اومدی خاطرات نیمه تلخ منو زنده کردیا آریا... بیخیال این بحثا بشوید بهتره.. البته من کوچیک شما هستم... ولی مشکل با این حرفا فقط بزرگ تر میشه... ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟
اومدی خاطرات نیمه تلخ منو زنده کردیا آریا... بیخیال این بحثا بشوید بهتره.. البته من کوچیک شما هستم... ولی مشکل با این حرفا فقط بزرگ تر میشه... ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟
با اين پست شما ياد مناظره هاي انتخاباتي افتادم
رضايي به احمدي ميگفت من نميگم شما دروغ ميگين ولي مدارك اينطور نشون ميده
حالا شما ميگين كه يه برنامه دارين اين مشكلو حل ميكنه
بعد الان حتي اسمشوم نميدونين كه بهم بگين حالا چه برسه به اپ كردنش ...
و بهم ميگين برم فلان جا سرچ كنم
در ضمن برنامه هاي بلوتوث همشون كم حجم هستند و بيشترشون در حد كلو بايت هستند تا حداكثر 5 مگ
خب پس ثابت شد كه شما اين برنامه را ندارين
در ضمن هي نگين بيايين تهران قرار و ...
حالا اين به كنار
شما چرا پستهاي قبلي منو كه به كاربراي ديگه نوشتم اينجا نقل قول ميكنين ؟
اگه اونجايي را كه خوندي بيشتر بخوني ميفهمي كه همون كاربري كه بهش اين پست را زده بودم بعدا متوجه اشتباهش شد و حتي عذرخواهي هم كرد
حالا با فرض بر اينكه من اونجا خوب پست نزده بودم بازم ربطي به اين پستهام نداره
پس خواهشا موضوعات ديگه اي را وارد نكن و سعي نكن موضوع را بيشتر از اين كش بدي
من هم خوشم نمياد تاپيك پر از حرفهايي بشه كه بدرد هيشكي نميخوره
تو درست میگی ,من گفتم اسمش رو نمیدوم؟ بازم تو درست میگی جالبه برنامه ها کم حجم هستن در حد کیلو بایت تا 5 مگ!!!!!
بگردی پیداش میکنی .ضمنا" شما که مشکلی نداری چون امنیا نداری .X1 هم که اصلا" مشکل نداره. منم که امنیا دستم نمیگیرم پس مشکل ندارم واسه همین دروغ میگم.اون پستتم من مثال زدم عزیزم ازاین پستها زیاده.
جالبه که اگر یکی فهمیده بود و واسه اینکه بحث تموم بشه اومد و بقول شما عذر خواهی کرد شما دلیل بر پیروزی خودتون میدونید.پس منم معذرت میخوام که شما جای دیگه هم اینو به عنوان یک پیروزی دیگه مطرح کنی!!!!
شادو پیروز باشید.
سلام.
پستهای قبلیت رو که جواب دادم!! (تا اونجایی که میدونستم )منظورتون کدوم پسته؟
پست 2793 و اون تغییر تو رجیستری واسه افزایش حساسیتو بگی حله... راستی افزایش حساسیت ضرری نداره؟؟؟؟ ( واسه این پرسیدم که اگه خوب بود از اول میذاشتن اونطوری باشه و دیگه اینکه تاچ امنیای من از بقیه امنیا ها خیلی حساس تره و سریع و با فشار کم عمل میکنه... یه سوال دیگه.. درست در مرکز صفحه حساسیت تاچ من کمتر از جاهای دگس البته خیلی کم و چون من دقیقم متوجه شدم اگه کسی میدونه بگه چرا؟
راستی ازت تشکر کردم که معذرت خواهی کردی که بحث تموم بشه ولی اون جمله بعد از معذرت خواهی رو اضافه زدی بیزحمت ویرایشش کن که بحث به بیراهه نره و خاتمه پیدا کنه.. ممنونم
Last edited by Amin.M.1986; 03-07-2009 at 23:18.
تو نگفتي اسمشو نميدوني ولي اسمش هم نگفتي
چون چنين چيزي نداشتي
من الان چند تا برنامه بلوتوث دارم 5 تاش زير 1 مگ هستند
و يكي 3.5 مگ يعني اكثرا كم حجم هستند
بعدشم چرا تكرار ميكني كه امنيا ندارم
من گفتم مشكل دوستمه بعدشم x1 هم مشكل داره ولي يه ذره متفاوت از امنيا
قبلا هم گفتم در امنيا از همون بار اولش بدون سوال و جواب فايلها رسيو ميشه x1 هم شبيه همين كارو ميكنه با اين تفاوت كه بار اول را پيس كد ميگيره و بعد از اون بدون سوال رسيو ميكنه
در هر صورت اين مشكلاتو گوشيهايي كه سيستم عاملشون مال مايكروسافت هست فكر كنم همشون دارند
اون دوستمون هم درسته عذر خواهي كرد منم راضي نبودم در هر صورت من بهش كمك كردم و اون لحني كه در پستم بكار برده بودم كمي گمراهش كرده بود و چون بعدا حرفامو تكميل كه كردم مشخص شد كه منظور بنده يه چيز ديگه اي بود و فقط يك سوء تفاهم بوجود اومده بود كه رفع شد
شما اگه ميخواهي معذرت خواهي كني اين يك پيروزي نيست براي من
بلكه منم از شما عذرخواهي ميكنم تا ديگه اين بحثها تكرار نشه
اما من هنوز دنبال چنين برنامه اي هستم
چون واقعا امنيت گوشي در خطر هست
دوستم ميگه وقتي تو اتوبوس هست مثلا يكي فايلي ميفرسته بدون سوال جواب رسيو ميشه
يه مشكل ديگه اي هم هست
نام بلوتوث كسي كه ميفرسته نمياد مخصوصا اگه فايل كم حجم باشه
من فكر ميكنم اينا مشكلات بزرگي هستند
اگر اين مشكلات در ويندوز موبايل درست نشه پس جمع كنيم ...
اما فكر ميكنم اين مشكلات قبلا راه حلش پيدا شده
يا برنامه و يا از طريق رجيستري
در هر صورت من دنبالش هستم اگه پيدا كنم تو انجمن ميذارمش
شما هم كمكم كنيد متشكر ميشم
موفق باشيد
اخرشو خوب اومدي
بعد اين افزايش خاصيت تاچ فكر نكنم ضرري داشته باشه
Last edited by golmohammadi; 03-07-2009 at 23:31.
دوست گرامی آقای golmohammadi شما هم این انتقاد رو از بنده بپذیر که میبایست یکم به لحن نوشته هاتون توجه بیشتری بفرمایید.. ببینید اینجا ما فقط متن رو میبینیم و از حالات روحی نویسنده و قصد درونیش بیخبریم و فقط با توجه به متن از حرف ها چیزی برداشت میکنیم ........ پس بهتره طوری متن نوشته بشه که باعث رتجش خاطر کسی نشه ( که امیدوارم این نوشته شما رو ناراحت نکنه)... شب همگی بخیر
سلام.
در مورد افزایش حساسیت تاچ گوشی از این روش باید استفاده کنی:
مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
Click: change 1280 to 100000
DownUp: change 256 to 100000
یه سافت ریست کنید و بعد...
اما اینکه شما میگی تاچ گوشیت حساسیتش خوبه دیگه پس لازم نیست اینو انجام بدی حالا اگر خواستی تست کنی و در اختیار دیگران بزاری که یک بحث دیگه هست من تست کردم خوب جواب میده.
اما در مورد افزایش دقت کالیبراسیون هم که یکی دیگه از دوستان پرسیده بودن پیداش کردم تست کردم جواب هم میده اگر شما هم تست کردید برای اطلاع دیگران لطف کنید بفرمایید روشش هم اینه:
برنامه رجیستری ادیتور رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
کلید OK و یا Save (بسته به نوع رجیستری ادیتور شما ) رو کلیک کنید و گوشی رو یکبار سافت ریست کنید.
اون اعداد اصلی که قبل از تغغیر رو گوشی هست رو یادداشت کنید که اگر خواستید برگردونید مجبور به هارد ریست نشید.
شاد و پیروز باشید.
سلام.
تو پست بالا توضیح دادم.(خودم تست کردم جواب میده)
نگفتی ضرر داره یا نه... چون اگه خوب بود از اول میذاشتن اینجوری باشه...در مورد اونی که گفتم حساسیت دقیقا در مرکز نسبت به جاهای دیگه کمتره چی؟ نظرت چیه؟
Last edited by Amin.M.1986; 04-07-2009 at 07:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)