جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟
--
--
جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟
بابا من کی گفتم خندید !؟جمله ي خنده داري نگفتي كه؟ چرا خنديد؟
حواست رو جمع کن : عزیزم من سوتی دادم ! آخه کی از کشک فروشی می پرسه کشک دارین یا نه!؟
دوره دبيرستان معلم از من سوال كرد ودر جواب بايد ميگفتم هواپيماهاي قاره پيما ولي حول شدم گفتم قاره هاي هواپيما!
كلاس به هم ريخت!
ولي باز سازي شد!!!![]()
آقا منم بعد از مدتها باز يه سوتي موفق شدم بدم. همه سعي خودم رو مي كنم سوتي هاي خنده داري بدم ولي اگه خنده دار نيست ببخشيد ديگه بيش از اين در توانم نيست.
آقا ديروز تو دانشگاه بودم كارم تموم شد از در داشتم ميومدم بيرون كه برم يهو ديدم يكي از خانوماي محترم پشت سرم بلند گفت سلام. منم برگشتم خيلي گرم سلام كردم يهو ديدم كنار در تكيه داده گوشي در گوشش هست و ميگه چطوري عزيزم خوبي؟!!!
سلام
این سوتی داغ داغه تازه از تنور در اومده
هفته ی قبل سر کلاس بودیم یکی از بچه ها اومد بگه فاصله ای به طول دی(d) گفت فاصله ای به دول تی(T)![]()
اینم یکی دیگه
امروز تو برنامه ی تصویر زندگی دکتر میر داوودی مهمونشون بود اومد بگه این ایام رو تسلیت میگم گفت تبریک میگم![]()
یکی از دوستام تعریف میکرد یه شب با چند تا از دوستاش تو یه خونه ای تنها بودن و تو اتاق دراز کشیده بودن و داشتن فیلم سنتوری رو نگاه میکردن از پشت مانیتور. واسه اینکه حس بگیرن لامپها رو خاموش کرده بودن. اون صحنه ای که آهنگ پخش میشه و سنتوری میره بین کارتن خوابها این دوست ما رو جو میگیره یه سیگار میزاره گوشه لبش که روشن کنه. اما چون تاریک بود سیگار رو برعکس میزاره. فندک رو میگیره جلو سیگار و ف ی ل ت ر سیگار رو روشن میکنه و میکشه اما یه کم دود میکنه خاموش میشه دوباره فندک رو میگیره جلو سیگار و خلاصه همینطوری کل ف ی ل ت ر رو میکشه و شدید سرفه میکنه. تازه میفهمه که چه سوتی داده کل جمع میزنن زیر خنده و از حس و حال سنتوری در میان چراغها رو روشن میکنن آهنگ جواد یساری میزارن تا صبح میرقصن![]()
بزرگترين سوتي زمستان 86:
پسر همسايمون اومد بگه آهن ربا گفت رب آهن !
بزرگترين سوتي بهار 87:
تو اصفهان باد ميومد يه مردي اومد بگه اي كاش بارون بياد گفت: به خدا كاش بارون بياد!
من كه اون لحظه كه اين سوتي را گرفتم كلي خنديدم
يه يخچال فريزر خريده بوديم رو كارتونش نوشته بود: (آب سرد كن دار) يه نفر اومد بخونه گفت: ( آب سرد كن ٍ دار) !
راستي بزرگترين سوتي پاييز 86 اينه:
رفته بوديم بازديد از تصفيه خونه بعد يكي از كاركنان اونجا داشت برامون توضيح ميداد . اون آقا مارا برد توي اون مرحله كه آب را از چند لايه شن عبور ميدند و براي اينكه ما بهتر متوجه بشيم مقداري از همون شنهاي مخصوص را درون يك آكواريوم ريخته بودند و از بالا آب ميريخت تو آكواريوم و از پايين ميرفت بيرون همون لحظه كه توضيح اون آقا تموم شد معون ما كه يعني همراه ما اومده بود به اون آقا گفت : يعني كل آب اصفهان از اينجا رد ميشه؟؟(منظورش همون آكواريوم شيشه اي بود)
خــــــــیـــــــــلـــــ ــــی با حال بـــــود!!! آخــــرش بود. دمت گرم. کلی خندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)