تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 587 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

دوست من سری های اولیه ای که تولید شد هدفون هاشون دارای کنترل نبود اما در سری های بعدی این کنترل ها اضافه شد ...

---------- Post added at 09:54 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------

شما فریمورت چند هست دوست من ؟ ... اموزش جیلبرک چند صفحه قبل هست البته باید دید فریمورتون چنده ...
    نه خطر خاصی نداره در بدترین شرایط فوق یه ریستور باید بکنید بقیه مسایل حله ! ...
    سلام. مرسی که جواب دادید! مال من 3.1.3 هستش! اینترنت پرسرعت دارم ولی wi fi ندارم نیازی که نیست؟

چندتا از دوستان چندتا لینک از سایت های دیگه دادن بیشتر گیج شدم! اگر شماره صفحه رو بگید ممنون میشم!

اگر نکته خاصی هم هست ممنون میشم اگر بگید!

راستی اگر من جیلبریک کنم چیزایی که تو آیپاد هست پاک میشه؟؟؟ نیازی به itunes که نیست؟ چون نه itunes باز میشه و نه میشه اکانت ساخت؟!؟!؟!؟!
    Last edited by hormozan m; 14-07-2010 at 23:27.

2. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

والا چون به فهرست این تاپیک رسیدگی نشده همه چیز قاطی هست ... منم ای تاچ 3 جی ندارم پیگیر جیلبرک نبودم
    میتونی بری به انجمن تخصصی ایفون(تو گوگل سرچ کن) بخش ایپاد همه چیزو تو قسمت اموزشش توضیح داده ...

*** اگه همون فریمور که قبلا توش چیزی داشتید رو جیلبرک کنید خیر پاک نمیشه !
    شما همیشه به ایتونز نیاز دارید برای ریختن عکس و فیلم و موسیقی و پادکست و ... یا اضافه کردن ارت ورک و کاور و لایریکس اهنگ ها و ... نیاز به ایتونز دارید با ایتونز میتونید از برنامه های IPA بک اپ بگیرید و خیلی کاراری دیگه میشه باش کرد ...
    و در ضمن ** شما حتما باید یه اکانت بسازید که برای این کار ترجیحا از و پ ی ان یا پرو.ک.سی و ... استفاده کن تا با اروری مواجه نشی ! ...

4. این کاربر از rappix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

والا چون به فهرست این تاپیک رسیدگی نشده همه چیز قاطی هست ... منم ای تاچ 3 جی ندارم پیگیر جیلبرک نبودم
    میتونی بری به انجمن تخصصی ایفون(تو گوگل سرچ کن) بخش ایپاد همه چیزو تو قسمت اموزشش توضیح داده ...

*** اگه همون فریمور که قبلا توش چیزی داشتید رو جیلبرک کنید خیر پاک نمیشه !
    شما همیشه به ایتونز نیاز دارید برای ریختن عکس و فیلم و موسیقی و پادکست و ... یا اضافه کردن ارت ورک و کاور و لایریکس اهنگ ها و ... نیاز به ایتونز دارید با ایتونز میتونید از برنامه های IPA بک اپ بگیرید و خیلی کاراری دیگه میشه باش کرد ...
    و در ضمن ** شما حتما باید یه اکانت بسازید که برای این کار ترجیحا از و پ ی ان یا پرو.ک.سی و ... استفاده کن تا با اروری مواجه نشی ! ...
    تایید میشه!
    اگه یکی پیدا بشه و یه سر و سامونی به پست اول بده خیلی خوب میشه!

6. این کاربر از boozzai بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

تایید میشه!
    اگه یکی پیدا بشه و یه سر و سامونی به پست اول بده خیلی خوب میشه!
    من هم کاملا موافقم.

8. این کاربر از hormozan m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان میخوام بدونم میلترشکنی واسه خود iPod داریم که از طریق خودش وارد شه نه از Pc ؟
    ممنونم .

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

دوستان میخوام بدونم میلترشکنی واسه خود iPod داریم که از طریق خودش وارد شه نه از Pc ؟
    ممنونم .
    فقط با V...P.N میشه!

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

فقط با V...P.N میشه!
    ممنون ولی اون مال PC هست. من به PC شرکت دسترسی ندارم میخوام ببینم نرم افزار بروگسی چیزی داریم که روی خود iPod بریزم و بتونم به Facebook کانکت شم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

ممنون ولی اون مال PC هست. من به PC شرکت دسترسی ندارم میخوام ببینم نرم افزار بروگسی چیزی داریم که روی خود iPod بریزم و بتونم به Facebook کانکت شم ؟
    توی تنظیمات شبکه iPod هم تنظیمات v..P.N هست!
    اگه داشته باشی توی آیپاد هم کار میکنه، من یه فری از یه سایتی جور کردم، دارم استفاده میکنم، دانلود از AppStore و ....!

13. این کاربر از P A R S A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

توی تنظیمات شبکه iPod هم تنظیمات v..P.N هست!
    اگه داشته باشی توی آیپاد هم کار میکنه، من یه فری از یه سایتی جور کردم، دارم استفاده میکنم، دانلود از AppStore و ....!
    پش مثلا با دونستن Ip و Port نرم افزاری مثل U*ltra*Sur*f و وارد کردن تو قسمت بروگسی تنظیمات WiFi و بدون Run کردن خود نرم افزار میشه کانکت شد، درسته ؟ اگه اینطور نیست، لطف کن و Ip و Port رو برام Pm کن واقعا ممنونت میشم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

پش مثلا با دونستن Ip و Port نرم افزاری مثل U*ltra*Sur*f و وارد کردن تو قسمت بروگسی تنظیمات WiFi و بدون Run کردن خود نرم افزار میشه کانکت شد، درسته ؟ اگه اینطور نیست، لطف کن و Ip و Port رو برام Pm کن واقعا ممنونت میشم .
    نه دیگه! دقیقا v...p...n میخواد، Ul.tr.aSu.rf و مشابه هاش پـــروکــسی هستن و ip و پورت و ... اونها بدون نرم افزار خودشون کار نمیکنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •