تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 281 از 469 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

چند روز پیش رفتم کشک بگیرم رفتم توی مغازه به فروشنده گفتم :
    سلام کشک دارین !!!
    طرف هم که فکر می کرد دارم یه چیزی می گم که بخندیم گفت یه چیزایی داریم !!!
    من هم خودم رو از تا ننداختم و کشک رو با موفقیت کامل به خونه بردم !
    جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟

آخر فروم باز gmuosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان سبزوهمیشه سبز

پيش فرض

جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟
    بابا من کی گفتم خندید !؟
    حواست رو جمع کن : عزیزم من سوتی دادم ! آخه کی از کشک فروشی می پرسه کشک دارین یا نه!؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

دوره دبيرستان معلم از من سوال كرد ودر جواب بايد ميگفتم هواپيماهاي قاره پيما ولي حول شدم گفتم قاره هاي هواپيما!
    كلاس به هم ريخت!
    ولي باز سازي شد!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا منم بعد از مدتها باز يه سوتي موفق شدم بدم. همه سعي خودم رو مي كنم سوتي هاي خنده داري بدم ولي اگه خنده دار نيست ببخشيد ديگه بيش از اين در توانم نيست.
    آقا ديروز تو دانشگاه بودم كارم تموم شد از در داشتم ميومدم بيرون كه برم يهو ديدم يكي از خانوماي محترم پشت سرم بلند گفت سلام. منم برگشتم خيلي گرم سلام كردم يهو ديدم كنار در تكيه داده گوشي در گوشش هست و ميگه چطوري عزيزم خوبي؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    این سوتی داغ داغه تازه از تنور در اومده
    هفته ی قبل سر کلاس بودیم یکی از بچه ها اومد بگه فاصله ای به طول دی(d) گفت فاصله ای به دول تی(T)

اینم یکی دیگه
    امروز تو برنامه ی تصویر زندگی دکتر میر داوودی مهمونشون بود اومد بگه این ایام رو تسلیت میگم گفت تبریک میگم

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

یکی از دوستام تعریف میکرد یه شب با چند تا از دوستاش تو یه خونه ای تنها بودن و تو اتاق دراز کشیده بودن و داشتن فیلم سنتوری رو نگاه میکردن از پشت مانیتور. واسه اینکه حس بگیرن لامپها رو خاموش کرده بودن. اون صحنه ای که آهنگ پخش میشه و سنتوری میره بین کارتن خوابها این دوست ما رو جو میگیره یه سیگار میزاره گوشه لبش که روشن کنه. اما چون تاریک بود سیگار رو برعکس میزاره. فندک رو میگیره جلو سیگار و ف ی ل ت ر سیگار رو روشن میکنه و میکشه اما یه کم دود میکنه خاموش میشه دوباره فندک رو میگیره جلو سیگار و خلاصه همینطوری کل ف ی ل ت ر رو میکشه و شدید سرفه میکنه. تازه میفهمه که چه سوتی داده کل جمع میزنن زیر خنده و از حس و حال سنتوری در میان چراغها رو روشن میکنن آهنگ جواد یساری میزارن تا صبح میرقصن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بزرگترين سوتي زمستان 86:
    پسر همسايمون اومد بگه آهن ربا گفت رب آهن !
    بزرگترين سوتي بهار 87:
    تو اصفهان باد ميومد يه مردي اومد بگه اي كاش بارون بياد گفت: به خدا كاش بارون بياد!
    من كه اون لحظه كه اين سوتي را گرفتم كلي خنديدم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

يه يخچال فريزر خريده بوديم رو كارتونش نوشته بود: (آب سرد كن دار) يه نفر اومد بخونه گفت: ( آب سرد كن ٍ دار) !

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

راستي بزرگترين سوتي پاييز 86 اينه:
    رفته بوديم بازديد از تصفيه خونه بعد يكي از كاركنان اونجا داشت برامون توضيح ميداد . اون آقا مارا برد توي اون مرحله كه آب را از چند لايه شن عبور ميدند و براي اينكه ما بهتر متوجه بشيم مقداري از همون شنهاي مخصوص را درون يك آكواريوم ريخته بودند و از بالا آب ميريخت تو آكواريوم و از پايين ميرفت بيرون همون لحظه كه توضيح اون آقا تموم شد معون ما كه يعني همراه ما اومده بود به اون آقا گفت : يعني كل آب اصفهان از اينجا رد ميشه؟؟(منظورش همون آكواريوم شيشه اي بود)

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دوستام تعریف میکرد یه شب با چند تا از دوستاش تو یه خونه ای تنها بودن و تو اتاق دراز کشیده بودن و داشتن فیلم سنتوری رو نگاه میکردن از پشت مانیتور. واسه اینکه حس بگیرن لامپها رو خاموش کرده بودن. اون صحنه ای که آهنگ پخش میشه و سنتوری میره بین کارتن خوابها این دوست ما رو جو میگیره یه سیگار میزاره گوشه لبش که روشن کنه. اما چون تاریک بود سیگار رو برعکس میزاره. فندک رو میگیره جلو سیگار و ف ی ل ت ر سیگار رو روشن میکنه و میکشه اما یه کم دود میکنه خاموش میشه دوباره فندک رو میگیره جلو سیگار و خلاصه همینطوری کل ف ی ل ت ر رو میکشه و شدید سرفه میکنه. تازه میفهمه که چه سوتی داده کل جمع میزنن زیر خنده و از حس و حال سنتوری در میان چراغها رو روشن میکنن آهنگ جواد یساری میزارن تا صبح میرقصن
    خــــــــیـــــــــلـــــ ــــی با حال بـــــود!!! آخــــرش بود. دمت گرم. کلی خندیدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •