تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 334 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

داره خودمونی میشه VAHIDMETALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست من اینجا یه محیط عمومیه و هر کس حق داره آزادانه حرفش رو بیان کنه تا وقتی که به کسی اهانت نکنه! دموکراسی یعنی همین ! حالا من نمیدونم اظهار نظر شخصی چند نفر در مورد این ماشین چرا به شما بر میخوره که اینجوری جواب میدی؟ نمیدونم شما رئیس شرکت سایپایی ؟ قوم و خویششی ؟ طراح تیبا پسر خالته ؟ مشکلت چیه که مسئله رو شخصی کردی و انتقادها رو به خودت میگیری؟ شما اگر عقیده داری که این ماشن خوبیه نظرت رو منطقی بیان کن دیگه چیکار به بقیه داری که چی میگن
    من هیچ کدوم از اینهایی که شما فرمودید نیستم......من جیگرم از این می سوزه که یه سری افراد غیر فنی

به خودشون اجازه می دن .....راجع به همه چیز نظر بدن......چون همه ما ایرانی ها مهندس ساختمون و دکتر و و مهندس مکانیک خودرو هستیم.....

2. 2 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببین مسئله اینه که کسی که اطلاعات کافی در مورد چیزی نداره نمیتونه در موردش با دیگران بحث کنه ....
    تیبا یه ماشینیه تو رنج کیفی بقیه ماشین های ساخت داخل نه بهتر نه بد تر......
    مشکل من اینه که آقایون با پراید و پیکان و روآ مشکل ندارن و تو تاپیک اون ماشین ها در مورد گیر بکس و بقیه چیزاش بحث می کنند و اون وقت به تیبا که میرسن می کن اخ اخ...

راستی اگه تمام چیزای تیبا همون پرایده ... پس چرا روی پراید خوب کار می کنن ولی وقتی همون قطعه رو روی تیبا می ذارن یهو می پوکه..........؟؟؟؟؟؟؟؟
    جواب بدید لطفآ؟
    درضمن من اگه در مورد بوگاتی اطلاعات داشتم راجعش بحث می کردم.....حتی اگه پول خریدش رو نداشته باشم.....
    ببین دوست من کسی در مورد خودرویی بحث می کنه که اونه داشته باشه یا حداقل 2-3 روزی دستش بوده باشه نمی دونم شما این خودرو را دارید یا نه ولی اگر داشتید طرفداری این خودرو را نمی کردید.
    وقت که پراید داشتم باصندلی ها هیچ مشکلی نداشتم اما به طرز عجیبی تمام اعضای خانواده در تیبا دچار کمر درد می شدیم.
    در های خودرو ایراد اساسی داشت و برای بستن ان یک اعصاب اروم ناز بود به هر حال صد بار از ایرادات این خودرو گفتم و صد بار از این که از بوگاتی ایراد بگیریم چیزی به ما نمیرسه گفتیم.
    بوگاتی و فراری و ... حتی در خیابان ها هم دیده نمیشن که بخوام چی در موردشون بگیم. این در حاله که برای اکثر خودرو های دنیا یه تاپیک جدا گانه وجود داره و در مورد اون ها هم بحث میشه.
    موفق باشی

4. این کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ببین دوست من کسی در مورد خودرویی بحث می کنه که اونه داشته باشه یا حداقل 2-3 روزی دستش بوده باشه نمی دونم شما این خودرو را دارید یا نه ولی اگر داشتید طرفداری این خودرو را نمی کردید.
    وقت که پراید داشتم باصندلی ها هیچ مشکلی نداشتم اما به طرز عجیبی تمام اعضای خانواده در تیبا دچار کمر درد می شدیم.
    در های خودرو ایراد اساسی داشت و برای بستن ان یک اعصاب اروم ناز بود به هر حال صد بار از ایرادات این خودرو گفتم و صد بار از این که از بوگاتی ایراد بگیریم چیزی به ما نمیرسه گفتیم.
    بوگاتی و فراری و ... حتی در خیابان ها هم دیده نمیشن که بخوام چی در موردشون بگیم. این در حاله که برای اکثر خودرو های دنیا یه تاپیک جدا گانه وجود داره و در مورد اون ها هم بحث میشه.
    موفق باشی
    اولآ که منم خودم تیبا دارم....

بحث صندلی هم دیگه از اون حرف هاست....چون صندلی تیبا همون صندلی ریو طراحی شرکت کیا موتورز هستش. اون وقت از پراید بد تره؟؟؟؟؟/
    دوستان متخصص هم که از قیافه تیبا ایراد گرفتن بد نیست به سرچ در مورد ماشین YPSILON ساخت شرکت ایتالیایی LANCIA بکنن......وتاپیک های قبلی رو هم مطالعه بفرمایند...
    شاید ما هم یه روز یاد بگیریم ندیده و نشناخته و بدون اطلاعات کافی در مورد چیزی ادعای فضل نکنیم........
    شاید......

6. 3 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Lord-Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

سلام
    من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
    کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
    ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم !
    چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !

هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
    صدای موتور به شدت وارد اتاقک ماشین میشه !
    ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست !

در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !

8. این کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

سلام
    من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
    کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
    ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم !
    چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !

هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
    ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست !

در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !

10. 4 کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اولآ که منم خودم تیبا دارم....

بحث صندلی هم دیگه از اون حرف هاست....چون صندلی تیبا همون صندلی ریو طراحی شرکت کیا موتورز هستش. اون وقت از پراید بد تره؟؟؟؟؟/
    دوستان متخصص هم که از قیافه تیبا ایراد گرفتن بد نیست به سرچ در مورد ماشین YPSILON ساخت شرکت ایتالیایی LANCIA بکنن......وتاپیک های قبلی رو هم مطالعه بفرمایند...
    شاید ما هم یه روز یاد بگیریم ندیده و نشناخته و بدون اطلاعات کافی در مورد چیزی ادعای فضل نکنیم........
    شاید......
    فکر کنم اگه صد نفر دیگه هم بگن تیبا بده شما میگید خوبه
    واقعا نمی دونم چی بگم از صحبت های بعضی دوستان. اخه ریو رو مگه میشه با این ماشین اشغال مقایشه کرد . صندلی تیبا همون ریو هست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! هر چی که هست از صندلی تراکتور سفت تره.
    روزی صد بار سوار پراید میشم ولی تا سوار این ماشین (تیبا) میشم کمر درد میگیرم نمی دونم چه جوری این ماشین رو طراحی کردند واقعا صد رحمت به پراید.

دقیقا دوستمون راست میگه . صدای ماشین به طرز عجیبی وارد اتاق میشه موتور هم در سرعت های بالا مثل پراید سوت میکشه
    شاید بعضی ها به خاطر 2 ایربگش گول این ماشینو خوردن ولی بیا 100 تا ایربگ بزار وقتی بدنه ی همون پرایده...

12. 2 کاربر از dash_mehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

واقعا نمی دونم چی بگم از صحبت های بعضی دوستان. اخه ریو رو مگه میشه با این ماشین اشغال مقایشه کرد . صندلی تیبا همون ریو هست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! هر چی که هست از صندلی تراکتور سفت تره.
    روزی صد بار سوار پراید میشم ولی تا سوار این ماشین (تیبا) میشم کمر درد میگیرم نمی دونم چه جوری این ماشین رو طراحی کردند واقعا صد رحمت به پراید.

دقیقا دوستمون راست میگه . صدای ماشین به طرز عجیبی وارد اتاق میشه موتور هم در سرعت های بالا مثل پراید سوت میکشه
    شاید بعضی ها به خاطر 2 ایربگش گول این ماشینو خوردن ولی بیا 100 تا ایربگ بزار وقتی بدنه ی همون پرایده...

ای داد بیداد ما هر چی بگیم مثل اینکه مرغ یه پا داره .......
    عزیز دل من الان دیگه روی پراید های 132و131و141و111و........ دارن صندلی ریو می ذارن......حالا شما می گید نیست.....ما هم حرفی نداریم..........
    آخه دوست من آدم باید یه حرفی رو لا اقل با تحقیق بزنه.....وگرنه این اونجوری هست واون اونجوری نیست که دلیل نمی شه.....
    این ماشین توی شرایط بازار ایران و با این امکاناتی که داره توی رنج قیمت خودش می ارزه آدم پولی رو که می خواد بده به پراید 1.800 روش بذاره تیبا بگیره....
    من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشیین از هر لحاظ که فکرشو بکنی از پرای سر تره و اصلآ قابل مقایسه نیست.......
    من حتی به خودم این اجازه رو نمی دم که بگم از ریو و L90 بهتره از لحاظ فنی ولی به نظر من که از نظر ظاهری از L90 که شده 15 تومن خیلی بهتره.
    در ضمن توی کل این تاپیک 10 نفر هم نگفتن که این ماشین آشغاله......خواهشآ تاپیک ها رو از اول یه بار مرور کن ...ضرر نمی کنی....
    بدرود

14. 4 کاربر از VAHIDMETALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ببینید تاپیک رو برای نظر دادن درباره خودرو و بحث درباره اون و سوالات فنی و غیر فنی میسازن این تاپیک هم هر بحثی در اون درباره تیبا خواهد بود
    همه می دونمیم که تمام ماشینهای ایرانی واقعا افتضاح هستند
    و هرکس با توجه به بودجه و خواسته و سلیقش انتخاب میکنه یعنی مجبوره که بخره چون رقابتی نیست
    همه میدونند پراید بده و کلی ایراد داره ولی یکی اینکه پراید دیگه از بس زیاده جای صحبتی نداره و دوم اینکه پراید برا خودش تاپیک داره اونجا بحث میشه
    ضاهر رو هم که سلیقه ایه ولی یه چیزی که 90 % رای میدن معلومه که پسند نداره
    ولی اگه من از روی بی پولی بخرم مجبور شدم نه اینکه توپه
    مقایسه پراید با تیبا مثل 206 تیپ 6 با 206+ (207) میمونه که به نظر من به جز زشت شدن چیز دیگه ای نداره
    ولی امکان داره تیبا بخرم چون مجبورم و پول 206 ندارم
    بین سمند و 405 هر کسی یه نظری داره ولی من سمند رو بر میدارم خیلی هام 405
    بین آردی و پراید (اردی اصلا ماشین به حساب نمیاد)
    ال 90 خیلی زشته ولی خیلیا دوست دارند
    ین بحثا رو کنار بذاریدو به ضاهر و باطن بپردازیم مثلا اونایی که دارن تجربه هاشونو بذارند یا عکس از زاویه های مختلف تو و بیرونش بذارند
    ممنون

16. 4 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kuhdasht

پيش فرض

دوست عزیز من فکر میکنم شما زیادی داری حساسیت به خرج میدی ! کمر درد ؟
    ای داد بیداد ما هر چی بگیم مثل اینکه مرغ یه پا داره .......
    عزیز دل من الان دیگه روی پراید های 132و131و141و111و........ دارن صندلی ریو می ذارن......حالا شما می گید نیست.....ما هم حرفی نداریم..........
    آخه دوست من آدم باید یه حرفی رو لا اقل با تحقیق بزنه.....وگرنه این اونجوری هست واون اونجوری نیست که دلیل نمی شه.....
    این ماشین توی شرایط بازار ایران و با این امکاناتی که داره توی رنج قیمت خودش می ارزه آدم پولی رو که می خواد بده به پراید 1.800 روش بذاره تیبا بگیره....
    من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشیین از هر لحاظ که فکرشو بکنی از پرای سر تره و اصلآ قابل مقایسه نیست.......
    من حتی به خودم این اجازه رو نمی دم که بگم از ریو و L90 بهتره از لحاظ فنی ولی به نظر من که از نظر ظاهری از L90 که شده 15 تومن خیلی بهتره.
    در ضمن توی کل این تاپیک 10 نفر هم نگفتن که این ماشین آشغاله......خواهشآ تاپیک ها رو از اول یه بار مرور کن ...ضرر نمی کنی....
    بدرود
    البته شمام اشتباه میکنید ! صندلی ها مال ریو نیست !
    چون من روکش صندلی های ریو رو امتحان کردم و بهش نخورد !

18. این کاربر از Lord-Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

دوستان پیشنهاد میکنید چه نوع لاستیکی بگیرم بعد از تحویل ؟ لاستیکای خودش خیلی کوچیکه نسبت به هیکلش

نکته ی ظریف دیگه ای هم بود اگه بگید ممنون میشم.

مرسی

20. این کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •