تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 354 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خداییش این استار همه چیزش تکه الا این محدودیت پیامکش
    حال آدمو بهم میزنه
    من موندم چرا این سامسونگ احمق نمی خواد فکری به حال این مشکل بکنه
    اون سونی اریکسون درپیت هم وقتی این موضوع رو فهمید، محدودیت ـش رو از 1000 تا به بالای 10000 تا افزایش داد یعنی تقریبا نامحدود !
    حداقل امیدوارم تو گوشی های جدیدش این مشکل رو برطرف کنه !

2. 3 کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی این مورد سونی اریکسون از نوکیا و ال جی و سامسونگ پیشی گرفته. حتی تو اطلاعات دریافت مسیج یا همونdelivery
    چون توی بیشتر گوشیها یک اس ام اس میاد که میگه اس ام استون دریافت شده!
    ولی تو سونی اریکسون از همون اول این مشکل رو رفع کرد و در حالت دلیور شدن فقط یک تیک روی اس ام اس ارسال شده میزد که مشخص بشه دریافت شده!
    اره. قبول دارم. البته تو مدلهای بالاترش این موضوع به طول کلی حل شده ولی هنوز به پای سیستم مدیریت مسیجی که سونی اریکسون پیاده کرد نداره. من گوشی قبلیم k850بود. به جرات میگم که20000 تا اسا ام اس ذخیره کرده بودم روش! همش هم روی مموری. اینم بدونین که فرمت هایی که تو گوشی واسه ی اس ام اس مشخص شده بود هرگز ا 200 کیلوبایت بیشتر نمیشد!!!!
    عجیبه نه×؟

4. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

1

خداییش این استار همه چیزش تکه الا این محدودیت پیامکش
    حال آدمو بهم میزنه
    من موندم چرا این سامسونگ احمق نمی خواد فکری به حال این مشکل بکنه
    اون سونی اریکسون درپیت هم وقتی این موضوع رو فهمید، محدودیت ـش رو از 1000 تا به بالای 10000 تا افزایش داد یعنی تقریبا نامحدود !
    حداقل امیدوارم تو گوشی های جدیدش این مشکل رو برطرف کنه !
    میلاد درست میگه تو گوشی های مدل بالای سامی اصلا همچین مشکلی وجود نداره.

6. 2 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من فقط بخاطر همین مشکل تصمیم داشتم که گوشیمُ عوض کنم و بجاش Jet بگیرم ولی با دیدن تاپیکش دیدم که بلـــــــــه :اونم همین مشکلُ داره ... Omnia II چی ؟کسی اطلاع داره ؟
    ممنون میلاد جان بابت جوابت ... انصافا سونی اریکسون تو این یه مورد خیلی خوب کار کرده... یادش بخیر G705

8. 2 کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

اینجوری که شما میگید هیچ راهی نداره بشه پیامک بیشتری ذخیره کرد!

آیا میشه پیامکها رو با برنامه ای برد تو pc?

10. این کاربر از M Like Mother بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال d.b23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lodnon_UK

پيش فرض

من فقط بخاطر همین مشکل تصمیم داشتم که گوشیمُ عوض کنم و بجاش Jet بگیرم ولی با دیدن تاپیکش دیدم که بلـــــــــه :اونم همین مشکلُ داره ... Omnia II چی ؟کسی اطلاع داره ؟
    ممنون میلاد جان بابت جوابت ... انصافا سونی اریکسون تو این یه مورد خیلی خوب کار کرده... یادش بخیر G705

رضا جان جت بعد از اینکه 500 تا اس ام اس داخلیش پر شد .بقیه اس ام اس ها رو اتوماتیک میریزه تو مموری کارت و این مشکل رو نداره.
    من دوستم جت داره و از بابت حرفم مطمئنم
    omnia2 هم چون ویندوز موبایل هست اصلا این مشکل رو نداره. و هیچ محدودیتی واسه اس ام اس نداره.
    در ضمن بخش اس ام اس تو ویندوز موبایل ها خیلی جذابه چون شبیه conversation هست(تقریبا مثل چت)
    من خودم خیلی از مدل های HTC رو داشتم و الان هم Omnia (ویندوز موبایله) دارم و ویندوز موبایل رو از لحاظ امکانات ارتباطی خیلی تایید می کنم .
    البته یکی از مشکلات ویندوز موبایل ها اینه که نمیشه چند تا فایل رو mark کنی و با هم بلوتوث کنی و چند تا مشکل دیگه
    ولی کلا اگر خیلی به برنامه ریختن اهمیت نمیدی و فقط جاوا برات کفایت می کنه حتما جت رو بگیر چون هم دوربینش خوبه و هم صداش و مهم تر از همه تصویرش عالیه
    به نظر من که برنامه ها بعد از یه مدت از چست میافته برات جذابیت نداره .من کلا زیاد گوشی عوض می کردم(الن دیگه زیاد گوشی بازی نمی کنم) ولی به این نتیجه رسیدم که برنامه ریختن خیلی جذابیت نداره و فقط 2 روز اولش جالبه مگر اینکه برنامت کاربردی باشه
    Last edited by d.b23; 09-06-2010 at 18:03.

12. 4 کاربر از d.b23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

رضا جان جت بعد از اینکه 500 تا اس ام اس داخلیش پر شد .بقیه اس ام اس ها رو اتوماتیک میریزه تو مموری کارت و این مشکل رو نداره.
    من دوستم جت داره و از بابت حرفم مطمئنم
    omnia2 هم چون ویندوز موبایل هست اصلا این مشکل رو نداره. و هیچ محدودیتی واسه اس ام اس نداره.
    در ضمن بخش اس ام اس تو ویندوز موبایل ها خیلی جذابه چون شبیه conversation هست(تقریبا مثل چت)
    من خودم خیلی از مدل های HTC رو داشتم و الان هم Omnia (ویندوز موبایله) دارم و ویندوز موبایل رو از لحاظ امکانات ارتباطی خیلی تایید می کنم .
    البته یکی از مشکلات ویندوز موبایل ها اینه که نمیشه چند تا فایل رو mark کنی و با هم بلوتوث کنی و چند تا مشکل دیگه
    ولی کلا اگر خیلی به برنامه ریختن اهمیت نمیدی و فقط جاوا برات کفایت می کنه حتما جت رو بگیر چون هم دوربینش خوبه و هم صداش و مهم تر از همه تصویرش عالیه
    به نظر من که برنامه ها بعد از یه مدت از چست میافته برات جذابیت نداره .من کلا زیاد گوشی عوض می کردم(الن دیگه زیاد گوشی بازی نمی کنم) ولی به این نتیجه رسیدم که برنامه ریختن خیلی جذابیت نداره و فقط 2 روز اولش جالبه مگر اینکه برنامت کاربردی باشه
    ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان ممنونم از توضیحات کامل و مفیدت
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان مطمئن باشم؟ من رو حرف شما میخوام Star بفروشم و Jet بگیرم فقط بخاطر همین مسئله
    فقط یه سوال دیگه، باطری Jet چقدر شارژ نگه میداره؟ به پای Star میرسه ؟

14. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

اینجوری که شما میگید هیچ راهی نداره بشه پیامک بیشتری ذخیره کرد!

آیا میشه پیامکها رو با برنامه ای برد تو pc?
    میشه ولی اونم دنگ و فنگ خودشُ داره !
    sms هایی که بیشتر از 2تا حجمشون باشه میگه که:
    This message is not supported , check it on your phone

واقعا مسخرست !!!

16. این کاربر از R e Z a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

البته من دوربین 5 مگا پیکسل داشتم و اگه دوربین واست مهمه بهتره یکم پولت رو بشتر کنیو یه مدل بهترش رو بخری. البته کلا تجربه ثابت کرده دوربین مبایل مفت نمی ارزه! اگه میخوای یه عکس با دروبین 5 مگاپیکسی البته سایبرشات سونی اریکسون که مثلا بهتره بندازم تا ببینی واقعا به درد نمیخوره.
    یه دوربین 90 تومنی 7 مگاپیکسلی سامسونگ دره پیت از گوشی با دوربین 12 مگا پیکسلی کیفیت بهتری داره.
    ولی به طور کلی قبول دارم جت با اون قیمت واقعا خوب کار کرده. البته میتونی یه سر به تاپیکش هم بزنی و یه نظری از بچه ها بگیری

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

18. 3 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است.

پيش فرض

حالا کسی تو این فروم تاپیک دوربین دیجیتال میشناسه من میخوام یکی بخرم نمیدونم چیکار کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •