دوستان نمی شه با بانک ملت و پارسیان تو سایت داتک پول واریز کرد . و فقط جمله لطفا کمی صبر کنید میاد . شما هم این مشکل رو دارید . البته سامان مشکلی نداره .
دوستان نمی شه با بانک ملت و پارسیان تو سایت داتک پول واریز کرد . و فقط جمله لطفا کمی صبر کنید میاد . شما هم این مشکل رو دارید . البته سامان مشکلی نداره .
شاید اون موقع مشکل داشته
دوباره تست کن برادر
فکر کنم بریزه
البته منم خودم با سامان میریزم
ولی اونم بعضی اوقات بازی در میاره
لعنتی 2 روزه گیر می زنه .
فقط پایین مرورگر می زنه loading datak.ir و همینجوری گیره . نه با dual up می ره نه با ADSL . البته حجمم 0 هستش الان .
راستش منم این مشکل رو دارم و وقتی حجم نداریم نمی تونم برم به سایت ان دو بانک
بهشون هم گفتم منظورم رو نفهمیدن .....
فقط زمان بی حجمی با سامان میشه پول ریخت![]()
من برای تمدید با firefox میرفتم یه دفعه اساسی به مشکل خوردم و پولم یه ماهی رو هوا بود که بماند...
کلا برای اینجور کار های بانکی فقط از internet explorer استفاده کنین و بس.
نمیدونم داستانش چیه ولی انگار بانک ها با explorer قرارداد بستن![]()
آهان شما سرویس محدود و حجمی دارید؟
من نامحود دارم شاید به خاطره اونه مشکلی نداشتم
من با ff میرم مشکلی ندارم مگر اینکه خوده سایت بزنه که نمیتونه ارتباط برقرار کنه با سوییچ
دوست من
من تا حالا تمام پرداخت هام با فایر فاکس انجام دادم و مشکلی نبوده
اره رفيق منم تا چند ماه پيش تمام كارهاي اينترنت بانكي رو با فاير فاكس انجام ميدادم و گاهي باهاش مشكل داشتم و مثلا پول از حسابم كم ميشد ولي به مقصد نميرسيد يا ميگفت سيستم قطه يا ...
جالب اينجاس كه يه بار براي تمديد حساب داتك پول از حسابم كم كرد ولي به حساب داتك نرفت و اين وسط نه داتك قبول ميكرد و نه بانك و خلاصه نزديك 1 ماه پولم رو هوا بود و با هزار بد بختي و دوندگي پولم زنده شد.
خلاصه يه نفر اهل فن بهم گفت اينجور كارا فقط با explorer انجام بدم .
حالا جاي شكرش باقيه كه شما تا حالا به مشكل نخوردي .
این مشکل دقیقا برا منم پیش اومده . البته اگر به اعصابت مسلط باشی و با فواصل حدود 25 دقیقه ای عملیات پرداخت رو تست کنی ، پول به حسابت برمیگرده . ولی اگر پشت سر هم چند بار پرداخت رو در مواقع خرابی بزنی ممکنه یکی دو بارشو از حسابت کم کنه که ثابت کردنش بدبختی داره دیگه ، باید بری پرینت حسابتو از بانک بگیری برداری ببری سهروردی پیش حامی مشترکین .
کی بوده این مستر اهله فنخلاصه يه نفر اهل فن بهم گفت اينجور كارا فقط با explorer انجام بدم .منم خودم کارم برنامه نویسی تحت وب هست ها
ربطی نداره برادر
اگر اون ابلهای برنامه نویس با asp.net نوشته باشن و استاندارد ها رو رعایت نکردن چون مایروسافتی هستن با IE تنظیم میکنن
وگرنه استاندارد باشه مشکلی نداره با همه باید نشون بده
منم 2 ساله با ff دارم پرداخت میکنم مشکلی نداشتم! دیگه سایته بانک نباید از اینجور برنامه نویسی چلمنگ ها داشته باشه که
اونطوری که همه پولامون هم رو هوا بود
نه معمولا اگر هم نره تا 48 ساعت بعد خود به خود برگشت میخوره به حساب برای من 2 بار اینطوری شده توی شولوغی وها و قطع شدن نت پرداخت کرده بودم نرفته بودولی اگر پشت سر هم چند بار پرداخت رو در مواقع خرابی بزنی ممکنه یکی دو بارشو از حسابت کم کنه که ثابت کردنش بدبختی داره دیگه ، باید بری پرینت حسابتو از بانک بگیری برداری ببری سهروردی پیش حامی مشترکین .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)