من هیچ کدوم از اینهایی که شما فرمودید نیستم......من جیگرم از این می سوزه که یه سری افراد غیر فنی
به خودشون اجازه می دن .....راجع به همه چیز نظر بدن......چون همه ما ایرانی ها مهندس ساختمون و دکتر و و مهندس مکانیک خودرو هستیم.....
من هیچ کدوم از اینهایی که شما فرمودید نیستم......من جیگرم از این می سوزه که یه سری افراد غیر فنی
به خودشون اجازه می دن .....راجع به همه چیز نظر بدن......چون همه ما ایرانی ها مهندس ساختمون و دکتر و و مهندس مکانیک خودرو هستیم.....
ببین دوست من کسی در مورد خودرویی بحث می کنه که اونه داشته باشه یا حداقل 2-3 روزی دستش بوده باشه نمی دونم شما این خودرو را دارید یا نه ولی اگر داشتید طرفداری این خودرو را نمی کردید.
وقت که پراید داشتم باصندلی ها هیچ مشکلی نداشتم اما به طرز عجیبی تمام اعضای خانواده در تیبا دچار کمر درد می شدیم.
در های خودرو ایراد اساسی داشت و برای بستن ان یک اعصاب اروم ناز بود به هر حال صد بار از ایرادات این خودرو گفتم و صد بار از این که از بوگاتی ایراد بگیریم چیزی به ما نمیرسه گفتیم.
بوگاتی و فراری و ... حتی در خیابان ها هم دیده نمیشن که بخوام چی در موردشون بگیم. این در حاله که برای اکثر خودرو های دنیا یه تاپیک جدا گانه وجود داره و در مورد اون ها هم بحث میشه.
موفق باشی
اولآ که منم خودم تیبا دارم....
بحث صندلی هم دیگه از اون حرف هاست....چون صندلی تیبا همون صندلی ریو طراحی شرکت کیا موتورز هستش. اون وقت از پراید بد تره؟؟؟؟؟/
دوستان متخصص هم که از قیافه تیبا ایراد گرفتن بد نیست به سرچ در مورد ماشین YPSILON ساخت شرکت ایتالیایی LANCIA بکنن......وتاپیک های قبلی رو هم مطالعه بفرمایند...
شاید ما هم یه روز یاد بگیریم ندیده و نشناخته و بدون اطلاعات کافی در مورد چیزی ادعای فضل نکنیم........
شاید......
سلام
من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم !
چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !
هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
صدای موتور به شدت وارد اتاقک ماشین میشه !
ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست !
در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !
سلام
من هم یه چند ماهی میشه که تیبا گرفتم
کم ترین زمانی که تونستم برای شتاب 0 تا 100 بگیرم 12.6 ثانیه بود که به نظرم بد نیست !
ظاهر ماشین افتضاحه ! واقعا نمیدونم چرا این ماشینو گرفتم !
چسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !
هنوز 2000 کیلومتر هم کار نکرده ولی اتاقک ماشین + کمک فنرها شروع کردن به صدا دادن !
ترمزش هم بد نیست ! ولی به هیچ وجه خوب هم نیست !
در کل ماشین افتضاحیه نسبت به ریو یا L90 ولی با پراید قابل مقایسه نیست !
فکر کنم اگه صد نفر دیگه هم بگن تیبا بده شما میگید خوبه
واقعا نمی دونم چی بگم از صحبت های بعضی دوستان. اخه ریو رو مگه میشه با این ماشین اشغال مقایشه کرد . صندلی تیبا همون ریو هست؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! هر چی که هست از صندلی تراکتور سفت تره.
روزی صد بار سوار پراید میشم ولی تا سوار این ماشین (تیبا) میشم کمر درد میگیرم نمی دونم چه جوری این ماشین رو طراحی کردند واقعا صد رحمت به پراید.
دقیقا دوستمون راست میگه . صدای ماشین به طرز عجیبی وارد اتاق میشه موتور هم در سرعت های بالا مثل پراید سوت میکشهچسبندگی ماشین هم اصلا خوب نیست ! که خوب البته با این ارتفاع غیرمعقولی که داره قابل توجیه !
شاید بعضی ها به خاطر 2 ایربگش گول این ماشینو خوردن ولی بیا 100 تا ایربگ بزار وقتی بدنه ی همون پرایده...
ای داد بیداد ما هر چی بگیم مثل اینکه مرغ یه پا داره .......
عزیز دل من الان دیگه روی پراید های 132و131و141و111و........ دارن صندلی ریو می ذارن......حالا شما می گید نیست.....ما هم حرفی نداریم..........
آخه دوست من آدم باید یه حرفی رو لا اقل با تحقیق بزنه.....وگرنه این اونجوری هست واون اونجوری نیست که دلیل نمی شه.....
این ماشین توی شرایط بازار ایران و با این امکاناتی که داره توی رنج قیمت خودش می ارزه آدم پولی رو که می خواد بده به پراید 1.800 روش بذاره تیبا بگیره....
من خودم پراید هم داشتم ولی این ماشیین از هر لحاظ که فکرشو بکنی از پرای سر تره و اصلآ قابل مقایسه نیست.......
من حتی به خودم این اجازه رو نمی دم که بگم از ریو و L90 بهتره از لحاظ فنی ولی به نظر من که از نظر ظاهری از L90 که شده 15 تومن خیلی بهتره.
در ضمن توی کل این تاپیک 10 نفر هم نگفتن که این ماشین آشغاله......خواهشآ تاپیک ها رو از اول یه بار مرور کن ...ضرر نمی کنی....
بدرود
ببینید تاپیک رو برای نظر دادن درباره خودرو و بحث درباره اون و سوالات فنی و غیر فنی میسازن این تاپیک هم هر بحثی در اون درباره تیبا خواهد بود
همه می دونمیم که تمام ماشینهای ایرانی واقعا افتضاح هستند
و هرکس با توجه به بودجه و خواسته و سلیقش انتخاب میکنه یعنی مجبوره که بخره چون رقابتی نیست
همه میدونند پراید بده و کلی ایراد داره ولی یکی اینکه پراید دیگه از بس زیاده جای صحبتی نداره و دوم اینکه پراید برا خودش تاپیک داره اونجا بحث میشه
ضاهر رو هم که سلیقه ایه ولی یه چیزی که 90 % رای میدن معلومه که پسند نداره
ولی اگه من از روی بی پولی بخرم مجبور شدم نه اینکه توپه
مقایسه پراید با تیبا مثل 206 تیپ 6 با 206+ (207) میمونه که به نظر من به جز زشت شدن چیز دیگه ای نداره
ولی امکان داره تیبا بخرم چون مجبورم و پول 206 ندارم
بین سمند و 405 هر کسی یه نظری داره ولی من سمند رو بر میدارم خیلی هام 405
بین آردی و پراید (اردی اصلا ماشین به حساب نمیاد)
ال 90 خیلی زشته ولی خیلیا دوست دارند
ین بحثا رو کنار بذاریدو به ضاهر و باطن بپردازیم مثلا اونایی که دارن تجربه هاشونو بذارند یا عکس از زاویه های مختلف تو و بیرونش بذارند
ممنون
دوست عزیز من فکر میکنم شما زیادی داری حساسیت به خرج میدی ! کمر درد ؟
البته شمام اشتباه میکنید ! صندلی ها مال ریو نیست !
چون من روکش صندلی های ریو رو امتحان کردم و بهش نخورد !
سلام
دوستان پیشنهاد میکنید چه نوع لاستیکی بگیرم بعد از تحویل ؟ لاستیکای خودش خیلی کوچیکه نسبت به هیکلش
نکته ی ظریف دیگه ای هم بود اگه بگید ممنون میشم.
مرسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)