تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 940 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291331381781 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

کسی می دونه چرا در settings گزینه Wait For Vsync کم رنگ و غیره فعاله ؟
    باید اخرین درایور کارت گرافیکت رو نصب کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

اتفاقا آخرین درایور کارتم رو دیروز دانلود کردم ، این مشکل فقط با Pes 2009 هست ولی در Pes 2009 فعال هست

پروفشنال david23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مادرید

پيش فرض

آقا جان من با هم خوب باشید یه کاری نکینید این جا رم مثل فیفا ببندن اگرم از نظر تبلیغی مشکلی باشه مدیران رسیدگی میکنن

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببخشید 2008

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    اگر خلاف قوانین سایت هست هیچ موردی نداره به مدیر بخش گیم اطلاع بده
    چون من لینک دانلود اینها رو مستقیم اینجا نمیزارم
    اره میدونم چرا نمیزاری لینک دانلود اینا رو
    به خاطر اینکه همه اینا رو خودت میسازی نمیخوای کارت بی خودی هدر بره
    اخه جیگرتو بخورم. ایکی ثانیه از gamingaccess کپی پست گرفتن کاری داره؟ که حالا میای اینجا تبلیغ میکنی؟
    همینجا بزارشون دیگه. من میخوام کار بقیه اسون تر بشه. فکر اون کاربرایی که وقت ندارن رو هم بکن
    بای

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

اره میدونم چرا نمیزاری لینک دانلود اینا رو
    به خاطر اینکه همه اینا رو خودت میسازی نمیخوای کارت بی خودی هدر بره
    اخه جیگرتو بخورم. ایکی ثانیه از gamingaccess کپی پست گرفتن کاری داره؟ که حالا میای اینجا تبلیغ میکنی؟
    همینجا بزارشون دیگه. من میخوام کار بقیه اسون تر بشه. فکر اون کاربرایی که وقت ندارن رو هم بکن
    بای
    بهت نمیاد از این حرفا بزنی
    برو وقتی مدیر شدی بیا جوجه

جنبه شوخی هم نداری ها

7. این کاربر از akbar_syberia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خواهشن بحث را منحرف نکنید تخلفی دیدید به مدیران گزارش بدید

کسی می دونه چرا در settings گزینه Wait For Vsync کم رنگ و غیره فعاله ؟
    کاره این Wait For Vsync چی هست؟
    از من هم غیر فعال هست!

بچه ها من همچین که شما میگین پدیده نیستم بابا من دمو رو که دانلود کرده بودم این بازی تک نفرش رو زیاد بازی میکردم کمی دستم اومده بود.
    در ضمن قابل توجه دوستان رو top player هم بازی میکنم.
    نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت
    دقیقه 70 به بعد میومدم تو زمین از بازی 7-8 به بعد تو ترکیب ثابت بودم همیشه هم 70 به بعد میکشیدم بیرون.
    نیم فصل دوم فصل اول رفتم تاتنهام .بعد از 2-3 بازی رفتم نیمکت بعد هم رفتم ترکیب ثابت ولی باز هم دقیقه 70 به بعد بیرون میذاشتم.نیم فصل اول فصل دوم هم تو تاتنهام موندم که فصل قبل ششم شدیم رفتیم جام یوفا به دور بعد هم صعود کردیم ولی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون که تو فصل جدید پنجم بود اونجا هم با اورتون تو لیگ 8 شدیم و تو حذفی هم قهرمان شدیم.دعوت شدم به انگلیس تو جام جهانی تو بازی با هلند دور یک چهارم یک گل زدم یک پاس گل تو جام جهانی با انگلیس سوم شدیم و من هم 4 بار man of the match شدم که تو تیم 11 نفر برتر جام جهانی هم انتخاب شدم. بعد هم منچستر بهم پیشنهاد داد که 900 تا پیشنهاد داد در حالی که اورتون 1040 میداد ولی من رفتم man utd
    نمیدونم ولی باید تو بازی تاثیر گذار باشین یا تعداد پاس های سالمتون زیاد باشه برای پیشرفت اینم عکس از انتخاب بین 11 بازیکن برتر جام جهانی

اینم برای اثبات حرفم برای top player در ضمن قسمت top player هم همینطور که میبینید قفل هست و نمیشه تغییر داد.

دوست عزیز معدل نمره شما در تیم باشگاهیت(در کل باشگاهات) چند بود که به تیم ملی دعوت شدی؟

پروفشنال akbar_syberia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــبـــر يــــز

پيش فرض

بچه ها من همچین که شما میگین پدیده نیستم بابا من دمو رو که دانلود کرده بودم این بازی تک نفرش رو زیاد بازی میکردم کمی دستم اومده بود.
    در ضمن قابل توجه دوستان رو top player هم بازی میکنم.
    نیم فصل اول فصل اول تو منچستر سیتی بودم بعد 4 بازی اومدم ترکیب اصلی البته رو نیمکت
    دقیقه 70 به بعد میومدم تو زمین از بازی 7-8 به بعد تو ترکیب ثابت بودم همیشه هم 70 به بعد میکشیدم بیرون.
    نیم فصل دوم فصل اول رفتم تاتنهام .بعد از 2-3 بازی رفتم نیمکت بعد هم رفتم ترکیب ثابت ولی باز هم دقیقه 70 به بعد بیرون میذاشتم.نیم فصل اول فصل دوم هم تو تاتنهام موندم که فصل قبل ششم شدیم رفتیم جام یوفا به دور بعد هم صعود کردیم ولی نیم فصل دوم فصل دوم رفتم اورتون که تو فصل جدید پنجم بود اونجا هم با اورتون تو لیگ 8 شدیم و تو حذفی هم قهرمان شدیم.دعوت شدم به انگلیس تو جام جهانی تو بازی با هلند دور یک چهارم یک گل زدم یک پاس گل تو جام جهانی با انگلیس سوم شدیم و من هم 4 بار man of the match شدم که تو تیم 11 نفر برتر جام جهانی هم انتخاب شدم. بعد هم منچستر بهم پیشنهاد داد که 900 تا پیشنهاد داد در حالی که اورتون 1040 میداد ولی من رفتم man utd
    نمیدونم ولی باید تو بازی تاثیر گذار باشین یا تعداد پاس های سالمتون زیاد باشه برای پیشرفت اینم عکس از انتخاب بین 11 بازیکن برتر جام جهانی

اینم برای اثبات حرفم برای top player در ضمن قسمت top player هم همینطور که میبینید قفل هست و نمیشه تغییر داد.

حالا ما از کجا بدونیم عکس دوم رو تو انداختی ؟
    من عین اینو تو سایت اختصاصی بازی دیده بودم

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

توروخدا یک نفر کمکم کنه
    در قسمت Settings گزینه Wait For Vsync برای من غیره فعاله ، آخرین ورژن درایور کارتم رو دانلود کردن اما نشد ، فقط تونستم به این صورت مشکل رو حل کنم ، Screen Refresh Rete مانیتورم رو که روی 85 بود روی 65 قرار دادم ، اما نمی دون چه جوری بدون این کار گزینه Wait For Vsync رو فعال منم توروخدا اگه کسی می تونه کمکم کته

گزینه Wait For Vsync باعث میشه بازی خیلی نرم و بدون پرش تصویر انجام بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •