تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 773 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    دوستان ميخواستم اگه ميتونن در مورد مقايسه كيفيت تصوير سامسونگ LA40C695 و سوني ex500 نظر شون را بفرايند و همچنين دوستاني كه اين مدل سامسونگ را دارن ايا usb دستگاه همه فورمت mkv را با زيرنويس فارسي فيلم نشون ميده ؟از راهنمايي شما ممنون ميشم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

صبح بخیر هم شهری
    ضمن تشکر از ارسال جواب
    پس EX700 تکنولوژیهای full array و local dimming را ندارد و انتخاب 8600 گزینه بهتری است؟
    ممنون
    -همينطوره عزيز
    -منتها بارها خدمت دوستان عرض ميشه اين تفاوت ها شايد اصلا به چشم نيان در بسياري از موارد و فقط در شرايط خاصي قابل تمييز باشند

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------

سلام دوستان

همه usb های مدلهای سامی 2010 یعنی سری c همه فرمتها رو پخش میکنن؟یکی از دوستام یه 40 اینچ 530 خریده امتحان کرده و MKV رو پخش نمیکنه!!!
    -معمولا همينطوره اكثرشون البته مدل هايي از سري هاي پايين هستند كه نميتونند اجرا كنند
    البته بايد ديد ايا كدك خاصي داشته يا نه

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:51 PM ----------

سلام.ex700بهتره یا c6900 در سایز 46؟بالاخره کدوم؟واقعا گیج شدم
    -والا بزرگوار هر دو پنل پنل هاي خوبي هستند
    -كمي به سليقه خودتون هم مراجعه كنيد نيازي نيست حتما به سايت هاي معتبر ويا حرف من وديگران گوش بدين
    -برين واز نزديك پنل ها رو مقايسه كنيد نظر خودتون رو هم بگين تا با هم مشورت كنيم
    -امكانات و طراحي هاي متفاوت دو برند و.....تفاوت قيمت ها و...

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

سلام
    دوستان ميخواستم اگه ميتونن در مورد مقايسه كيفيت تصوير سامسونگ LA40C695 و سوني ex500 نظر شون را بفرايند و همچنين دوستاني كه اين مدل سامسونگ را دارن ايا usb دستگاه همه فورمت mkv را با زيرنويس فارسي فيلم نشون ميده ؟از راهنمايي شما ممنون ميشم
    -بزرگوار در مورد كيفيت تصوير هر دو پنل كيفيت قابل قبولي دارند
    -باز هم خدمت دوستان گل عرض ميكنم پنل ها رو خودتون هم مقايسه اي داشته باشين و نظرتون رو اعمال كنيد
    -در مورد usb هم بله بدون هيچ مشكلي تمامي فرمت ها و كانتينر mkv رو اجرا ميكنه

3. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام.قیمت c695 46 1700 شده؟مگه 2600 نبود
    -نه ؛ 2699 مال C6960 یا همون C6900 سایز46 اینچه و ال ئی دی هست 1700 قبلا مثل اینکه دور و برای 2150 تا 2200 بوده که کاهش قیمت خورده
    -سام سرویس فعلا برای کاهش ندادن قیمت تی وی های ال ئی دی سماجت عجیبی میکنه
    -البته یه خبر خوبم بدم ؛ اینکه دیشب یکی از نمایندگیهای سام میگفت که شنبه یکشنبه قراره تعداد زیادی از انواع مدلهای ال سی دی و ال ئی دی برامون بفرستن و یه مسابقه و یه جایزه خوب گذاشته (سام سرویس) برای نماینده های فروشش که هرکی تونست بیشتر تلویزیون به خلق ا... قالب کنه یه جایزه نفیس خواهد داشت در ضمن اینم گفت که مثل اینه که از هفته بعدش یه کاهش قیمت تو تموم یا اغلب مدلهاش قراره که بده (بدو بدو ارزونش کردم آتیش زدم به مالم...)برای همین گفت که دست نگه دارم و خرید نکنم ( البته خواهشم کرد بین خودمون بمونه که میبینین منم حسابی رازداری کردم)
    - امیدوارم خبری که دادم پایه و اساس درست حسابی داشته باشه و همه رو خوشحال کنه و منم چندتا تشکر خوشگل از دوستان دریافت کنم و کلی خوش به حالم بشه.....
    - ارادت :
    ناصــر

5. 5 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

-نه ؛ 2699 مال C6960 یا همون C6900 سایز46 اینچه و ال ئی دی هست 1700 قبلا مثل اینکه دور و برای 2150 تا 2200 بوده که کاهش قیمت خورده
    -البته یه خبر خوبم بدم ؛ اینکه دیشب یکی از نمایندگیهای سام میگفت که شنبه یکشنبه قراره تعداد زیادی از انواع مدلهای ال سی دی و ال ئی دی برامون بفرستن و یه مسابقه و یه جایزه خوب گذاشته (سام سرویس) برای نماینده های فروشش که هرکی تونست بیشتر تلویزیون به خلق ا... قالب کنه یه جایزه نفیس خواهد داشت در ضمن اینم گفت که مثل اینه که از هفته بعدش یه کاهش قیمت تو تموم یا اغلب مدلهاش قراره که بده (بدو بدو ارزونش کردم آتیش زدم به مالم...)برای همین گفت که دست نگه دارم و خرید نکنم ( البته خواهشم کرد بین خودمون بمونه که میبینین منم حسابی رازداری کردم)
    - امیدوارم خبری که دادم پایه و اساس درست حسابی داشته باشه و همه رو خوشحال کنه و منم چندتا تشکر خوشگل از دوستان دریافت کنم و کلی خوش به حالم بشه.....
    - ارادت :
    ناصــر
    سلام
    به طور حتم با نزدیک شدن به بهمن ماه شرکتهای مختلف شرایط فروش نوروزی شان را اعلام می کنند و انتظار می رود در همین راستا قیمتهای جدیدشان را هم اعلام کنند
    بدرود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام بر تمامی دوستان
    شرکت سونی قیمت EX700 را کاهش داده است والان قیمت آن در سایز 46 اینچ 2.700 می باشد و با این قیمت جدید 200000 تومان از 8600 ال جی در سایز 46 اینچ ارزانتر است.
    من دیشب برای اولین بار این تلویزیون را دیدم که شکل ظاهری زیبایی داشت و به نظر من از 8600 ظاهر زیباتری داشت ولی کیفیت تصاویر را نمی دانم در کدامیک بهتر است

آیا تکنولوژیهای full array و local dimming نیز در EX700 وجود دارد؟
    کنتراست در EX700 چقدر است؟
    به نظر شما کیفیت تصاویر در کدام تلویزیون بهتر است ؟ EX700 یا 8600 ال جی ؟

ممنون
    -EX700 و EX500 کاملا شبیه هم هستن و دیزاین چندان دلچسبی هم ندارن مضافا براینکه تصویر اون با LED8500 اصلا قابل مقایسه نیست من هردو رو پشت ویترین کنار هم دیدم LED8500 ال جی بنظر من با اون دیزاین کادر یکپارپچه و بدون فریم بسیار بسیار شکیل تر و زیباتر از EX های سونی بود البته نظر شخصیه و موقع خرید نظر خریدار ارجح به نظر هر کس دیگه س
    -تصویر EX700 بنظرمن کمی مات تر از الجی بود و کنار تصویر ال جی 8500 یه چیزی شبیه پلاسماها بود انگار صفحه دودی بود

8. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با سلام
    آیا از دوستان شخصی در مورد LED های پاناسونیک از قبیل L37D25 اطلاعی دارد و آیا آنرا توصیه میکنید ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه metalika777_h_g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام

من یه ال ای دی می خوام بخرم ، تا یک میلیون و ششصد هم حاضرم پولش رو بدم ؛ حتی اگه مدل خوبی باشه تا یک و هشتصد هم باشه اشکال نداره 46 اینج به بالا باشه ، فقط پاناسونیک نباشه ، full hd باشه و جدید ، ال جی باشه بهتره .

کسی می تونه کمک کنه؟
    ممنون میشم

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    آیا از دوستان شخصی در مورد LED های پاناسونیک از قبیل L37D25 اطلاعی دارد و آیا آنرا توصیه میکنید ؟
    با تشکر
    -بله d25 جز مدل هاي بسيار خوب پاني هستند كه كاملا توصيه ميشن به دوستان در صورت اينكه به اين برند علاقمند هستند

---------- Post added at 10:35 PM ---------- Previous post was at 10:32 PM ----------

سلام

من یه ال ای دی می خوام بخرم ، تا یک میلیون و ششصد هم حاضرم پولش رو بدم ؛ حتی اگه مدل خوبی باشه تا یک و هشتصد هم باشه اشکال نداره 46 اینج به بالا باشه ، فقط پاناسونیک نباشه ، full hd باشه و جدید ، ال جی باشه بهتره .

کسی می تونه کمک کنه؟
    ممنون میشم
    -فكر ميكنم بتونيد به le5500 و همينطور le5600 تا حدودي فكر كنيد

12. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rohham's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

- ارادت :
    ناصــر[/QUOTE]
    ال جی نمی خواد فروش بزنه!؟اشانتیونی چیزی بدن...
    سامسونگ که رفتیم گفت سینمای خانگی رو نمی دونم با 50% تخفیف یه همچین چیزایی می فروشیم،ال جی هم یه حالی بده دیگه،خبری نیست از ال جی؟؟؟

داره خودمونی میشه ibiza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

- ارادت :
    ناصــر
    دوستان این تغیر قیمت ها ممکنه تو بازار بانه هم تاثیئر گذار باشه؟

چون من میخوام برم 46"c6900 بگیرم اونجا

به نظرتون صبر کنم یا نه؟؟

در ضمن قصد خرید سینما خ سامسونگ هم دارم HT-c5550
    ممکنه ارزون تر شه؟
    Last edited by ibiza; 02-01-2011 at 01:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •