تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 281 از 1042 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من می خوام تازه adsl بگیرم. می خوام 256 باشه اون هم بدون محدودیت دانلود (می خوام 2 تا کامپیوتر همزمان استفاده کنن).پیش شماره هم 4464 هست
    می شه بهم بگیدکدوم شرکت خدمات بهتر، قیمت ارزون تر ، قطعی کمتر و .... رو داره
    دوستانم که در این حوالی زندگی می کنن داتک گرفتن یا شاتل.

فقط یه نکته.خط تلفن من یه مشکل کوچیک داره که نمی دونم چیه ولی باعث می شه که وقتی با dial up وصل می شم سرعت بسیار پایین باشه.یعنی هر کارتی رو که بخرم از هرجا وصل بشم سرعتش خیلی بیشتر از خونمون هست.آیا این قضیه تاثیری تو سرعت adsl ممکنه داشته باشه؟
    (اصلا کسی می دونه این مشکل ناشی از چیه؟)

خوب در مورد اینکه نامحدود میخوای خوب فقط الان داتک و سپنتا هستند که نامحدود میدن سپنتا که گرونه پس داتک به صرفه تره داتک خوبه من رفیقم داره میگه سرعت بین 25-34 متغییر هست

خوب خط شما باید نویز داشته باشه که افت سرعت میاره و این موضوع تو adsl هم صدق میکنه
    که با یه نویز گیری چیزی شاید حل بشه
    ولی اگه سرویس با محدودیت بخوای شاتل بهترین گزینه هست
    هم سرعت خوب و بدون حتی 1 کیلو بایت نوسان
    اما قیمتهایی ترسناک
    البته منظورم سرویسای آرت هست ولی میارزه که پول بالا آرت بدی اکو هم خوبه ولی هم اینکه محدودیت خوفناکی داره و هم اینکه به درد کار شما نمیخوره چون محدودیتی معادل 2.5 گیگ در ماه داره

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

من می خوام تازه ADSL بگیرم. می خوام 256 باشه اون هم بدون محدودیت دانلود (می خوام 2 تا کامپیوتر همزمان استفاده کنن).پیش شماره هم 4464 هست
    می شه بهم بگیدکدوم شرکت خدمات بهتر، قیمت ارزون تر ، قطعی کمتر و .... رو داره
    دوستانم که در این حوالی زندگی می کنن داتک گرفتن یا شاتل.

فقط یه نکته.خط تلفن من یه مشکل کوچیک داره که نمی دونم چیه ولی باعث می شه که وقتی با dial up وصل می شم سرعت بسیار پایین باشه.یعنی هر کارتی رو که بخرم از هرجا وصل بشم سرعتش خیلی بیشتر از خونمون هست.آیا این قضیه تاثیری تو سرعت ADSL ممکنه داشته باشه؟
    (اصلا کسی می دونه این مشکل ناشی از چیه؟)
    وقتی کانکت میشوید سرعت کانکت را چند میزنه
    احتمال زیاد خط شما pcm هست که اگه باشه باید بیخیال ان بشید

3. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

وقتی کانکت میشوید سرعت کانکت را چند میزنه
    احتمال زیاد خط شما pcm هست که اگه باشه باید بیخیال ان بشید

بله درسته شاید به گفته دوستمون خط شما pcm باشه که همینطور که گفتن باید بیخیال adsl بشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بله درسته شاید به گفته دوستمون خط شما pcm باشه که همینطور که گفتن باید بیخیال adsl بشی

معمولا وقتی کانکت می شه می نویسه 115.2 kbps البته خیلی وقتها هم 32 ، 56،42 یا عددهایی مثل اینها می نویسه.
    کلا سرعتش افتضاحه به طوری که اگه یه فایل 3m بخوام دانلود کنم حداقل 15 دقیقه طول می کشه تازه تو بهترین وضعیت.می دونم مشکل ار کارت اینترنتم نیست.
    حالا یعنی چی؟
    یعنی adsl نگیرم.این رو نگید.سکته می کنم.
    خسته شدم انقدر تو شرکت با دردسرهای زیاد دانلود کردم.آخرشم از این بابت اخراجم می کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

معمولا وقتی کانکت می شه می نویسه 115.2 kbps البته خیلی وقتها هم 32 ، 56،42 یا عددهایی مثل اینها می نویسه.
    کلا سرعتش افتضاحه به طوری که اگه یه فایل 3m بخوام دانلود کنم حداقل 15 دقیقه طول می کشه تازه تو بهترین وضعیت.می دونم مشکل ار کارت اینترنتم نیست.
    حالا یعنی چی؟
    یعنی adsl نگیرم.این رو نگید.سکته می کنم.
    خسته شدم انقدر تو شرکت با دردسرهای زیاد دانلود کردم.آخرشم از این بابت اخراجم می کنن

نه ببین واسه اینکه مطمئن بشی بهترن راه اینه که بری مخابراتتون بپرسی که آیا خطط pcm هست یا نه ولی من احتمال بیشتر میدم که خططون نویز داشته باشه در صفحه قبل هم راهنمایی هایه لازم شده
    موفق باشی

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

مخابرات فکر نمیکنم جواب بهتون بده زنگ بزن به یکی از شرکت های ارائه دهنده adsl بگو میخوام سرویس بگیرم شماره خط را میپرسه بعد از یکی دو سه روز که از مخابرات پیگیری کردن زنگ بزنی جوابت را میدن
    Last edited by ahriman323; 01-01-2009 at 13:37.

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

راستی شما رفیقاتم که از داتک و شاتل سرویس میگیرن تو همون مرکز مخابراتی هستند؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

راستی شما رفیقاتم که از داتک و شاتل سرویس میگیرن تو همون مرکز مخابراتی هستند؟
    بله
    همشون تو همین منطقه هستند (شهرک اکباتان که محدوده صالح طبرسی می شه)
    خیلی از بلوکهای اینجا به صورت عمومی اینترنت گرفتن یعنی کل بلوک وصل شده.
    یعنی ممکنه مشکل از نویز باشه؟ اگه باشه چی کار کنم درست بشه؟

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه من توی سایتهای شرکتها که ی ارائه دهنده ADSL رفتم دیدم IP که ارائه می دن با هم فرق داره یعنی دیدم نوشتن valid IP یا Dynamic IP (متغیر) . اینا چه فرقی می کنن؟

این سوال رو هم جواب بدید که اگه خطم مشکل نداشت آیا می تونم 256 بگیرم یا نه؟ چون بیشتر از 128 به کاربر خانگی نمی دن.هرچند دوستان یا کلک یا چونه زدن و از در آشنایی وارد شدن گرفتن. چه جوری می شه 256 گرفت؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بله
    همشون تو همین منطقه هستند (شهرک اکباتان که محدوده صالح طبرسی می شه)
    خیلی از بلوکهای اینجا به صورت عمومی اینترنت گرفتن یعنی کل بلوک وصل شده.
    یعنی ممکنه مشکل از نویز باشه؟ اگه باشه چی کار کنم درست بشه؟

خوب از اینجا میشه پی برد که خط شما نباید pcm باشه ولی باز یه پیگیری حتما بکن
    بله ممکنه نویز باشه که زمانی که adsl میگیری یه نویز گیر هم همراهش بگیر به احتکال قوی حل میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •