تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 381 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من نیازی ندارم که بخوام دروغ بگم.راهنماییت میکنم تو XDA بگرد پیدا میکنی.کم حجم هم نیست .اشتباهی هم چیزی نمیگم.باور هم نمیکنی میتونی یکی که قابل اطمینانت باشه تهران باشه بگی قرار بزاره بیاد ببینه عزیزم.
    یکبار دیگه پست منو بخون دقیقا" هر چیزی گفتم جواب صحبتهای شما بود اما توهینی نکردم.اینجوری هم جواب ندادم:

<< چون مجبورم يه جوابي بهت بدم
    واسه خاطر همين برات اپ ميكنم و لينكشو ميدم
    شما سعي كنيد هميشه از سرچ استفاده كنيد>>

شاد و پیروز باشید.
    اومدی خاطرات نیمه تلخ منو زنده کردیا آریا... بیخیال این بحثا بشوید بهتره.. البته من کوچیک شما هستم... ولی مشکل با این حرفا فقط بزرگ تر میشه... ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

من نیازی ندارم که بخوام دروغ بگم.راهنماییت میکنم تو XDA بگرد پیدا میکنی.کم حجم هم نیست .اشتباهی هم چیزی نمیگم.باور هم نمیکنی میتونی یکی که قابل اطمینانت باشه تهران باشه بگی قرار بزاره بیاد ببینه عزیزم.
    یکبار دیگه پست منو بخون دقیقا" هر چیزی گفتم جواب صحبتهای شما بود اما توهینی نکردم.اینجوری هم جواب ندادم:

<< چون مجبورم يه جوابي بهت بدم
    واسه خاطر همين برات اپ ميكنم و لينكشو ميدم
    شما سعي كنيد هميشه از سرچ استفاده كنيد>>

شاد و پیروز باشید.
    با اين پست شما ياد مناظره هاي انتخاباتي افتادم
    رضايي به احمدي ميگفت من نميگم شما دروغ ميگين ولي مدارك اينطور نشون ميده
    حالا شما ميگين كه يه برنامه دارين اين مشكلو حل ميكنه
    بعد الان حتي اسمشوم نميدونين كه بهم بگين حالا چه برسه به اپ كردنش ...
    و بهم ميگين برم فلان جا سرچ كنم
    در ضمن برنامه هاي بلوتوث همشون كم حجم هستند و بيشترشون در حد كلو بايت هستند تا حداكثر 5 مگ
    خب پس ثابت شد كه شما اين برنامه را ندارين
    در ضمن هي نگين بيايين تهران قرار و ...
    حالا اين به كنار
    شما چرا پستهاي قبلي منو كه به كاربراي ديگه نوشتم اينجا نقل قول ميكنين ؟
    اگه اونجايي را كه خوندي بيشتر بخوني ميفهمي كه همون كاربري كه بهش اين پست را زده بودم بعدا متوجه اشتباهش شد و حتي عذرخواهي هم كرد
    حالا با فرض بر اينكه من اونجا خوب پست نزده بودم بازم ربطي به اين پستهام نداره
    پس خواهشا موضوعات ديگه اي را وارد نكن و سعي نكن موضوع را بيشتر از اين كش بدي
    من هم خوشم نمياد تاپيك پر از حرفهايي بشه كه بدرد هيشكي نميخوره

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

با اين پست شما ياد مناظره هاي انتخاباتي افتادم
    رضايي به احمدي ميگفت من نميگم شما دروغ ميگين ولي مدارك اينطور نشون ميده
    حالا شما ميگين كه يه برنامه دارين اين مشكلو حل ميكنه
    بعد الان حتي اسمشوم نميدونين كه بهم بگين حالا چه برسه به اپ كردنش ...
    و بهم ميگين برم فلان جا سرچ كنم
    در ضمن برنامه هاي بلوتوث همشون كم حجم هستند و بيشترشون در حد كلو بايت هستند تا حداكثر 5 مگ
    خب پس ثابت شد كه شما اين برنامه را ندارين
    در ضمن هي نگين بيايين تهران قرار و ...
    حالا اين به كنار
    شما چرا پستهاي قبلي منو كه به كاربراي ديگه نوشتم اينجا نقل قول ميكنين ؟
    اگه اونجايي را كه خوندي بيشتر بخوني ميفهمي كه همون كاربري كه بهش اين پست را زده بودم بعدا متوجه اشتباهش شد و حتي عذرخواهي هم كرد
    حالا با فرض بر اينكه من اونجا خوب پست نزده بودم بازم ربطي به اين پستهام نداره
    پس خواهشا موضوعات ديگه اي را وارد نكن و سعي نكن موضوع را بيشتر از اين كش بدي
    من هم خوشم نمياد تاپيك پر از حرفهايي بشه كه بدرد هيشكي نميخوره

تو درست میگی ,من گفتم اسمش رو نمیدوم؟ بازم تو درست میگی جالبه برنامه ها کم حجم هستن در حد کیلو بایت تا 5 مگ!!!!!
    بگردی پیداش میکنی .ضمنا" شما که مشکلی نداری چون امنیا نداری .X1 هم که اصلا" مشکل نداره. منم که امنیا دستم نمیگیرم پس مشکل ندارم واسه همین دروغ میگم.اون پستتم من مثال زدم عزیزم ازاین پستها زیاده.
    جالبه که اگر یکی فهمیده بود و واسه اینکه بحث تموم بشه اومد و بقول شما عذر خواهی کرد شما دلیل بر پیروزی خودتون میدونید.پس منم معذرت میخوام که شما جای دیگه هم اینو به عنوان یک پیروزی دیگه مطرح کنی!!!!
    شادو پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ببین آریا من تو چند تا پست قبل چند تا سوال داشتم .. میشه یه کمکی بکنی؟

سلام.

پستهای قبلیت رو که جواب دادم!! (تا اونجایی که میدونستم )منظورتون کدوم پسته؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

پستهای قبلیت رو که جواب دادم!! (تا اونجایی که میدونستم )منظورتون کدوم پسته؟
    پست 2793 و اون تغییر تو رجیستری واسه افزایش حساسیتو بگی حله... راستی افزایش حساسیت ضرری نداره؟؟؟؟ ( واسه این پرسیدم که اگه خوب بود از اول میذاشتن اونطوری باشه و دیگه اینکه تاچ امنیای من از بقیه امنیا ها خیلی حساس تره و سریع و با فشار کم عمل میکنه... یه سوال دیگه.. درست در مرکز صفحه حساسیت تاچ من کمتر از جاهای دگس البته خیلی کم و چون من دقیقم متوجه شدم اگه کسی میدونه بگه چرا؟

راستی ازت تشکر کردم که معذرت خواهی کردی که بحث تموم بشه ولی اون جمله بعد از معذرت خواهی رو اضافه زدی بیزحمت ویرایشش کن که بحث به بیراهه نره و خاتمه پیدا کنه.. ممنونم
    Last edited by Amin.M.1986; 03-07-2009 at 23:18.

6. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

تو درست میگی ,من گفتم اسمش رو نمیدوم؟ بازم تو درست میگی جالبه برنامه ها کم حجم هستن در حد کیلو بایت تا 5 مگ!!!!!
    بگردی پیداش میکنی .ضمنا" شما که مشکلی نداری چون امنیا نداری .X1 هم که اصلا" مشکل نداره. منم که امنیا دستم نمیگیرم پس مشکل ندارم واسه همین دروغ میگم.اون پستتم من مثال زدم عزیزم ازاین پستها زیاده.
    جالبه که اگر یکی فهمیده بود و واسه اینکه بحث تموم بشه اومد و بقول شما عذر خواهی کرد شما دلیل بر پیروزی خودتون میدونید.پس منم معذرت میخوام که شما جای دیگه هم اینو به عنوان یک پیروزی دیگه مطرح کنی!!!!
    شادو پیروز باشید.
    تو نگفتي اسمشو نميدوني ولي اسمش هم نگفتي
    چون چنين چيزي نداشتي
    من الان چند تا برنامه بلوتوث دارم 5 تاش زير 1 مگ هستند
    و يكي 3.5 مگ يعني اكثرا كم حجم هستند
    بعدشم چرا تكرار ميكني كه امنيا ندارم
    من گفتم مشكل دوستمه بعدشم x1 هم مشكل داره ولي يه ذره متفاوت از امنيا
    قبلا هم گفتم در امنيا از همون بار اولش بدون سوال و جواب فايلها رسيو ميشه x1 هم شبيه همين كارو ميكنه با اين تفاوت كه بار اول را پيس كد ميگيره و بعد از اون بدون سوال رسيو ميكنه
    در هر صورت اين مشكلاتو گوشيهايي كه سيستم عاملشون مال مايكروسافت هست فكر كنم همشون دارند
    اون دوستمون هم درسته عذر خواهي كرد منم راضي نبودم در هر صورت من بهش كمك كردم و اون لحني كه در پستم بكار برده بودم كمي گمراهش كرده بود و چون بعدا حرفامو تكميل كه كردم مشخص شد كه منظور بنده يه چيز ديگه اي بود و فقط يك سوء تفاهم بوجود اومده بود كه رفع شد
    شما اگه ميخواهي معذرت خواهي كني اين يك پيروزي نيست براي من
    بلكه منم از شما عذرخواهي ميكنم تا ديگه اين بحثها تكرار نشه
    اما من هنوز دنبال چنين برنامه اي هستم
    چون واقعا امنيت گوشي در خطر هست
    دوستم ميگه وقتي تو اتوبوس هست مثلا يكي فايلي ميفرسته بدون سوال جواب رسيو ميشه
    يه مشكل ديگه اي هم هست
    نام بلوتوث كسي كه ميفرسته نمياد مخصوصا اگه فايل كم حجم باشه
    من فكر ميكنم اينا مشكلات بزرگي هستند
    اگر اين مشكلات در ويندوز موبايل درست نشه پس جمع كنيم ...
    اما فكر ميكنم اين مشكلات قبلا راه حلش پيدا شده
    يا برنامه و يا از طريق رجيستري
    در هر صورت من دنبالش هستم اگه پيدا كنم تو انجمن ميذارمش
    شما هم كمكم كنيد متشكر ميشم
    موفق باشيد

پست 2793 و اون تغییر تو رجیستری واسه افزایش حساسیتو بگی حله... راستی افزایش حساسیت ضرری نداره؟؟؟؟ ( واسه این پرسیدم که اگه خوب بود از اول میذاشتن اونطوری باشه و دیگه اینکه تاچ امنیای من از بقیه امنیا ها خیلی حساس تره و سریع و با فشار کم عمل میکنه... یه سوال دیگه.. درست در مرکز صفحه حساسیت تاچ من کمتر از جاهای دگس البته خیلی کم و چون من دقیقم متوجه شدم اگه کسی میدونه بگه چرا؟

راستی ازت تشکر کردم که معذرت خواهی کردی که بحث تموم بشه ولی اون جمله بعد از معذرت خواهی رو اضافه زدی بیزحمت ویرایشش کن که بحث به بیراهه نره و خاتمه پیدا کنه.. ممنونم
    اخرشو خوب اومدي
    بعد اين افزايش خاصيت تاچ فكر نكنم ضرري داشته باشه
    Last edited by golmohammadi; 03-07-2009 at 23:31.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

دوست گرامی آقای golmohammadi شما هم این انتقاد رو از بنده بپذیر که میبایست یکم به لحن نوشته هاتون توجه بیشتری بفرمایید.. ببینید اینجا ما فقط متن رو میبینیم و از حالات روحی نویسنده و قصد درونیش بیخبریم و فقط با توجه به متن از حرف ها چیزی برداشت میکنیم ........ پس بهتره طوری متن نوشته بشه که باعث رتجش خاطر کسی نشه ( که امیدوارم این نوشته شما رو ناراحت نکنه)... شب همگی بخیر

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام.

در مورد افزایش حساسیت تاچ گوشی از این روش باید استفاده کنی:

مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
    HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
    مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
    Click: change 1280 to 100000

DownUp: change 256 to 100000

یه سافت ریست کنید و بعد...
    اما اینکه شما میگی تاچ گوشیت حساسیتش خوبه دیگه پس لازم نیست اینو انجام بدی حالا اگر خواستی تست کنی و در اختیار دیگران بزاری که یک بحث دیگه هست من تست کردم خوب جواب میده.

اما در مورد افزایش دقت کالیبراسیون هم که یکی دیگه از دوستان پرسیده بودن پیداش کردم تست کردم جواب هم میده اگر شما هم تست کردید برای اطلاع دیگران لطف کنید بفرمایید روشش هم اینه:

برنامه رجیستری ادیتور رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
    3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
    4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
    Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
    کلید OK و یا Save (بسته به نوع رجیستری ادیتور شما ) رو کلیک کنید و گوشی رو یکبار سافت ریست کنید.

اون اعداد اصلی که قبل از تغغیر رو گوشی هست رو یادداشت کنید که اگر خواستید برگردونید مجبور به هارد ریست نشید.

شاد و پیروز باشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

اين كاليبره كردن كه فرمودين رو عرض كردم.
    كسي كابل tv اين گوشيو گرفته؟
    سلام.

تو پست بالا توضیح دادم.(خودم تست کردم جواب میده)

11. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام.

در مورد افزایش حساسیت تاچ گوشی از این روش باید استفاده کنی:

مسیر زیر رو توسط نرم افزار رجیستری ادیتور پیدا کنید
    HKLM/HARDWARE/DEVICEMAP/TOUCH
    مقدار کلید های زیر رو به مقادیری که نوشته شده تغییر بدید
    Click: change 1280 to 100000

DownUp: change 256 to 100000

یه سافت ریست کنید و بعد...
    اما اینکه شما میگی تاچ گوشیت حساسیتش خوبه دیگه پس لازم نیست اینو انجام بدی حالا اگر خواستی تست کنی و در اختیار دیگران بزاری که یک بحث دیگه هست من تست کردم خوب جواب میده.

اما در مورد افزایش دقت کالیبراسیون هم که یکی دیگه از دوستان پرسیده بودن پیداش کردم تست کردم جواب هم میده اگر شما هم تست کردید برای اطلاع دیگران لطف کنید بفرمایید روشش هم اینه:

برنامه رجیستری ادیتور رو باز کنید و این مسیر رو پیدا کنید [HKLM/Hardware/Devicemap/Touch]
    3 این کلید رو یه کپی ازش تهیه کنید و یا اعداد داخلش رو به دقت یادداشت کنید CalibrationData
    4 به ترتیب از چپ به راست این اعداد رو جایگزین کنید :
    Value Data change to > 519,503 177,881 182,129 847,127 849,872
    کلید OK و یا Save (بسته به نوع رجیستری ادیتور شما ) رو کلیک کنید و گوشی رو یکبار سافت ریست کنید.

اون اعداد اصلی که قبل از تغغیر رو گوشی هست رو یادداشت کنید که اگر خواستید برگردونید مجبور به هارد ریست نشید.

شاد و پیروز باشید.
    نگفتی ضرر داره یا نه... چون اگه خوب بود از اول میذاشتن اینجوری باشه...در مورد اونی که گفتم حساسیت دقیقا در مرکز نسبت به جاهای دیگه کمتره چی؟ نظرت چیه؟
    Last edited by Amin.M.1986; 04-07-2009 at 07:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •