تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 1291 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه ParadoxPatriot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

منم تو پونکم
    اینجا خیلی نوسان سرعت هست و حتی بعضی وقتها سایت speedtest هم باز نمیشه
    دیشب که سرعت رو چک کردم دیدم که سرعت دانلود رو 0.17 نشون میده در حالی که من سرویسم 1 مگابیته!!!
    در پونک چند دکل دارن ، یکی حوالی همون میدون پونکه
    یکی دیگه در خیابان مخبری ( 35 متری گلستان ) و یکی دیگه سمته ستاری و کوچه شکوفه
    چند روزیه کیفیت سرویس تو این منطقه به شدت افت پیدا کرده و از ساعت 2.5 شب تا 7 صبح
    وضعیت به حالت نرمال بر میگرده
    .بین این دکل ها وضعیت دکل مخبری از همه بدتره
    می دونیم که وقتی مودم روشن میشه ، خودش به صورت اتوماتیک سیگنال رو از دکلی که
    بهش نزدیک تره و امواج به صورت قوی تر بهش میرسه ، دریافت می کنه
    حالا معلوم نیست چه بلایی سر تجهیزات آوردن که این مشکل عجیب غریب ایجاد شده
    RSSI من دور و بر - 40 هستش و قدرت سیگنال معمولا بالای 90 و این یعنی تقریبا دید مستقیم به دکل ! با این وضع وقتی بنا به توصیه پشتیبان 707 ، در طول روز به خصوص ساعات اداری از سایت speedtest.ir چک می کنم ، سرعتم که اصولا باید دور و بر 512 کیلوبیت باشه ، بین 90 تا 120 کیلوبیت نشون داده میشه اگر سایت speedtest باز بشه هم عددی دور و بر همین رنج با ping بالا رو نمایش میده.شب ها این مشکل وجود نداره ! هر چه قدر به 707 میگیم این ایراد از طرف خود شرکته و base محلی ، اطلاع خاصی ندارن و میگن مساله رو به تیم فنی ارجاع میدن.
    در چند روز اخیر طوری شده که گاهی اوقات حوالی ظهر بسیاری از سایت ها load نمیشه یا درست
    باز نمیشه !!!
    اصلا معلوم نیست چه خبره ...
    من از تمام دوستان p30world که در محدوده غرب تهران و محله پونک / سردارجنگل / عدل / ستاری و ... هستند درخواست می کنم این مساله را تست کنن و واقعا اگر این مشکل را داشتند حتما با 707 تماس بگیرن و افت سرعت ، پایین اومدن کیفیت سرویس رو بهشون اعلام کنن ، شاید این جوری تیم فنی یه فکری به حال ما مشترکینی که دستمون از همه چیز کوتاهه بکنن.
    Last edited by ParadoxPatriot; 04-03-2011 at 04:21.

2. 3 کاربر از ParadoxPatriot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه matador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میخوام وايمكس ايرانسل رو بگیرم . میخواستم بدونم تو محدوده ایرانپارس (نزدیک پمپ بنزین) تحت پوشش هست یا نه . کسی از دوستان تو این محدوده وایمکس داره بهم بگه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم من اومدن نصب کردن الانم فعال شد لازمه آپدیتش کنم یا نه مدلش BM 632W هست
    درود..
    چند وقت بود نبودم..
    بالاخره فریم ور هارو رو سروراش گذاشت..
    من که آپگرید کردم..
    ورژن BM 632W از
    V100R001IRNC20B015
    به
    V100R001IRNC20B017
    ارتقا یافت..

5. این کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من میخوام وايمكس ايرانسل رو بگیرم . میخواستم بدونم تو محدوده ایرانپارس (نزدیک پمپ بنزین) تحت پوشش هست یا نه . کسی از دوستان تو این محدوده وایمکس داره بهم بگه ؟
    دوست عزیز به آدرس زیر مراجعه کنید..
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از farzin1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان.
    یک سوال داشتم.من تعرفه 512 پایه 6 ماهه دارم.می خواستم بدونم اگر در ماه اول از 4 گیگ 2 گیگ استفاده کنم در ماه دوم این 2 گیگ با 4 گیگ اضافه می شه یعنی 6 گیگ میشه یا اون 2 گیگ می پره باید تو این 1 ماه مصرف کنم.
    ؟؟؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه mesi_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام. میخوام وایمکس مودم یو اس بی بگیرم.(با این چیزایی که اینجا خوندم دارم پشیمون میشم).
    کسی استفاده کرده؟ به نظرتون خوبه؟ نیاز به نصب داره یا اینکه همینطورری میگیره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من می خوام مودمم که bm632w هست رو ابدیت کنم اما ارور میده و میگه مودم به سیستمتون وصل نیست اما من طبق اموزش ایرانسل بیش رفتم و ip ها رو درست تنظیم کردم
    یه سوال دیگه من وقتی می خوام به v p n وصل بشم وصل نمی شه اما با dial up وصل می شه می خواستم بدونم مال شما هم همینطوری؟؟؟
    و اما سوال اخر اینکه من موقعی که می خوام توی نرم افزار ها از اینتر نت استفاده کنم اصلا میگه وصل نیستی اما می تونم دانلود کنم و غیره مثلا وقتی من بخوام counter انلاین بازی کنم نمی شه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    سوالی داشتم و میخواستم من رو راهنمایی کنید
    من اشتراک ایرانسل دارم و نوع مودم من bm635 هست.میخواستم بدونم آیا با این مودم میتونم فاکس ارسال و دریافت کنم یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در پونک چند دکل دارن ، یکی حوالی همون میدون پونکه
    یکی دیگه در خیابان مخبری ( 35 متری گلستان ) و یکی دیگه سمته ستاری و کوچه شکوفه
    چند روزیه کیفیت سرویس تو این منطقه به شدت افت پیدا کرده و از ساعت 2.5 شب تا 7 صبح
    وضعیت به حالت نرمال بر میگرده
    .بین این دکل ها وضعیت دکل مخبری از همه بدتره
    می دونیم که وقتی مودم روشن میشه ، خودش به صورت اتوماتیک سیگنال رو از دکلی که
    بهش نزدیک تره و امواج به صورت قوی تر بهش میرسه ، دریافت می کنه
    حالا معلوم نیست چه بلایی سر تجهیزات آوردن که این مشکل عجیب غریب ایجاد شده
    RSSI من دور و بر - 40 هستش و قدرت سیگنال معمولا بالای 90 و این یعنی تقریبا دید مستقیم به دکل ! با این وضع وقتی بنا به توصیه پشتیبان 707 ، در طول روز به خصوص ساعات اداری از سایت speedtest.ir چک می کنم ، سرعتم که اصولا باید دور و بر 512 کیلوبیت باشه ، بین 90 تا 120 کیلوبیت نشون داده میشه اگر سایت speedtest باز بشه هم عددی دور و بر همین رنج با ping بالا رو نمایش میده.شب ها این مشکل وجود نداره ! هر چه قدر به 707 میگیم این ایراد از طرف خود شرکته و base محلی ، اطلاع خاصی ندارن و میگن مساله رو به تیم فنی ارجاع میدن.
    در چند روز اخیر طوری شده که گاهی اوقات حوالی ظهر بسیاری از سایت ها load نمیشه یا درست
    باز نمیشه !!!
    اصلا معلوم نیست چه خبره ...
    من از تمام دوستان p30world که در محدوده غرب تهران و محله پونک / سردارجنگل / عدل / ستاری و ... هستند درخواست می کنم این مساله را تست کنن و واقعا اگر این مشکل را داشتند حتما با 707 تماس بگیرن و افت سرعت ، پایین اومدن کیفیت سرویس رو بهشون اعلام کنن ، شاید این جوری تیم فنی یه فکری به حال ما مشترکینی که دستمون از همه چیز کوتاهه بکنن.
    دوست عزیز من هم تو منطقه پاسداران هستم . موقعیت من نزدیک به آنتن ، کیفیت آنتن دهی عالی و سرعت دانلود هم خیلی خوب بود.یعنی بین 115 تا 128 کیلوبایت در ثانیه. اما دو سه روزه که نوسان شدید سرعت دارم بین 40 تا 90 کیلو و صفحات وب هم به کندی باز میشن گاهی حتی باز شدن صفحه google هم 30 - 40 ثانیه طول میکشه .

13. 2 کاربر از parsams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amjad2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مشکل اساسی وایمکس ایرانسل در منطقه پونک

در منطقه پونک مشکل نواسان شدید سرعت وجود داره به طوری که بعضی وقتها حتی بعضی ار سایتها باز نمیشن !!
    این مشل در طول روز خیلی شدید هست ولی شبها از ساعت حدود 1 شب تا 7 صبح مشکلی نیست.
    سرعت در طول روز تا 70kb پایین میاد در حالی که سرویس 1024kb خریداری شده!!!!!!!!!!!
    با اینکه بنده و چند تا از یوزرهای دیگه که در این محدوده هستن بارها در طول این 2 هفته که مشکل بوجود امده با شرکت ایرانسل تماس گرفتیم اما متاسفانه این شرکت هیچ اقدام عملی جهت رفع مشکل انجام نداده

به تمام کسانی که در این منطقه هستن و قصد تهیه وایمکس ایرانسل رو دارن توصیه میکنم که فعلا از خرید منصرف بشن و گزینه های دیگه رو بررسی کنن
    Last edited by amjad2; 06-03-2011 at 23:50.

15. این کاربر از amjad2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •