تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 281 از 299 اولاول ... 181231271277278279280281282283284285291 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    چطور میشه وحرکت یک دو انجام داد در این بازی؟
    اگه نداره چطور میشه تعریف کرد و بعد ازش استفاده کرد؟
    كافيه موقع پاس دادن كليد L1 رو بگيري اينطوري بعد دادن پاس همون بازيكن به جلو حركت ميكنه وقتي به اندازه كافي جلو رف با بازيكني كه پاس رو دريافت ميكنه بدون مكث با كليد 1 يا همون مثلث پاس عمقي مي ندازي براش

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كافيه موقع پاس دادن كليد L1 رو بگيري اينطوري بعد دادن پاس همون بازيكن به جلو حركت ميكنه وقتي به اندازه كافي جلو رف با بازيكني كه پاس رو دريافت ميكنه بدون مكث با كليد 1 يا همون مثلث پاس عمقي مي ندازي براش
    اینطوری رو میدونم منظورم مثل بازی الون در پلی استیشن یک هست

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم

توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
    باید چیکار کنم

یکی کمک کنه من با کیبرد بلد نیستم بازی کنم چیکار کنم که با دسته تمام دکمه ها کار کنن ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم
    توی بازی فیفا وقتی میخام با دسته بازی کنم چندتا دکمش کار نمیکنه ولی با کیبرد همش کار میکنه
    باید چیکار کنم
    یکی کمک کنه من با کیبرد بلد نیستم بازی کنم چیکار کنم که با دسته تمام دکمه ها کار کنن ؟
    دوست عزيز در My Document توي پوشه فيفا y Documents\FIFA 09\user يه فايل هست به اسم Devdata مپ دكمه ها به اون بستگي داره متاسفانه سيستم دكمه هاي فيفا تا زماني كه دايركت اينپوت نشده اين مشكل رو خواهيم داشت. شما تنها راهت اينه كه از Devdata مناسب با گيم پدت استفاده كنيكه براي اين كار يك برنامه Ecxel هست كه باهاش مي توني بسازي و كد خروجي رو توي تگ ديفالت اون فايل قرار بدي. البته اگه اين كارها برات سخته مي توني به كلوپ گيم پد بري و اونجا از devdata آماده استفاده كني شايد شانسي يكيشون بخوره به دسته ات

5. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 251251's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پیش عمو مارتین و دایی فینچر

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    بنده یه مشکلی که با این بازی دارم اینکه تو بازی نمیتونم حروف انگلیسی رو تایپ کنم !!! چه توی سرچ بازیکن ها چه توی ساخت پروفایل اصلا حروف انگلیسی تایپ نمیشن و فقط عدد رو میشه وارد کرد مثلا 000 !!! کرک رو عوض کردم ولی باز فایده نداشت . مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای نصب پچ ها 1 و 2 باید ببینی ورژن فیفای شما مال کجاست که احتمالا اروپای مرکزی هست زبانهای فرانسه ایتالیا آلمان داره؟ اگه داره شما از پچ های زیر استفاده میکنید اونم بگم برای نصب پچ شما به فایل fifa09.exe اورجینال نیاز دارید اول کپی می کنید به جای کرک بعد نصب پچ دوباره کرک رو کپی می کنید سر جاش

پچ 1 :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پچ 2 :
    کد:
    لینکی از فایل اصلی ندارم باید توی dvd بازیت باشه اگه بازیت از اونهایی هست که بعد نصب می ری کرک کپی میکنی داخل دی وی دی فایل FIFA09.exe شما اورجینال هست موقتا اون رو کپی کن به جای کرک توی مسیر نصب بازی بعد اینکه هر 3 پچ رو به ترتیب نصب کردی کرک رو دوباره کپی کن برو توی بازی وقتی رفتی داخل بازی برو Team Management بعد برو آپدیت آنلاین اسکواد بزن تغییرات اعمال بشه

ویرایش...

همین الان تست کردم روند کار درست و عملی هست الان برای من آرشاوین توی ترکیب آرسنال هست تیموریان توی بارنزلی فیکس
    ببخشید من 2 تا پچ اول را با موفقیت نصب می کنم ولی پچ سوم رو که می خوام نصب کنم یه ارور می ده که معلوم نیست کجایی می نویسه
    کد:
    لطفا یکی کمک کنه من چه جوری می تونم آپیدیت کنم؟
    Last edited by p30worldapm; 10-06-2009 at 11:32.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان
    بنده یه مشکلی که با این بازی دارم اینکه تو بازی نمیتونم حروف انگلیسی رو تایپ کنم !!! چه توی سرچ بازیکن ها چه توی ساخت پروفایل اصلا حروف انگلیسی تایپ نمیشن و فقط عدد رو میشه وارد کرد مثلا 000 !!! کرک رو عوض کردم ولی باز فایده نداشت . مشکل از کجاست؟
    واقعا نمي دونم مشكل عجيبي هست. متاسفم كه نمي تونم راهنمايي كنتم

ببخشید من 2 تا پچ اول را با موفقیت نصب می کنم ولی پچ سوم رو که می خوام نصب کنم یه ارور می ده که معلوم نیست کجایی می نویسه
    کد:
    لطفا یکی کمک کنه من چه جوری می تونم آپیدیت کنم؟
    بازيت آپديت ميشه يا نه اصولا بايد آرشاوين بره آرسنال بعد نصب پچ سوم ميره يا نه؟ چك كن اگه رفته درست نصب شده البته شايدم پچ هاي 1 و 2 رو نصب نكردي؟ قبل اون پچ آپديت ترانسفر زمستاني هر دو تاي اين پچ ها رو باس نصب كني

آخر فروم باز p30worldapm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا نمي دونم مشكل عجيبي هست. متاسفم كه نمي تونم راهنمايي كنتم

بازيت آپديت ميشه يا نه اصولا بايد آرشاوين بره آرسنال بعد نصب پچ سوم ميره يا نه؟ چك كن اگه رفته درست نصب شده البته شايدم پچ هاي 1 و 2 رو نصب نكردي؟ قبل اون پچ آپديت ترانسفر زمستاني هر دو تاي اين پچ ها رو باس نصب كني
    پچ های 1 و 2 رو نصب کردم ولی تو نصب پچ سوم همون اروری که گذاشته بودم میاد که معلوم نیست چی می نویسه و در ضمن آرشاوین هم نمیره تو آرسنال.
    Last edited by p30worldapm; 10-06-2009 at 16:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پچ های 1 و 2 رو نصب کردم ولی تو نصب پچ سوم همون اروری که گذاشته بودم میاد که معلوم نیست چی می نویسه و در ضمن آرشاوین هم نمیره تو آرسنال.
    پس ديگه نصب نميشه نمي دونم مشكلت چيه برا من كه جواب داد بازيم آپديت شد با اين پچ

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض لباس های 09/10 برخی تیم های باشگاهی

تا الان بعضی از تیم ها لباس جدیدشون برای فصل بعد رو معرفی کردن . اینا رو برای fifa09 میزارم . با creation master 09 بریزید تو بازی .

ARSENAL 09/10 Kit

MiniKit Away :

مینی کیت لباس اول و سوم همونه .

KIT :
    Home :

کد:
    Away :

کد:
    3rd :

کد:
    GK :

کد:
    ScreenShot :
    Last edited by hosiyar; 20-06-2009 at 15:41.

12. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •