سلام به همگی
می خواستم ببینم آخرین قیمت ویواز الان چنده؟
از دوبی می خوام بگیرم نظرتون چیه؟
سلام به همگی
می خواستم ببینم آخرین قیمت ویواز الان چنده؟
از دوبی می خوام بگیرم نظرتون چیه؟
328 اخرین قیمتی هست که بچه ها میگند
البته پرو گرونتره
دبی بگیری گارانتی نداره خود دانی
یعنی گارانتی هم داشته باشه ایران کار نمیکنه و همونجاست
Last edited by golmohammadi; 15-11-2010 at 17:51.
یکی به داد من برسه!
از دیروز موبایلم به کلی قاطی کرده و قابل استفاده نیست.
مثل دیوانه ها همینطوری منوها بالا پایین میره..خود به خد اتخاب می شوند و هر جایی را کلیک می کنی یه جیز دیگه انتخاب میشه یا اصلا به تاج روی اون قسمت از منو مثلا unlock شدن صفحه جواب نمیده و اصلا حالا دیگه از قفل هم بیرون نمیاد که نمیشه خاموشش هم کرد مگه اینکه باطری را دربیارم.
چند بار خاموش روشن کردم اغلب برنامه ها را هم پاک کردم فایلها را هم روی pc خالی کردم ولی حل نشد.
گزینه repair در pcsuite هم تا مقداری update را لود میکنه و میره بیرون با دادن ارور....
کسی تا به حال یه هچین مشکلی برخورد کرده...یعنی با رست کامل حل میشه یا مشکل سخت افزاریه؟
میترسم صفحه تاچش خراب شده باشه... چند روز پیش پسرم روکشش را کنده بود و برای گذاشتن روکش سر جاش یه مقداری رو صفحه با ناخن هواگیری کردم!
سلام به همه
انقدر دنبال پلیر گشتم واسه ویواز خسته شدم
هرچی میگیرم یا درست کار نمیکنه یا بلایی سر گوشی میاره که مجبور میشم باتری دربیارمو...
تورو خدا اگه کسی پلیر قوی سراغ داره معرفی کنه...
بعدم یه سوال
من صبح گوشی رو فول شارژ میبرم، دو سه ساعت آهنگ گوش میدم و کمتر از یک ساعت برنامه و یه ساعت مکالمه، ساعت 6،7 که دارم برمیگردم شارژش 14،15 درصده!!!
طبیعیه؟
تنظیم کارخانه کنید درست میشه انشاالله
منظور پلیر صوتی یا تصویری؟
بد نیست
گوشی من اوایل خیلی بهتر بود
اما اینروزها حس میکنم شارژ کمتر نگه میداره
بهتره یه بار زیاد کار کنی تا باطری شارژش تموم بشه و گوشی خاموش بشه
بعد در حالت خاموش بذاری شارژ بشه کامل
شاید تاثیر مثبتی بذاره ....
Last edited by golmohammadi; 15-11-2010 at 23:34.
دوستان دقیقا از کدوم قسمت سایت سونی اریکسون میشه فهمید آپدیت جدید واسش اومده یا نه؟
کاش ااینجویر حل میشد.
ولی متاسفانه ظاهرا مشکل ویواز بزرگتر از این حرفهاست.
من خیلی به استحکام این گوشی امیدوار بودم ولی ظاهرا قضیه سخت افزاریه.
چون در تست تاچ اسکرین هرجا که قلم را میزنم از آنجا به یک نقطه ثابت (سمت راست وسط - جای عدد 6 در شماره گیر) یک خط مستقیم کشیده می شود (به جای یک نقطه که معمولا روی صفحه در چنین موقعی ایجاد می شود). با تکرار ضربه قلم به نقاط مختلف صفحه همه این خطوط به همان نقطه ثابت (جای عدد 6) ختم می شوند. همچنین در هنگامی که در شماره گیر هستم دائما عدد 6 و گاهی 3 به شکل خودکار روی شماره گیر ایجاد می شوند. شاید 10-20 دقیقه طول کشید تا بتوانم کد رست را وارد کنم.
با این حال نه کد 7370 و نه کد 7780 یعنی رست کامل هیچکدام تاثیری نداشتند و موبایل کاملا بلا استفاده شده. با تحقیقی که در اینترنت و همچنین سایت سونی کردم ظاهرا تنها راه تعویض دیجیتازر صفحه است که نمی دانم با خود LCD یکجا تعویض می شود یا جدا از آن است. در هر صورت صفحه LCD خودش هیچ مشکلی ندارد و تستهایش هم همگی بدون حتی یک نقطه تاریک است.
آنهایی که در خارج از ایران بوده اند همگی با مراجعه به سونی و با گارانتی سرویس شده اند. حالا نمیدانم توی ایران و بدون گارانتی باید چکار کرد. مسخره است که این همه دستگاه توی این کشور با این قیمتهای بالا فروخته می شود بدون اینکه سونی یک ریال خرج گارانتی بکند.
حل شد آقا سرچ كردم اينم روشش.
راه حل:وارد منو شده و settings رو انتخاب کنید.سپس وارد connectivity بشوید و admin. settinge را انتخاب کنید.و در آخر وارد پاکت دیتا شده و گزینه when required را انخاب کنید.
اگه علامت اینترنت از زیر آنتن نرفت گوشی رو خاموش روشن کنید.
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي الان حدود دو ماه بيشتر ميگذره كه فريمور ra023 اومده حالا ديگه بايد توي دو سه روز اينده بياد يا نه؟
اگه از تم اصلی ویواز استفاده میکنی عوضش کنی مشکلت حل میشه؛ تم اصلی ویواز بخاطر استفاده مکرر از شتاب سنج باعث میشه زود شارژ خالی کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)