تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 281 از 414 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه samangolriz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    توی اینترنت

پيش فرض

آقا من الان نشستم کل ترافیک این قرارداد آخری-کهSR256_20G0 بود- رو حساب کردم که خیلی نتیجه جالبی داد...
    در کل از اول قرارداد من حدود 11265 mb دریافت داشتم و 6268 mb هم ترافیک رایگان در طول 16 روز استفاده...
    الان واسه من حدود 2 gig ترافیک باقی مونده!!!!!!

مثل اینکه باید با برو بچ جمع بشیم بریم پتشونو بریزیم روی آب...
    دارم عصب میزنم تا الان هیچوقت حساب نکرده بودم ولی دارم فکر میکنم که 1.5 سال که داره سرم گول مالیده میشه....
    فایده نداره باید بریم آبرو ریزی....
    شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟

2. این کاربر از samangolriz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه newahwaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا من الان نشستم کل ترافیک این قرارداد آخری-کهSR256_20G0 بود- رو حساب کردم که خیلی نتیجه جالبی داد...
    در کل از اول قرارداد من حدود 11265 mb دریافت داشتم و 6268 mb هم ترافیک رایگان در طول 16 روز استفاده...
    الان واسه من حدود 2 gig ترافیک باقی مونده!!!!!!

مثل اینکه باید با برو بچ جمع بشیم بریم پتشونو بریزیم روی آب...
    دارم عصب میزنم تا الان هیچوقت حساب نکرده بودم ولی دارم فکر میکنم که 1.5 سال که داره سرم گول مالیده میشه....
    فایده نداره باید بریم آبرو ریزی....

از این به بعد هر وقت از اینترنت استفاده نمی کنی کابل برق مودم رو بکش وگرنه حتی اگه دیس کانکت هم بشی فایده نداره و از اکانتت برمیداره....

4. این کاربر از newahwaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان سرعت دانلودتون چطوره ؟؟؟؟؟؟
    شاتل رو میگم؟
    Last edited by imanparsa; 04-09-2010 at 17:38.

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

سرعت روزانه صبانت به همون حالت قبلی برگشته ....

60 - 70 ........

سرعت شبانه هم که عین قبل ..

7 - 12 .......

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سرعت روزانه صبانت به همون حالت قبلی برگشته ....

60 - 70 ........

سرعت شبانه هم که عین قبل ..

7 - 12 .......
    این سرعتی که شما میگی خیلی کمه !
    البته منظورم سرعت شب است

دوستان کسی 128 ارت نامحدود از شاتل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینیم سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by imanparsa; 04-09-2010 at 17:59.

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

شما چقدر تو اکانتت یک دقیقه دو دقیقه اتصال داری . نویز داری که هی دیسکانکت انداختی یا خودت دیسکانکت کردی؟
    خودم dc میکردم... بخاطر بالا بودن پینگ...

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اقای mojtaba-civil
    آیا میشه بااستفاده از یک یوزر نیم فعال شاتل برروی خط ADSL پارس به اینترنت کانکت شد، یا برعکس.
    کسی تا حالا امتحان کرده فکر کنم بشه با این روش مناطقی که پارس سرعتش پایین بشه از شاتل استفاده کرد.
    دوست من، کسی که از شاتل اشتراک داره نمیتونه با بوزر پسورد یه شاتل دیگه به اکانتش وصل بشه، چه برسه به پارس به شاتل..
    شاتل تا چند ماه پیش ظاهرا این امکان رو داشته ولی به گفته کاربرای شاتل الان این امکان رو نداره.

10. این کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mojtaba-civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوست من به نظر بنده شما رمز عبورتو تغییر بده/

---------- Post added at 12:21 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------

خوب دوستان ظاهرا توی پکیج ارت شاتل قیمتها تغییر پیدا کرده : اینم عکسش :

من یادمه 128 نامحدود نداشت/ و محدودیت دارش این قیمت بود !
    یکی از عزیزان دیشب به من گفت چن میخوان سرعت ها رو واقعی کنن به این صورت شده.
    دوستان منم احتمالا چند وقت دگیه از پارس بیام شاتل. چون الان خداییش شاتل خیلی بهتر پارس شده . مخصوصا که الان آرت هارو نامحدود کرده. من الان پارس با حجم 8 گیگ میدم 26 تومن . خوب مگه خر کلمو گاز گرفته میرم 128 نسبتا نامحدود میگیرم 28 تومن نظر دوستان گلم چیه ؟

چه دلتون خوشه شما ها.
    اصلا از این خبرا نیست که صبح تا شب و شب تا صبح بگذارین رو دانلود.
    آرت کلا نامحدود شده با همون قیمت سابق، اما اینجا یک مشکلی هست. اونم اینه که در مورد کاربرای آرت قانون fair use policy اعمال میشه. این متنو بخونید تا دستگیرتون بشه این قانون چیه...
    كاربر گرامی،
    اگر جزو مشتركین بدون محدودیت استفاده‌ی شركت شاتل هستید، این قانون به سرویس شما اعمال می‌شود.
    چرا Fair Use Policy؟هدف این قانون، تامین اطمینان خاطر شما از دریافت سرویس پرسرعت و مطمئن در تمامی ساعات روز است. بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
    در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم یا استفاده از نرم‌افزارهای Peer-to-Peer كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه شما از آن استفاده می‌كنید. چه آن گاه، این موضوع می‌تواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس شما را نیز در پی داشته باشد.
    آیا این قانون من را نیز در تحت تاثیر قرارمی‌دهد؟اگر شما از نرم‌افزارهای به اشتراك‌گذاری فایل استفاده نمی‌كنید یا اقدام به دریافت فایل‌های حجم نمی‌كنید، این قانون شما را هیچ گاه تحت تاثیر قرار نخواهد داد. حال آن كه اگر از نرم‌افزارهای یادشده استفاده می‌كنید، خواهش‌مندیم به خاطر داشته باشید که ممکن است در صورت استفاده بیش از حد مجاز، تحت تاثیر این قانون قرار گیرید.
    اگر مصرف من بالا باشد، چه رخ می‌دهد؟
    اگر مصرف شما برخی از اوقات بالا باشد، از نظر شاتل مشكلی ندارد، مگر آن كه الگوی مصرف بالا به صورت یكنواخت تكرار شود.
    اگر مصرف به صورت مستمر بالا باشد، می­توانید از سرویس­های اختصاصی شاتل استفاده کنید، در غیر این صورت و ادامه روند مستمر مصرف بالا، شاتل برای حفظ حقوق چندین هزار كاربر دیگر، ناگزیر از محدود، معلق یا مسدود كردن سرویس شما خواهد بود.
    از همكاری شما كاربر گرامی، صمیمانه سپاس‌گزاریم.

یعنی اینکه اگه بخواین صبح تا شب دانلود داشته باشین باهاتون برخورد میشه.

عزیز فرق اکو با آرت چیه؟
    تو اکو شما محدودیت ترافیک داری، ترافیکی که در ابتدا بهتون اختصاص میده نسبتا کمه. اگه ترافیک کفاف دوره تون رو نداد از تو سایت به صورت اینترنتی یا از طریق بانک، ترافیک خریداری میکنین. ولی آرت ترافیکش نامحدوده ولی به خاطر ترافیک نامحدود قانون fair use policy رو اعمال میکنن.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

دوستان کسی 128 ارت نامحدود از شاتل داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ ببینیم سرعتش چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
    با توجه به چیزایی که گفتم بیخیال آرت بشی بهتره.

12. 4 کاربر از mojtaba-civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

12

چه دلتون خوشه شما ها.
    اصلا از این خبرا نیست که صبح تا شب و شب تا صبح بگذارین رو دانلود.
    آرت کلا نامحدود شده با همون قیمت سابق، اما اینجا یک مشکلی هست. اونم اینه که در مورد کاربرای آرت قانون fair use policy اعمال میشه. این متنو بخونید تا دستگیرتون بشه این قانون چیه...

یعنی اینکه اگه بخواین صبح تا شب دانلود داشته باشین باهاتون برخورد میشه.

تو اکو شما محدودیت ترافیک داری، ترافیکی که در ابتدا بهتون اختصاص میده نسبتا کمه. اگه ترافیک کفاف دوره تون رو نداد از تو سایت به صورت اینترنتی یا از طریق بانک، ترافیک خریداری میکنین. ولی آرت ترافیکش نامحدوده ولی به خاطر ترافیک نامحدود قانون fair use policy رو اعمال میکنن.

---------- Post added at 07:13 PM ---------- Previous post was at 07:12 PM ----------

با توجه به چیزایی که گفتم بیخیال آرت بشی بهتره.
    داداش مجتبی خودتم میدونی که برای چی این کار میکنن . به خاطر کیفیت بهتر سرویس . البته من که نگفتم کار درستی . ولی توی ایران اینطوری دیگه !! وقیتی پهنای باند ندارن مجبورن این کارهارو بکنن . در ضمن من نمیخوام بذارم 24 ساعته تو گوش دانلود ولی از کاربر siamak_mu توی تاپیک شاتل میتونی سوال کنی . آرت 1 داره . بپرس این قانون چطوری بهت کامل توضیح میده

14. این کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستانی که ارت میگیرن روزی 1.5 - 2 گیگ دانلود داشته باشن فکر نکنم واسشون مشکلی پیش بیاد. ولی بالای2 گیگ خیلی ناجور میشه]

خوب اگر رایانه ی شما 12 ساعت با سرعت 60 کیلو در ثانیه رو دانلود باشه شما میتونید 2 گیگ رو بکشید.

12 ساعته دیگه رو هم با شبکه کار نمیکنید که اکانتتون رو نبندن.

تازه شما که خود 2 گیگ هم دانلود نمیکنید/ بعضی از روزا کمتر دانلود میکنید[]]

خوبیش اینه که شبا میگیری میخوابی/ و روز دانلود میکنی/ اونم با سرعت روز

16. 3 کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •