آقا دمت گرم حسابی جراحیش کردی!
یه عکس بذارید ببینیم چه جوری شده.
آقا دمت گرم حسابی جراحیش کردی!
یه عکس بذارید ببینیم چه جوری شده.
سلام.
بهترین سینمای خانگی تا سقف 600 تومن چی پیشنهاد میکنید؟ (هم از نظر کیفیت صدا و هم پشتیبانی فرمت های مختلف)
من 4تو مهر rs 30 پایونیر گرفتم البته پلیرش رو عوض کردم با rs 70 دی وی 420 گرفتم کلا 700 هم نشد از پاساژ شرکا گرفتم واقعا از خریدم راضیم به شما هم پیشنهاد میکنم البته فکنم الان دیگه rs30 گیر نیاری و باید rs33 بگیری که من راجب اون زیاد اطلاعات ندارم .
با سلام
حضورتون عرض کنم در صورتیکه تفکیک صدا و قدرت متوسط مورد نظرتون باشه (یه سیستم آپارتمانی) بنظرم الان rs-33 با توجه به رنج قیمتهای بازار بد نیست من یه مختصری ریوو براتون میزارم تا بتونی درست تصمیم بگیری
1- در مورد آمپ این سیستم (vxd-320) بگم که دارای قدرت متوسط و مناسبی هست و سیستم کراس اوور دیجیتالی ، انواع حالت های مختلف صدا ، پحش دالبی و dts ، تنظیمات بلندگو از جمله تنظیم فاصله تا محل نشستن و سایر پارامترهای نیمه حرفه ای. مجهز به ورودی multi channell برای استفاده بلوری و کامپیوتر که خیلی مهمه چون شما با یه پول کمتر برای خرید این آمپ میتونید صدای بلوری dts hd master رو توسط این آمپ گوش بدید (در موردش تحقیق کردم )
2- در مورد ساب این سیستم باید بگم که یه ساب اکتیو و قوی برای این سیستم تدارک دیده شده
3- در مورو بانداش باید بگم این نوع بان از نوع 3-way هست و تمام رنج فرکانسی قابل شنیدن توسط انسان رو ساپورت میکنه . کیفیت خود بلندگو ها به مراتب از سایر سینما های خانگی بازار بهتره.
من در مورد rs-30 قبلا یه ریوو گذاشتم که بقیه اطلاعات رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید
قیمت rs-33 الان 680 تومنه که با پلیر فروخته میشه و یه کم شکل ظاهری اون تغییر کرده .البته من تابستون rs-30 بدون پلیر 555 تومن خریدم که خیلی مناسب بود. الان فکر نکنم بدون پلیر بده. در کل این نظرات شخصی منه و ممکنه دوستن دیگه هم باسیستمهای دیگه تجربه متفاوتی رو داشته باشن که امیدوارم بیان کنن.
لینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی رفتم مشخصات بلوسنس t15s رو دیدم فکر کنم پلیرش ضعیف تر باشه آخه 25 دلار هم از t14 ارزون تره ولی صفحه نمایش جلو و یو اس بی جلو داره و کارت sd هم میخوره ولی HDMI نداره. مشخصات رو هم اسپانیایی نوشته بود نفهمیدم!!
می خواستم بدونم دوستانی که سری RS پایونیر رو دارند بلندگوهای عقبشون رو روی چی نصب کردند؟
دیوار یا پایه؟اصلا پایه مناسبی براش هست؟
همونطور که قبلا گفتم به این لینک توجه کنید
به لینک زیر توجه کن:
اگر برايت بخريد بسياري از اين مشكلات را ندارد:
- گرم نمي كند.
- پورت يو اس بي از جلو است.
- جلويش نمايشگر كانال دارد.
- مشكل فونت و نمايش فارسي ندارد.
من rs 77 دارم بلندگوهای عقبشو با پیچ از دیوار اویزون کردم تو این رنج قیمت صداش و امکاناتش فوق الادست
ولی اگه بیشتر توقغ داری مثل من بیچاره که هنوز نفهمیدم چی باید بگیرم باید 2 تا 4 تومنی هزینه کنی
Last edited by VAHID7442; 23-12-2010 at 01:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)