تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 281 از 4751 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

دوستان شاتلي دوتا سوال دارم

1)اين سرويسهايي كه eco هست مثلا 256 و512 را اگر بخواهيم بگيرم احتياج به نامه داره يا موردي نداره چون محدوده و مي شه گرفت ؟

2)حتما مودم را بايد از خودشون بگيريم يا خودمون هم مي توانيم تهيه كنيو مثلا من خودم dlink 322 دارم ؟
    تا اونجایی که میدونم :
    1.بستگی داره کجا باشی تهران باشی احتیاج به نامه داری ولش شهر ما ...
    2.میتونی مودم رو نگیری

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

راستی دوستان یه سوال
    من هنوز برای ماه بعد شارژ نکردم و تا 1 بهمن فرصت دارم
    اگه شارژ نکنم وزمانم تموم بشه میتونم همچنان آنلاین وارد سایت شاتل بشم؟؟؟

آخه یادمه محله کارمون که شارژش تموم شده بود همچنان کانکت میشد ولی فقط میتونست وارد سایت شاتل بشه و صفحه «شما یک پیغام مهم دارید» ظاهر میشد...

آخه میخوام 2 بهمن شارژ کنم اونم آنلاین کسی تجربه‌ای داشته یا خیر؟
    مهدی جون فکر کنم همینطوره که خودت میگی، میشه مثل زمانی که اکانت هنوز اکتیو نشده، منطقیشم همینه، چون اینطوری راحت میتونی وارد سایت شاتل بشی و فاکتورت رو آنلاین پرداخت کنی.

سلام

بعد از چهار سال امروز با شاتل فسخ كردم و از يك isp كه تو محلمون راه افتاده قرار داد بستم

ولي هنوز هم از شاتل راضي هستم با قيمتهاي گرونش :دي
    حالا با این isp جدید که گرفتی مشکل سرعتت حل شد؟!

سلام دوستان
    من زنگ زدم تازه می گه فردا می یاد مدارک بگیره
    حداکثر 10 روز طول می کشه ، وصل بشه!
    جدی می گفت یا حالش خوش نبود.
    مگه وصل کردن adsl چقدر کار داره.
    حالش توپ بوده! درست گفته، البته معمولا حداکثر رو میگن که بعدا شاکی نشی! ولی اگه خوش شانس باشی 4-5 روزه وصل میشی.
    Last edited by blackhero; 15-01-2009 at 12:33.

3. 5 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوستان شاتلي دوتا سوال دارم

1)اين سرويسهايي كه eco هست مثلا 256 و512 را اگر بخواهيم بگيرم احتياج به نامه داره يا موردي نداره چون محدوده و مي شه گرفت ؟

2)حتما مودم را بايد از خودشون بگيريم يا خودمون هم مي توانيم تهيه كنيو مثلا من خودم dlink 322 دارم ؟
    1- بله، نامه از دانشگاه یا شرکت میخواد.
    2-میتونید استفاده کنید، منم 322 دارم. اما پشتیبانی شاتل غیر از مودم هایی که خودش معرفی کرده،بقیه مودم ها رو تایید و پشتیبانی نمیکنه، یعنی اگر برای نصب ، افت سرعت ،قطعی، ثایت نشدن چراغ لینک،نویز و یا از این قبیل مشکلات پیش بیاد چون مودمتون مورد تاییدشون نیست دچارمشکل میشید.

این حرف رو شما مطمئنی ؟؟؟ آخه منم این مطلب رو از یکی دیگه که تو مخابراته شنیده بودم که رانژه کردن کار چند دقیقه است ... واقعاً که آدم می مونه ... امان از این مخابرات
    بله خود رانژه کردن زیاد طول نمیکشه، بیشتر معطلی به خاطر کاغذ بازی های اداری و همچنین در انتظار ماندن برای نوبت رانژه هست.

5. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

دوستان دیگه هم تجربه‌ای اینچنینی داشتن یا خیر؟
    بعد از تمام شدن حجم سایت شاتل باز میشه ولی بعد از استفاده از یک حجم مشخص ارور 691 و نمیتونی کانکت بشی
    حجمشو نفهمیدم چقدره.... ولی خیلی هم کم نیست...

7. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام برو بچز شاتل باز

ببینید من الان که حساب میکنم ، میبینم روزی بیش از 8 ساعت تو نت هستم (برای تقویت زبانا ، علاف نیستما ) ... به نظرتون تا هنوز خط اکتیو نشده (2هفته دیگه تازه اقدام میکنن) برم سرویسه art home بگیرم .... ؟ به نظرتون با این مصرف تو 512 اکو حجم کم نمیارم ...... ؟

پیشاپیش تشکر
    Last edited by brain; 15-01-2009 at 00:30.

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

یه سوال داشتم.مودم بیلیون که خود شاتل می ده چجوریه ؟؟زود داغ میکنه یا نه؟بعد میخواستم بدونم که این مودم به صبا نت هم میخوره که adsl 1 اراعه میده؟

پروفشنال babialex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اره من داشتم
    یه روز مفتی دادن استفاده کردم و فرداش وصل کردن

====
    دوستان جان من هر کی اینجا ارت هوم داره بگه !

من دارم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام برو بچز شاتل باز

ببینید من الان که حساب میکنم ، میبینم روزی بیش از 8 ساعت تو نت هستم (برای تقویت زبانا ، علاف نیستم) ... به نظرتون تا هنوز خط اکتیو نشده (2هفته دیگه تازه اقدام میکنن) برم سرویسه art home بگیرم .... ؟ به نظرتون با این مصرف تو 512 اکو حجم کم نمیارم ...... ؟

پیشاپیش تشکر
    با اکو 512 یک ماه که 2.5 گیگ هست در روز حدود 85 مگ میتونی استفاده کنی، ببین ما نمیدونیم چه سایتهایی رو میخوای باز کنی،به 8 ساعت وبگردی نمیشه حساب کرد، ممکنه شما 8 ساعت وبگردی کنی 20 مگ استفاده بشه، یه نفر دیگه با همین هشت ساعت 200 مگ استفاده کنه!!! بستگی داره به اینکه چه سایتهایی و با چه حجم هایی استفاده کنی.

بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.

12. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

مهدی جون فکر کنم همینطوره که خودت میگی، میشه مثل زمانی که اکانت هنوز اکتیو نشده، منطقیشم همینه، چون اینطوری راحت میتونی وارد سایت شاتل بشی و فاکتورت رو آنلاین پرداخت کنی.

حالا با این isp جدید که گرفتی مشکل سرعتت حل شد؟!

حالش توپ بوده! درست گفته، البته معمولا حداکثر رو میگن که بعدا شاکی نشی! ولی اگه خوش شانس باشی 4-5 روزه وصل میشی.

دوست عزیز، اگر آرت هوم رو برای این میخوای که با اکانت 512 اکو بتونی با 64 هوم نامحدود دانلود کنی،برادرانه ازت میخوام این کار رو نکنی، به دو دلیل:

1- در صورت متوجه شدن شرکت شاتل(که حتما هم متوجه میشه) هر دو سرویس رو برای همیشه قطع میکنن(هم شما که 512 هستی و هم اون طرف که 64 هست).

علاوه بر اون جرایم نقدی بسیار سنگینی هم طبق مفاد ذکر شده در قرارداد شاتل باید پرداخت کنید، چون شرکت رسما از شما شکایت میکنه و از طریق محاکم قضایی ازتون ادعای خسارت میکنه.

2- شما 512 اکو دارید درسته؟ شبها بطور متوسط بین 1300 تا 1400 دانلود دارید که در ماه میشه حدود 40 گیگ! حالا اگر از این اکانت روی سرویس آرت هوم که 64 هست استفاده کنید هم بیشتر از 40 گیگ نمیتونید دانلود کنید،

چون آرت هوم اسما نامحدود هست، ولی در واقع 40 گیگ بیشتر نیست! پس شما میتونید قانونا با همین 512 خودتون 40 گیگ دانلود کنید، چه کاریه که بخواین غیر قانونی و با دردسر این 40 گیگ رو برید روی یه خط آرت هوم دانلود کنید؟؟!

البته بازم میگم همه اینا رو برادرانه گفتم وگرنه هرجوری خودتون صلاح میدونید عمل کنید.
    درسته
    40 + 40 = 80 گیگ در اصل استفاده میشه کرد
    تا الان فعلا بیشتر دوستان چند هفتست تست کردن
    حتی شاتل میتونه این مشکل رو رفع کنه
    در ضمن من برای خانه نمیخرم برای شرکت میخرم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

درسته
    40 + 40 = 80 گیگ در اصل استفاده میشه کرد
    تا الان فعلا بیشتر دوستان چند هفتست تست کردن
    حتی شاتل میتونه این مشکل رو رفع کنه
    در ضمن من برای خانه نمیخرم برای شرکت میخرم
    والا نمیدونم چی بگم، فقط اینو میدونم این کارا که برای ما آرزو هست برای شاتل و بقیه اپراتور ها خاطره ست!

15. این کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •