سلام دوست عزیز ممکنه پرونده شما ناقص باشه واز راهور برگشت خورده باشه اموزشگاه فاصله بین ارسال به راهور وبررسی 1 الی 2 روزه برای من که اینطور بود شما مراجعه کن اموزشگاه ممکنه پروندت ناقص باشه.![]()
سلام دوست عزیز ممکنه پرونده شما ناقص باشه واز راهور برگشت خورده باشه اموزشگاه فاصله بین ارسال به راهور وبررسی 1 الی 2 روزه برای من که اینطور بود شما مراجعه کن اموزشگاه ممکنه پروندت ناقص باشه.![]()
سلام
الان کسی تو تهران بره آموزشگاه چقدر طول می کشه تا گواهینامه به دستش برسه؟ یکماه یا بیشتر؟
ممنون
عزیزم یک ماه چیه!!یک ماه ف
قط تشریفات اداریشه
اگر منظورت اینه که 10 جلسه اموزش رو با امتحان کتبی و بعدش ثبت نام عملی و بعد رد شدن های پیاپی و در نهایت قبول شدن و پست به خونتون اگر خیلی فوری انجام بدن 2 ماه
منظورم بعد از گذروندون 10 جلسه کلاس و قبول شدن امتحان شهر بود. عجب! الان اینقدر طول می کشه؟ خوشبختانه واسه خودم نمی خوام. من 14 سال پیش گرفتم ولی خوب ماشین ندارم که ببرم!. واسه یه آشنا می خواستم که می خواد تازه بره کلاس. پس بهش بگم 3 - 4 ماهی رو شاخشه. قدیم تر سریع تر حاضر می شد.
نه دیگه اون موقع یه ماهه میاد نهایت
آیین نامه رو که خیلی ها میافتن حتی در مقدماتی.
اگه از امتحان شهری بیافته هربار یک هفته طول میکشه تا مجددا بتونه در امتحان شهری شرکت کنه.
به فرض اگه کسی یک بار در مقدماتی و یک بار در آیین نامه اصلی و یک بار در شهری رد بشه تقریبا همون 3 ماه طول میکشه
سلام
من 9 ماه پیش گواهینامه ام رو تمدید کردم و همین چند وقت پیش هم نام فامیلم رو تغییر دادم، امروز رفتم پلیس + 10 که گواهینامه جدید بگیرم گفت عکس جدید می خواد و عکس قبلی رو که گواهینامه ات هست قبول نیست. گفتم تازه 2 ساله انداختم و همین حرفها بود که خانمه گفت برات مهمه که کارت گواهینامه ات با نام جدید باشه؟ گفتم نه، چطور؟ گفت مشکلی نداره با همون نام فامیل قبلی می تونی استفاده کنی و مشکل غیرقانونی نداره و مهم شماره گواهینامه است که اگر مشکلی پیش اومد و افسر خواست ببینه با شماره گواهینامه کنترل می کنه. چون شماره گواهینامه مثل شماره کارت ملی ثابته. منم از خدا خواسته گفتم چه عالی پس نمی خواد و گفتم مشکلی پیش نمیاد احیانا؟ گفت نه. منم دیدم هنوز 9 سال و 3 ماه وقت داره پس برم 10 سال دیگه که اعتبارش تموم شد بیام
و الان بعد از 9 ماه تمدید دوباره تو خرج و هزینه نیفتم و با همان نام فامیل قبلی باشه چه اشکالی داره!. اما تو سیستم کامپیوتری خودشون اصلاحیه رو انجام داد و درست کرد.
حالا بعد از ماجرایی که گفتم خواستم بدونم کار درستی کردم یا برم با نام فامیل جدید کارت گواهینامه جدید رو بگیرم؟ اگر طبق فرموده خانمه که گفت مشکلی پیش نمیاد خیالم راحت باشه؟
البته الان ماشین ندارم و یکی دو سال دیگه یه ماشین دست و پا می کنم. اما اگر زودتر بخواهم ماشین بخرم مدارک ماشین و سند خوب با نام فامیل جدیدم صادر میشه. آیا اون موقع هم اجباری در تعویض کارت گواهینامه با نام فامیل جدید نیست و می توان با همان نام فامیل قبلی از آن استفاده کرد و اعتبار قانونی داره؟
ممنون
Last edited by Spectero; 31-07-2017 at 14:56.
هیچ مشکلی نیست دوست عزیز
چون برای خرید با گواهینامه کاری ندارن با شناسنامه کارت ملی کار دارن
الان اگر با ماشین برادر یا رفیقم برم این طرف اونطرف و با یکی تصادف کنم و افسر بیاد گواهینامه رو با نام فامیل قدیمی ببینه که دردسر نمیشه یا رفتن به بیمه و هر نوع اتفاقی که باعث بشه بفهمند گواهینامه نام فامیل قدیمی روش هست ولی کارت و شناسنامه من نام فامیل جدید رو داره؟
ممنون
شما کارت ملی رو که همراه داشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد
هرجا گفتن چرا راحت توضیح میدین مورد سختی نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)