تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 281 از 2550 اولاول ... 1812312712772782792802812822832842852913313817811281 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,801 به 2,810 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

این چه وضعیهههههه؟ شما چه سرویسی داری ؟
    راستی منطقه مخابراتیت چیه و کجا میشینین؟

بابا شما خوش به حالتونه ! پینگ زیر صدم واسه خودش حالو هوایی داره بازی اکشن آنلاین باهاش میچسبه
    مرکز شهید باکری با پیش شماره 445
    همارا سیستم . بعد بگین چرا این همارا مشکل داره

داره خودمونی میشه Bh_hellboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

والا صفحه قبل 3 نفر از همارا تست گزاشته بودن ماله همه خوب بود جز شما.فاصلتون از مرکر مخابراتی خیلی زیاده؟با یه مودم دیگه امتحان کردین؟پشتیبانی چی گفته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اینو هم الان تست گرفتم
    فکر کنم یه کم امروز خوب شده اما مطمئن هستم که بازم افتضاح خواهد شد .

سرویس 128 نامحدود همارا

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

والا صفحه قبل 3 نفر از همارا تست گزاشته بودن ماله همه خوب بود جز شما.فاصلتون از مرکر مخابراتی خیلی زیاده؟با یه مودم دیگه امتحان کردین؟پشتیبانی چی گفته؟
    پشتیبان چیز خاصی نگفته
    من 2 ستاه از این شرکت سرویس میگیرم ولی هیچ وقت این مشکلو نداشتم و همیشه همه چی درست بود اما نمیدونم این دفعه چه کاری کردن که این جور شده مودم هم مشکلی نداره اما با یه مودم دیگه امتحان نکردم

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

پشتیبان چیز خاصی نگفته
    من 2 ستاه از این شرکت سرویس میگیرم ولی هیچ وقت این مشکلو نداشتم و همیشه همه چی درست بود اما نمیدونم این دفعه چه کاری کردن که این جور شده مودم هم مشکلی نداره اما با یه مودم دیگه امتحان نکردم
    منم تو این یکی دو سالی که با همارا بودم نوسان دیدم ولی نه دیگه این همه!
    احتمال زیاد با مرکز مخابراتیتون مشکل دارن امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.اگه دیدی باز قاطی کرده تو فکر مهاجرت باش اینطوری نه اعصاب خودت خورد میشه نه پول بی زبونت هدر میره.

از بچه ها کسی که مرکز مخابراتیش باکریه هست؟

6. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

منم تو این یکی دو سالی که با همارا بودم نوسان دیدم ولی نه دیگه این همه!
    احتمال زیاد با مرکز مخابراتیتون مشکل دارن امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.اگه دیدی باز قاطی کرده تو فکر مهاجرت باش اینطوری نه اعصاب خودت خورد میشه نه پول بی زبونت هدر میره.

از بچه ها کسی که مرکز مخابراتیش باکریه هست؟
    میگم که اصلا تو این 2 سال مشکلی نداشتم ، و دقیقا از یه ماه پیش این مشکل برام پیدا شده . سرعت پینگم یه ماه پیش پایین بود و سرعت دریافت و مرور صفحات در حد سایر مراکز بود چون با مراکز آزادی ، شهید قندی و ولیعصر مقایسه کردم از این بابت مشکلی نبود .

اگه نباشه جاش خالی می مونه dibagroup's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام

دوستان تاپیک مربوط به ارزان شدن ابونمان بسته شده
    بد نیست این عکس ها رو ببینید :

sabanet.ir/sabanet.jpg
    sabanet.ir/vazir.jpg
    sabanet.ir/vazir2.jpg

چند صفحه ای مطلب نوشته بوودم ولی پشیمون شدم از گفتنش

به هر حال ،

ما اینجا حضور داریم تا به همدیگه کمک کنیم نه اینکه ابهامات و شک های دوستان رو پاسخ بدیم ولی برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد تک تک جواب پست ها رو میدم

دوستان قدیمی خاطرشون هست که پست های اینجا به این صورت بوود که یوزر وقتی مشکل پایین بودن سرعت رو با شرکت مطرح میکرد ، پشتیبان شرکت به راحتی با مطرح کردن اینکه خط شما نویز داره یوزر رو سرگرم میکرد

کاری که من و چند نفر دیگه از دوستان کردیم این بوود که تصمیم گرفتیم تا حد ممکن سواد کاربر رو بالا ببریم

دوست دو آتیشه ای که وقتی مطلبی به کامش شیرین نمیاد شروع به جبهه گیری میکنه وقتی دوستان قدیمی ، اینجا بعد از مطرح شدن مشکلی 1 ساعت نشده راه حلشو میگفتن کجا بودی ؟

وقتی تاپیک اینترنت تبریز پربازدید ترین و پربارترین تاپیک محلی بود شما کجا تشریف داشتین ؟

0) همارا اومد ارزون ترین اینترنت رو در تبریز داد ( چون ISP محلی بود )

همین هفته ی پیش مدیر صبانت بخاطر 3 تومن ابونمان مخابرات برادران مخابراتی رو به میز محاکمه کشید

ماکس نت اومد برای اولین بار طرح هایی مثل ماکس بانک رو مطرح کرد

یا خدمات بقیه ی افراد ، ایا اینا جای تقدیر نداره ؟

( آمار پایین از پست های 4 ماه اخیر هست )

1) دوستانی که گمان ! میکنن من طرفداری میکنم از همارا میتونن به پست های زیر سر بزنند :

#2364 در این پست کاربری در مورد مورد انتخاب شرکت سوال کرده و جوابی که دادم این بوود که " شما ببین با کدوم قیمتش میتونی بسازی + اینکه کدوم حجم کارت رو راه میندازه "

#2554 و #2553 این پست هم کاربر رو با توجه به شرایطش !!! به خرید از ماکس نت تشویق کردم

2) پست های انتقادی مربوط به همارا :

#2513 و #2488

جالبه بدونید که اینجا هستند دوستانی که نمایندگی شرکت × رو دارن و در پست هاشون مدام از اون شرکت تعریف میکنن ولی دوست بی انصاف ! اتهام طرفداری از همارا رو عنوان میکنن

قبل عید اگه کسی یادش مونده باشه دوستان خیلی شرکت خاصی رو پیشنهاد میدادند خیلی عنوان کردم که زیاد یک شرکتی رو بالا نبرین چون دیگه نمیشه ازش انتظار سرویس درست داشت الان همین وضعیت شده

این هفته هم خبرهایی در مورد قطعی های همارا و مشکلات ماکس نت ( که منجر به تعطیلی سرویسش برای 1 هفته شد ) داشتم ولی با این وضعیت .. .

[center]

شماره ی 1 و 2 در بالا رو ببین دوست من

از دوستان قدیمی بودند کسانی که اینجا اطلاعات در اختیار یوزر ها میذاشت ولی آخرش بهش برچسب زدن ( نوع دیگری از برچسبهایی که میخواهید به من نسبت بدید ) و ناراحت شد و اینجا نمیآد تنها کسی که ضرر کرد یوزر این تاپیک بوود نه کس دیگه

موضوع باج دادن از هر کسی شنیدید ازش بپرسید عکس العمل بقیه در این مورد چیه ؟

از کی تا حالا قراره برای پابرجا موندن جو تاپیک به همدیگه توهین کنیم ؟

اتفاقا یکی از همین مدیرای شرکت دلیل نیومدنش به این تاپیک ها رو ادبیات بعضی کاربرا عنوان میکرد

اینجا کسی داعیه ی اطلاعات نداره دوست من !!!

همین سرویس های همارا همشون از شرکت های دیگه ارزوون تر هستند

حتی با نسبت یوزر هم سازگار نیست که ، این شرکت با یوزر کمتر این همه مشکل داشته این ماه اخیر وای به حال وقتی که یوزر هاش بیشتر بشه !

شما به این راحتی ، از حق خودت میگذزی ؟

ماکس نت رو من گذاشتم شما هم زحمت بقشونو بکشید

تو گفتگوها ها اول و آخر فامیلی فرد پاسخگو رو نوشتم تا یوزر های ماکس نت بشناسنشون و به درست بودنشون اطمینان داشته باشن

یادم نمیاد اینجا گفته باشم که من مسول رسیدگی به شکایات هستم !

این تهمت هایی که میزنید رو لطفا با مدرک بیان کنید ( دروغ از موارد باطل کننده ی رووزه هست )
    ( مراجعه به مطلب شماره 0 در بالا )

عنوان شما رو نوشتن کاربر فعال ولی چرا بقیه این طور نیست ؟ لابد دستتون با مدیر تو یک کاسه هست !

قبلا هم گفتم وقتی اینجا انتقادی از شرکتی میکنم بهشون ایمیل میزنم که تو فلان آدرس ازتون انتقاد کردم اگر فکر میکنید نابجاست برید و ثابت کنید

بالاخره دوستی یادآور قیمت پایین اینترنت در تبریز شد

ممنون اقا بهنام

ریاضیات یه بحثی هست به نام برهان خلف :

اگر یک شرکتی خوب باشه => همه از اون سرویس میگیرن => شرکتای دیگه بیچاره میشن !

حالا : چون همه از شرکت های مختلف سرویس میگیرن => پس هیچ شرکت خوب مطلق نیست => یوزر با توجه به شرایطش یکی رو انتخاب میکنه

نمیدونم شما چه اصراری داری که بگی اینا تحصیل کرده و لیسانس هستند عین این رو در پست #2654 هم کپی کردی !

سوال : آیا شما حاضری که چون اونا لیسانس و همشهریت هستند و صد البته برای اشتغال زایی وقتی خطت 1 هفته قطع شد به روی خودت نیاری و اعتراض نکنی ؟ یا مثلا یه 10 تومن اضافه بدی برای سرویست بلکه این همشهریات حقوقشون زیاد بشه ؟

- چون در دانشگاه چیزی در مورد شبکه نمیگن من یوزر باید سرویسم مشکل داشته باشه ؟

چند مساله رو اینجا بگم :

بیشتر کسانی که پشت سیستم شرکت ISP براتون تلفن جواب میدن ( به اصطلاح پشتیبانی میکنن ) حتی لیسانس هم ندارن ! دلیلش هم واضحه چون این کار نیازی به لیسانس یا تحصیلات دانشگاهی نداره
    مورد مهم همون ادمین شکه هست که انتقاد من ه اون وارده دوست من !

کسی که لاگ IP ها تو شرکت دست اونه ، کسی که ادمین شبکه یک ISP هست ، کسی که مدیر فنی اونجاست ! و . . .. این فرد اگر 10 روز از 30 روز ماه رو مرخصی هست باید به حال شرکت تاسف خورد

مثل اینه که برای نگهبانی محله یک بچه ی 18 ساله رو استخدام کردید ( از گربه میترسه ) و میفرمایید که تازه کار هست یاد میگیره و وضع وقتی بدتر میشه که این نگهبان -که قراره حافظ اموال شما- باشه 10 روز ماه رو نمیاد سرکار !!!

دوستان دیگه کلاهشونو قاضی کنند ، این خنده دار نیست ؟

نقل قول از آقا توحید رو بخونید

بد نیست این مطلب رو بارم تکرار کنم :
    تا زمانی که یوزرها به پای همدیگه میپیچن و به وضع موجود راضین وضع ازاین بهتر نخواهد شد
    بهبود وضعیت اینترنت زمانی حاصل میشه که یوزر ها همشون در یک جبهه باشند نه در جبهه ی مخالف

بالاخره آقا مسعود تشریف اوردن و جواب پست های ما رو دادند . ممنون از همه جوابهایی که دادی . در مورد نوشته هایی که در این تاپیک مطرح کردم باید بگم که هیچ کدوم تهمت نبوده . ببینید من بازم میگم با اندازه ای که شما از همارا تعریف میکنید انتقاد دارم . چرا فکر میکنید که همارا نسبت به بقیه بهتره . من اینو بهتون میگم که نه از نظر قیمت و نه از نظر سرویس هیچ فرقی با هم ندارند تنها تفاوت در سیستم پاسخگویی هستش . در مورد همارا هم همین کار انجام دادم یعنی تماس گرفتم و خواستم با ادمین شبکه صحبت کنم که ظاهرا اصلا در ایران نیستند چه برسه به رسیدگی شبکه من البته اینو گفتم که بدونی که ادمین یه شبکه نمیدونم ماله هر شرکتی که میخواد باشه اگه مشکل نرم افزاری باشه در هر نقطه ای از دنیا می تونه سیستم رو کنترل کنه و فرقی نداره مرخصی باشه یا خارج از کشور . در مورد این همه پستی که زده شده خوب گلچین کردی و سر و ته جملات رو زدی و جاهایی رو که خواستی جواب دادی ...
    به هر حال من با کسی دشمنی ندارم و برام فرقی نمیکنه . دوست دارم در این تاپیک اطلاعات رد و بدل بشه و نمیخوامم جو اینجا رو بهم بزنیم . در مورد اینکه اینجا به کاربرا کمک کردید منت گذاشتن هم نداره که شما بودید الان هم هستید . تو فروم های هیج کسی بابت کاری یا اطلاعاتی که در اختیار بقیه میذاره منت نمیذاره شما که با این همه تجربه در این فروم هستید بهتر بود این جمله رو استفاده نمیکردید .
    در مورد پارتی من هم با مدیر انجمن دانلود فیلم میتونی سوال کنی لابد پارتیمون خیلی قوی بوده

با سلام به تمامي دوستان من متاسفانه چند وقتي هست سرم شلوغ بوده و نتوانستم خدمت دوستان باشم.
    دوستان براي انجام كار بزرگي به نام راضي نگهداشتن مشتري شركتهاي كه نام برده شده و خدمات اينترنت ميدهند با مشكلات بسيار زيادي مواجه هستند.
    تهيه پهناي باند، تجهيزات، مشكلات مخابرات و قوانين خواص هيچ كس اينجا هدفي جزء ارائه اطلاعات و خدمت به دوستان ندارد امكان دارد كسي اسم شركتي را مكرران تكرار كند ولي آن به اين دليل است كه از آن شركت راضي هست و مي خواهد راهنمايي كند و گرنه هيچ كدام از شركتها مال پدر كسي نيست كه بياد و از آن حمايت كند.
    الان خود اين شركتها نماينده يك شركت ديگر هستند ولي باور كنيد در بيشتر موارد نجات دهند شركت مادر از مشكلات نيز هستند.
    هركسي از يك شركت خدمات گرفته يا راضي هست يا ناراضي ولي به نظر بنده بهتر از مطالب و مشكلات خود را كامل اعلام كند تا دوستان به راحتي بتوانند از تجربيات خود در اختيار آنها قرار دهند.
    من جا دارد از تمام دوستان كه در اين مدت راهنماي بنده و دوستان بودن كمال تشكر را داشته باشم خصوصا دوست خوبمان آقا مسعود.
    با تشكر و خسته نباشيد

9. این کاربر از dibagroup بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

خدایا تا کی میخان با قطره چکان بهمون اینترنت بدن
    امروزم یاهو قاطی بود
    Last edited by Bh_hellboy; 06-09-2009 at 13:03.

آخر فروم باز symk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    هر جا که اینترنت باشه

پيش فرض

خدایا تا کی میخان با قطره چکان بهمون اینترنت بدن
    امروزم یاهو قاطی بود
    تا وقتی که از شرکتها حمایت کنیم وضع همینه که هست . اینجا وقتی من یه چیزی میگم بعضی ها ناراحت میشند و با حرفهایی که نمیدونم یک شرکت اولین بوده اون یکی خوب بوده نمیدونم اون یکی تو این قسمت بهتره نمیدونم اون یکی بده و ... فکر میکنن من با شخص مشکل دارم در صورتی که من میگم چرا همه شرکتها نباید قیمت پایین کیفیت بالا و پشتیبانی خوب داشته باشند . بازم میگم به همه دوستان من هیچ قصد و غرضی ندارم ولی دست همارا با مخابرات تو یه کاسه هستش و هر جور بخواد سنگ اندازی میکنه برای شرکتهای دیگه خودشم که وضعش مشخصه ...
    بهتر اینکه از هیچ کدوم اینترنت نگیریم تا یه خورده حالشون بیاد سر جا

12. این کاربر از symk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شهر اولین ها

پيش فرض

تا وقتی که از شرکتها حمایت کنیم وضع همینه که هست . اینجا وقتی من یه چیزی میگم بعضی ها ناراحت میشند و با حرفهایی که نمیدونم یک شرکت اولین بوده اون یکی خوب بوده نمیدونم اون یکی تو این قسمت بهتره نمیدونم اون یکی بده و ... فکر میکنن من با شخص مشکل دارم در صورتی که من میگم چرا همه شرکتها نباید قیمت پایین کیفیت بالا و پشتیبانی خوب داشته باشند . بازم میگم به همه دوستان من هیچ قصد و غرضی ندارم ولی دست همارا با مخابرات تو یه کاسه هستش و هر جور بخواد سنگ اندازی میکنه برای شرکتهای دیگه خودشم که وضعش مشخصه ...
    بهتر اینکه از هیچ کدوم اینترنت نگیریم تا یه خورده حالشون بیاد سر جا
    کاش میتونستیم این کارو بکنیم!
    دوست من کسی نگفت همارا خوبه یا بده.ما اینجا حمع شدیم که تجربیاتمون رو به بقیه انتقال بدیم.تا 2 هفته قبل انصافآ همارا مشکلی نداشت(به تصدیق دیگر دوستان) حالا داره و میگیم.قیمت پایین رو هم تا زمانی که مخابرات قیمت اینترنت و اینترانتشو معقول نکنه غیر قابل بحثه.
    تو ایران هدف مقابله با اینترنته و مخابرات هم یه شرکت دولتی ,محاله برا رواج اینترنت کاری بکنه یا با یه شرکت خصوصی دستش بره تو یه کاسه! بی قانونی اصلیترین قانونه.

14. این کاربر از Bh_hellboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •