تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 311 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

داره خودمونی میشه hamed8020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینم از وضع ما...

روزانه :

شبانه (رایگان):

256 کیلوبیت شرکت مخابرات همـــــــدان
    سلام
    دوست عزیز هزینه و ترافیک ماهیانه چقدره؟
    256 مخابرات من از 35 چه روز چه شب بیشتر نمیشه
    سرویس من طرح قدیم 8.5 گیگه

2. این کاربر از hamed8020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز هزینه و ترافیک ماهیانه چقدره؟
    256 مخابرات من از 35 چه روز چه شب بیشتر نمیشه
    سرویس من طرح قدیم 8.5 گیگه
    سلام.

فقط پول ترافیکــــ... . هر گیگ 4 تومن تا 5 گیگ اول!

4. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

حذفــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
    Last edited by Lamanta; 22-03-2013 at 05:44.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
    این اینترنت که حجم دانلودش رو زده نامحدود توی تعرفه های جدید ماهانه 15000 تومن یعنی هر چقدر بخوایم میتونیم دانلود کنیم و اون محدودیت رو نداره که مثلا بالای حجم سرویس هر گیگ 4 تومن؟
    بعد سوال دیگه ام اینه که این اینترنت مخابرات زده بالای 5 گیگ هر گیگ 3000 تومن یعنی تا 5 گیگ 4 تومن حساب میشه بعد 5 تا 10 میشه 3 تومن یا وقتی بره بالای 5 گیگ کلا مثل همه 6 گیگ میشه سه تومن؟
    ممنونم میشم اگه جواب بدید

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام دوستان دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
    این اینترنت که حجم دانلودش رو زده نامحدود توی تعرفه های جدید ماهانه 15000 تومن یعنی هر چقدر بخوایم میتونیم دانلود کنیم و اون محدودیت رو نداره که مثلا بالای حجم سرویس هر گیگ 4 تومن؟
    بعد سوال دیگه ام اینه که این اینترنت مخابرات زده بالای 5 گیگ هر گیگ 3000 تومن یعنی تا 5 گیگ 4 تومن حساب میشه بعد 5 تا 10 میشه 3 تومن یا وقتی بره بالای 5 گیگ کلا مثل همه 6 گیگ میشه سه تومن؟
    ممنونم میشم اگه جواب بدید
    سلام سال نو شما مبارک
    1.منظور از نامحدود اینه تا 108 گیگ نامحدود است یعنی نباید بیشتر ازین در یک ماه مصرف کنید این عدد هم اگه عددش رو اشتباه نکرده باشم از سایت مخابرات ایران پیدا کردم
    2.در مورد دوم سئوال شما هم خدمت شما عرض کنم یعنی تا 5 گیگ براساس 4000تومان به ازای هر گیگ اضافه تا 10 گیگ 3000 تومان حساب میشه(یعنی کلش براساس 3000 تومان حساب نمیشه)مثلا برای 6 گیگ ترافیک اضافه هزینه به صورت زیر حساب میشه
    5 ضرب در4000 توان به اضافه 1 ضرب در 3000میشود 23000تومان
    موفق باشید
    Last edited by behnamcp; 21-03-2013 at 11:47.

8. این کاربر از behnamcp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

این نامحدود های مخابرات به همدان هم رسیده و قابل خرید هست؟ بعد اینکه مثل سایر شرکت ها مثلا 512 روی 64 قفل میشه یا این اینجوری نیست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

این نامحدود های مخابرات به همدان هم رسیده و قابل خرید هست؟ بعد اینکه مثل سایر شرکت ها مثلا 512 روی 64 قفل میشه یا این اینجوری نیست؟
    همدان به دليل يه سری باند بازيا شرکت های خصوصی نميزارن که نا محدود مخابرات به احتمال زياد
    وارد گود بشه همونطوری که وقتی داشت همشون رو يکی يکی ورشکست ميکرد جلوی نا محدودش رو گرفتن
    ولی اميدواريم که اين دزدهای کثيف که سردستشون هم مشخصه تو شرکت های خصوصی اينبار کاری از پيش نبرن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

امروز صبح يعنی 6 فروردين از پيشخوان دور ميدان سؤال کردم فعلاً نا محدود ندارن
    ولی بقيه سرويس ها رو دارن

12. این کاربر از boro_baba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه asdfgh9600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    خونه! پ ن کنار خیابان

پيش فرض

دوست گرامی شما یه مقدار سنجیده تر و مودبانه تر هم شاید بتونید با اعضای سایت صحبت کنید و در مورد اونها از جملات کوچه بازاری استفاده نکنید، اینطور نیست؟! شما هم اگه بعد از 6سال سر و کار داشتن با این جور شرکت ها و مشکلاتی که واست درست میکنن و علاوه بر دزدی از شما و دادن خدمات ضعیف و مسائل دیگه بهتون بی احترامی هم میکنن و به هیچ وجه کسی جوابگوی شما نیست و تنها وظیفشون خالی کردن جیب شماست، شما هم وضعیتی بهتر از من نداشتید البته اگه این چیزها واسه شما مهم باشه، همین چند ساعت پیش دوباره مجبور شدم 1گیگ دیگه ترافیک بگیرم بجای 1000مگ به من 950مگ شارژ داده این 50مگ چرا باید کم بشه؟شما اسم این کار رو بغیر از دزدی میدونید؟ توضیحاتی هم که دادم بیشتر واسه کسایی بود که میخوان برن از مخابرات اینترنت بگیرن که با دید بازتری اقدام کنن تا حالا فقط 20هزار تومن پول ترافیک دادم 32هزار تومن پول سرویسشون رو دادم در حالی که هنوز دو هفته نشده، تماس میگیرم یا مراجعه میکنم کسی جواب درستی نمیده و کاری نمیتونم بکنم شما جای من بودی عصبانی نمیشدی؟هرچند فکر نمیکنم این چیزا واسه شما زیاد مهم باشه چون اگر کمی با اینطور مشکلات درگیر بودید شرایط رو درک میکردید و نمیگفتید طرف قاطی کرده این حرفتون واقعا بهم برخورد اینها مشکلاتی هستند که همه باهاشون درگیر هستند و مربوط به چند نفر شخص خاص هم نمیشه اگه میخوای بیشتر متوجه بشی صفحه 230 و 231 همین تاپیک رو بخون.

چون نتونستم پست رو ویرایش کنم این این رو نوشتم
    دوست عزیز تو این پست من منظورم از قاطی کردن این نبود که خدای نکرده طرف یه چیزی داره بلکه کاری کردن طرف قاطی کنه منم مثل کسانی مثل شماها جور این شرکت هارو کشیدم مثلا به خاطر اینکه خط تلفن جدیدمون پی سی ام بود ما یک ماهی اینترنت نداشیم یا اینکه ..... حالا چون دیر میام پی سی ورد امروز جواب شما رو دیدم نمی دونم این پست رو برای شما نوشتم یا یه بنده ی خذای دیگه به هر حال من از شما یا اون فرد و همه ی بچه های فرم عذر خواهی میکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    ببخشید کسی میتونه سیستم کار این جدول رو واسه من توضیح بده.

الان اینا همشون دو مگی هستن. اونوقت فرق اونی که هزینه ی ثایتش 12 تومانه یا اونی که 31 تومانه چیه؟
    در ضمن الان از لحاظ سرعت چه طور هستن. اونی که 12 تومانه سرعت دانلودش چه طوره ؟ 31 تومانیه چه طور؟
    پینگش چه طوره؟ پینگ خیلی برای من مهمه.

در کل می ارزه منی که همون تعرفه ی قدیمی 512 هفده گیگی رو مفت 20 تومان میگیرم . برم این رو بگیرم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •