردارید تا ساعت تغییر نکنه
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
هنوز اینترنت مبین در کما به سر میبره. سایتها با دعا باز میشن و دانلود هم عملا نمیشه انجام داد.
دو سه روز قبل که من باهاشون تلفنی صحبت می کردم می گفتند توی طرح بهاره مابه التفاوت مودم داخلی و خارجی 90 تومن نیست! یعنی قبول نمی کردند که با 150 تومن + 90 تومن مابه التفاوت برای مردم اکانت بذارن!
حالا زنگ بزن به شعبه شهرتون ببین تصمیم شون عوض نشده؟
بسته های تشویقی شون قبلا فقط در صورت انتخاب طرح یک ساله، مابه التفاوت مودم رو قبول می کرد، که خوب باصرفه بود و من گرفتم. ولی بسته های تشویقی چند ماهه هم دارند که اون هم با مودم داخلی رایگان همراهه.
-----------------------------------------
پ.ن: بالاخره دیشب سرعت تورنت بد نبود و در عرض 4 ساعت حدود 700 مگ دانلود کرد. انگار فقط جمعه ها افتضاحه!![]()
Last edited by mahi58; 17-04-2011 at 16:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)