مرکز شهید باکری با پیش شماره 445
همارا سیستم . بعد بگین چرا این همارا مشکل داره
با احترام
تیم مدیریت انجمن
مرکز شهید باکری با پیش شماره 445
همارا سیستم . بعد بگین چرا این همارا مشکل داره
والا صفحه قبل 3 نفر از همارا تست گزاشته بودن ماله همه خوب بود جز شما.فاصلتون از مرکر مخابراتی خیلی زیاده؟با یه مودم دیگه امتحان کردین؟پشتیبانی چی گفته؟
اینو هم الان تست گرفتم
فکر کنم یه کم امروز خوب شده اما مطمئن هستم که بازم افتضاح خواهد شد .
سرویس 128 نامحدود همارا
![]()
پشتیبان چیز خاصی نگفته
من 2 ستاه از این شرکت سرویس میگیرم ولی هیچ وقت این مشکلو نداشتم و همیشه همه چی درست بود اما نمیدونم این دفعه چه کاری کردن که این جور شده مودم هم مشکلی نداره اما با یه مودم دیگه امتحان نکردم
منم تو این یکی دو سالی که با همارا بودم نوسان دیدم ولی نه دیگه این همه!
احتمال زیاد با مرکز مخابراتیتون مشکل دارن امیدوارم هرچه زودتر حل بشه.اگه دیدی باز قاطی کرده تو فکر مهاجرت باش اینطوری نه اعصاب خودت خورد میشه نه پول بی زبونت هدر میره.
از بچه ها کسی که مرکز مخابراتیش باکریه هست؟
میگم که اصلا تو این 2 سال مشکلی نداشتم ، و دقیقا از یه ماه پیش این مشکل برام پیدا شده . سرعت پینگم یه ماه پیش پایین بود و سرعت دریافت و مرور صفحات در حد سایر مراکز بود چون با مراکز آزادی ، شهید قندی و ولیعصر مقایسه کردم از این بابت مشکلی نبود .
با سلام به تمامي دوستان من متاسفانه چند وقتي هست سرم شلوغ بوده و نتوانستم خدمت دوستان باشم.
دوستان براي انجام كار بزرگي به نام راضي نگهداشتن مشتري شركتهاي كه نام برده شده و خدمات اينترنت ميدهند با مشكلات بسيار زيادي مواجه هستند.
تهيه پهناي باند، تجهيزات، مشكلات مخابرات و قوانين خواص هيچ كس اينجا هدفي جزء ارائه اطلاعات و خدمت به دوستان ندارد امكان دارد كسي اسم شركتي را مكرران تكرار كند ولي آن به اين دليل است كه از آن شركت راضي هست و مي خواهد راهنمايي كند و گرنه هيچ كدام از شركتها مال پدر كسي نيست كه بياد و از آن حمايت كند.
الان خود اين شركتها نماينده يك شركت ديگر هستند ولي باور كنيد در بيشتر موارد نجات دهند شركت مادر از مشكلات نيز هستند.
هركسي از يك شركت خدمات گرفته يا راضي هست يا ناراضي ولي به نظر بنده بهتر از مطالب و مشكلات خود را كامل اعلام كند تا دوستان به راحتي بتوانند از تجربيات خود در اختيار آنها قرار دهند.
من جا دارد از تمام دوستان كه در اين مدت راهنماي بنده و دوستان بودن كمال تشكر را داشته باشم خصوصا دوست خوبمان آقا مسعود.
با تشكر و خسته نباشيد
خدایا تا کی میخان با قطره چکان بهمون اینترنت بدن
امروزم یاهو قاطی بود![]()
Last edited by Bh_hellboy; 06-09-2009 at 13:03.
تا وقتی که از شرکتها حمایت کنیم وضع همینه که هست . اینجا وقتی من یه چیزی میگم بعضی ها ناراحت میشند و با حرفهایی که نمیدونم یک شرکت اولین بوده اون یکی خوب بوده نمیدونم اون یکی تو این قسمت بهتره نمیدونم اون یکی بده و ... فکر میکنن من با شخص مشکل دارم در صورتی که من میگم چرا همه شرکتها نباید قیمت پایین کیفیت بالا و پشتیبانی خوب داشته باشند. بازم میگم به همه دوستان من هیچ قصد و غرضی ندارم ولی دست همارا با مخابرات تو یه کاسه هستش و هر جور بخواد سنگ اندازی میکنه برای شرکتهای دیگه
خودشم که وضعش مشخصه ...
بهتر اینکه از هیچ کدوم اینترنت نگیریم تا یه خورده حالشون بیاد سر جا![]()
کاش میتونستیم این کارو بکنیم!
دوست من کسی نگفت همارا خوبه یا بده.ما اینجا حمع شدیم که تجربیاتمون رو به بقیه انتقال بدیم.تا 2 هفته قبل انصافآ همارا مشکلی نداشت(به تصدیق دیگر دوستان) حالا داره و میگیم.قیمت پایین رو هم تا زمانی که مخابرات قیمت اینترنت و اینترانتشو معقول نکنه غیر قابل بحثه.
تو ایران هدف مقابله با اینترنته و مخابرات هم یه شرکت دولتی ,محاله برا رواج اینترنت کاری بکنه یا با یه شرکت خصوصی دستش بره تو یه کاسه! بی قانونی اصلیترین قانونه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)