تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 2199 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز یک افتضاح کامل بود. بعد از پستی که امروز زدم عملا اینترنت قطع بود (وصل میشد ولی هیچی رو باز نمیکرد) تا همین الان که دیدم مشکل نداره. البته سرعت دانلود رو امتحان نکردم ولی تو وبگردی مشکلی نداره
    مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین

2. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم شما با چه نرم افزاری دانلود میکنید ولی وقتی با IDM و با یک کانکشن دانلود کنی resume دیگه نداره و هروقت قطع شد باید بری از اول.
    مشکل از IDM هست. شما همون دانلود رو بعد از اینکه یکم دانلود شد کنسل کن و بعد از توی صفحه IDM برو و resume کن بعد میبینی که resume فعال میشه. resume داشتن به قابلیت های سرور فایل بر میگرده. اگر سرور از این قابلیت پشتیبانی نکنه جلوی Resume capability مینویسه No.

---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------

وقتی سرعت پایین باشه و نتوین کاری باهاش انجام بدی بودن و نبودنش فرقی میکنه؟
    آره نبود ترافیک رایگان در این شرایط بهتره.
    حداقل در حالت عادی میشه با سرعت بهتری از اینترنت استفاده کرد.

---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------

مال من هنوزم سرعت دانلود مشکل داره شاید مال 128 درست شده باشه , در ضمن من شنیدم کابل جنوب قطع شده که سرعت ها اومده پایین
    مال من هم خیلی خیلی مشکل داره. از دیروز بدتر شده.

4. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.

شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان! الان هر چقدر برید توی سایت اسپید تست، تست بگیرید رتبه کشورمون بدتر میشه.(به واقعیت نزدیک تر میشه) اما حیف که اینقدر سرعت کمه که سایتش اصلا لود نمیشه.

شما هم این فایل رو برای دانلود بگذارید ببینید سرعت کامل رومیده
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایلی که لینک کردی با نوسان کامل دانلود میشه از سرعت 5 تا 10 یه وقتایی 15 بیشتر مواقع زیر 10

8. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم مبین نت تشخیص داده که دانلود کردن برای مشترکین ضرر داره کلا این قابلیت رو از سرویسش پاک کرده

گندشو در آوردن.. من همین جا به همه کسانی که میخوان اینترنت پرسرعت بگیرن (حالا هرجورش) میگم به خدا اینترنت دایال آپ خیلی بهتره چون حداقل توقعی ازش ندارین و محدودیت حجمی هم نداره
    من حساب کردم تو این چند روزه به اندازه تمام سالهایی که دایال آپی بودم حرص خوردم.

10. 2 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

هنوز سرعت خوب نشده، به زور سایت باز می کنه.

12. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
    آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی
    Last edited by ehsanerica; 17-04-2011 at 15:28.

داره خودمونی میشه ehsanerica's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

سوال بعدی دوستان
    گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
    بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
    آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سوال بعدی دوستان
    گاهی اوقات وقتی دانلود منیجیر را برای دانلود شبانه تنظیم میکنم خودبه خود ساعت ویندوز همیشه تغییر میکند و صبح میبینم هیچی دانلود نکرده جالب این است که نه کامپیوتر را خاموش میکنم. و این چند شب هم همش که صبح بیدار میشدم ساعت 7 صبح ساعت کامپیوتر 7.20 دقیقه pm را نشان میدهد
    بنظرتان مشکل از کجاست آیا مبین نت تغییر میدهد یا ویندوز مشکل دارد یا دانلود منیجیر
    آیا کس دیگه هم این مشکل پیش آماده واسش
    در تنظیمات ساعت ویندوز تیک مربوط به تنظیم خودکار ساعت رو بردارید.

روی ساعت ویندوز کلیک کنید تا تنظیماتش بیاد. در تبهای بالا تب اینترنت تایم رو بیارید و اون تیک رو بردارید تا ساعت تغییر نکنه

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

هنوز اینترنت مبین در کما به سر میبره. سایتها با دعا باز میشن و دانلود هم عملا نمیشه انجام داد.

16. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دوستان کسی میدونه که طرح بهاری مبین نت را که مودم داخلی رایگان میدهد اگه در تحت پوشش داخلی نباشد و مودم بیرونی بخواهی چطور حساب می شود یا اصلا می دهند یا نه؟
    آیا پرداختش همیشه به صورت سه ماهه است یا یکساله یا شش ماهه یا اینکه میتونی بعد از تمام شدن طرح ماهیانه شارژ کنی
    دو سه روز قبل که من باهاشون تلفنی صحبت می کردم می گفتند توی طرح بهاره مابه التفاوت مودم داخلی و خارجی 90 تومن نیست! یعنی قبول نمی کردند که با 150 تومن + 90 تومن مابه التفاوت برای مردم اکانت بذارن!

حالا زنگ بزن به شعبه شهرتون ببین تصمیم شون عوض نشده؟

بسته های تشویقی شون قبلا فقط در صورت انتخاب طرح یک ساله، مابه التفاوت مودم رو قبول می کرد، که خوب باصرفه بود و من گرفتم. ولی بسته های تشویقی چند ماهه هم دارند که اون هم با مودم داخلی رایگان همراهه.

-----------------------------------------
    پ.ن: بالاخره دیشب سرعت تورنت بد نبود و در عرض 4 ساعت حدود 700 مگ دانلود کرد. انگار فقط جمعه ها افتضاحه!
    Last edited by mahi58; 17-04-2011 at 16:54.

18. این کاربر از mahi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •