سلام
دوست عزیز هزینه و ترافیک ماهیانه چقدره؟
256 مخابرات من از 35 چه روز چه شب بیشتر نمیشه
سرویس من طرح قدیم 8.5 گیگه
سلام
دوست عزیز هزینه و ترافیک ماهیانه چقدره؟
256 مخابرات من از 35 چه روز چه شب بیشتر نمیشه
سرویس من طرح قدیم 8.5 گیگه
سلام.
فقط پول ترافیکــــ... . هر گیگ 4 تومن تا 5 گیگ اول!
حذفــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
Last edited by Lamanta; 22-03-2013 at 05:44.
سلام دوستان دو تا سوال داشتم ممنون میشم اگه جواب بدید
این اینترنت که حجم دانلودش رو زده نامحدود توی تعرفه های جدید ماهانه 15000 تومن یعنی هر چقدر بخوایم میتونیم دانلود کنیم و اون محدودیت رو نداره که مثلا بالای حجم سرویس هر گیگ 4 تومن؟
بعد سوال دیگه ام اینه که این اینترنت مخابرات زده بالای 5 گیگ هر گیگ 3000 تومن یعنی تا 5 گیگ 4 تومن حساب میشه بعد 5 تا 10 میشه 3 تومن یا وقتی بره بالای 5 گیگ کلا مثل همه 6 گیگ میشه سه تومن؟
ممنونم میشم اگه جواب بدید
سلام سال نو شما مبارک
1.منظور از نامحدود اینه تا 108 گیگ نامحدود است یعنی نباید بیشتر ازین در یک ماه مصرف کنید این عدد هم اگه عددش رو اشتباه نکرده باشم از سایت مخابرات ایران پیدا کردم
2.در مورد دوم سئوال شما هم خدمت شما عرض کنم یعنی تا 5 گیگ براساس 4000تومان به ازای هر گیگ اضافه تا 10 گیگ 3000 تومان حساب میشه(یعنی کلش براساس 3000 تومان حساب نمیشه)مثلا برای 6 گیگ ترافیک اضافه هزینه به صورت زیر حساب میشه
5 ضرب در4000 توان به اضافه 1 ضرب در 3000میشود 23000تومان
موفق باشید
Last edited by behnamcp; 21-03-2013 at 11:47.
این نامحدود های مخابرات به همدان هم رسیده و قابل خرید هست؟ بعد اینکه مثل سایر شرکت ها مثلا 512 روی 64 قفل میشه یا این اینجوری نیست؟
همدان به دليل يه سری باند بازيا شرکت های خصوصی نميزارن که نا محدود مخابرات به احتمال زياد
وارد گود بشه همونطوری که وقتی داشت همشون رو يکی يکی ورشکست ميکرد جلوی نا محدودش رو گرفتن
ولی اميدواريم که اين دزدهای کثيف که سردستشون هم مشخصه تو شرکت های خصوصی اينبار کاری از پيش نبرن
امروز صبح يعنی 6 فروردين از پيشخوان دور ميدان سؤال کردم فعلاً نا محدود ندارن
ولی بقيه سرويس ها رو دارن
چون نتونستم پست رو ویرایش کنم این این رو نوشتم
دوست عزیز تو این پست من منظورم از قاطی کردن این نبود که خدای نکرده طرف یه چیزی داره بلکه کاری کردن طرف قاطی کنه منم مثل کسانی مثل شماها جور این شرکت هارو کشیدم مثلا به خاطر اینکه خط تلفن جدیدمون پی سی ام بود ما یک ماهی اینترنت نداشیم یا اینکه ..... حالا چون دیر میام پی سی ورد امروز جواب شما رو دیدم نمی دونم این پست رو برای شما نوشتم یا یه بنده ی خذای دیگه به هر حال من از شما یا اون فرد و همه ی بچه های فرم عذر خواهی میکنم
سلام
ببخشید کسی میتونه سیستم کار این جدول رو واسه من توضیح بده.
الان اینا همشون دو مگی هستن. اونوقت فرق اونی که هزینه ی ثایتش 12 تومانه یا اونی که 31 تومانه چیه؟
در ضمن الان از لحاظ سرعت چه طور هستن. اونی که 12 تومانه سرعت دانلودش چه طوره ؟ 31 تومانیه چه طور؟
پینگش چه طوره؟ پینگ خیلی برای من مهمه.
در کل می ارزه منی که همون تعرفه ی قدیمی 512 هفده گیگی رو مفت 20 تومان میگیرم . برم این رو بگیرم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)