تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 481 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همگی
    می خواستم ببینم آخرین قیمت ویواز الان چنده؟
    از دوبی می خوام بگیرم نظرتون چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

328 اخرین قیمتی هست که بچه ها میگند
    البته پرو گرونتره
    دبی بگیری گارانتی نداره خود دانی
    یعنی گارانتی هم داشته باشه ایران کار نمیکنه و همونجاست
    Last edited by golmohammadi; 15-11-2010 at 17:51.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

یکی به داد من برسه!
    از دیروز موبایلم به کلی قاطی کرده و قابل استفاده نیست.
    مثل دیوانه ها همینطوری منوها بالا پایین میره..خود به خد اتخاب می شوند و هر جایی را کلیک می کنی یه جیز دیگه انتخاب میشه یا اصلا به تاج روی اون قسمت از منو مثلا unlock شدن صفحه جواب نمیده و اصلا حالا دیگه از قفل هم بیرون نمیاد که نمیشه خاموشش هم کرد مگه اینکه باطری را دربیارم.
    چند بار خاموش روشن کردم اغلب برنامه ها را هم پاک کردم فایلها را هم روی pc خالی کردم ولی حل نشد.
    گزینه repair در pcsuite هم تا مقداری update را لود میکنه و میره بیرون با دادن ارور....
    کسی تا به حال یه هچین مشکلی برخورد کرده...یعنی با رست کامل حل میشه یا مشکل سخت افزاریه؟
    میترسم صفحه تاچش خراب شده باشه... چند روز پیش پسرم روکشش را کنده بود و برای گذاشتن روکش سر جاش یه مقداری رو صفحه با ناخن هواگیری کردم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه NiKtA20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    InJa

پيش فرض

سلام به همه
    انقدر دنبال پلیر گشتم واسه ویواز خسته شدم
    هرچی میگیرم یا درست کار نمیکنه یا بلایی سر گوشی میاره که مجبور میشم باتری دربیارمو...
    تورو خدا اگه کسی پلیر قوی سراغ داره معرفی کنه...
    بعدم یه سوال
    من صبح گوشی رو فول شارژ میبرم، دو سه ساعت آهنگ گوش میدم و کمتر از یک ساعت برنامه و یه ساعت مکالمه، ساعت 6،7 که دارم برمیگردم شارژش 14،15 درصده!!!
    طبیعیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

یکی به داد من برسه!
    از دیروز موبایلم به کلی قاطی کرده و قابل استفاده نیست.
    مثل دیوانه ها همینطوری منوها بالا پایین میره..خود به خد اتخاب می شوند و هر جایی را کلیک می کنی یه جیز دیگه انتخاب میشه یا اصلا به تاج روی اون قسمت از منو مثلا unlock شدن صفحه جواب نمیده و اصلا حالا دیگه از قفل هم بیرون نمیاد که نمیشه خاموشش هم کرد مگه اینکه باطری را دربیارم.
    چند بار خاموش روشن کردم اغلب برنامه ها را هم پاک کردم فایلها را هم روی pc خالی کردم ولی حل نشد.
    گزینه repair در pcsuite هم تا مقداری update را لود میکنه و میره بیرون با دادن ارور....
    کسی تا به حال یه هچین مشکلی برخورد کرده...یعنی با رست کامل حل میشه یا مشکل سخت افزاریه؟
    میترسم صفحه تاچش خراب شده باشه... چند روز پیش پسرم روکشش را کنده بود و برای گذاشتن روکش سر جاش یه مقداری رو صفحه با ناخن هواگیری کردم!
    تنظیم کارخانه کنید درست میشه انشاالله

سلام به همه
    هرچی میگیرم یا درست کار نمیکنه یا بلایی سر گوشی میاره که مجبور میشم باتری دربیارمو...
    بعدم یه سوال
    من صبح گوشی رو فول شارژ میبرم، دو سه ساعت آهنگ گوش میدم و کمتر از یک ساعت برنامه و یه ساعت مکالمه، ساعت 6،7 که دارم برمیگردم شارژش 14،15 درصده!!!
    طبیعیه؟
    منظور پلیر صوتی یا تصویری؟
    بد نیست
    گوشی من اوایل خیلی بهتر بود
    اما اینروزها حس میکنم شارژ کمتر نگه میداره
    بهتره یه بار زیاد کار کنی تا باطری شارژش تموم بشه و گوشی خاموش بشه
    بعد در حالت خاموش بذاری شارژ بشه کامل
    شاید تاثیر مثبتی بذاره ....
    Last edited by golmohammadi; 15-11-2010 at 23:34.

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان دقیقا از کدوم قسمت سایت سونی اریکسون میشه فهمید آپدیت جدید واسش اومده یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تنظیم کارخانه کنید درست میشه انشاالله

....
    کاش ااینجویر حل میشد.
    ولی متاسفانه ظاهرا مشکل ویواز بزرگتر از این حرفهاست.

من خیلی به استحکام این گوشی امیدوار بودم ولی ظاهرا قضیه سخت افزاریه.
    چون در تست تاچ اسکرین هرجا که قلم را میزنم از آنجا به یک نقطه ثابت (سمت راست وسط - جای عدد 6 در شماره گیر) یک خط مستقیم کشیده می شود (به جای یک نقطه که معمولا روی صفحه در چنین موقعی ایجاد می شود). با تکرار ضربه قلم به نقاط مختلف صفحه همه این خطوط به همان نقطه ثابت (جای عدد 6) ختم می شوند. همچنین در هنگامی که در شماره گیر هستم دائما عدد 6 و گاهی 3 به شکل خودکار روی شماره گیر ایجاد می شوند. شاید 10-20 دقیقه طول کشید تا بتوانم کد رست را وارد کنم.

با این حال نه کد 7370 و نه کد 7780 یعنی رست کامل هیچکدام تاثیری نداشتند و موبایل کاملا بلا استفاده شده. با تحقیقی که در اینترنت و همچنین سایت سونی کردم ظاهرا تنها راه تعویض دیجیتازر صفحه است که نمی دانم با خود LCD یکجا تعویض می شود یا جدا از آن است. در هر صورت صفحه LCD خودش هیچ مشکلی ندارد و تستهایش هم همگی بدون حتی یک نقطه تاریک است.
    آنهایی که در خارج از ایران بوده اند همگی با مراجعه به سونی و با گارانتی سرویس شده اند. حالا نمیدانم توی ایران و بدون گارانتی باید چکار کرد. مسخره است که این همه دستگاه توی این کشور با این قیمتهای بالا فروخته می شود بدون اینکه سونی یک ریال خرج گارانتی بکند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

SIM not allowed MM#3 آقاي اين پيغام چي مي گه؟ رو اعصابمه!!
    حل شد آقا سرچ كردم اينم روشش.
    راه حل:وارد منو شده و settings رو انتخاب کنید.سپس وارد connectivity بشوید و admin. settinge را انتخاب کنید.و در آخر وارد پاکت دیتا شده و گزینه when required را انخاب کنید.
    اگه علامت اینترنت از زیر آنتن نرفت گوشی رو خاموش روشن کنید.
    منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از mojtaba_tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 7evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    liberty city

پيش فرض

سلام به همگي الان حدود دو ماه بيشتر ميگذره كه فريمور ra023 اومده حالا ديگه بايد توي دو سه روز اينده بياد يا نه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه
    بعدم یه سوال
    طبیعیه؟
    اگه از تم اصلی ویواز استفاده میکنی عوضش کنی مشکلت حل میشه؛ تم اصلی ویواز بخاطر استفاده مکرر از شتاب سنج باعث میشه زود شارژ خالی کنی

13. این کاربر از adam barfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •