آره منظورم این بود که سن مهم نیستیعنی میخواید بگید سن مهم نیست؟
اگه اینطور باشه؛ میشه: Age doesn't matter.... پس اینجوری میگن .... مرسی !!
![]()
آره منظورم این بود که سن مهم نیستیعنی میخواید بگید سن مهم نیست؟
اگه اینطور باشه؛ میشه: Age doesn't matter.... پس اینجوری میگن .... مرسی !!
![]()
آره ... میدونم میشه تنها هستم ولی یه سری چیزا تو انگلیسی اینجوریه، I AM ALONE یعنی تنها هستم خب این نشون میده که طرف تنها شده پس میشه تنها شدمفکر کنم بشه:
I became alone
I am alone میشه: تنها هستم.نمیدونم منظورم رو گرفتی یا نه.
I became alone با توجه به became که واسه زمان گذشتس و یعنی تنها شدم (زمان گذشته) ...
ولی منظور از تنها شدم اینه که الان دیگه تنها شدم
خودمم قاطی کردم نفهمیدم چی گفتم.
حالا به نظرت I AM ALONE میشه یا نه ؟
I BECAME ALONE مطمئنی که درست تره ؟
منم قاطوندیحالا به نظرت I AM ALONE میشه یا نه ؟
I BECAME ALONE مطمئنی که درست تره ؟..... I've became alone نمیشه ؟ فکر کنم این از اون منظورهاست که نمیشه رسوند
(شوخی)
منم گیج کردی شما
ولی منظورت را گرفتم...منظورت اینه که تنها شده ام...یعنی الانم تنها هستی...درست متوجه شدم؟
در اونصورت بهتره بگی:
I've become alone
یا
I've become lonely
ماضی نقلی...
دوستان اگه معادل بهتری بدونن کمک میکنن.
I Came to Solitude !! زیادی ادبیه!![]()
من الن دارم کتاب essential idioms in english رو میخونم....قسمت beginner و intermediate راحته...ولی قسمته advance خیلی مشکل میشه...میخوام بدونم چجوری کار کنم تو ذهن راحت تر میمونه؟؟؟واقعا یادگیری این کتاب مفیده....واقعا تو فیلم های خارجی کاربرد داره
سلام، من راسیاتش چند سالی زبان انگلیسی کار کردم اما ولش کردم هیچ وقتم از کتابهای مثل interchange ... شروع نکردم بیشتر خودم کار کردم اما تو مسئله Listing مشکل دارم! اصلن نمی فهمم فیلم ها چه میگن از خبرهای انگلیسی هم هیچی نمی فهمم!
اصلن نمی دونم باید از کجا شروع کنم تا بتونم یه جورایی اطلاعات ذهنیمو تو این زمینه مرتب کنم!
اگه با کتابهای خاصی باید شروع کنم لطفا منو راهنمایی کنید چون میخوام زبان انگلیسی قوی کنم!!
خواهشن منو راهنمایی کنید...
از چه کتابهای شروع کنم؟ آیا سی دی های نصرت تاثیر داشته شماها گوش کردید؟؟
ممنون از همه دوستان
به نظرم بهترین و منطقی ترین روش برای یادگیری زبان همین نکته ای هست که شما مطرح کردین: listening
کودکی رو تصور کن که تازه داره حرف زدن و در واقع زبان مادریش رو یاد میگیره. نه میتونه بخونه و نه بنویسه و تنها ابزارش همین شنیدن هست. اما طی دو سه سال میبینی که صحبت کردن و اصول اساسی زبان رو یاد میگیره.
تو ذهنم بود یه تاپیک listening workshop راه بیفته و برنامه های رادیویی رو بزاریم بعدش دوستان چند بار گوش کنن و بعد هر کی هر جا مشکل داشت با ذکر جمله مورد نظر و زمان - دقیقه و ثانیه - مطرح کنه و دوستان کمک کنن. برنامه های رادیو رو گفتم چون من خودم خیلی راحت تر با اونها ارتباط برقرار میکنم تا پادکاست هایی که صرفن برای آموزش زبان ساخته میشن و فضای گفت و گو یی که تو برنامه های واقعی رادیو هست به نظرم مفیدتر و جذاب تره. دوستان اگر موافق اند و فکر میکنن عملی هست و استقبال میشه اعلام کنن تا به امید خدا تاپیک رو راه بندازیم.
خوب بعد از اینکه اطلاعات از طریق شنیدن دریافت شد مهمه که لغات جدید و کاربردهاشون ثبت و مرور بشن و به اینصورت پروسه یادگیری کم کم طی میشه. موفق باشی.
اولا که خب طبیعیه، هر چقدر سطح بالاتر، سخت تر ..
ثانیا یادگیری کارآمدتر براثر کاربرد و تکرار بدست میاد: اگه زیاد بشنوی اش ... یا اگه بتونی ازش در محاوره استفاده کنی ... (اگه دوست داشتی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من رو درباره تشبیه واژه های جدید به عضلات و چگونگی تقویت اونها بخون) ... الان اگه من یه لیست از مدلهای مختلف پلیرها و دوربین ها بذارم جلوی شما، شاید حفظ کردنشون برات خیلی سخت باشه، اما من می تونم در مورد همه شون 10 خط توضیح بدم .. چون توی ذهنم هر مدل، با اینکه صرفاً یه سری حروف و شماره اس، مرتبط با یه سری مفاهیم و تصاویر و مرتباً ازش استفاده کرده ام.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)