تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 283 اولاول ... 181231271277278279280281282283 آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 2830

نام تاپيک: - - - * * * محفل گفتگوی دوستانه طراحان وب * * * - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه MIG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تو چي فكر مي كني؟

پيش فرض

سلام، دوستان لطفا کمی منو راهنمایی کنید. ما برای یه جایی باید یه سایت طراحی کنیم از زمان دانشجویی که پروژه می نوشتیم چندسال گذشته، ازتون ممنون میشم نکاتی که به نظرتون برای طراحی باید در نظر بگیرم رو گوشزد کنید. هرچی که به نظرتون اهمیت داره. یه سوال دیگه اینکه زاین برنامه نویسی asp.net هست اما ظاهر سایت رو با چی طراحی کنیم، چون دیدم که قالب سایت ها خیلی به هم میریزه، باید یه چیز تر تمیز ارائه بدیم.

ممنون از دوستان!

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام....
    دوستان من برا کارهام از notepad++ استفاده میکنم.....
    میخواستم ببینم که شما از چه ویرایشگری استفاده میکنین که هم هایلایت داشته باشه و هم اوتوکمپلیت!!!؟؟؟
    مشکل نوت پد پلاس اینه که براکت و کوتویشن و پرانتز و اینجور چیزا رو خودش درست نمیکنه!!( مثلا منکوتیشن شروع رو میزنم، این خودش اخرش رو هم بزنه.....) پلاگینی هم براش نتونستم پیدا کنم که اینو یادش بده....
    راهنمایی میکنین؟!!
    برا html وcss میخوام....
    سلام.
    Netbeans واقعاً غولیه واسه خودش! حتماً یکبار امتحانش کنید.. (اولش ممکنه سخت باشه، اما بعدش...)
    علاوه بر CSS و HTML(5)، می‌تونید جاوا اسکریپت هم بنویسید و از توابع کتابخونه‌های مورد نظر (مثل jQuery) + توابع خودتون با قابلیت auto-complete استفاده کنید..
    ضمناً پشتیبانی بسیار عالی از php میکنه. و به طور خودکار include ها رو اسکن میکنه و داخل برنامه (و auto-complete) میاره..

موفق باشید ./.

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بچه ها، اگه اهل ویدئو های اکشن هستید این چنل یوتیوب هم باحاله:
    freddiew
    هم چنین
    Corridor Digital
    البته این دوتا با هم همکاری می کنن.
    اساس کار هم اینه که میرن تو زمین های بازی و پینتبال و اینا و فیلم برداری می کنن و بعدا با افتر افکت ویرایشش می کنن. یه تیم خیلی حرفه ای ای هستن. یکم از کاراشون رو ببینید معتاد میشید باور کنید من که هر چند روز یه بار سر می زنم.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خوب خوب خوب
    میبینم که اینجا هم خبر نیست

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟

من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی نگهداری هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو؟

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه

آخر فروم باز nafare_aval's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان هزینه درست کردن یک سایت اینجوری چقدر میشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مقدار قشنگتر باشه از لحاظ گرافیکی چقدر در میاد؟

من هیچی سر در نمیارم...کلا هزینه های اغازین میانی نگهداری هاست دامین سرور و...چی هست چقدر میشه؟؟مدیریت محتوا چیه؟خودم میتونم اپدیت کنم سایتو؟

ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
    کسی نبود یه لطفی به ما بکنه؟؟؟

حـــــرفـه ای neopersia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

هزینه ها برای یک سایت معمولی به این صورته:
    1- هزینه طراحی و برنامه نویسی که معمولاً یک بار پرداخت میشه. این هزینه نرخ مشخصی نداره و بستگی به برنامه نویس و کیفیت کارش داره و اینکه کار رو چطوری انجام بده
    2- هزینه ثبت و تمدید دامنه که هر سال باید پرداخت کنید. بسته به دامنه مورد نظر از 5 هزار تومن هست به بالا. دامنه های دات کام الا 20 تا 25 تومن هست
    3- هزینه هاستینگ که معمولاً باید سالانه پرداخت کنید. از حدود 30 تومن به بالا

بعضی برنامه نویس ها ممکنه تا مدتی هاستینگ هم به شما ارائه بدن. بعضی ها اصلاً سورس سایت رو به شما نمیدن و از اول به این شرط کار میکنند که خودشون میزبانی کنند ... در کل قیمتها فرق میکنه و ثابت نیست.

سیستمهای مدیریت محتوا برنامه هایی هستند که از قبل نوشته شدند و شما میتونید از طریق اینها سایت خودتون رو بسازید و مدیریت کنید. البته امکانات این سیستم ها معمولاً محدود هست و اگر در سایت لازم باشه کار خاصی انجام بدید معمولاً یا باید دنبال پلاگین بگردید یا اینکه بدید یکی براتون بنویسه (پلاگینها هم بعضیاش مجانیه و بعضیاش پولی). از لحاظ امنیت و میزان استفاده از منابع سرور هم با هم فرق دارند

اینکه از cms استفاده کنید یا سفارش برنامه نویسی اختصاصی بدید و اینکه خودتون سیستم نصب کنید یا بدید براتون نصب بشه بستگی به اهمیت کار و میزان تخصص خودتون داره. اگر کار شما جدی هست و از این راه درآمد کسب میکنید مطمئناً یک سایت حرفه ای نیاز دارید و بهتره خودتون انجام ندید.

8. 3 کاربر از neopersia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی وب m.m.m5651's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام.
    Netbeans واقعاً غولیه واسه خودش! حتماً یکبار امتحانش کنید.. (اولش ممکنه سخت باشه، اما بعدش...)
    علاوه بر CSS و HTML(5)، می‌تونید جاوا اسکریپت هم بنویسید و از توابع کتابخونه‌های مورد نظر (مثل jQuery) + توابع خودتون با قابلیت auto-complete استفاده کنید..
    ضمناً پشتیبانی بسیار عالی از php میکنه. و به طور خودکار include ها رو اسکن میکنه و داخل برنامه (و auto-complete) میاره..

موفق باشید ./.
    سلام. یه چیزی که هست اینه که من تو یه آموزش جاوا که از نت بینز استفاده می کرد دیدم یه حالتی شبیه ویژوال استودیو که به صورت گرافیکی میشه پنجره ها رو ساخت و اینا کردتش. ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.شما نمیدونید این چی بوده؟ :-? ممنون.

آخر فروم باز mohrd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Ṁashhad

پيش فرض

سلام. یه چیزی که هست اینه که من تو یه آموزش جاوا که از نت بینز استفاده می کرد دیدم یه حالتی شبیه ویژوال استودیو که به صورت گرافیکی میشه پنجره ها رو ساخت و اینا کردتش. ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.شما نمیدونید این چی بوده؟ :-? ممنون.
    سلام.!
    من توی نسخه‌ی PHP نت بینز که همچین امکانی ندیدم. البته یکسری قابلیت های ویژوال برای CSS داره. (مثلاً رنگ و فونت و ... رو همونجا ترکیب می‌کنه و نشون میده)
    احتمالاً این قابلیت در نسخه JAVA وجود داره (نسخه ای که برای برنامه نویسی به زبان JAVA هست البته!).

موفق باشید ./.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

یالله
    سلام علیکم
    از دوستان قدیم کسی هست کمی و بسی مشاوره و کمک میخواستیم

1. یه اسکریپت rss reader میخوام که که اطلاعات رو از فیس بوک و توییتر و ... بگیره چون فیل تور هستن بکشه رو هاسته خودم با اکسپایر مثلا دو ساعته ذخیره کنه که بتونم خودم با استایل خودم تو صفحه لودش کنم.

2. این try it yourself editor سایت w3schools رو کسی سراغ داره کدش رو یا میتونه بنویسه؟ هزینه چقدر میشه حدودی؟ w3fa.ir رو مخه بشه استارتش رو بزنم تو این سربازی که علافی طی میکنیم

تنگز

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •