شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟
شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟
از این به بعد هر وقت از اینترنت استفاده نمی کنی کابل برق مودم رو بکش وگرنه حتی اگه دیس کانکت هم بشی فایده نداره و از اکانتت برمیداره....![]()
سلام دوستان سرعت دانلودتون چطوره ؟؟؟؟؟؟
شاتل رو میگم؟
Last edited by imanparsa; 04-09-2010 at 17:38.
سرعت روزانه صبانت به همون حالت قبلی برگشته ....
60 - 70 ........
سرعت شبانه هم که عین قبل ..
7 - 12 .......
این سرعتی که شما میگی خیلی کمه !
البته منظورم سرعت شب است
دوستان کسی 128 ارت نامحدود از شاتل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینیم سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
Last edited by imanparsa; 04-09-2010 at 17:59.
خودم dc میکردم... بخاطر بالا بودن پینگ...![]()
دوست من، کسی که از شاتل اشتراک داره نمیتونه با بوزر پسورد یه شاتل دیگه به اکانتش وصل بشه، چه برسه به پارس به شاتل..
شاتل تا چند ماه پیش ظاهرا این امکان رو داشته ولی به گفته کاربرای شاتل الان این امکان رو نداره.
چه دلتون خوشه شما ها.
اصلا از این خبرا نیست که صبح تا شب و شب تا صبح بگذارین رو دانلود.
آرت کلا نامحدود شده با همون قیمت سابق، اما اینجا یک مشکلی هست. اونم اینه که در مورد کاربرای آرت قانون fair use policy اعمال میشه. این متنو بخونید تا دستگیرتون بشه این قانون چیه...
یعنی اینکه اگه بخواین صبح تا شب دانلود داشته باشین باهاتون برخورد میشه.كاربر گرامی،
اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفادهی شركت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال میشود.
چرا Fair Use Policy؟هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بیگمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراكگذاری شده به مشتریان ارایه میشود. حال آن كه شركت شاتل از رویهها و عرف معمول شركتهای اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمیكند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایلهای پرحجم یا استفاده از نرمافزارهای Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده میكنید. چه آن گاه، این موضوع میتواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرارمیدهد؟اگر شما از نرمافزارهای به اشتراكگذاری فایل استفاده نمیكنید یا اقدام به دریافت فایلهای حجم نمیكنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرمافزارهای یادشده استفاده میكنید، خواهشمندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ میدهد؟
اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.
اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، میتوانید از سرویسهای اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
از همكاری شما كاربر گرامی، صمیمانه سپاسگزاریم.
تو اکو شما محدودیت ترافیک داری، ترافیکی که در ابتدا بهتون اختصاص میده نسبتا کمه. اگه ترافیک کفاف دوره تون رو نداد از تو سایت به صورت اینترنتی یا از طریق بانک، ترافیک خریداری میکنین. ولی آرت ترافیکش نامحدوده ولی به خاطر ترافیک نامحدود قانون fair use policy رو اعمال میکنن.
---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------
با توجه به چیزایی که گفتم بیخیال آرت بشی بهتره.
داداش مجتبی خودتم میدونی که برای چی این کار میکنن . به خاطر کیفیت بهتر سرویس . البته من که نگفتم کار درستی . ولی توی ایران اینطوری دیگه !! وقیتی پهنای باند ندارن مجبورن این کارهارو بکنن . در ضمن من نمیخوام بذارم 24 ساعته تو گوش دانلودولی از کاربر siamak_mu توی تاپیک شاتل میتونی سوال کنی . آرت 1 داره . بپرس این قانون چطوری بهت کامل توضیح میده
![]()
دوستانی که ارت میگیرن روزی 1.5 - 2 گیگ دانلود داشته باشن فکر نکنم واسشون مشکلی پیش بیاد. ولی بالای2 گیگ خیلی ناجور میشه]
خوب اگر رایانه ی شما 12 ساعت با سرعت 60 کیلو در ثانیه رو دانلود باشه شما میتونید 2 گیگ رو بکشید.
12 ساعته دیگه رو هم با شبکه کار نمیکنید که اکانتتون رو نبندن.
تازه شما که خود 2 گیگ هم دانلود نمیکنید/ بعضی از روزا کمتر دانلود میکنید[]]
خوبیش اینه که شبا میگیری میخوابی/ و روز دانلود میکنی/ اونم با سرعت روز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)