سلام.روي بارز حك شده.
سلام.روي بارز حك شده.
سلام
ممنون عزیز خب اینطور فرمودین یزد بهتره می خواستم ببینم یزد هم استاندارد داره اون چطوریه برچسبه یا...؟
سپاس
سلام دوستان
امروز یک بلندگو عقب فابریک گرفتم چون قبلیش یکم وز وز میکردم بعد دیدم با صدای قبلیه یکم انگار بیسش بیشتر بود ولی شفافیت صداش کمتر بود پشت باند قبلی نوشته بود نرمال 12.5 و مکس 25 -اهم هم 4 بود ولی روی جدیده زده نرمال 25 و مکس 50 -بقیه ی باندها هم فابریکه
می خواستم بپرسم باید مثل همون قبلی بگیرم یا برم اون یکی عقب رو هم بکنم مثل همین؟
با سپاس
سلام
من یه پراید مدل 90 دارم که از چند روز پیش و یکهویی همه باندهاش شروع کردن به خرخر کردن و موقع عوض کردن فرکانس رادیو اولش یه صدای بلند پقی میده و صدای اهنگ ها رو میریزه به هم که گاهی با خاموش روشن کردن دوباره ماشین مشکل حل میشه اگه صدا از یکی از بلندگو ها بود میگفتم پاره شده ولی مشکل اینجاست که هر 4 تا با هم این مشکل رو پیدا کردن
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با سلام دوباره
موقع دور زدن یا حتی در حالت عادی هم صدای تق تق تند با صدای کم از طرف شاگرد میاد ممکنه از سر پولوس باشه هفته قبل طرف راننده رو تعویض کردم اون از سرپوولوس بود
و همچنین لاستیک طرف راننده نصفش بیشتر از نصف دیگه ساییده شده این علتش از چی میتونه باشه؟
منتظر جواب شما عزیزان هستم
سلام
امروز یه بی وجدان اومده بود در ماشین منو با قلاب باز کرده بود؛وقتی که دیده هیچی واسه سرقت وجود نداره؛لج کرده و جفت برف پاکنامو از ته قلوه کن کرده و شکونده؛حالا کسی میدونه قیمت یه جفت برف پاک کن کامل چقدره؟
خود برف پاکن که فلزه اگر کج شده باشه میشه صافش کرد ، تیغه هم از 5 تومن داره تا 8 تومن ( ژله ایی )
سلام
گیرباکس روغن میداد؛دادم تعمیرکار تمام کاسه نمدهاشو عوض کرد 100 گرفت؛؛؛امروز دیدم دوباره ازش روغن ریخته!!
سلام
روغن تو محفظه فیلتر هوا نشانه چیست
در ضمن داخل اتاق قدری بوی روغن هم میاید
با تشکر
باید بری پیشش بگی این چه طرز تعمیره. اگه درستش کرد که هیچی اگه نکرد حداقل نصف هزینه رو پس بگیر. و فاکتور هم بگیر برو شکایت کن در اتحادیه.
اون دوستمون هم که نصفش ساییده شده. زاویه چرخت به هم ریخته و میزون نیست و یکی از دو زاویه های چرخ(به اسم کمبر و کستر) به هم ریخته و یک کول شده و بار ماشین روی یک طرف تایر بیشتر از نصفه دیگه هست. در آخر تنظیم که کردی ، بالانس روکار هم در آخر کار انجام بده.
Last edited by becareful; 07-03-2014 at 20:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)