تا اونجایی که میدونم :
1.بستگی داره کجا باشی تهران باشی احتیاج به نامه داری ولش شهر ما ...
2.میتونی مودم رو نگیری
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تا اونجایی که میدونم :
1.بستگی داره کجا باشی تهران باشی احتیاج به نامه داری ولش شهر ما ...
2.میتونی مودم رو نگیری
مهدی جون فکر کنم همینطوره که خودت میگی، میشه مثل زمانی که اکانت هنوز اکتیو نشده، منطقیشم همینه، چون اینطوری راحت میتونی وارد سایت شاتل بشی و فاکتورت رو آنلاین پرداخت کنی.
حالا با این isp جدید که گرفتی مشکل سرعتت حل شد؟!
حالش توپ بوده! درست گفته، البته معمولا حداکثر رو میگن که بعدا شاکی نشی! ولی اگه خوش شانس باشی 4-5 روزه وصل میشی.
Last edited by blackhero; 15-01-2009 at 12:33.
1- بله، نامه از دانشگاه یا شرکت میخواد.
2-میتونید استفاده کنید، منم 322 دارم. اما پشتیبانی شاتل غیر از مودم هایی که خودش معرفی کرده،بقیه مودم ها رو تایید و پشتیبانی نمیکنه، یعنی اگر برای نصب ، افت سرعت ،قطعی، ثایت نشدن چراغ لینک،نویز و یا از این قبیل مشکلات پیش بیاد چون مودمتون مورد تاییدشون نیست دچارمشکل میشید.
بله خود رانژه کردن زیاد طول نمیکشه، بیشتر معطلی به خاطر کاغذ بازی های اداری و همچنین در انتظار ماندن برای نوبت رانژه هست.
بعد از تمام شدن حجم سایت شاتل باز میشه ولی بعد از استفاده از یک حجم مشخص ارور 691 و نمیتونی کانکت بشی
حجمشو نفهمیدم چقدره.... ولی خیلی هم کم نیست...
سلام برو بچز شاتل باز
ببینید من الان که حساب میکنم ، میبینم روزی بیش از 8 ساعت تو نت هستم (برای تقویت زبانا ، علاف نیستما) ... به نظرتون تا هنوز خط اکتیو نشده (2هفته دیگه تازه اقدام میکنن) برم سرویسه art home بگیرم .... ؟ به نظرتون با این مصرف تو 512 اکو حجم کم نمیارم ...... ؟
پیشاپیش تشکر
Last edited by brain; 15-01-2009 at 00:30.
یه سوال داشتم.مودم بیلیون که خود شاتل می ده چجوریه ؟؟زود داغ میکنه یا نه؟بعد میخواستم بدونم که این مودم به صبا نت هم میخوره که adsl 1 اراعه میده؟
من دارم![]()
با اکو 512 یک ماه که 2.5 گیگ هست در روز حدود 85 مگ میتونی استفاده کنی، ببین ما نمیدونیم چه سایتهایی رو میخوای باز کنی،به 8 ساعت وبگردی نمیشه حساب کرد، ممکنه شما 8 ساعت وبگردی کنی 20 مگ استفاده بشه، یه نفر دیگه با همین هشت ساعت 200 مگ استفاده کنه!!! بستگی داره به اینکه چه سایتهایی و با چه حجم هایی استفاده کنی.
بهترین و عاقلانه ترین کار اینه که شما همین اکو 512 رو بگیری یک ماه تست کنی،اگر دیدی داری برای حجم اذیت میشی ماه بعدش همون آرت هوم که میگی رو بگیر.
درسته
40 + 40 = 80 گیگ در اصل استفاده میشه کرد
تا الان فعلا بیشتر دوستان چند هفتست تست کردن
حتی شاتل میتونه این مشکل رو رفع کنه
در ضمن من برای خانه نمیخرم برای شرکت میخرم
والا نمیدونم چی بگم، فقط اینو میدونم این کارا که برای ما آرزو هست برای شاتل و بقیه اپراتور ها خاطره ست!![]()
هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)