بچه ها 200 مگ اول رو با استفاده از برنامه ی KGB Archiver در حال فشرده سازی هست....
بچه ها 200 مگ اول رو با استفاده از برنامه ی KGB Archiver در حال فشرده سازی هست....
یه سوال دارم مگاآپلود هم مثل راپید شیر میمونه یعنی وقتی دانلود پارت1 تموم شد باید اندازه وقت دان صبر کنی تا بتونی 2 رو دانلود کنی یا پشت هم میشه؟
ویرایش:مگا آپلود برا منم فیلتر شده.
خوشحالیشون بعد از گل چطور بهتر شده ؟
Last edited by Mehdi.ss; 17-09-2009 at 15:15.
به جایاینو بزن 209.222.148.133کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hessi19; 17-09-2009 at 15:22.
سلام
من با سيستمي كه گرافيك و رمم پايينه ميتونم بازي كنم اين نسخه دمو رو؟
بچه ها اینم لینک تورنت من یه خوردشو دانلود کردم سرعتش خوبه . فقط خواهشن همه دانلود کنن و سید کنن تا سرعت بره بالا.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک دیدگاه دیگه :
من از این دمو خوشم اومد علارغم اینکه آدام میگه این دمو براساس کدی قدیمی تر ازاونیه که دیروز بازی کرده .
این دمو بیشتر توقعاتمو برآورده کرد ( پس نسخه نهایی واقعا عالی خواهد بود ) .
نکات مثبت :
- سرعت خوب بازی
-زمان تاخیر برای من آزار دهنده نبود .
- دکمه سرعت زیاد بکار نمیاد مگه زمانیکه فضا برای حرکت داشته باشین یا در زمان دفاع کردن و این مساله برای من مساله بسیار خوشحال کننده ایه و من مجبور شدم سبک بازیمو نسبت به 2009 عوض کنم .
- گرافیک عالیه الا روشنایی اون که یک نکته منفی به حساب میاد
- من متوجه یک مبارزه تمام عیار در وسط زمین در حالت تاپ پلیر شدم . 8 تا بازی کردم و فقط دو تا گل زدم یکبار از طریق کرنر و یکبار هم از طریق سانتر که در نتیجه دفاع بد کامپیوتر بدست اومد .
- صفحه آرایی خیلی قشنگ همینطور منوها و سرعت بالا در سوویچ کردن منوها و البته لودینگ تایم بازی . اصلا هیچ گونه معطلی برای لود شدن برام اتفاق نیفتاد همینطور در REPLAY ها .
نکات منفی :
- احساس میشه سیستم شوت زنی یک نسخه آپدیت شده از PES 6 هستش من میدونم بیشتر شما با این عقیده من مخالفین اما این نظر منه .
- روشنایی - کله کچل رینا خیلی برق میزنه . اینیستا بنظر میرسه مات تر از اون چیزیه که در عالم واقع هست .جانسون و آنری سفید به نظر میرسن . این از کامپیوتر منه یا این کد اینجوریه ؟ آدام جواب بده لطفا
- بعضی از انیمیشن ها پرش دارن
- مایوس شدم از اسلایدرهای تاکتیکی که واقعا نشون نمیدن ترکیب و فرمیشن شما چطور به نظر میرسه .به نظر میرسه فقط یک نمایشی گرافیکی از اونچه که اسلایدرها انجام میدن رو نشون میدن .
علارغم تمام این نکات منفی اگه این دمو نسخه نهایی بازی هم میبود بازم ارزش خریدن داشت .
Last edited by 4039; 17-09-2009 at 15:35.
لینک درست حسابی پیدا نشد.این تورنتم که هرکاری میکنم نمیشه با IDM دانلود کرد.
عزیزان خواهش میکنم یه لینک بزاری اینجا درست باشه یا از هات فایل بزارید.
توی اون صفحه ای که میاد ، کجا رو بزنم دانلود شه ؟
واقعا لینک ها همه مشکل داره اگه داره بگید 3 سوت براتون میزارم توی هاست خودم با لینک مستقیم با Idm هم دانلود کنید
من دیدم که از راپید باز گزاشتن دیگه نگزاشتم اگه می خواهید بزارم بگید برام زیاد کاری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)