دوست عزیز بهترین کار برا اپدیت گوشی اینه که شما فایل exe اپدیت ورژن 30 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید.بعد بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
دوست عزیز بهترین کار برا اپدیت گوشی اینه که شما فایل exe اپدیت ورژن 30 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید.بعد بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
یکی جواب ما رو نمیده؟
دوربین گوشی شما هم تو شب عکس و فیلم هاش اینقدر افتضاحه؟ یه نویز سبز و قرمز تو جاهای تاریک نداره؟
کسی از برو بکس تنظیمان gprs گوشی رو می دونه چطور تنظیم کنم (ایرنسل) چون کد *130*3*5# رو که می زنم یه پیام می اد که می گه چند لحظه دیگه یه پیام می اد واست تنظیمان ولی هیچی نماد رو گوشی های قبلیم این کد جواب می داد ولی 5800 نه ؟؟؟
کسی راهی بلده؟؟؟کد دیگه ای داره؟؟؟؟یا روش دستی رو کسی بلده؟
Last edited by starn; 31-07-2009 at 08:56.
سلام
ببین دوربینش کلا کیفیتش پایینه یعنی در حد 3.2 مگا پیکسلی ها نیست
برای من هم نویز داره اما برای اینکه این نویز کمتر بشه می تونی توی تنظیماتش مثلا iso رو افزایش بدی sharpness
رو حالت soft بزاری، white balance رو بر اساس نور محیط تغییر بدی و ...
البته انتظار معجزه نداشته باش ولی یه خورده بهتر میشه ، درضمن من خودم دنبال night mod گشتم ولی پیداش
نکردم
Last edited by nikaan; 31-07-2009 at 09:08.
کلا سری Xpress Music دوربین های خوبی ندارن .
چون اسمش با خودشه دیگه !
شما اگه دوربین بهتر از این میخواستی 6220 میگرفتی که 5 مگا دوربین داره .
ولی کیفیت صدا ...
من که خودم شخصا واسه آهنگ گرفتم.
سلام دوستان
ببخشید یه مدت کار داشتم
ممنون از دوستانی که به سوالات قبلیم جواب دادن
من cer و key رو گرفتم
حالا اینو چجوری و کجا باید استفاده کنم ؟
برای هر برنامه باید جدا جدا اونو ساین کنم ؟ یا برنامه ای هست که توی گوشی نصب بشه و دیگه احتیاجی به ساین کردن از طریق کامپیوتر نداشته باشه ؟!؟
یه برنامه هست به نام SignSiS
باید این 2 تا فایل Cer و Key رو باهاش باز کنی و فایلی که میخوای Sign کنی هم باهاش باز کنی.
بعد که بزنی عملیات انجام بشه، فایل ساین شده رو بهت میده
یه برنامه هم مشابه همین هست که اینکار رو توی گوشی انجام میده
کاری که من کردم این بود:
برو توی connectivity>Destination>internet>option>new access point بعد سوال میکنه که automatically chek for available access point? بعد yes بزن و اونی رو که پیدا میکنه رو یه اسم واسش بزار اگه access point دیگه ای هم داری priority رو تنظیم کن تا پیش فرض از این یکی که ساختی استفاده کنه
سلام به همه ی 5800 دارای گل...
چندتا سوال دارم...
1.میشه روش N.Gage نصب کرد؟
2.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
5.کیفیت LCD چطوره؟تاچ گوشی چطوره؟پاسخ دهی سریع هست؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
7.باطری؟چجوریاست؟زیاد دوام میاره؟
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
10.و بالاخره قیمت.چنده توی تهران؟
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
من فقط بگم باتریش در بین همه چیزای دیگش واقعا عالیه و بیش از یه روز دووم میاره, من خودم آخرین باری که شارژش کرده بودم یادم نمیاد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)