كافيه موقع پاس دادن كليد L1 رو بگيري اينطوري بعد دادن پاس همون بازيكن به جلو حركت ميكنه وقتي به اندازه كافي جلو رف با بازيكني كه پاس رو دريافت ميكنه بدون مكث با كليد 1 يا همون مثلث پاس عمقي مي ندازي براش
كافيه موقع پاس دادن كليد L1 رو بگيري اينطوري بعد دادن پاس همون بازيكن به جلو حركت ميكنه وقتي به اندازه كافي جلو رف با بازيكني كه پاس رو دريافت ميكنه بدون مكث با كليد 1 يا همون مثلث پاس عمقي مي ندازي براش
اینطوری رو میدونم منظورم مثل بازی الون در پلی استیشن یک هست
سلام
یه سوال داشتم
توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
باید چیکار کنم
یکی کمک کنه من با کیبرد بلد نیستم بازی کنم چیکار کنم که با دسته تمام دکمه ها کار کنن ؟
دوست عزيز در My Document توي پوشه فيفا y Documents\FIFA 09\user يه فايل هست به اسم Devdata مپ دكمه ها به اون بستگي داره متاسفانه سيستم دكمه هاي فيفا تا زماني كه دايركت اينپوت نشده اين مشكل رو خواهيم داشت. شما تنها راهت اينه كه از Devdata مناسب با گيم پدت استفاده كنيكه براي اين كار يك برنامه Ecxel هست كه باهاش مي توني بسازي و كد خروجي رو توي تگ ديفالت اون فايل قرار بدي. البته اگه اين كارها برات سخته مي توني به كلوپ گيم پد بري و اونجا از devdata آماده استفاده كني شايد شانسي يكيشون بخوره به دسته ات
سلام خدمت دوستان
بنده یه مشکلی که با این بازی دارم اینکه تو بازی نمیتونم حروف انگلیسی رو تایپ کنم !!! چه توی سرچ بازیکن ها چه توی ساخت پروفایل اصلا حروف انگلیسی تایپ نمیشن و فقط عدد رو میشه وارد کرد مثلا 000 !!! کرک رو عوض کردم ولی باز فایده نداشت . مشکل از کجاست؟
ببخشید من 2 تا پچ اول را با موفقیت نصب می کنم ولی پچ سوم رو که می خوام نصب کنم یه ارور می ده که معلوم نیست کجایی می نویسه
لطفا یکی کمک کنه من چه جوری می تونم آپیدیت کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by p30worldapm; 10-06-2009 at 11:32.
واقعا نمي دونم مشكل عجيبي هست. متاسفم كه نمي تونم راهنمايي كنتم
بازيت آپديت ميشه يا نه اصولا بايد آرشاوين بره آرسنال بعد نصب پچ سوم ميره يا نه؟ چك كن اگه رفته درست نصب شده البته شايدم پچ هاي 1 و 2 رو نصب نكردي؟ قبل اون پچ آپديت ترانسفر زمستاني هر دو تاي اين پچ ها رو باس نصب كني
پچ های 1 و 2 رو نصب کردم ولی تو نصب پچ سوم همون اروری که گذاشته بودم میاد که معلوم نیست چی می نویسه و در ضمن آرشاوین هم نمیره تو آرسنال.
Last edited by p30worldapm; 10-06-2009 at 16:39.
پس ديگه نصب نميشه نمي دونم مشكلت چيه برا من كه جواب داد بازيم آپديت شد با اين پچ
تا الان بعضی از تیم ها لباس جدیدشون برای فصل بعد رو معرفی کردن . اینا رو برای fifa09 میزارم . با creation master 09 بریزید تو بازی .
ARSENAL 09/10 Kit
MiniKit Away :
مینی کیت لباس اول و سوم همونه .
KIT :
Home :
Away :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3rd :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GK :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ScreenShot :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by hosiyar; 20-06-2009 at 15:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)