Moreover, for quantitative evaluation, we also labeled the ground truth for each page in the dataset
ground truth رو مي شه برام ترجمه كنيد فقط خواهشا سريع فردا ارائه دارم
Moreover, for quantitative evaluation, we also labeled the ground truth for each page in the dataset
ground truth رو مي شه برام ترجمه كنيد فقط خواهشا سريع فردا ارائه دارم
Last edited by nibble; 25-05-2009 at 21:10.
از دوستان کسی معنی coke money رو می دونه؟مثلا توی جمله
And a IittIe coke money doesn't hurt nobody.
مطمئن نیستم ... شاید مسخره بیاد ولی فکر کنم یه چیزی تو مایه های همون Coca Cola بشهاز دوستان کسی معنی coke money رو می دونه؟مثلا توی جمله![]()
coke یعنی زغال سنگ سوخته.
coke money فکر کنم یعنی پول سوخته، پول کثیف
ولی coke معنی کوکائین هم میده . با توجه به جمله فکر کنم معنیش پولی باشه که از فروش مواد به دست میاد.
من خودم هم پول کثیف معنی کردم
امیدوارم seymour عزیز زودتر آنلاین بشن و جواب آخر و بدن
بچه ها ميدونم شما زبان خيلي بلديد پس بيايد به ما كه سايتمون در بد وضعي هست كمك كنيد چند نفر بيان عضو شن تا اخبار بازي ها را ترجمه كنن تا ما مجبور نشيم بريم از سايتاي ديگه كپي كنيم همين جا عضويتتون را اعلام كنيد تو رو خدا كمك كنيد كه داريم ميميريم اونقدر كپي از سايت هاي ديگه ديم ممنون از تك تك شما.
توجه كنيد كه همين فروم بخش بازي ها دوباره يه تاپيك هست از كمك دريغ نكنيد شما فقط كمي ترجمه ميكنيد به اندازه ي 3تا4خط وبيشتر اوقات كمتركمك كنيد كه بخش بازي هاي فروم بدجوري محتاجه شما به بخش ما كمك كنيد تا فروممان را اباد كنيم
ما هم همين يك بار از شما كمك خواستيم.شما هم هر مشكلي داشتيد ما دريغ نميكنيم.![]()
کمی رشوه که به کسی صدمه نمیرسونه...
این نمی تونه باشه ببین دارم فیلم صورت زخمی رو ساب می کنم
مونتانا با رفیقش اونجا نشستن و دارن در مورد یه دختر خوشگل و یه پولدار که کنارش وایساده حرف میزنن تونی می گه این یارو چی داره که من ندارم رفیقش این طوری اون و توصیف می کنه و می گه
WeII, he's very handsome,
for one thing, you know?
I mean, Iook at the way he dresses.
That's styIe, fIash, pizzazz.
بعد اضافه می کنه که:
And a IittIe coke money
doesn't hurt nobody.
من کلا این چند جمله رو اینطور معنی کردم(این قسمتش یکم برام سنگین بود)
اون احمق و باش که کنارش وايساده
چي داره که من ندارم؟
خوب اون خيلي خوش تيپه
از يه جهت هايي, مي دوني که؟
منظورم اينه که ببين چطور لباس پوشيده
اون استيل ,زرق و برق ,انرژيش
و يه مقدار پول کثيف(که از راه خلاف بدست آورده)به کسي صدمه نمي زنه
Last edited by Mehran NZ; 25-05-2009 at 22:03.
فکر میکنم منظورش این هست با این پولِ کمی (که نادرست هم بدست آمده) نمیتونی اون رو از خودت کنی.(مخارجاش از درآمدت خیلی بشتره!)
موفق باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)