تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 502 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

آقا تاپیک آنتی ویروس اینجا نیست
    کلا یک مشکل این تاپیک اینه که از هر دوتا پست یکی میاد میگه شنیده داغ می کنه حالا داغ می کنه ؟ .... خدایی ؟ .... قول ؟
    فایده نداره منم همین جوری بودم اما دوستان رعایت کنید یک چندتا صفحه رو بخونین همه چی گیرتون میاد
    من نمیگم درباره گرمایش مدل خاصی صحبت نکنین من میگم درباره کل یک برند صحبت نکنین ... hp داغ می کنه یا نه ؟
    انگار hp مودم که اینجوری می پرسن الان نصف این تاپیک درگیر همین سواله
    یکمم این سوال داره میشه شبیه اینکه آیا بخاری داغ می کنه ؟
    حالا دیگه خود دانید
    یا حق
    سلام،
    دوست عزيز منم مي دونم كه تاپيك آنتي ويروس اين جا نيست؛
    اگه با دقت پست ها رو مي خوندي مي ديدي كه يكي از دوستان با آنتي ويروسي كه رو لپ تاپش (كه از همين برند HP بودش) مشكل داشت و سوالشو مطرح كرد. (هر چند اين فقط يكي از سوالاش بود)
    بنده و يكي ديگه از رفقا بر حسب وظيفه جوابشو داديم.
    حال اين كه شما مياي و تذكر مي دي كه آقا تاپیک آنتی ویروس اینجا نیستديگه از اون حرفاس...
    در مورد داغ كردن هم من يه جورايي حق مي دم به بقيه كه همچين سوالايي رو بپرسن؛ چون وقتي پست اول تاپيكو مي خونن بايدم همچين سوالي هي تكرار بشه...

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کلا یک مشکل این تاپیک اینه که از هر دوتا پست یکی میاد میگه شنیده داغ می کنه حالا داغ می کنه ؟ .... خدایی ؟ .... قول ؟
    فایده نداره منم همین جوری بودم اما دوستان رعایت کنید یک چندتا صفحه رو بخونین همه چی گیرتون میاد
    من نمیگم درباره گرمایش مدل خاصی صحبت نکنین من میگم درباره کل یک برند صحبت نکنین ... hp داغ می کنه یا نه ؟
    حالا دیگه خود دانید
    یا حق
    سلام
    مردم دارن پول میدن بنابراین بایداز محاسن ومعایب چیزی که میخرن اگاهی پیدا کنن واولین چیزی که بعد از قیمت به یاد ادم میافته همون گرمای بیش از حد دستگاه هاست پس بهشون حق بدین که بپرسن

داره خودمونی میشه aminhacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،
    دوست عزيز منم مي دونم كه تاپيك آنتي ويروس اين جا نيست؛
    اگه با دقت پست ها رو مي خوندي مي ديدي كه يكي از دوستان با آنتي ويروسي كه رو لپ تاپش (كه از همين برند HP بودش) مشكل داشت و سوالشو مطرح كرد. (هر چند اين فقط يكي از سوالاش بود)
    بنده و يكي ديگه از رفقا بر حسب وظيفه جوابشو داديم.
    حال اين كه شما مياي و تذكر مي دي كه آقا تاپیک آنتی ویروس اینجا نیستديگه از اون حرفاس...
    در مورد داغ كردن هم من يه جورايي حق مي دم به بقيه كه همچين سوالايي رو بپرسن؛ چون وقتي پست اول تاپيكو مي خونن بايدم همچين سوالي هي تكرار بشه...
    از اونجا که کلا لپ تاپ همچون pc میمونه (جز چند چیز واضح!) هر کی هر لپ تاپ hp گرفت بیاد اینجا کلا مشکلات لپ تاپش اینجا قابل حله
    مثلا office 2010 کرک اگه کسی داره
    IE هم اگه شد لینک آخرین اصلاحاتش
    بین IE و opera هم هر کدوم رو صلاح می دونین

بعدشم کل تاپیک پست اولش نیست این همه پست همه زدن که ای بابا مشکل نداره سری های جدید باز دوباره
    مثه این میمونه که یکی که AMD قدیمی داشته بگه اه AMD چه ضایست خوب اون موقعه همه میدونستن که مشکل داره مثه hp حالا خریدن مشکل داشته که نباید تا قیام قیامت بگن مشکل داره این حدودا 300 صفحه که چیزی نیست من قول میدم تا صفحه 1000 این تاپیک تا دو سال دیگه این سوال یکی در میون پرسیده شه
    دیگه درباره گرما و اینجور چیزا صحبت نمی کنم
    آقایون شرمنده اگه به کسی بی احترامی کردم

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

از اونجا که کلا لپ تاپ همچون pc میمونه (جز چند چیز واضح!) هر کی هر لپ تاپ hp گرفت بیاد اینجا کلا مشکلات لپ تاپش اینجا قابل حله

بعدشم کل تاپیک پست اولش نیست این همه پست همه زدن که ای بابا مشکل نداره سری های جدید باز دوباره
    مثه این میمونه که یکی که AMD قدیمی داشته بگه اه AMD چه ضایست خوب اون موقعه همه میدونستن که مشکل داره مثه hp حالا خریدن مشکل داشته که نباید تا قیام قیامت بگن مشکل داره این حدودا 300 صفحه که چیزی نیست من قول میدم تا صفحه 1000 این تاپیک تا دو سال دیگه این سوال یکی در میون پرسیده شه
    دوست عزيز خواهشا سفسطه نكن؛
    عنوان تاپيك رو واست يه بار مي نويسم:
    ◄ ™ HP اا گفت و گو و تبادل نظر ►
    حالا برو يه بار ديگه اون چند تا پستي كه از نظر شما نامربوطه رو بخون.
    كلاه خودتو قاضي كن.
    اگه مرتبط به اين تاپيك نبود، رو پست بنده بزن گزارش تخلف...
    خلاص.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جایی خوبی برای ... نیست
    ادامه نمی دم ...

یا علی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کاملا با نظرتون موافقم.البته مدل شما جز مدلهای خوبه اچ پی هست ولی یه مدل پایینترش یعنی 3140 مشکل گرماداره مدل i7 هم 3052nr هم همینطور.قبلا هم 2020 مشکل داشت که سری دیسکانتینیو شد و به جاش 2170 اومد.
    موفق باشین.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کاملا با نظرتون موافقم.البته مدل شما جز مدلهای خوبه اچ پی هست ولی یه مدل پایینترش یعنی 3140 مشکل گرماداره مدل i7 هم 3052nr هم همینطور.قبلا هم 2020 مشکل داشت که سری دیسکانتینیو شد و به جاش 2170 اومد.
    موفق باشین.
    خواهش.
    به خاطر مشاوره دوستای گله و گرنه همون 3140 رو می گرفتم
    میگم رو مدل بحث بشه به همین خاطره
    خداروشکر

اقا آرمین بچه ها میگن چشمای شوری داریا ... نکنه ...

پروفشنال BehzadKiNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تبریـــز

پيش فرض

موفق باشین.
    خواهش.
    به خاطر مشاوره دوستای گله و گرنه همون 3140 رو می گرفتم
    میگم رو مدل بحث بشه به همین خاطره
    خداروشکر

اقا آرمین بچه ها میگن چشمای شوری داریا ... نکنه ...
    سلام،
    من می خواستم این 3140 رو بخرم، یعنی تصمیم قطعی شده بود که این پستا رو دیدم خورد تو ذوقم!
    یعنی اینقدر وضعش بده؟ این 3050 که معرفی کردین 250 تومن تفاوت قیمت داره ؟ ارزش داره ؟
    با این نظر که اصلا" اهل گیم و نرم افزارهای سنگین نیستم.
    ممنون/

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام،
    من می خواستم این 3140 رو بخرم، یعنی تصمیم قطعی شده بود که این پستا رو دیدم خورد تو ذوقم!
    یعنی اینقدر وضعش بده؟ این 3050 که معرفی کردین 250 تومن تفاوت قیمت داره ؟ ارزش داره ؟
    با این نظر که اصلا" اهل گیم و نرم افزارهای سنگین نیستم.
    ممنون/
    بیا اینجا یک چیزیا دستگیرت میشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط اینا رو بگم که فینگر پرینت - 150 گیگ هارد بیشتر-گرافیک بالاتر+خیال راحت تر ببین می ارزه یا نه
    البته هارد بیشتر خیلی مزیت نیست

10. این کاربر از aminhacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حالا دیگه خود دانید
    یا حق
    دوست عزیزسلام
    علت اینكه درمورد انتی ویروس دراینجا سوال پرسیدم اینه كه چون تایپیك تخصصیhpاست باخودم گفتم شاید درلپ تاپ هایhp یك ویژگی (درنرم افزاری اورجینالی كه hpبروی لپتاپ های خود تصب كرده یادروب سایتhp برای بروزرساندن اونها مثل gameهاش )مختص این برند وجود داشته باشد كه شما افرادباتجربه تر ازاون اگاه باشید وبه امثال من كمك كنیدواگر درجای دیگری مطرح می كردم یادارندگان hpكمتربه اون تایپیك ها سری میزدند ویا كسی كه مثلالپ تاپ سونی یا دل داره ازاون ویژگی بی خبرباشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •